miercuri, 3 octombrie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 octombrie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)


   "Dragi copii, va chem sa fiti curajosi si sa nu obositi, deoarece chiar si cel mai mic bine - cel mai mic semn de iubire - invinge raul care este tot mai vizibil.
   Copiii Mei, ascultati-Ma pentru ca binele sa poata invinge, pentru ca voi sa puteti cunoaste iubirea Fiului Meu. Aceasta este cea mai mare fericire - mainile Fiului Meu care imbratiseaza, ale Lui care iubeste sufletul, ale Lui care s-a dat pe sine insusi pentru voi, care se daruieste  in Euharistie, ale Lui care are cuvintele vietii vesnice. 
   A cunoaste iubirea Lui, a merge pe urmele pasilor Sai inseamna a avea o bogatie de spiritualitate. Aceasta este bogatia care da sentimente bune si vede iubire si bunatate pretutindeni.
   Apostoli ai iubirii Mele, copiii Mei, fiti ca razele soarelui care, cu caldura iubirii Fiului Meu, ii incalzeste pe toti cei din jurul lor.
   Copiii Mei, lumea are nevoie de apostoli ai iubirii; lumea are nevoie de multa rugaciune, dar rugaciune rostita cu inima si sufletul nu doar pronuntata cu buzele.
   Copiii Mei, sfintenie multa dar in umilinta, umilinta care-i permite Fiului Meu sa faca ceea ce El doreste prin intermediul vostru.
   Copiii Mei, rugaciunile, cuvintele, gandurile si actiunile voastre - fiecare dintre ele deschide sau inchide usile Imparatiei Cerurilor pentru voi.
   Fiul Meu v-a aratat calea si v-a daruit speranta, iar Eu va consolez si va incurajez pentru ca, fiii Mei, am cunoscut si Eu suferinta dar am avut credinta si speranta. Acum am rasplata vietii in Imparatia Fiului Meu. De aceea, ascultati-Ma, aveti curaj si nu obositi.
   Va multumesc.Momentul aparitiei2 comentarii:

 1. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva comentarii pe un site web despre această mare casă de vrăji numită Dr. Chief Wealthy, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul șefului Dr. Wealthy, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, îl puteți trimite pe e-mail la adresa lui wealthylovespell@gmail.com sau îl puteți contacta pe ce-i App 2348105150446

  RăspundețiȘtergere