vineri, 2 noiembrie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 noiembrie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)

   
   (Mirjana a marturisit ca, pe toata durata aparitiei, Sfanta Fecioara a fost trista)
    "Dragi copii, inima Mea de mama sufera cand ma uit la copiii Mei care nu iubesc adevarul, care-l ascund - cand ma uit la copiii Mei care nu se roaga cu sentimentele si cu faptele lor. Sunt trista sa-i spun Fiului Meu ca multi dintre copiii Mei nu mai au credinta, ca multi nu-l cunosc pe El - Fiul Meu. De aceea va spun, apostoli ai iubirii Mele: straduiti-va sa priviti in profunzime inimile oamenilor si acolo, cu siguranta, veti gasi o mica comoara ascunsa. A privi in acest fel este indurare de la Tatal Ceresc.
A cauta binele chiar si acolo unde este cel mai mare rau - a va stradui sa va intelegeti unii pe altii si sa nu judecati - asta este ceea ce Fiul Meu cere de la voi. Si Eu, ca mama, va cer sa-L ascultati. 
   Copiii Mei, sufletul este mai puternic decat trupul, si,  sustinut de iubire si fapte, el depaseste toate obstacolele.
    Nu uitati: Fiul Meu v-a iubit si va iubeste. Iubirea Lui este cu voi si in voi cand sunteti una cu El. El este lumina lumii, iar nimeni si nimic nu va reusi sa-i impiedice GLORIA FINALA. De aceea, copiii Mei, nu va fie teama sa marturisiti adevarul. Marturisiti-l cu entuziasm, cu fapte, cu iubire, cu sacrificiile voastre, si, mai presus de toate, cu umilinta. Marturisiti adevarul tuturor celor care nu-L cunosc pe Fiul Meu. Voi fi alaturi de voi. Va voi incuraja. Marturisiti iubirea care nu se sfarseste niciodata pentru ca vine de la Tatal Ceresc care este vesnic si care ofera vesnicia tuturor copiilor Mei. Spiritul Fiului Meu va fi alaturi de voi. Din nou va chem, copiii Mei: rugati-va pentru preotii vostri, rugati-va pentru ca iubirea Fiului Meu sa-i conduca.
   Va multumesc."
Momentul aparitiei
                                                                                      


Un comentariu:

 1. MESAJ IMPORTANT LUMII
  Asa cum la FATIMA, la LOURDES, la GUADALUPE, la MEDJUGORJE. Mama Domnului Isus se adreseaza omenirii, ca un sol care ne transmite mesajul Domnului, chemandu-ne la convertire adevarata, in ORADEA, Isusi Domnul nostru ISUS CRISTOS se adreseaza oamenilor printr-o femeie, doamna MARIA SIMO, prin care se manifesta puterea Domnului Isus, auzindu-i Glasul din 30 martie 1997, non-stop.
  Prin dansa, Domnul Isus Cristos ne-a transmis 7 Rugaciuni foarte simple, care se repeta de 4 ori, dar fiecare Rugaciune este acceptata doar insotita cu Crezul.
  Tot prin dansa, Domnul Isus ne-a comunicat prin profetie ca orasul ORADEA este ales si aparat de Domnul Isus, ceea ce se va confirma prin faptul ca va fi un semn scris pe cer, un cuvant in doua limbi, intr-o zi de sarbatoare, atunci cand oamenii merg la biserica, deasupra Pietei Unirii. Vor bate clopotele si Slava Domnului va acoperi Piata Unirii.
  Pe cel mai inalt punct al orasului unde Domnul Isus isi va pune Steaua, cere ridicarea unui Altar ecumenic cu Cruce.
  Trebuie sa ne rugam si sa postim mai mult, pentru noi, pentru familiie, pentru oras, pentru tara.
  DOMNUL ISUS CRISTOS SA FIE MEREU CU NOI!

  RăspundețiȘtergere