luni, 8 aprilie 2013

Puterea bataliei spirituale asupra politicului

   de Christian Parmantier

   Sfanta Fecioara ne repeta fara incetare: "Rugati-va, rugati-va, rugati-va!"... De ce aceasta constanta insistenta?
   Un mare numar de crestini, realizand cat sunt de mici, s-au pus, prin consacrarea lor, sub Mantia Mariei; ei fac de acum parte din armata Sa luptatoare. Si astfel Ea ii incurajeaza neincetat sa persevereze in rugaciune. Dar cati sunt oare cei care inca n-au raspuns? Cati nu s-au retras la "pensie (anticipat) din functia de santinele si soldati ai Lui Cristos? Ei s-au demobilizat. S-au indoit oare? Daca le lipseste credinta, n-au vazut inca rezultatele si nu
 I-au multumit Lui Dumnezeu. Cati nu sunt convinsi inca de puterea rugaciunii, a rugaciunii lor?
   Cati nu cred? Conteaza pe ei insisi pana in ziua in care ajung la disperare. Si cati n-au auzit inca nimic? Prinsi in plasa lumii, ei asteapta anuntul eliberator al Vestii Bune. Haosul undelor sonore bruiaza glasul Spiritului Sfant, iar suvoiul de iamgini ii orbeste.
   Lumea noastra materialista ne impiedica sa ne dam seama ca batalia in curs de desfasurare este spirituala.
   _____________________________
   Ajutorul imi vine de la Domnul
   _____________________________
   Trebuie sa recurg la Lumina Cuvantului Lui Dumnezeu pentru a vedea mai clar. Iata cat sunt de actuale aceste invataturi ale Sfantului Paul:
   "In sfarsit, fratilor, intariti-va in Domnul si in puterea tariei Lui. Imbracati-va cu toate armele Lui Dumnezeu, ca sa puteti sta impotriva uneltirilor diavolului. Caci lupta noastra nu este impotriva trupului si a sangelui, ci impotriva incepatoriilor, impotriva stapaniilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii, care sunt in vazduhuri. Pentru aceea, luati toate armele Lui Dumnezeu, ca sa luati pavaza credintei, cu care veti putea sa stingeti toate sagetile cele arzatoare ale vicleanului. Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul Lui Dumnezeu. Faceti in toata vremea, in Duhul, tot felul de rugaciuni si de cereri, si intru aceasta priveghiind cu toata staruinta si rugaciunea pentru toti sfintii." (Efeseni 6, 10-18)
   Deoarece batalia este spirituala si nu se da contra unor persoane, ci contra duhurilor raului, este de inteles importanta pozitiei strategice a rugaciunii! Ea este cea a unei santinele si, totodata, a unui protector si a unui aparator.
   "Iata, nu va dormita, nici nu va adormi pazitorul lui Israel. Domnul este pazitorul tau..." (Ps 120, 4)
   Maria ne invita sa intram in lupta spirituala. Ea cunoaste puterea rugaciunii. Nu ne-a repetat oare, la 25 ianuarie 2001, la Medjugorje?
   "Cine se roaga, nu se teme de viitor iar cine posteste, nu se teme de rau. Va repet inca o data: numai prin rugaciune si post pot fi oprite chiar si razboaiele, razboaie care sunt cauzate de necredinta si frica voastra de viitor. Dragi copii, Eu sunt cu voi si va invat: pacea si speranta voastra sunt in Dumnezeu..."
   Aici Preacurata se face ecoul celor pe care ni le spusese deja Isus prin apostoli: 
   "Sunt diavoli care nu se alunga decat prin rugaciune si post."
   ______________________________________
   Exemple graitoare care ne incurajeaza
   ______________________________________
   Rugaciunea este in centrul bataliei spirituale. Si pentru Isus a fost la fel atunci cand, in gradina Getsimani, in ajunul Patimirii, se ruga Tatalui ca sa poata primi Vointa Sa. Am reflectat noi oare indeajuns asupra puterii rugaciunii? Credem in ea?

   In Japonia, la 6 august 1945,  la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, o bomba atomica a explodat deasupra Hirosimei. O jumatate de milion de oameni au pierit in explozie si de pe urma iradierii. Dar s-a intamplat si un miracol: Desi se gaseau la mai putin de 1 kilometru de punctul impactului, opt misionari au supravietuit in casa lor. Biserica de care apartineau - Adormirea Maicii Domnului, a fost distrusa complet, ca si tot restul. Acesti misionari iezuiti germani traiau mesajul de la Fatima si se rugau, la fel ca in fiecare zi, Rozariul, cu multa credinta. (Germania fiind aliata Japoniei, fusesera autorizati sa traiasca si sa-si exercite misiunea in aceasta tara). Ei nu numai ca au supravietuit, dar corpul lor
 n-a primit nici o radiatie si n-au suferit nici de pierderea auzului, nici de alte boli sau tulburari.
    Parintele Hubert Schiffer,  interogat de peste 200 de ori de oameni de stiinta si de servicii de sanatate, cu privire la uimitoarea sa experienta, raspunde: "Credem ca am supravietuit, pentru ca traiam mesajul de la Fatima. Noi traiam si ne rugam Rozariul in fiecare zi acasa." 
   Noua zile mai tarziu, la 15 august, in sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, US Forces ordona incetarea focului.
  Iata si un alt exemplu: Cand, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, Austria era anexata de URSS, Biserica a lansat un mare lant de rugaciune a Rozariului, in intreaga tara. Astfel ca intr-o buna zi, Armata Rosie a facut cale intoarsa fara motive aparente.

   Rugaciunile cerute de Sfanta Fecioara a Rozariului la Fatima, au sfarsit prin a face sa cada zidul Berlinului, ceea ce n-au putut face 40 de ani de razboi rece, si tot ele au stopat dictatura partidului comunist in Rusia.

     Mai recent, si in doua randuri, in Filipine, ca urmare a apelului Cardinalului Sin, raspunsul poporului crestin de a se ruga Rozariul a permis o schimbare de guvern, facand sa plece dictatorii, fara razboi civil si fara varsare de sange.

   La fel si in Togo, la Tsevie,  Sfanta Fecioara a Reconcilierii a venit sa ceara poporului sa se roage pentru pace in tara lor, iar razboiul civil a putut fi evitat.

   Si, cat de multe vieti de copii au fost salvate de la avort, prin lanturi de rugaciune! Unii dintre noi cunosc copii salvati prin post si rugaciune.
   Este bine sa-I multumim Lui Dumnezeu pentru aceste victorii... Si bine e sa perseveram caci mai este inca un drum foarte lung pana cand toti vor respecta viata, chiar de la inceputul ei si pana la sfarsitul natural.
   _____________________________________
   Prin perseverenta noastra vom invinge
   _____________________________________
   A ne ruga este, deci, arma noastra cea mai buna impotriva raului. A ne ruga este arma contra pacatului. Cine ar putea crede ca suntem mai buni decat in timpul lui Noe sau al lui Lot? Rugandu-ne Rozariul impreuna, cu perseverenta,  putem schimba lumea. Este motivul pentru care Maria nu inceteaza sa ne incurajeze: "Rugati-va, rugati-va, rugati-va!"
   Sa ne rugam pentru iertarea pacatelor savarsite contra Lui Dumnezeu si din cauza tuturor sacrilegiilor contra surorilor si fratilor nostri din toata lumea. Vedem cum incontinuu se abat dezastre asupra lumii. Da, creatia geme in durerile nasterii. Daca multi au pierdut si pierd bunuri materiale, nu au fost oare salvate pana acum si multe vieti omenesti? Sa ne rugam pentru sefii statelor, ca sa-si intoarca inima la Dumnezeu, sa descopere Iubirea Lui, si sa urmeze Legile Sale. Sa ne rugam pentru solutii de pace. Sa ne rugam pentru Papa, pentru preoti si pentru noi vocatii de preoti. Sa ne rugam cu inima, cu incredere, siguranta si convingere, pentru a opri fortele raului. Sa ne rugam ca sa obtinem si sa pastram Pacea Lui Dumnezeu in inimi.
   Daca vom fi convinsi de puterea rugaciunilor noastre, a postului si sacrificiilor noastre asupra evenimentelor, vom avea, de asemenea, convingerea ca vom castiga in pace noi adepti ai cauzei rugaciunii, mai ales a celei a Rozariului.
    In jurul nostru, frati si surori asteapta ca cineva sa vina sa aprinda fitilul sperantei. Ei asteapta sa fie incurajati, desteptati, ba chiar provocati, inclusiv copiii, a caror inima este deschisa. Da, in curand, daca spre Dumnezeu vor urca suficiente rugaciuni bune, daca vom infrunta bataliile de zi cu zi impreuna cu El, cu Maria, vom castiga marea batalie spirituala a timpului nostru si noua era a Pacii promise de Isus, ne va fi acordata.

                                              ("Stella Maris" nr.372 - "Regina Pacis" nr.24)

58 de comentarii:

  1. Dragile mele dupa un plins bun...nustiu asa am avut a stare,m-am uitat la mai multe videouride la Medjugorje dupa ce am recitat Rozariul,si iata cat de mult ..tot ce a vorbit Mirjana a intrat direct in inima meacand aveti timp priviti-l si voi.
    Mama noastra nu doreste altceva,numai sa ne deschidem inimile si sa ne rugam,sa iubim Euharstia sa-l vedem si sa-l tinem pe Fiul ei Isus Viu.
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ME0lKyGyLOQ&feature=endscreen
    este din iulie 2012 si ne vorbeste Mirjana cum a venit cu pruncul Isus in brate a noastra Mama.
    Toti Sfintii si toti Ingerii sa va ocroteasca somnul dulce drgelor!
    Va pup si va imbratisez!
    In veci de veci sa fie Laudat Isus si scumpa sa Mama!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Silvia, iti scriu cu ceva intarziere...
    Suntem intr-o renovare si cateva zile nu voi putea folosi nici calculatorul. Daca cumva mai intri la mine, sa stii de ce iti raspund cu intarziere... Nu te-am uitat!

    Iti doresc si eu, Silvia draga, sa fii ocrotita de sfinti si de ingeri, inconjurata de cetele ceresti ce canta imnuri de slava Lui Dumnezeu, pe care sufletele care iubesc le pot auzi. Iar tu ai un suflet care stie sa iubeasca!
    Sfanta Fecioara Maria si Isus sa te tina stransa la Inimile Lor.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va iubesc !!!!!!!
    Laudat sa fie Isus si Maria in vecii vecilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lăudaţi să fie Isus şi Maria!
    Dragele mele Daniela şi Silvia,

    Joi m-a oprit cineva să mă întrebe cum se face dubla novenă la Inimile Sfinte şi apoi am mers o parte din drum împreună.
    Mi-a povestit cum într-o duminică vroia să plece acasă, după Sfânta Liturghie, dar cineva din cor i-a spus să rămână la adoraţie.
    A rămas, iar Isus a întrebat-o (aude vocea Lui în urechea dreaptă):“Azi pe cine-mi oferi?”
    “Isuse, îşi ofer familia mea!” i-a răspuns ea şi a spus cele trei rugăciuni: Tatăl nostru, Bucură-te Marie, Slavă Tatălui. Se pregătea să încheie. Şi-a întrebat-o iarăşi Isus:
    “Pe cine-mi mai oferi?”
    S-a gândit şi-a spus: “Satul meu!” A spus iarăşi cele trei rugăciuni.
    Se gândea că a terminat, dar Isus îi spunea: “E bine. Pe cine-mi mai oferi?”
    Astfel că i-a oferit judeţul ei Suceava, apoi România, iar apoi i-a apărut în faţă un glob rotund în mişcare şi L-a întrebat: “Isuse, Tu vrei să-ţi ofer întreaga omenire?”
    Şi-atunci i-a spus Isus. “Aşa te vreau femeie. Oferă-mi-i pe toţi!”

    Mi-a povestit cum, în urmă cu 8 ani s-a vindecat de cancer. A participat timp de 6 luni, în fiecare primă luni din lună, în biserică, la Rugăciunea de laudă carismatică a comunităţii Viaţa în Duhul Sfânt. În acea perioadă s-a rugat să vină Duhul Sfânt s-o vindece. Şi într-una din zilele în care-şi făcea pregătirile pentru înmormântare, Duhul Sfânt a venit şi a intrat în ea ca un foc. Atunci i-a spus Isus să se aşeze în genunchi şi să se roage. Nu reuşea să-şi mai amintească nici o rugăciune. Şi i-a spus Isus: “Roagă-te cum v-am învăţat eu: Tatăl nostru...” Şi-a început să se roage Tatăl nostru... de mai multe ori până a pierdut şirul.. Când s-a ridicat era vindecată. Şi în urechea stângă a auzit o altă voce, care a ispitit-o: “Acum că eşti vindecată, nu mai ai nevoie de Isus. Aruncă-te pe geam şi eu o să te prind...” Şi-a dat seama cine-i vorbeşte şi i-a zis:”Piei, Satană!” apoi a stropit toată casa cu apa sfinţită.

    M-a întrebat dacă am primit şi eu rugăciunile “cruciadei”. Mi-a spus că se roagă de 3 luni acele rugăciuni. Şi-atunci am întrebat-o: Ştiţi pentru ce vă rugaţi? Mi-a răspuns imediat: “Pentru descătuşarea Satanei!” Am întrebat-o: Vă daţi seama ce mi-aţi spus? Aţi spus: “pentru descătuşarea Satanei”. Unde scrie? În subconştientul ei ştia, iar întrebarea mea a făcut să devină conştientă de scopul acestor “cruciade”.
    S-a bucurat că Dumnezeu a făcut să ne întâlnim şi mi-a spus că o să se roage ca Isus s-o ierte şi să şteargă acele rugăciuni pe care le-a făcut din “cruciadă”.

    Am citit şi eu seara câteva din “rugăciunile cruciadei” şi am avut un coşmar. Înseamnă că mesajul e subliminal.

    Vă daţi seama, dragele mele, cât de periculoasă este această “cruciadă” şi ce înseamnă ca oameni credincioşi şi care merg frecvent la Biserică să se roage rugăciuni cu mesaje ascunse? Dar, dacă le citesc preoţii, aşa cum se cere în mesajul din 9 aprilie, după ce sunt ameninţaţi cu pedeapsa: “Acum trebuie să vă retrageţi şi să-mi citiţi Cruciadele de Rugăciune.”
    În alt mesaj, personajul principal spune că trebuie să primească de la Tatăl “Cheile Împărăţiei”. Deci recunoaşte că nu le are. Biserica a primit Cheile Împărăţiei: "Îţi voi da cheile Împărăţiei cerurilor, şi orice vei lega pe pământ va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat în ceruri." (Matei 16:19) Deci, nu e de mirare că Bisericii care are Cheile i se cere să recite acele rugăciuni... Altfel nu poate fi dezlegat cel care e legat.
    Problema mare e că foarte mulţi oameni au căzut în capcana vicleanului şi se roagă, fără să fie conştienţi de asta, pentru eliberarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când am fost anul trecut la Nuşfalău, ştiu că doamna care a condus pelerinajul şi-a cumpărat de-acolo “rugăciunea” aceea cu pecetea. Mă întreb de ce au distribuit-o? Şi a mai fost ceva care a ridicat mai multor persoane semne de întrebare. Şoferul autobuzului cu care am fost ne-a spus că o cisternă a coborât să alimenteze “Izvorul tămăduirii”.

    Draga mea Silvia, aş vrea să ştiu dovezile pe care le are femeia despre care ai scris într-un mesaj că a aflat că “tot ce este la Nuşfalău este Fals”. Este important să ştim adevărul şi mai ales ca aceaste “cruciade de rugăciune” să fie întrerupte, pentru că le transmit oamenilor imaginile de coşmar ale unui al III-lea război mondial, ale unei prigoane, ale unui fals “nou paradis pe pământ”, pentru că spune Neville Goddard, care a studiat spiritualul şi problemele mistice, “Imaginarea creează realitatea.”

    Vă îmbrăţişez şi vă iubesc.
    Camelia

    Biserica în misiune, administrator al cheilor Impărăţiei cerurilor - Simion Ioanăş
    http://www.paginacrestina.com/administrator.html
    Adoraţie pentru misionarii din noi
    http://www.sfantoniasi.ro/2010/10/28/adoratie-pentru-misionarii-din-noi/


    RăspundețiȘtergere
  6. R U G Ă C I U N E A , A R T A D E A C R E D E, Neville Goddard,1945

    “RUGACIUNEA este paspartuul. O cheie se poate potrivi unei usi a unei case, dar când poate deschide toate usile, îsi poate clama rangul de paspartu. O asemenea cheie este, pentru toate problemele pamântesti, rugaciunea.
    Rugăciunea e cheia care descuie depozitul infinit. „‚Puneţi-Mă şi pe Mine la încercare’, zice Domnul Savaot, ‚şi veţi vedea că voi deschide, la dorinţa voastră, stăvilarele cerului şi voi vărsa din belşug binecuvântarea, spre binele vostru’” [Maleahi 3:10].

    Această carte este o încercare de a reduce necunoscutul la cunoscut indicând condiţiile în care se răspunde rugăciunilor şi fără de care lor nu li se poate răspunde.
    Defineşte condiţiile ce guvernează rugăciunea în legi ce sunt o simplă generalizare a observaţiilor noastre.
    Legea universală a reversibilităţii este temelia pe care se bazează afirmaţiile ei.
    Porunca de a te ruga crezând că deja posezi acel ceva pentru care te rogi [Marcu 11:24] se bazează pe cunoaşterea acestei legi a inversei transformări. Dacă rugăciunea ta împlinită produce în tine o trăire sau o stare de conştienţă definite, atunci, şi invers, acea trăire sau stare de conştienţă particulare trebuie să-ţi producă rugăciunea împlinită.

    Sentimentul dorinţei împlinite, de e însuşit şi susţinut, trebuie să concretizeze starea care l-ar fi creat. Această lege explică de ce „credinţa este încredinţarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor celor nevăzute” [Evrei 11:1] şi de ce „El cheamă la fiinţă cele ce încă nu se văd de parcă ar fi fost şi cele ce nu se vedeau se fac văzute” [aprox., Romani 4:17]. Asumă-ţi sentimentul dorinţei tale împlinite şi continuă să simţi că e împlinită până când ceea ce simţi se concretizează.
    Dacă un eveniment fizic poate produce o stare psihologică, o stare psihologică poate produce un eveniment fizic. Dacă efectul (a) poate fi produs de cauza (b), atunci, şi invers, efectul (b) poate fi produs de cauza (a).
    Aşadar, „de aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea” (Marcu 11:24).

    Rugăciunea modifică sau schimbă în întregime asumpţiile noastre subconştiente şi o schimbare de asumpţie este o schimbare de expresie.

    UN CONCEPT CLAR al naturii duale a conştienţei omului trebuie să fie temelia a toată adevărata rugăciune. Conştienţa include atât o parte subconştientă cât şi una conştientă. Partea infinit mai mare a conştienţei se află sub sfera conştienţei obiective.
    Subconştientul este partea cea mai importantă a conştienţei. Este cauza acţiunii voluntare. Subconştientul este ceea ce omul este. Conştientul e ceea ce omul ştie.
    „Eu şi Tatăl Meu una suntem” [Ioan 10:30], dar „Tatăl este mai mare decât Mine” [Ioan 14:28].
    Conştientul şi subconştientul sunt una, dar subconştientul este mai mare decât conştientul.
    „Eu nu pot să fac de la Mine nimic” [Ioan 5:30], „ci Tatăl – Care rămâne întru Mine – face lucrările Lui” [Ioan 14:10]. Eu, conştienţa concretă, obiectivă, nu pot face nimic de la mine; Tatăl, subconştientul, El face lucrarea. Subconştientul este cel în care totul se cunoaşte, în care totul e posibil, căruia toate îi ies, din care totul vine, care aparţine tuturor, la care toţi au acces.

    Imaginaţia şi credinţa sunt secretele creaţiei.

    Nebunii exploatează lumea; înţelepţii o transfigurează.

    Eşti ceea ce crezi.
    Cum gândit-a omul în inima lui” – în subconştientul adânc al său – „aşa e el” [cf. unei versiuni în l. română, „Căci el este ca unul care îşi face socotelile în suflet”, Pilde 23:7].
    Nu lua în considerare aparenţele, ci afirmă subiectiv ca adevărat ceea ce doreşti tu să fie
    adevărat. Aceasta trezeşte în tine tonul stării afirmate care, la rândul ei, se autorealizează
    în tine şi în cel despre care este afirmată. Daţi şi se va da [Luca 6:38].
    Credinţele trezesc invariabil ceea ce ele afirmă. Lumea este o oglindă în care fiecare se vede reflectat pe sine. Lumea concretă reflectă credinţele minţii subiective.”

    http://www.scribd.com/doc/120863162/31833621-Neville-Goddard-Rugaciunea-Arta-de-a-Crede-pdf

    RăspundețiȘtergere
  7. LEGEA ŞI FĂGĂDUINŢA, Neville Goddard, 1961

    1 - LEGEA: IMAGINAREA CREEAZĂ REALITATEA

    „Omul e în întregime Imaginaţie. Dumnezeu e Om şi există în noi şi noi în El... Trupul etern al Omului este Imaginaţia, anume, Dumnezeu Însuşi.”
    Blake

    Când omul rezolvă misterul imaginării, el va fi descoperit secretul cauzării, adică: Imaginarea creează realitatea. Aşadar, omul care e conştient de ce îşi imaginează ştie ce creează; realizează tot mai mult că drama vieţii este imaginară – nu fizică. Toată activitatea este, la bază, imaginară. O Imaginaţie trezită funcţionează cu un scop. Creează şi conservă dezirabilul şi transformă sau distruge indezirabilul.

    Imaginarea divină şi imaginarea omenească nu sunt defel două puteri, ci mai degrabă una. Diferenţa autentică ce există între cele numai aparent două stă nu în substanţa cu care ele operează, ci în gradul de intensitate al operatorului însuşi. Jucat la tensiune înaltă, rolul imaginar este un fapt concret imediat. Temperat, un rol imaginar se realizează într-un proces temporal. Dar fie că imaginaţia este susţinută sau domoală, este „Realitatea supremă, esenţialmente non-concretă, din care obiectele dau buzna ca-ntr-o neaşteptată extravaganţă” [Hermann Keyserling, Conte, „Jurnalul de călătorie al unui filosof”]. Niciun obiect nu e independent de imaginare la vreun nivel sau altul.
    Totul pe lume îşi datorează caracterul imaginaţiei la vreunul din variatele sale niveluri.
    „Realitatea concretă”, scrie Fichte, „este produsă numai prin imaginaţie”. Obiectele par atât de independente de percepţia noastră asupra lor încât înclinăm să uităm că ele îşi datorează originea imaginaţiei noastre. Lumea în care trăim este o lume a imaginaţiei, iar omul – prin activităţile lui imaginative – îşi creează realităţile şi împrejurările vieţile sale; face asta fie ştiind, fie fără ca să ştie.

    Oamenii dau prea puţină atenţie acestui dar nepreţuit – Imaginaţia Omenească – şi un dar este practic non-existent până ce nu există o posesie conştientă a lui şi o determinare de a-l folosi. Toţi oamenii au puterea de a crea realitatea, dar această putere doarme ca şi cum ar fi moartă atunci când nu e practicată. Oamenii trăiesc în însăşi inima creaţiei – Imaginaţia Omenească – şi totuşi n-au înţelepciunea de a observa ce se petrece înăuntru.

    Viitorul nu va fi fundamental diferit de activităţile imaginative ale omului; aşadar, cel care poate chema la dorinţă orice activitate imaginativă doreşte şi căruia viziunile imaginaţiei sale sunt la fel de reale precum formele naturii, este stăpânul destinului său.
    ...

    11-OLARUL

    „‚Scoală şi intră în casa olarului şi acolo îţi voi vesti cuvintele Mele!’. Şi am intrat eu în casa olarului şi iată, acesta lucra cu roata şi vasul pe care-l făcea olarul din lut s-a stricat în mâna lui; dar olarul a făcut dintr-însul alt vas, cum a crezut că-i mai bine să-l facă."
    — Ieremia 18:2-3

    Cuvântul tradus prin „Olar” înseamnă Imaginaţie. Din materialul pe care alţii l-ar fi aruncat ca nemaifiind bun de nimic, o imaginaţie trezită remodelează lucrul aşa cum ar trebui să fie. „Şi acum, Doamne, Tu eşti Tatăl nostru, noi suntem lutul şi Tu olarul, toţi lucrul mâinilor Tale suntem!”, Isaia 64:8.
    Această concepţie a creaţiei ca lucrare a imaginaţiei, iar Domnul, Tatăl nostru, ca imaginaţia noastră, ne va duce mai departe în adâncul misterului creaţiei mai iscusit decât orice altă călăuză.
    Singurul motiv pentru care oamenii nu cred în această identitate a lui Dumnezeu drept imaginaţie omenească este acela că nu vor să-şi asume responsabilitatea pentru teribil de greşita lor folosire a imaginaţiei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imaginaţia Divină s-a pogorât la nivelul imaginaţiei omeneşti, pentru ca imaginaţia omenească să se înalţe la Imaginaţia Divină.
    Psalmul 8 spune că omul a fost „micşorat cu puţin faţă de Dumnezeu” – nu cu puţin faţă de îngeri, aşa cum greşit traduce versiunea Regelui James *şi cele româneşti+. Îngerii sunt dispoziţiile emoţionale ale omului şi astfel, servitorii lui – iar nu superiorii săi, după cum ne lămureşte autorul Epistolei către evrei *„Îngerii oare nu sunt toţi duhuri slujitoare, trimise ca să slujească, pentru cei ce vor fi moştenitorii mântuirii?”+ (Evrei 1:14).
    Imaginaţia este Omul Adevărat şi e una cu Dumnezeu.
    Imaginaţia creează, conservă şi transformă. Imaginaţia este radical creativă când toată activitatea imaginativă bazată pe memorie dispare.
    Imaginaţia este conservativă când activitatea ei imaginară este alimentată cu imagini furnizate în principal de memorie. Imaginaţia este transformativă când procedează la variaţii ale unei teme deja în desfăşurare; când alterează mental un fapt al vieţii; când lasă fapte înafara experienţei amintite ori adaugă ceva în locul lor, dacă tulbură armonia dorită.

    Pavel afirmă, „Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi” [1Corinteni 3:16, Romani 8:9, 8:11, Iacov 4:5], acum, „Cercetaţi-vă pe voi înşivă dacă sunteţi în credinţă; încercaţi-vă pe voi înşivă. Sau nu vă cunoaşteţi voi singuri bine că Hristos Iisus este întru voi? Afară numai dacă nu sunteţi netrebnici. Nădăjduiesc însă că veţi cunoaşte că noi nu suntem netrebnici.” 2Corinteni 13:5,6
    Dacă „Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut” [Ioan 1:3], nu ar trebui să fie greu pentru om să ‚se cerceteze’ pentru a afla cine e acest creator dinlăuntrul său. Cercetarea va dovedi omului că imaginaţia lui este Acela „Care înviază morţii şi cheamă la fiinţă cele ce încă nu sunt”, Romani 4:17.

    Prezenţa în noi a Olarului e sugerată de ceea ce face El acolo. Nu-L putem vedea acolo drept Acela, nu noi singuri. Natura Olarului – Iisus Christos – este aceea de a crea şi nu există creaţie fără de El.

    Dumnezeu cu adevărat există în om – în fiecare fiinţă umană. Dumnezeu devine noi în întregime.
    Nu e calitatea noastră, ci Adevăratul nostru Sine – Imaginaţia noastră.

    Scopul vieţii este realizarea creativă a dorinţei. Omul, lipsit de dorinţă, nu ar putea exista eficient într-o lume a problemelor continue ce necesită soluţii continue. O dorinţă este o conştientizare a ceva ce ne lipseşte sau de care avem nevoie pentru a ne face viaţa mai plăcută. Dorinţele au întotdeauna un anume câştig personal în vedere. Cu cât e mai mare câştigul anticipat, cu atât mai intensă e dorinţa. Nu există dorinţă neegoistă. Chiar şi când dorinţa noastră e pentru altul, căutăm tot să satisfacem o dorinţă. Pentru a ne realiza dorinţa trebuie să ne imaginăm scene ce implică împlinirea ei şi să interpretăm scena în imaginaţia noastră, fie şi numai pentru o clipă, cu o bucurie interioară simţită suficient pentru a atinge naturaleţea. E ca în cazul copilului care se costumează pentru a juca „Queen”. Trebuie să ne imaginăm că suntem ceea ce am vrea să fim. Trebuie să jucăm asta mai întâi în imaginaţie – nu ca spectator – ci ca un actor.

    Trebuie SĂ FIM cu adevărat, în Imaginaţie. Una e să te gândeşti la final şi alta e să gândeşti din final. A gândi din final, a hotărî finalul înseamnă a crea realitatea. Acţiunile interioare trebuie să corespundă acţiunilor pe care le-am face fizic „după ce fi-vor toate acestea” *Edward Thomas, „The New House” („Noua casă”)+.
    Pentru a trăi înţelept, trebuie să fim conştienţi de activitatea noastră emoţională şi să ne asigurăm că modelează fidel finalul pe care-l dorim.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lumea e lut; Imaginaţia noastră, Olarul.
    Să ne imaginăm mereu finaluri ce sunt de valoare sau promit bine.
    „Cel ce doreşte dar nu săvârşeşte pacoste creşte.” [— William Blake]
    Ce se face curge din ce se imaginează. Formele dinafară arată imaginările Omului.
    „Omul e nava, cărei întortocheată călătorie şi prin aceste miraje trecere Dumnezeu i-a sortit mişcare, dar sorocit nicio odihnă.” [— Henry Vaughan]

    „Doamne, Tu eşti Tatăl nostru,
    noi suntem lutul şi Tu olarul,
    toţi lucrul mâinilor Tale suntem.”
    [— Isaia 64:8]

    http://www.scribd.com/doc/70778987/Neville-Goddard-Legea-%C5%9Fi-f%C4%83g%C4%83duin%C5%A3a
    ADEVĂRATUL TĂU ROST

    Dumnezeu a devenit tu într-atât de complet încât a uitat că El e Dumnezeu. Devenind om, Dumnezeu a atins limita contracţiei şi opacităţii. Dumnezeu uită cu desăvârşire că El este Dumnezeu pentru a deveni şi însufleţi creaţia Sa, omul. Dumnezeu trece apoi prin toate experienţele de cunoaştere a binelui şi răului şi chiar a morţii, încrezător că omul se va trezi într-un sfârşit din visul acesta al vieţii pentru a cunoaşte din nou că el este Dumnezeu. Există numai Dumnezeu în univers, fărâmiţându-Se în umanitate, iar Dumnezeu joacă toate părţile acestui vis tempo-spaţial.
    Propria ta minunată imaginaţie este Dumnezeu în acţiune. EU SUNT este Christos dinlăuntrul tău (Mântuitorul tău). Iar Christos este Puterea lui Dumnezeu şi Înţelepciunea lui Dumnezeu.
    Dumnezeu ne vorbeşte prin dorinţă, îndemnându-ne să atingem niveluri tot mai înalte de conştiinţă.
    Exercitându-şi propria sa minunată imaginaţie omenească pentru a obţine aceste dorinţe, omul îl experimentează de fapt pe Dumnezeu în acţiune. Prin credinţă în imaginaţia lui, omul va conchide într-un final că Christos (Puterea şi Înţelepciunea lui Dumnezeu) este înlăuntrul său drept imaginaţia sa. La capătul acestei călătorii excepţionale, ori vis al vieţii, omul se va trezi pentru a-şi aminti că el este Dumnezeu Tatăl, îmbogăţit prin experienţele la care El S-a supus, atunci când a uitat că El este Dumnezeu…

    Singurul rost al omului este acela de a experimenta scripturile (toate stările de conştienţă personificate drept oameni în Biblie). Scopul omului este acela de a atinge starea numită Iisus Christos. Atunci el va şti că el este cu adevărat Tatăl şi că Fiul Său este Christos.
    http://www.scribd.com/doc/59745529/Neville-Goddard-Cum-Sa-Ti-Intrupezi-Dorintele


    RăspundețiȘtergere
  10. Laudat sa fie Isus si Maria!
    Dragile mele Daniela,Camelia si Mary!
    Va iubesc!
    Totul ce vom face aici este din cea mai pura Iubire de Dumnezeu.
    Draga Camelia...mult,mult m-am regasit in acea doamna,pentru ci si eu am visat acel glob care m-a umplut cu o vapaie toata,si din acea clipa am simntit ca totul s-a schimbat,o saptamana am refuzat sa mananc,,,am trait in rugaciune numai,in scurta perioada de timp am fost invitata la Medjugorje...este aici undeva la Daniela am povestit visul acela.
    Sacumpelor,toate patru am fost la Nusfalau...unde am simnit Pace,Lumina,Iubire,Pogararea Duhului Sfant.
    Trebuie sa fim foarte,foarte atente in tot,chiar daca se intampla ceva acolo...pe noi ne.a atras acolo Dumnezeu avem fiecare simntirile noastre.
    Multe as avea de povestit inclusiv ...faptul cum am venit aici de am gasit mesajul pentru mine,dar voi sari peste asta si draga mea Mary stie de ce,o iubesc atat de mult...
    am sa incerc sa copiez cea ce am de la acea femeie,si ea a fost bolnava ..Isus a readus.o la viata spune ea,este din Satu Mare 32 ani,a mers la Nusfaau 5 ani.
    deci despre ea:::chiar daca o sa ti se para ceva absurd din cea ce iti voi spune eu totusi simnt nevoia sa le spun ptr ca sunt FOARTE suparata vazind ce se intimpla in lume si ca satana cu munca lui foarte subtila ii pacaleste si pe cei alesi.Vad ca te-ai suparat ptr intrebarile pe care ti leam pus,dar sa stii ca fiecare intrebare a avut un scop bine intemeiat ,prin aceste intrebari am vrut sa ajung la un anumit lucru si asa am vrut sa te fac sa intelegi mai bine ce vroiam sa-ti spun.Am citit toate mesajele pe care le-ai postat si am observat ca in toate mesajele Dumnezeul este suparat si minios pe noi ca suntem rai si ne avertizeaza despre ce va fii cu noi daca raminem in starea asta. Draga mea eu raspund de tot cea ce iti scriu acuma si imi asum raspunderea;ACESTE MESAJE NU VIN DE LA DUMNEZEU EL NU VORBESTE ASA NICIDECUM ,TOATE MESAJELE SE CONTRAZIC CU CELE AUTENTICE ,ACESTE MESAJE PROVIN DE LA UN SUFLET CARE NU-L CUNOASTE PE DUMNEZEU NARE NICI O TREABA CU EL TOATA ESTE O LUCRARE FALSA TE ROG ANALIZEAZA MESAJELE ,,ADEVARATA VIATA IN DUMNEZEU,,DE VASSULA RYDEN SI O SA-TI DAI SEAMA SINGURA CA SE CONTRAZIC .VAI VAI!!!!CE CURAJ MARE SA VORBESTI IN NUMELE LUI DUMNEZEU DAR DIN PACATE NU EA ESTE SINGURA MAI ALES AICIA IN ROMINIA A PONIR UN VAL DE PROROCI FALSII SI SINT SUTE DIN PACATE DAR DACA NU LE ANALIZEAZA NIMENI SIGUR FAC CE VOR EI CU CEI CARE TRAIESC INTRO LUME A VISELOR FRUMOASE SI TOATA LUMEA CREDE TOT.SETEA DE DUMNEZEU LA FACUT PE OM SA CREADA TOT FARA SA ANALIZEZE .FOARTE PUTINE LOCURI AUTENTICE SUNT ,NU SUNT ASA DE MULTE CUM PAR A FII,SATANA A AJUNS SI PINA ACOLO SA FACA MINUNI SI STIGMATE NUMAI CA SA POATA DUCE LUMEA IN EROARE .ITI DAU IN EXEMPLU; in CARTILE ADEVARATA VIATA IN DUMNEZEU ,,DE VASSULA ISUS SPUNE CA SUFLETELE COPIILOR AVORTATI AJUNG IN LIMB CARE ESTE CEA MAI JOASA TREAPTA DIN PURGATOR UNDE DEMONII II CHINUIESC ,SI DE CE AJUNG ACOLO DACA SUNT NEVINOVATI?PTR CA NICI UN SUFLET NEBOTEZAT NU POATE INTRA IN IMPARATIA CERURULOR!SI PTR ASTA ESTE ASA UN PACAT DE MOARTE PTR CA SUFLETELE ACELEA NEVINOVATE SUFERA DIN CAUZA MAMELOR CARE LE OMOARA NE STIIND CONSECINTELE!!! IAR DOAMNA ASTA SPUNE CA SUFLETELE COPIILOR AVORTATI AJUNG IN RAI ,TE INTREB EU PE TINE ATUNCI DE CE AR FI ASA DE MARE PACAT DE MOARTE DACA CU ASTA AM INMULTII INGERII DIN RAI ATUNCI INSEAMNA CA SATANA E BINE PROST!!!AR LUCRA CU ASTA PTR DUMNEZEU.DECI SILVIA DRAGA TE SFATUIESC CU BUNA CREDINTA CA DEACUMA INCOLO ROAGATE MAI MULT DUHULUI SFINT SI ACCEPTA AJUTORUL DE ACOLO DE UNDE ITI TRIMITE EL NU DE UNDE ASTEPTI TU CA POATE CU OMUL LA CARE NICI NU TE-AI GINDI PRIN ACEL OM TE VA INVATA SI AVERTIZA DUHUL SFINT ,EL ACOLO SUFLA UNDE VREA EL NU UNDE VREM NOI .PRIN ASTA NE INVATA SA FIM UMILI SI SA ACCEPTAM SFATURI



    RăspundețiȘtergere
  11. Dragele mele..
    este de la aceasta doamna de acolo de unde eu spun ce varsta are si e din Baia Mare..continu acum
    tot cu ea:;;
    DECI SILVIA DRAGA TE SFATUIESC CU BUNA CREDINTA CA DEACUMA INCOLO ROAGATE MAI MULT DUHULUI SFINT SI ACCEPTA AJUTORUL DE ACOLO DE UNDE ITI TRIMITE EL NU DE UNDE ASTEPTI TU CA POATE CU OMUL LA CARE NICI NU TE-AI GINDI PRIN ACEL OM TE VA INVATA SI AVERTIZA DUHUL SFINT ,EL ACOLO SUFLA UNDE VREA EL NU UNDE VREM NOI .PRIN ASTA NE INVATA SA FIM UMILI SI SA ACCEPTAM SFATURI SI DE LA OAMENI SIMLI .SI DACA NU MA CREZI TE ROG ANALIZEAZA SI TU ,FITI CRESTINI DAR NUL CREDULI,, FITI TREJI NU MAI DORMITI CA SATANA ESTE FOARTE SMECHER SI SE FOLOSESTE DE NAIVITATEA OMULUI.SINCER VA IUBESC PE TOTI SI PTR ASTA AM LUAT CURAJUL SA VA AVERTIZEZ .EU IL CUNOSC PE DUMNEZEU PERSONAL SI STIU CE VORBESC!!!DOAMNE AJUTA tiu draga Silvia de din acest motiv am avut curajul sa intervin
    cea mai oribila lucrare a satanei este sa amestece adevarul cu minciuna
    si daca nu cunosti adevarul nai de unde sa observi minciuna
    mai studiaza mesajele lui vassula si o sa vezi ca am dreptate .nu trebuie sa ma crezi pe mine o sa vezi cu ochii taa
    tai
    mai aide invatat foarte mult ,visele sunt foarte periculoase satana se foloseste de ele ca sa ne duca in eroare ,o sa-ti spun si eu cum am patit
    in multe vise ale mele satana vroia sa mi se arate ca SFINTA FECIARA SI CA iSUS DAR INTOTDEAUNA FACEA CITE O GRESEALA DIN CARE STIAM CA ESTE EL ,SI NUI ESTE DELOC GREU SA SE ARATE CA UN SFINT SAU PREOT
    Si EU PRINTRUN VIS IN CARE MI-A APARUT MAMA EVA DE LA NUSFALAU AM SIMTIT O CHEMARE ACOLO SI M-AM SI DUS
    DAR SA VEZI CE SA INTIMPLAT MAI DEPARTE
    TREBUIE A STII CEVA DESPRE MINE CA SA MA INTELEGIDE LA 3 ANISORI ISUS A INTRAT IN VIATA MEA DIN VOIA LUI SI MI-A PROMIS CA TOT RESTUL VIETII VA FII LINGA MINE CA UN TATA LINGA COPILUL LUI
    DIN CAUZA ASTA SATANA MA TERORIZAT DE MIC COPIL CU TOT FELURI DE PROSTII ALE LUI DAR NUMAI PREZENTA LUI DUMNEZEU MA AJUTAT SA IES INTOTDEAUNA INVINGATOR
    DE CE A LASAT SA SE INTIMPLE ASTA?ITI SPUN PTR CA DIN EXPERIENTELE CU SATANA L-AM PUTUT CUNOASTE CIT ESTE DE SMECHER SI AFURISIT
    NUMAI ASA PUTEAM SA-L INVING DACA II STIU SLABICIUNILE ,SI PUNINDUMA FATA INFATA CU EL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOT CONTINUAM ...DANIELA DRAGA FII ATENTA SI CITESTE CU INIMA TA TOT SI PE TOATE VA ROG MULT INIMA VOASTRA SA CITEASCA NU VOI..CONTIUU TOT CU EA::;

      DAR ACUMA VINE CEA CA MAI VREAU SA-TI SPUN
      AM AJUNS SI EU LA NUSFALAU CA SA EXPERIMENTEZ SI EU CE SE INTIMPLA ACOLOPRIMA DATA MI SA PARUT TOTUL OKDA AM OBSERVAT DAR TE ROG ASCULTAMA
      AM UMBLAT CAM 5ANI LA RIND IN CARE AM FOST DE FACA LA MULTE
      PARDON FATA
      SI DRAGA SILVIA IMI PARE FOARTE RAU CA TREBUIE SA TE DEZAMAGESC DAR SI LA NUSFALAU SE DAU MESAJE SCRISE DE EI SI NU PRIMITE DE LA MARIA SI SFINTA TREIME ASTA MI-A CONFIRMAT SI VASSULA CIND A FOST IN ROMINIA ACUM 2 ANI

      si simntirea noastra?EU SILVIA...AICI INTREBAM
      si tot

      TREBUIE SA STII CA SATANA MERGE PINA ACOLO SA FACA SI MINUNI
      NIMIC DIN CEA CE SA PROFETIT ACOLO NU SA INTIMPLAT
      MULTI CARE AU UMBLAT DE LA INCEPUT SAU LASAT CA SI EI SIAU DAT SEAMA CA CEVA NU E INREGULA

      am simnti.o am vazut.o AICI EU SPUN CE AM VAZUT LA NUSFALAU IN IANUARIE

      PE CINE AI VAZUT?

      exact cand m.a miruit Parintele...a mai aparut o maina alba pe parte dreapta a capului meu

      DAR NAI VAZUT CUI IA APARTINUT
      TI-AM SPUS SATANA FACE MINUNI

      intarirea cuvantului a venit cand A VORBIT ILONKA..EU SILVIA

      ILONKA ESTE INTRO OALA CU EI JOACA ACEASI MONEDA

      IAR ISUS DE ACOLO DE JOS DIN TABLOU NU.SI LUA PRIVIREA DE LA MINE...VORB CU EL
      IN PRIMA ZI...EU SILVIA SPUNEAM TOT CE AM SIMTIT

      ASCULTAMA TE ROG (maria o cheama)
      ASCULT..(silvia)Camelia dovada aceasta:

      14:02
      ITI DAU O DOVADA
      FI ATENTA LA MINE
      ACUM3ANI A FOST INVITATA LA NUSFALAU DEBORA DIN MANDURIA ITALIA
      EU AM FOST DE FACA ACOLO
      EA SPUNEA CA ESTE VIZIONARA SI CA ARE STIGMATELE
      SI AVEA SI MIR CARE DUPA SPUSELE EI CURGEA DINTRO ICOANA A SFINTEI FECIOARE
      NEA SI MIRUIT CU ACEL SPUS MIR
      DUPA CARE A SPUS CA CINE DORESTE SA AIBA ACASA DIN ACEL MIR POATE SA CUMPERE DE LA EA
      TE INTREB EU PE TINE DACA TU IA AVEA VIZIUNE SI AI AVEA O ICOANA CARE PLINGE CU MIR TU LAI VINDE PE BANI???
      EU AM VORBIT DESPRE MIRUL DE LA DEBIRA
      DEBORA
      RASPUNDEMI
      TE ROG?

      14:10(SILVIA)
      NU...STIU ,DACA MAICUTA SFANTA ASA LE.A ZIS TOCMAI SA SE ADUNE BANI PTR NOUA BISERICA CARE SE INCEPE CONTRUCT ACUM IN PRIMAVARA
      NU ESTE VORBA DESPRE MIRUL DE LA NUSFALAU CI DESPRE MIRUL CARE LA ADUS DEBORA SI LA VINDUT PE BANI
      CAMELIA,DANIELA,MARY ...CE ZICETI?CONTINUAM...TRE CA MA LUA ...

      DAR SA MERGEM MAI DEPARTE
      ASCULTA

      14:15
      VAD CA NU MA INTELEGI DEBORA SIA DUS BANI CU EA NU IA LASAT LA CEI DIN NUSFALAU


      TE ASCULT(SILVIA)
      TU SPUI EU SPUN
      NOI NORMAL DORIM PE DUMNZEU CEL ADEVARAT

      14:17
      DAR CE VREAU SATI SPUN CA DEBORA A FOST ANALIZATA DE VATICAN PTR CA ERA PREA SUSPECTA SI SI PINA LA URMA AU DECLARATO FALSA PTR CA SIA ADUNAT AVERI FABULOASE
      SI STIGMATELE ERAU FALSE SI MESAJELE

      Ștergere
    2. Dragele mele inde nu intelegeti ma mai intrebati...poate ca nici eu nu inteleg nici acum,poate va dati seama prin ce am trecut inaite au fost testari pe mine cu intrbari..am zis ca pleca afara...sa-mi scrie ea si gasesc ce a scris a zis nu vreau sa fii aici..bun continuam::
      OARE PARINTELE CSILIK DE CE NU A STIUT ASTA CIN ELASA ZIZ VORBESTECU SFINTA TREIME?

      ADICA A MERS ACEASTA D-NA DEBORA ACLO(eu silvia)

      14:20
      CEA CE VI SE SPUNE ACOLO SUNT NASCOCIRILE LOR PTR CA SA VA TINA

      IN PLUS CIND A FOST DEBORA LA NUSFALAU SI VASSULA ERA UN ROMINIA SI ,SI EU AM FOFT LA TIMISOARA SA MA INTILNESC CU EA
      SI LA TIMISOARA DE FACA CU VASSULA SA PUS CA IN CEALALTA ZII VINE DEBORA DIN MANDURIA LA NUSFALAU ,SI VASSULA A SPUS CA ISUS IA SPUS CA ESTE FALSA

      SI ISUS IA SPUS CA TOTUL ESTE FALS LA NUSFALAU?(eu silvia)

      14:26
      ATUNCI TE INTREB EU PE TINE CUM POATE UN PREOT CARE ARE MESAJE DE LA SFINTA TREIME SA PROMOVEZE ASEMENEA MINCIUNA

      DA DAR CATE ODATA TE SIMNT ASA INVRSUNATA..(eu silvia)
      ROAGA-TE

      E LOGIc NU(maria)

      CAUTA RASPUNSUL

      MA ROG IN FIECARE ZII...RASPUNSUL GASESTI INCARTILE SCRISE DE MINA LUI

      ADEVARATA VIATA IN DUMNEZEU

      14:29
      IARTA=MA
      ACOLO NU AM VAZUT NIMIC RAU INAFARA DE RUGACIUNE..(silvia).

      EU NU AM INDOIELI CI SUN 100 %ca cea ce spun asa este de acea nici nu ma mai duc acolo
      da in aparenta asa estedar mesajele deacolo sunt de la ei nu de la SFINTA TREIME
      VASSULA A ZIS CA LA NUSFALAU ESTE CEVA NECURAT?(silvia)
      TIE?

      CHIAR DACA NU VINE SA CREZI NU VA MAI TRECE MULT TIMP SI DUHUL SFINT SE VA REVARSA PESTE TOATA LUMEA SI O SA VEDETI CU OCHII VOSTRII DAR SA NU FIE PREA TIRZIU

      14:36
      DAR IN ACEST MOMENT...DUHUL SFANT LUCREZA PRIN NOI(silvia)
      NU.L SIMNTI?

      NU MIE CI LA DOAMNA LA CARE A FOST GAZDUITA...
      eu intervin.Silvia deci VASSULA ZICE CA TOT CE SE PETRECE LA NUSFALAU ESTE FALS...
      MAI DEPARTE...CAMELIA CU DUMNEZEU INAITEMULTUMESC
      IMI PLACE DE TINE CA AI O ONIMA PLINA DE BUNATATE
      DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE
      SPER CA INTRO ZI TOTI VOM FII ASA
      VINO DUHULE SFINT,VINO IN INIMILE NOASTRE!!!!
      ITI DORESC O DUMINICA BINECUVUNTATA

      AICI IN ALTA ZI...EU ERAM ARSA LA PICIOR
      ROAGA-TE PTR MINE SA POT INDURA TOT CU IUBIRE
      CA MAM ARS LA PICIOR

      O SA MA ROG CU PLACERE ,DOMNUL SA FIE CU TINE(MARIA)

      OFERA PTR PREOTI AU MARE NEVOIE SI DE SACRIFICIILE NOASTRE
      SI SUFERINTELE NOASTRE
      ASA O SA PUTEM SUFERII CU BUCURIE SI IUBIRESI EU SUFAR FOARTE MULT DAR INTODEAUNA IMI OFER SUFERINTELE SI ATUNCI PRIMESC O PACE INTERIOARA SI CHIAR MULTUMESC CA AM SI EU CEVA CE POT SA DARUIESC
      AM CITEVA CUVINTE DE CONSOLARE;AICI PE PAMINT TOTUL ESTE TRECATOR,DAR DINCOLO NE ASTEAPTA FERICIREA VESNICA
      ASA CA SA NE DUCEM CRUCILE MICI PE CARE LE PRIMIM CU MAI MARE CURAJ SI EVLAVIE

      DOMNUL ESTE CU NOI CE RAU NI SE POATE INTIMPLA CIND SI LUCRURILE DUREROASE LE PUTEM TRANSFIGURA IN BINE?

      14:28
      EU PE ISUS IL DAU EXEMPLU LA TOTI(SILVIA)
      DA

      DAA EL ESTE CEL MAI BUN EXEMPLUEU AM FOST SI ASA DE BOLNAVA CA 5 ZILE AM FOST IN COMA DAR INTRO ZII IN TIMPUL UNEI LITURGHII DATE PTR MINE PRINTRUN MIRACOL DE LA DUMNEZEU MI-AM REVENIT

      TE CRED DRAGA (SILVIA)
      MEA

      DE SI MEDICII AU RENUNTAT DEJA

      INIMA MEA TE CREDE(SILVIA)

      14:34
      MA TINUT DUMNEZEUL IN VIATA CA SA-MI ARATE CIT DE TATR MA IUBESTE SI SA POT MARTURISII DESPRE ASTAINDIFERENT CE A FOST EL INTOTDEAUNA ERA LINGA MINE SI MI-A PROMIN CA VA RAMINE LINGA MINE PINA LA SFIRSITUL VIETII MELE SI SA NU-MI FIE FRICA DE NIMIC
      SI EU AM AVUT CITEVA MOMENTE IN ADOLESCENTA CIND NA-M VRUT SA FIU ALTFEL CA PRIETENI MEI DAR EL MA TINUT STRINS LINGA EL SI ADOLESCENTA NU MA PUTUT INDEPARTA DE EL
      ASA ESTE SILVIA FIECARE SUFERINTA ARE ROSTUL LUI MAI ALES CEL DE A NE APROPIA MAI MULT DE DUMNEZEU

      TOT ESTE IN MANA LUI TOTT,TOT DRAGA MEA(SILVIA)

      14:57
      CITE ODATA NE DOR LUCRURULE CARE NI SE INTIMPLA DAR DACA NU NE-AR DUREA NU AM SUFERII SI NU AM AVEA REZULTATELE DORITE
      MARIA

      Ștergere
    3. SI ...TOTUL A DECURS BINE CU ACEASTA MARIA..PANA CAND A OBSERVATCA AM PUS IAR MESAJ DE LA NUSFALAU ..ACUM A FOST APROAPE INFRICOSATOR PENTRU MINE COSMAR..INCEP CU EA IAR
      MARIA
      NU VINE SA CRED CA MAI POZTEZI MESAJELE DE PE MUNTE .TU NU VREI SA MA CREZI ,EU O SA-I TRIMIT LA PARINTELE DON GABRIEL AMORTH EXORCISTUL ROMEI CITEVA DIN MESAJELEVDE PE MUNTE SI O SA-I CER PAREREA SI O SA VEDEM CE O SA SPUNA .PENTRU MINE ESTE FOARTE REVOLTATOR CE SE INTIMPLA ACOLO SI CE CURAJ AU SA VORBEASCA IN NUMELE SFINTEI TREIMI ,EI NU ASA VORBESC !!!!!
      SFINTA TREIME NU VORBESTE ASA !!!

      16:07
      IUBITOOOO...DAR NU AI OBSERVAT CA POSTEZ CEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE (SILVIA)

      INIMA MI SE RUPE CIND VAD
      AI POSTAT SI TOT MESAJUL
      CE NU CONTEAZA
      ?
      CEI CU INIMA CURATA VOR VEDEA PE DUMNEZEU SI NU CEI CARE IL IUBESC SUNT 2 LUCRURI DIFERITE
      NU AM UITAT NIMIC ,DAR DIN TOATE PROFETIILE CARE SE SPUN ACOLO NU SA REALIZAT NIMIC
      NU JUDEC

      16:11
      ROGA-TE PENTRU EI (SILVIA)
      NU AS JUDECA NICIODATA UN PREOT
      DA IN APARENTA
      TE AVERTIZEZ PENTRU CA STIU 100%
      DAR CE SE SPUNE VINE DE LA EI
      SI NU DE LA TATAL
      CUM SA NU NICI NU ITI DAI SEAMA CE PACAT MARE E SI IN BIBLIE SCRIE CA NU IA VOIE SA VORBESTI IN NUMELE TATALUI CERESC PENTRU CA NU TI SE IARTA
      O SA-TI DAU VERSETUL UNDE SCRIE
      DAR SA VEDEM CE O SA SPUNA EXORCISTUL ROMEI
      NU AVEM VOIE SA ASCULTAM PROFETII FALSE
      EU ITI VREAU NUMAI BINELE
      EU NU MAI UMBLU ACOLO DECIND VASSULA A FOST IN ROMINIA SI NE-A AVERTIZAT DE PROFETII FALSI
      BINE,DAR RASPINDESTI PROFETII FALSE ,
      SI DUCI SI PE ALTII IN EROARE
      POT SA-TI DEMONSTREZ CA SI POZELE PE CARE LE AU EI CU ANUMITE ,,APARITII SUNT TRUCATE
      EU AM EU POZE (SILVIA)
      SI ESTE IMPLICATA INIMA MEA
      CE POZE AI?

      DE CAND AM FOST ACOLO (SILVIA)

      SA NU FII SUPARATA PE MINE

      16:25
      EXACT CUM AM DE MEDJUGORJE (SILVIA)

      EU VVREAU NUMAI SA TE APAR
      NU VREAU SA TE OBLIG ,AM VRUT NUMAI SA TE APAR DE CEVA FALSDAR POATE O SA ITI DAI SEAMA SI TU CU TIMPUL
      TE ROG SA FI FOARTE AGERA
      SI ANALIZEAZA
      NU TREBUIE SA MA CREZI
      O SA-TI DAI SEAMA SI TU
      SCTIU CE VORBESC CREDEMA , NU AS FACE RAU LA NIMENI
      NU AM ZIS CA FACI RAU (SILVIA...SI SE PARE CA AICI AM ATACAT RAU)
      TU AI ALES UN PUNCT DE VEDEREA...ASTA NU INSEAMNA CA TOTI OAMENI TRB SA.L AIBE ACEL PUNCT
      NUMAI PRIN RUGACIUNE VINE TOT
      MIE ASA MI SA INTAMPLAT

      SATANA IMI RIDE IN FATA ACUMA!!! maria
      NU VREA NIMENI SA MA CREADA
      DA E GREU
      LUPTA NU SE LASA CU USURINTA
      DAR TOT DUMNEZEUL VA INVINGE LA URMA
      DA ROZARIUL ESTE CEA MAI BUNA ARMA
      SI PRIN ROZAR O SA PRIMITI MULTE HARURI
      DAR CIND PRIMITI O AVERTIZARE NU VRETI SA ACCEPTATI
      VOI SPUNETI NU ,EU TOT FAC CE VREAU
      NU POTI SA STII NICIPDATA PRIN CINE VREA DUMNEZEUL SA TE AJUTE
      IMI PARE RAU DE TINE SI DE TOTI CARE UMBLA IN ASEMENEA LOCURI
      O SA-TI TRIMIT RASPUNSUL EXORCISTULUI DACA O SA REUSESC SA VORBESC CU EL
      ESTI ACOLO?

      DA silvia...credeti-ma nu am vrut sa vad toate acestea iar pentru ca o simteam foarte rea...Isus nu ar face asa..imi ordona...era martora Mary la tot..

      16:44
      SPUNE CEVA,ACUMA SUFAR UN PIC INIMA IMI ESTE INFRINTA DAR O SA-MI TREACA
      EU VA IUBESC SI VA VREAU NUMAI BINELE
      DA E GREU
      LUPTA NU SE LASA CU USURINTA
      DAR TOT DUMNEZEUL VA INVINGE LA URMA
      DA ROZARIUL ESTE CEA MAI BUNA ARMA
      SI PRIN ROZAR O SA PRIMITI MULTE HARURI
      DAR CIND PRIMITI O AVERTIZARE NU VRETI SA ACCEPTATI
      VOI SPUNETI NU ,EU TOT FAC CE VREAU
      NU POTI SA STII NICIPDATA PRIN CINE VREA DUMNEZEUL SA TE AJUTE
      IMI PARE RAU DE TINE SI DE TOTI CARE UMBLA IN ASEMENEA LOCURI
      O SA-TI TRIMIT RASPUNSUL EXORCISTULUI DACA O SA REUSESC SA VORBESC CU EL
      ESTI ACOLO?

      DA

      16:44
      SPUNE CEVA,ACUMA SUFAR UN PIC INIMA IMI ESTE INFRINTA DAR O SA-MI TREACA
      EU VA IUBESC SI VA VREAU NUMAI BINELE
      DA E GREU
      LUPTA NU SE LASA CU USURINTA
      DAR TOT DUMNEZEUL VA INVINGE LA URMA



      Ștergere
    4. Dragele mele nustiu cat ne vior ajuta ...adevarul ca eu si acum le citesc ca peun cosmar uarat...asa simnteam ..mai am putin pun iar::
      DA ROZARIUL ESTE CEA MAI BUNA ARMA
      SI PRIN ROZAR O SA PRIMITI MULTE HARURI
      DAR CIND PRIMITI O AVERTIZARE NU VRETI SA ACCEPTATI
      VOI SPUNETI NU ,EU TOT FAC CE VREAU
      NU POTI SA STII NICIPDATA PRIN CINE VREA DUMNEZEUL SA TE AJUTE
      IMI PARE RAU DE TINE SI DE TOTI CARE UMBLA IN ASEMENEA LOCURI
      O SA-TI TRIMIT RASPUNSUL EXORCISTULUI DACA O SA REUSESC SA VORBESC CU EL
      ESTI ACOLO?

      DA silvia

      SPUNE CEVA,ACUMA SUFAR UN PIC INIMA IMI ESTE INFRINTA DAR O SA-MI TREACA
      EU VA IUBESC SI VA VREAU NUMAI BINELE

      PUNETI TOT PUNCTUL DE VDERE.. silvia
      S

      IARTAMA DACA TE-AM JIGNIT CU CEVA!
      NA FOST INTENTIONAT

      EU TE IUBESC ATAT POT SA_TI SPUN silvia

      16:47
      DIN IUBIRE VREAU SA TE AJUT
      PACE SI NUMAI BINE .ACUMA SIMT CA MA DOARE SUFLETUL
      SIMT O DURERE MISTICA
      DOMNUL SA FIE CU TINE
      GATA ...asta este...
      Cititi toate dati-va cu parerea eu cu greu am reusit sa-mi reven,pentru ca intram pe feisbok si aveam impresia ca ma va ataca iar,se instalase frica in mine,de ce oare?
      pentru ca am crezut in ea si ma departam de Isus
      venea deja frica...Isus este iubitor nu infricosator..
      iar acea prietena a mea din Bucuresti era conectata...si am intrat de am vorbit
      a spus asa draga mea ..
      catre tine nu vine numai cea ce doresti tu..
      aceste cuvinte pe mine m-au adunat,m-au ajutat,m-au luminat
      Daca gresesc....spuneti-mi,contraziceti-ma
      vrem adevarul desre Nusfalau..
      noi normal vrem sa nu fim pacalite...
      Va iubesc mult!
      E...ste dimineata..
      Domnul Dumnezeul nostru sa fie cu noi cu intreaga omenire!!!
      Laudat sa fie Isus si Maria!
      Va imbratisez!

      Ștergere
  12. Laudat sa fie Isus si Preasfanta Sa Mama!

    Dragele mele, pentru ca asa a dorit Domnul:

    "5. Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!

    6. Caci este ca un nenorocit in pustiu si nu vede venind fericirea; locuieste in locurile arse ale pustiului, intr-un pamant sarat si fara locuitori.

    7. Binecuvantat sa fie omul care se increde in Domnul si a carui nadejde este Domnul!

    8. Caci el este ca un pom sadit langa ape care-si intinde radacinile spre rau; nu se teme de caldura cand vine, si frunzisul lui ramane verde; in anul secetei nu se teme si nu inceteaza sa aduca rod.

    9. Inima este nespus de inselatoare si de deznadajduit de rea; cine poate s-o cunoasca?

    10. Eu, Domnul, cercetez inima si incerc rinichii, ca sa rasplatesc fiecaruia dupa purtarea lui, dupa rodul faptelor lui.

    11. Ca o potarniche care cloceste niste oua pe care nu le-a ouat ea, asa este cel ce agoniseste bogatii pe nedrept; trebuie sa le paraseasca in mijlocul zilelor sale, si la urma nu este decat un nebun." -

    12. Scaun de domnie plin de slava, inaltat de la inceput, loc al Sfantului nostru Locas,

    13. Doamne, nadejdea lui Israel! Toti cei ce Te parasesc vor fi acoperiti de rusine. - "Cei ce se abat de la Mine vor fi scrisi pe pamant, caci parasesc pe Domnul, Izvorul de apa vie." -

    14. Vindeca-ma Tu, Doamne, si voi fi vindecat; mantuieste-ma Tu, si voi fi mantuit; caci Tu esti slava mea! " Ieremia 17

    Dumnezeu sa va binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Iubirii si Milostivirii Sale!

    RăspundețiȘtergere
  13. “Împărăţia mea nu este din lumea aceasta.” Ioan 18:36
    Laudati sa fie Isus si Maria!

    Dragele mele Daniela, Silvia si Mariana,

    M-am intalnit ieri cu prietena mamei, care mi-a spus ca vede Crucea cu model pe fruntea parintelui. Mi-a spus ca a vazut-o si pe fruntea altor preoti, dar nu asa de clara ca la acel preot. Am aflat si de ce vede aceasta pecete. Citind din “cartea adevarului” s-a rugat: “Doamne inlatura-mi dubiile...”. I-am spus ca aratandu-i adevarata pecete i le-a inlaturat. In acea “carte”, sigiliul este o coroana cu cruce.
    Sambata i-am povestit dnei care se ocupa de organizarea pelerinajelor ca acea “cruciada” este periculoasa. S-a suparat pe mine si de atunci se face ca nu ma vede. Cand i-am spus imi tot repeta: “Fiecare e liber sa creada ce vrea!” Am aflat ca merge in continuare cu grupul de rugaciune la dna care a distribuit “cartea adevarului” si “cruciada”.

    Dintre toate mesajele de la Isus, pe care le-a citit, cel mai mult mi-a placut “Caietul Iubirii” din care si Mariana a publicat cateva parti. Cred ca se potrivesc foarte bine in povestea noastra.

    Dumnezeu ne iubeste. Sa ne iubim si sa fim Una.
    Va imbratisez cu mult drag, va multumesc si va iubesc.


    Nestemate din " Caietul Iubirii "
    "Cuvintele Domnului nostru catre Luigi Gaspari
    Iubirea este una.Si voi sunteti unici pentru ca participati la bucuria infinita continuta in inima Mea care va deveni a voastra.
    Uniti-va si nu va descurajati niciodata de nimic.
    ...In dorinta voastra de a iubi se afla Vointa Mea de a actiona.

    Vointa Mea este mai tare decat orice rezistenta.
    http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2010/05/nestemate-din-caietul-iubirii.html

    RăspundețiȘtergere
  14. " Caietul Iubirii ", Luigi Gaspari
    “V-am ales pentru a fi oglinda Adevarului”
    ”M-am facut Om ca voi. M-am lasat ucis de omenire pentru a putea intra in inimile voastre, pentru a va da Iubirea care este Inima Mea.
    Voi aveti la dispozitia voastra Inima Mea care se face a voastra pentru a cuceri inimile oamenilor. Sa patrundeti in inimi: aceasta cale v-am indicat-o prin Patima Mea.
    Spiritul poate fi sugestionat, dar inima poate fi doar cucerita; o inima solid cucerita va fi ghidul spiritului si il va conduce astfel incat sa vrea ceea ce ii comanda si vrea de la el. Nu violenta e cea care cucereste inima unui om. Este duiosia, bunatatea, sacrificiul, renuntarea si perseverenta in dorinta.
    Exista o anumita violenta facuta din simpla vointa de a nu renunta sa intri intr-o inima. Moartea Mea pe Cruce v-a deschis aceasta usa, v-am pus la dispozitie si cheia pentru a intra cand gasiti aceasta usa inchisa.
    Aceasta cheie este Inima Mea care devine a voastra de fiecare data cand voi Imi cereti sa deschid usa inchisa a unei inimi.
    Eu voi intra cu voi pentru ca, daca as intra singur, n-as crea legaturi intre oameni. Fiecare dintre voi ar fi legat numai de Mine. Din contra, Eu vreau sa va leg pe toti intre voi prin Mine, prin intermediul Meu. Iata Motivul pentru care Eu am ales intotdeauna pe unul dintre voi caruia M-am daruit si Ma dau, pentru a intra in inima tuturor.
    Alegerea a fost facuta de mine pe Lemnul Crucii, in timpul Agoniei. Atunci Tatal Mi-a dat dreptul sa aleg dintre voi pe cei mai dotati in a se exprima pentru a face cunoscut tot ce am obtinut de la Tatal in favoarea voastra si tot ceea ce puteti face voi prin intermediul Meu. Speranta voastra de a va intoarce la pace, la o coabitare fericita si armonioasa intre voi se bazeaza in intregime pe acea alegere pe care am facut-o atunci.
    Acesti oameni care au contribuit atat de mult de fiecare data cand trebuia salvata lumea de la ruina, erau printre aceia pe care i-am ales atunci. Acesti cativa oameni care sunt azi in lume si care traiesc pentru a se darui tuturor, poarta inca si mereu mai eficace Indurarea si iertarea Tatalui pe care Eu am cerut-o si am obtinut-o pentru voi. Acesti oameni care traiesc printre voi, primesc o Putere ce rezista la instabilitatea creata de puterea ambitiilor si a pasiunilor.
    Este Puterea Iubirii Mele care ajunge la voi toti prin canalele alese deja in timpul agoniei Mele.
    Izvorul intregului Bine si a tuturor bogatiilor pe care le aveti la dispozitia voastra este in Mine; Eu vi-L trimit prin canalele Mele. Daca voi nu recunoasteti Providenta Mea la originea fiecarui bine, sunteti constransi la cercetari care va tulbura si va fac sa pierdeti bucuria posesiei a ceea ce primiti zilnic. Numai recunostinta va va da bucuria durabila pentru bunurile Mele.
    E inutil sa va intrebati, de ce, pentru fiecare lucru pe care nu-l intelegeti ... Ati putea totusi sa intelegeti totul daca nu v-ati intreba, de ce. Solutia pentru toate este asteptarea rabdatoare si senina a Luminii care se va aprinde in voi. Ea se va aprinde cand veti fi satisfacuti si fericiti de tot ceea ce cunoasteti si posedati deja si cand nu veti pretinde sa aveti vreun drept de a vrea sa stiti, sa posedati si sa aveti. Toata fiinta voastra trebuie mereu sa exprime numai recunostinta si iubire. In acel moment veti putea sti, poseda si vedea mult sau tot ceea ce n-ati cerut. Recunostinta voastra va va da un drept, acesta va fi dreptul la Iubirea Celui Care poate sa va faca sa stiti totul, sa posedati si sa vedeti totul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand afectiunea voastra se daruieste unui om care nu doreste sa Ma cunoasca, care nu cauta si nu iubeste Adevarul, acest om este instrumentul pe care Eu il folosesc ca sa va fac sa va simtiti mai intim legati de Mine. Eu va vreau mai increzatori, mai nerabdatori sa Ma aveti alaturi de voi; va vorbesc in tacerea acestui om care nu va vorbeste, care nu vrea sa va auda vorbind despre Mine.
    Aceasta tacere devine dorinta pentru voi care Ma iubiti, care Ma iubiti si mai mult inca, pentru ca voi nu regasiti Prezenta Mea in acest om. Tacerea Mea devine cautare, teama ca
    M-ati pierdut, ca M-ati ofensat intr-atat incat va simtiti abandonati, simtiti ca ati pierdut interesul, dragostea, vointa de a realiza planurile Mele asupra voastra.
    Eu va ajut sa mentineti viu si eficace elanul in cautarea Adevarului si a bunurilor pe care am stabilit deja sa le pun la dispozitia voastra pentru a va da bucuria de a-Mi tine locul dandu-va autoritate in cuvant, pentru a face ceea ce lumea nu stie nici sa spuna, nici sa faca. Eu vreau ca voi sa evitati ca, confuzia si ideile omenirii deviate sa va poata lua seninatatea si entuziasmul care va sunt necesare pentru a continua sa cautati si sa aparati Adevarul
    Numai din Iubire Eu permit ca voi sa va intalniti cu minciuna; aceasta pentru a va face sa iubiti tot mai mult, sa va mentin tot mai strans legati si iubitori ai Adevarului si ai Dreptatii.
    V-am ales ca sa fiti oglinda Adevarului. Va apar contra minciunii si va impiedic sa cadeti in capcana excrocheriei, caci Eu iau puterea de influenta a oricarui spirit mincinos, punand Adevarul in Lumina. Las in umbra orice eroare si toata rautatea care ar putea dauna Adevarului. Umbra este absenta energiei, absenta fortei vitale si moarte sigura.
    Numai ceea ce primeste caldura razelor Luminii Mele traieste si va trai. Tot ceea ce Eu las in umbra, moare.
    Este in Adevar, cel ce se angajeaza in intregime sa vrea sa inteleaga si sa realizeze un program de cunoastere mai deplina a Adevarului. Este cautarea umila in strafundul vostru care va va face sa descoperiti ca sunteti incapabili de a va fauri propriul vostru adevar.
    Adevarul pe care un om si l-a creat si vrea sa-l impuna altor oameni nu este altceva decat impunerea minciunii. Acela care cauta sa impuna un adevar altor oameni, nu se impune decat pe sine insusi si nu Adevarul.
    Adevarul Meu lasa libera chiar si minciuna; minciuna face zgomot, vrea sa se impuna si tropaie din picioare pentru ca se teme de puterea Adevarului.
    Puterea Adevarului se afla in asteptarea rabdatoare a prabusirii si a mortii a ceea ce nu poate supravietui fara caldura Adevaratei Mele Lumini.
    Voi, care sunteti in contact cu minciunile oamenilor, va luptati in voi insiva cu orice spirit contrar Adevarului, orice spirit de lasitate, constatand raul care antreneaza dupa el impunerea minciunii. Numai in Adevar pot Eu sa va ajut sa recastigati repede binele. Datoria voastra este de a voi ca Eu sa intervin pentru a abate credintele false impuse de oamenii insetati de razbunare si de a avea putere peste tot si peste toti.
    Prabusirea tuturor acestor false mituri va fi inexorabila si inevitabila. Voi anticipa aceasta prabusire cand va fi ceruta de iubirea voastra.
    Cererea voastra va duce la demascarea tuturor centrelor de difuzare a miciunii care produce calcule incalculabile lumii intregi. Puterea pe care v-o voi da nu va fi aceea de a impune adevarul. Va fi puterea de a demasca minciuna. Adevarul se va revela de fiecare data cand minciuna va fi descoperita. Prabusirea unei singure minciuni este triumful anticipat al Adevarului, al Binelui si a bunastarii pentru voi toti, pentru ca in Adevar sunt Eu Insumi.
    Numai Eu, Dumnezeul vostru, pot sa va dau ordinea, pacea, bunastarea si fericirea. A combate minciuna inseamna a raspandi binele in jurul vostru si a Ma invita sa va revelez inalte adevaruri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Din dragoste pentru Adevar, voi Ma iubiti pe Mine Insumi. Cel care e sincer din Iubire pentru Adevar, Ma iubeste si Ma cunoaste. Iubirea de Adevar este cea care va aduce la cunoasterea si la trairea cu Mine. Nu poti iubi adevarul daca il accepti sub presiunea influentei, a constrangerii sau a fricii.
    De fapt, numai Iubirea poate sa va procure unirea intima cu Mine, numai Iubirea de Adevar va va face sa cunoasteti Adevarul, caci acesta se afla numai in Mine. Eu cunosc toate minciunile care sunt raspandite in jurul vostru.
    Cea mai mica minciuna, la fel si cea mai mare, este principalul obstacol pentru pacea din viata voastra, pentru inaltarea spirituala si armonioasa a sufletului, care este adevarata fericire.

    Multi oameni sunt buni, dar nu produc nimic bun nici pentru ei insusi, nici pentru altii; bunatatea lor se limiteaza la a nu face rau altora si pentru linistea lor, ei evita sa participe, sa se opuna la raspandirea greselilor pe care le vad si stiu sa le recunoasca. Acesti oameni nu sunt considerati buni de catre Mine. Ei sunt responsabili de raspandirea minciunilor si a relelor care vor lovi omenirea intreaga. Pasivitatea lor favorizeaza activitatea spiritelor purtatoare de dezordine.
    Numai cel care nu accepta, care combate pentru el si pentru altii minciuna devastatoare, care Ma cheama sa-i dau ajutor, va triumfa cu acest Adevar impotriva tuturor vrajmasilor Adevarului.
    Cel care se va cobora prin a se compromite cu minciunile oamenilor, nu Ma va avea niciodata alaturi de el. Nu pot accepta sa ajut un om care accepta minciunile altor oameni si care pretinde nu numai ajutorul Meu, dar si ca Eu sa consimt la compromisul sau cu minciuna. Nu-l voi ajuta pe acest om pentru ca el nu crede in Mine. El nu crede in puterea invincibila a Adevarului. El se va lupta singur si va fi innabusit de minciunile pe care le-a acceptat. Rugaciunile pe care Mi le va adresa, chiar daca sunt insistente, nu vor obtine castig de cauza.
    Cauzele pe care le accept si le apar, rugaciunile la care raspund, sunt cele ale acelora care au accepat sa serveasca o singura cauza; Adevarul pentru triumful Dreaptatii si al Iubirii.
    Nici o rugaciune care nu tinde spre acest tel nu va fi implinita. Daca telul pe care vi-l propuneti este cel pe care vi-l indic, voi corecta greselile voastre, voi pregati drumul pe care va trebui sa-l parcurgeti, va voi apara de capcane si de vrajmasi, la fel ca si pe persoanele care va sunt dragi; voi indeparta pe toti aceia care ar putea incerca sa puna piedici planurilor voastre, sa va insele, sa va izoleze.
    Nu voi permite niciodata nimanui sa va opreasca pe voi din cucerirea celor care vor voi sa va asculte si sa urmeze drumul vostru. Nimeni, oricat de inteligent si de puternic ar fi el, nu va reusi sa va tulbure. Ii voi demasca pe toti aceia care vor incerca sau vor indrazni sa va umileasca. Ii voi umili si ii voi aduce la neputinta pe toti aceia care isi vor permite sa pretinda ca voi nu spuneti Adevarul pe care il cunoasteti. Inutila va fi critica ce vi se va face voua, modului vostru de a actiona sau bunatatii voastre fata de oameni.
    Fiecare critica la adresa voastra va atrage cele mai rele dintre pedepse pentru cei care o vor face. Ei se vor cai amarnic pentru ca au indraznit sa va trateze ca pe niste fiinte care nu au nici mijloacele, nici capacitatea de a se apara. Apararea Mea va interveni imediat si va fi un avertisment pentru toti.
    Cele cateva victime ale clevetirii lor, sunt cele care va vor da garantia ajutorului Meu.
    Din Iubire pentru triumful unui Bine Superior, Eu voi lua puterea celor rai. Pentru Binele tuturor, voi face cunoscuta marea speranta pe care voi o reprezentati in Iubirea Mea pentru a regasi Calea cea dreapta. Este calea care va va ducesa credeti cu adevarat ca toti pot sa obtina Prezenta si asistenta Mea permanenta.”

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.youtube.com/watch?v=A9OHum7W8pM

    RăspundețiȘtergere
  18. Detaliile din lista de mai jos confirma ceea ce spune Maria.

    In cazul Deborei s-a stabilit ca aparitiile nu sunt supranaturale.
    May 20,1992, Manduria (Italy) Debora Marasco (19, Established as not supernatural (2002, 2012 Vincenzo Pisanello, Bishop of Oria

    In privinta Mariei Divinei Milostiviri nu s-a luat inca o decizie, desi cea mai clara dovada ca aparitiile sunt false e chiar acel sigiliu.

    Nov 9, 2010, Europe, Maria Divine Mercy(32, No decision

    Resources:

    The Marian Library/International Marian Research Institute, Dayton, Ohio

    http://www.miraclehunter.com/marian_apparitions/unapproved_apparitions/


    RăspundețiȘtergere
  19. Dragele mele, in primul rand imi cer scuze ca raspund asa tarziu comentariilor voastre. Cum i-am scris si Silviei, am avut o mica renovare care a intors toate in casa cu susul in jos si nu am mai avut timp de calculator. Am muncit foarte mult zilele acestea si sunt f.f. obosita, de aceea imi cer anticipat scuze pt. eventualele greseli.
    Am citit comentariile voastre. Ati scris foarte multe lucruri de cand eu nu am mai intrat pe blog, si imi este destul de greu sa va raspund fiecareia in parte, la fiecare comentariu.
    Am sa va scriu cateva din umilele mele pareri.
    Abunda mesajele si fenomenele supranaturale. Lucrarea satanei care vrea sa rapeasca cat ma multe suflete, in aceste timpuri de confuzie, se intensifica si ea. Ce sa credem? Cum sa discernem spiritele?
    Cei care studiaza aceste fenomene spun ca, daca ele vin de la Dumnezeu, sufletul la inceput este incercat de o mare teama, ii este teama ca nu cumva fenomenul sa fie provocat de satana si acel suflet trece printr-o teribila framantare. Insa, dupa aceasta teama, este invadat de o mare pace si o mare liniste. Din acel moment sufletul are o certitudine de neclintit ca este Dumnezeu Cel care se manifesta prin acel fenomen, si, de fapt, din acel moment incepe adevarata lucrare pe care Dumnezeu o are in vedere in si prin acel suflet.
    Daca, insa, fenomenul vine de la satana, sufletul in cauza incepe prin a experimenta o bucurie si placere false, fara teama ca fenomenul ar putea avea proveniente malefice, insa, sfarseste prin a deveni tulburat, nelinistit, se dezvolta in el aroganta, dispare simplitatea si umilinta.
    Am redat doar cateva criterii de discernere a spiritelor din cele pe care le-am citit.
    Despre Cartea adevarului eu nu mai insist caci pentru mine este un subiect cu totul inchis.
    Am sa citez aici un fragment din ceea ce a scris Camelia din "Caietul Iubirii": "Nu poti iubi adevarul daca il accepti sub presiunea influentei, a constrangerii sau a fricii."
    Ei bine, unul din multele motive pentru care eu nu ma pot apropia de mesajele Cartii adevarului este tocmai ceea ce scrie in citatul de mai sus, pentru ca eu citind mesajele am simtit ca ele sunt impuse, si provoaca o teama vinovata in cel care renunta la a le mai citi. Repet, sunt mult mai multe motivele pentru care eu nu mai citesc acele mesaje. Si pentru ca a facut Camelia referire la un al treilea razboi mondial care era prevazut in acele mesaje, va pot spune ca in cartea "TRAITI IUBIREA - Mesajele Mariei Regina Pacii" - editia a III-a 1997, la pagina 68, poate fi gasit un mesaj care aduce lumina. Este perioada in care Maica Sfanta raspunzand la multe intrebari particulere, fiind intrebata, in ziua de luni 12 iulie 1982, cu privire la posibilitatea unui al treilea razboi mondial, a raspuns: "AL TREILEA RAZBOI MONDIAL NU VA AVEA LOC."
    Mesajele (cele autentice) ne sunt date doar ca un avertisment in vederea convertirii, un ghid, un indrumar, o cale de a ne reveni din rataciri si a ne reintoarce la Cel care este CALEA, ADEVARUL SI VIATA. Mesajele nu sunt impuse. Daca sufletul traieste in stare de har si practica sacramentele, nu are nevoie de mesaje. Tocmai acest lucru il spunea Maica Sfanta la Medugorje, si anume ca Ea vine pentru ca noi am gresit calea. Daca noi n-am fi ratacit, aparitiile Ei nu ar mai fi fost necesare. Deci, daca-l iubim pe Dumnezeu, daca am ales calea care este Isus, cu toate suferintele, durerile, obstacolele, nedreptatile care au presarat calea Crucii Lui, daca ne-am adapostit sub mantia Sfintei noastre Mame Ceresti si am luat-O drept cea mai puternica mijlocitoare pentru noi la Sfantul Ei Fiu, daca ne-am consfintit inimilor Lui Isus si Mariei, atunci nu ne vom teme ca-L suparam pe Isus necitind anumite mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iar acum, referitor la Nusfalau.
    Eu nu pot sa spun daca fenomenul de acolo provine de la Dumnezeu sau nu. Pot insa sa spun ca am simtit acolo bucuria comuniunii in rugaciune. Doamna aceea despre care scria Silvia spunea ca mesajele care sunt date acolo, ei le "fabrica", adica parintele si vizionara. O minte omeneasca nu poate sa nascoceasca atatea mesaje luna de luna, timp de atatia ani. Poate sa existe o inspiratie divina sau una malefica a mesajelor. Prin citirea mesajelor, sufletul poate percepe cine sta la baza inspiratiei lor. Daca mesajele nu vin de la Dumnezeu, eu personal nu voi spune ca acel preot este instrumentul satanei. Nu am dreptul sa fac acest lucru. Eu nu pot sa judec un preot. Pot urma mesajele, sau nu. Nu pot insa sa judec un preot pe care, de altfel, l-am vazut traind cu mare emotie momentul consacrarii euharistiei si alte momente liturgice. Eu refuz sa fac aprecieri la adresa unui preot. Pot sa ma rog pentru el si pentru persoanele consacrate - lucru pe care, de altfel, il fac, dar nu-l voi judeca.
    Dar daca mesajele nu sunt de la Dumnezeu, atunci ma intreb de ce sa se fi facut atatea investitii in acel loc, cu atat mai mult cu cat daca nu este sustinuta de Dumnezeu, lucrarea risca sa se prabuseasca, sa ramana nefinalizata, sa se nimiceasca?! De ce sa-si fi luat preotul o asa mare raspundere?
    La Nusfalau oamenii se roaga impreuna; oamenii care sunt in stare de pacat de moarte, recapata starea de har - prin spovada...
    Nu stiu ce sa spun !? Dumnezeu va face lumina. Trebuie sa ne rugam si sa avem rabdare.

    ***
    Citind cartea vietii lui Padre Pio, am vazut cum un preot calugar stigmatizat, avand atatea carisme care nu puteau fi contestate, un preot atat de iubit de laici, a fost, totusi, un preot interzis... Probabil ca invidia fratilor calugari a facut ca false aprecieri sa ajunga pana la Papa care i-a interzis sa mai savarseasca Sfanta Liturghie. Timp de 11 ani, Padre Pio nu a avut voie sa savarseasca aceasta jerfa liturgica ce-i era atat de scumpa, care era insasi viata lui - care viata o imita atat de fidel pe cea a Lui Crstos... Si totusi... asa s-a intamplat... Dar nu este discipolul mai presus de Invatator. Daca invatatorul a fost calomniat, si discipolul trebuia sa treaca prin asta.
    Sa nu judecam carismele unui preot, chiar sa nu o facem, doar sa ne rugam. Asta ne cere Maica Sfanta, asta ne cere Isus: sa e rugam unii pentru altii, sa ne rugam pentru preotii nostri, sa nu-i judecam.

    RăspundețiȘtergere
  21. Voi incheia cu Debora Marasco.
    Am si eu o postare care face referire la un fenomen petrecut la Manduria. Nu am scris despre Debora (desi am citit din mesajele ei). Acolo, in cadrul postarii, am pus si o fotografie in care ea era impreuna cu Papa Ioan Paul II. Acel Papa profund marian, acel Papa atat de iubit de Fecioara Maria, a avut intalniri cu multi vizionari contemporani de la Medjugorje, Garabandal, Manduria, San Martino di Schio etc. De aceea nu am ezitat sa scriu acea intamplare, acea eliberare produsa in sanctuarul de la Manduria, tocmai intarita de acea intalnire intre Debora si Papa Ioan Paul II. Postarea cu pricina poarta titlul: "Dar de ce plange Sfanta Fecioara?".
    Imi amintesc ca intr-un mesaj pe care Isus l-a data preotului Ottavio Michelini, ii spunea acestuia ca multe carisme care au fost date dar care au fost folosite in scopuri personale si nu pentru binele aproapelui, care au nascut in persoana carismatica sentimentul mandriei, vor fi luate.
    Sa fie oare si cazul Deborei?
    Eu am citit felul in care ea a primit carisma, felul in care s-a convertit. Poate ca aceasta carisma a fost reala pana in momentul in care a fost gresit folosita?! Totusi... Debora Marasco a fost primita de Papa..
    Viata mea spirituala nu a fost influentata de mesajele Deborei, de aceea nu am dat acestora o foarte mare atentie.
    ***
    Faptul ca atatea semne de intrebare, framantari si dispute se nasc pe seama mesajelor contemporane, imi intareste certitudinea ca rugaciunea inimii este CHEIA a tot ce reprezinta viata spirituala a unui suflet: dialogul simplu dar profund al inimii cu Domnul si Stapanul ei. Cu rugaciunea inimii si depanand boabele Rozariului Maicutei Sfinte, nu vom gresi calea, si vom avea siguranta ca nu ne abatem de la ADEVAR.

    RăspundețiȘtergere
  22. In incheierea raspunsurilor mele la nterventiile voastre, voi comenta aprecierea pe care a primit-o Silvia de la persoana aceea cu care este in contradictie vis-a-vis de Nusfalau, redau ad-literam: "CEI CU INIMA CURATA VOR VEDEA PE DUMNEZEU SI NU CEI CARE IL IUBESC SUNT 2 LUCRURI DIFERITE".
    Din punctul meu de vedere este un mare neadevar. Cei cu inima curata si cei care Il iubesc pe Dumnezeu nu sunt doua lucruri diferite ci unul si acelasi lucru caci, doar cei cu inima curata Il pot iubi cu adevarat pe Dumnezeu si, deci, cei care Il iubesc pe Dumnezeu, avand inima curata - caci din curatia inimii izvoraste iubirea de Dumnezeu, IL VOR VEDEA PE EL!
    Daca are dubii referitor la cele scrise de mine legat de curatia inimii si iubirea de Dumnezeu, sa-l intrebe si acest lucru pe exorcistul Romei.

    O ultima fraza, si promit sa inchei...
    Citez din cele scrise de Camelia din "Caietul Iubirii": "Multi oameni sunt buni, dar nu produc nimic bun nici pentru ei insusi, nici pentru altii; bunatatea lor se limiteaza la a nu face rau altora si pentru linistea lor, ei evita sa participe, sa se opuna la raspandirea greselilor pe care le vad si stiu sa le recunoasca. Acesti oameni nu sunt considerati buni de catre Mine. Ei sunt responsabili de raspandirea minciunilor si a relelor care vor lovi omenirea intreaga. Pasivitatea lor favorizeaza activitatea spiritelor purtatoare de dezordine."

    Si eu vreau, ca si voi de altfel, sa ma opun la raspandirea greselilor pe care le vad si le recunosc. Dar oare le recunosc cu adevarat? Daca nu am convingerea ca este intr-adevar greseala, nu este mai bine sa evit sa particip decat sa fac o greseala mai mare decat pasivitatea insasi, adica sa raspandesc ceea ce "cred eu" ca este adevar negand ceea ce "cred eu" ca este greseala?

    Siguranta unei discerneri corecte, cred eu, ne-o da apartenenta la Biserica. Maica Sfanta ne spune ca cel care are Biserica drept casa, nu are a se teme de nimic. Sa nu ne indepartam de Biserica oricine orice ar spune, si vom avea adapost sigur si raspuns bun, caci Isus este capul Bisericii, Maria este Maica Bisericii si, deci, cine ar putea avea mai mare grija, iubire si indurare fata de noi - madularele Bisericii?
    Sa ne rugam Spiritului Sfant pentru darul discernamantului care ne este atat de necesar in aceste timpuri. N-am realizat cu adevarat pana acum cat este de necesar acest dar, caci nu am stiut ce timpuri voi ajunge sa traiesc...

    Eu va imbratisez pe toate cu cel mai mare drag.

    Laudat Sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragele mele dragi!!!
      Faptul ca aparut aceasta ...nici nustiu cum s-o numesc Incercare peste noi,eu personal multumesc lui Dumnezeu,pentru ca mult mai mult m-a facut sa ma rog,mult mai mult m-a facut sa-l caut,mult mai mult m-a lasat Isus sa-i simnt IUBIREA SI PREZENTA SA in inima mea.Dragelor de cand am venit de la Nusfalau eu nu am avut unde sa spovedesc...in inima mea stia Maria Mama noastra si Isus,cu ajutorul lui Mary am gasit un Preot roman care face Sfanta Liturghie si in limba engleza la Catolici si in limba romana la Greco-Catolici.
      M-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la amandoua bisericile sa fiu la Liturghii,s-a implinit si marea dorinta sa ma spovedesc...nu-mi pot inchipui ce a fost stiu ca Isus a fost prezent acolo...dar mi s-a blocat in mine Iubirea ...nu indrazneala de a spune acestui Preot cat il iubesc pe Isus,am ramas cu un nod in inima mea,cu lacrimi in ochi,cu o greutate...pentru ca eu in ultimii ani spovendidu-ma in Spania eram invatata sa-mi spun si Iubirea pe care o traiesc in inima mea cu ISUS SI EI Preoti m-au intarit si mai mult...,la Medjugorje in 5 zie m-am spovedit de 3 ori,la Nusfalau...am putut sa ma exprim,acum nu.mi dau seama ce s-a intaplat preotul este Fiul lui Dumnezeu.
      In urmatoarea noapte visez un vis scurt spre dimineata un Soare stralucitor si luminosmult de tot in stanga lui ceva alb mare si rotund si m-am trezit cu aceste vorbe pe buze ACEASTA ESTE BISERICA.
      Eu am fost gasita deja doua biserici,ii mai spun si la Mary,ea imi zice roaga-te lui Isus sa gsesti Biserica potrivita.
      De asta va spun caci m-am rugat cat am putut de mult...uitam sa mananc,multumesc lui Dumnezeu,Sambata vin din oras pe jos prima data si fac o fotografie la soare...era o inspiratie..inca am facut doi pasi inapoi sa fac fotografia,acasa seara ce descopar soarele frumos sralucitor si in staga lui o Biserica,ieri Dumineca ma duc la cealalta Biserica iar din autobus ma uit chiar..sa vad este Biserica adevarata,Daaaa ..am plans in inima mea de bucurie si de multumire cum lucreaza Dumnezeu si inca continua,cand ma dau jos din autobus sa iau spre Biserica romaneasca vad o fam ca vorbeau romaneste ii intreb caci cauta biserica ..ei spun da,si 10 minute am mers impreuna..d-na avea Rozariul in mana,si a inceput sa-mi zica unde au mers pana acum la Biserica,unde credeti ? acolo unde eu am facut poza.
      Azi numaram orele sa treaca repede sa ma duc de la 12 se face Liturghia... LA Biseica visata scumpele mele dragi m-au napadit lacrimile de la intrare o biserica in stil Fraciscan cum era in Spania,cu Statuia lui Sfantul Francisco pe care il iubesc mult,cu dragul Sfantul Anton,Isus imi vorbea in inima mea,am facut Rozariul,au venit cei doi Preoti cu haine lungi maro ca la Medjugorje,dupa ai sau schimbat cand au facut LITURGHIA au vorbit cu o blandete si o calmitate rar intalnita eu nu cunosc enleza
      dar vorbit rar am inteles tot,dupa Liturghie am mai facut inca odata Rozariul,am plans de fericire scumpele mele dragi.,iar la plecare atat de frumos m-a imbratisat o femeie de culoare...era Isus,il iubesc si ii multumesc mult...imi da ocazia iar sa pot sa stau in Biserica cat doresc sa ma rog(ptr ca am uitat sa va spun ca celelate doua biserici se inchdeau repede eu contnuam sa fac Rozariul in autobus)
      Bucurie mai mare pentru mine nu este slavit sa fie Numele Domnului in veci.Amin.

      Ștergere
    2. Acuma drageLe mele,exact asa zic si eu sa lasam asa toate si tot,sa nu ne mai gandim la nimic rau in legatura cu NUSFALAU,pentru ca este exact cum am zis si eu noi toate patru am fost acolo inpirate de Duhul Sfant si FECIOARA MARIA acolo se intampla minuni sufletesti si spirituale minunate,se face Liturghie,facem Calea Crucii cu Rozariul eu una abia astept sa ajung acolo iar...totul este in mana lui Dumnezeu.
      Iti multumesc Daniela ca ai revenit!
      Iar pentu cei care au citit Avertismetele...si le citesc in continuare
      sa ne rugam.
      Eu una ma voi ruga cat voi putea de mult si voi oferi LITURGHII.
      Ce doreste inima mea sa va intrebe pe voi daca cumva stiti careva sa ma lamuriti...cu inima mea am tinut Sfintele Pasti odata cu cei Catolici,am gasit iaca Biserica Catolica...acum in 4 Mai m-am oferit sa fac prescura pentu Pasti la Biserica Greco-Catolica...oare gresesc..pacatuiesc cumva,m-am rugat pentu asta si o sa mai rog daca Isus va dori cu siguranta asa va fi ,daca nu va dori ceva va fi..
      Ce sa mai spun ca sunt implinita,fericita...ca o sa am Biserica unde sa pot sa ma rog cat doresc eu.
      Multumesc Tatalui Cresc,Duhului Sfant lui Isus si Fecioarei Maria care are o dragalasenie asa mare fata de noi toti.
      Va imbratisez mult tare pe toate!!!
      Si ai dreptate Daniela cu IZVORUL IUBIRII,dar Maria dorea propabil sa ma jicnesca si personal,a trecut TOT Slava lui Dumnezeu!
      Doresc ca IUBIREA SI BUNATATEA LUI DUMNEZEU SA O CUNOASCA TOATE SUFLETELE DE PE ACEST PAMANT.
      SI SA CEREM MEREU CREDINTA SI IUBIRE PENTRU NOI ,PENTRU CEI DRAGI NOUA ,PENTRU INTREAGA OMENIRE!
      Va incredintez pe toate Fecioarei Maria!
      Laudat sa fie Isus si Maria!

      Ștergere
  23. Lăudaţi să fie Isus şi Maria!

    Dragele mele Daniela, Silvia şi Mariana,

    Am citit aseară o istorioară despre “distanţa dintre inimi” care are legătură şi cu ceea ce ai spus, draga mea Daniela, referitor la apariţiile Maicii Sfinte la Medjugorje. “Ea vine pentru că noi am greşit calea”... pentru că inimile oamenilor s-au îndepărtat atât mult de Inima lui Dumnezeu încât nu-I mai aud glasul.
    Tristul adevăr e că noi, oamenii, vorbim prea mult şi ascultăm prea puţin. Tot trist e că şi mulţi dintre creştini nu-L cunosc şi nu au deplină încredere în Dumnezeu, uită să intre în dialog cu El în rugăciune, uită să-L mai asculte şi să fie copiii Tatălui Ceresc, Care ştie de ce au nevoie şi le oferă totul.
    Trebuie să facem linişte şi să ascultăm ce ne şopteşte Dumnezeu în inimă.
    Ce vrea Dumnezeu? Ce vrea omul? Răspunsul e unul singur şi întreit, ca la Medjugorje: Iubire, Iubire, Iubire.
    Dumnezeu ne cheamă la o viaţă trăită în Prezenţa Sa, la sfinţenie, ne cheamă să fim asemenea Lui, ne cheamă să-L cunoaştem şi să-L iubim pentru ca rănile Sale să se vindece. “Numai iubirea vindecă”. (“Adevărata viaţă în Dumnezeu”)
    Nicolae Iorga a făcut o constatare dureros de adevărată: "Oamenii L-au închis pe Dumnezeu în Biserică pentru a putea fi ei mai liberi în lume".
    În 1978, din pragul Bazilicii Sfântul Petru, Fericitul Papă Ioan Paul al II-lea spunea lumii întregi:
    “Fraţi şi surori! Nu vă fie frică să-L primiţi pe Isus şi să acceptaţi puterea Lui! Ajutaţi-l pe Papă şi pe toţi cei ce vor să-i slujească lui Isus şi, cu ajutorul puterii lui Isus, să-i slujească omului şi întregii omeniri! Nu vă fie frică! Deschideţi-i, deschideţi-i larg uşile lui Isus! …Nu vă fie frică! Isus ştie ce e înăuntrul omului. Doar El o ştie!”
    Mulţi oameni au uitat drumul Bisercii şi mă gândesc că dacă oamenii nu vin la Isus, preoţii trebuie să-L ducă pe Isus oamenilor. Numai Isus poate să cucerească inimile. Cu siguranţă, Isus nu mai vrea să rămână ascuns în Tabernacol, ci asemenea Tatălui vrea să meargă în întâmpinarea Fiului rătăcitor, care a uitat că trebuie să se întoarcă Acasă.
    Ar fi frumos dacă, măcar duminica, Isus ar părăsi Tabernacolul şi ar ieşi între oameni, pe drumurile pe care ei rătăcesc, pe lângă casele în care ei s-au închis... pentru a-i binecuvânta, pentru a-i privi, pentru a le atinge inimile.
    Îmi amintesc, că atunci când eram copil şi mergeam la biserica din satul bunicii cel mai frumos şi emoţionant moment era binecuvântarea cu Preasfântul Sacrament de la sfârşitul fiecărei Liturghii, care acum nu se mai face.

    RăspundețiȘtergere
  24. Referitor la Nuşfalău voi face doar câteva observaţii privitor la ultimele două mesaje. E bine să filtrăm tot ce ajunge la noi prin Cuvântul lui Dumnezeu.
    În mesajul din aprilie 2013 se vorbeşte obsesiv de “cel rau”, lucru pe care l-am observat şi în mesajele din “cartea adevărului”. De ce să fie în centrul mesajelor ispita, iar nu iubirea; păcatul, iar nu sfinţenia; vrăjmaşul, iar nu Prietenul?
    În mesajul din martie 2013 apare un pasaj cu “viziunea lui V. Ilona cu călugărul Mihai Neamţu” care-i spune acesteia: „Dumnezeu se minunează în tine şi în unitatea voastră! Este o bucurie să vedem cum vă supuneţi Voinţei lui Dumnezeu şi înţelepciunea cu care conduceţi comunitatea de ispăşire!”
    La întrebarea: Cine conduce comunitatea de ispăşire de la Nuşfalău? Ilona ne răspunde că ei conduc comunitatea. Dacă la cârmă ar fi Dumnezeu, fraza corectă ar fi: E o bucurie să vedem... că această comunitate este condusă de harul lui Dumnezeu.

    Într-o sâmbătă mergeam cu autobuzul la Mănăstirea franciscană Sfânta Treime de la Pârâul Rece şi conducătoarea grupului, Melania, a întrebat: „Cine conduce?” Răspunsul general a fost: „Melania.” Răspunsul ei a fost: „Nu eu. Ce-ar fi dacă eu, un biet om v-aş conduce!? Ne conduc Fecioara Maria şi Duhul Sfânt!”
    Oare de ce cei de la Nuşfalău insistă să le ofere oamenilor senzaţionalul?
    La Mănăstirea Sfânta Treime de la Pârâul Rece am observat că oamenii sunt încântaţi de inimile blânde, smerite şi deschise ale fraţilor călugări, de simplitatea şi sfinţenia vieţii lor, sunt fericiţi să trăiasca bucuria şi să fie Una în familia lui Dumnezeu.
    Draga mea Silvia, mă bucur că Isus te-a ajutat să găseşti Biserica pe care o căutai. În privinţa sărbătorii Învierii Domnului, poţi să mergi, fără grijă, şi la greco-catolici. Dumnezeu uneşte sărbătoarea în Cer. Acolo nu e timp, ci doar veşnicie, nu sunt orgolii omeneşti, ci doar Iubire.
    Vă îmbrăţişez cu mult drag,
    Camelia

    PS. Soţul meu e un mare fan al emisiunii „Românii au talent”. Una dintre concurente, Ana Muneteanu a arătat prin desene cu nisip că ”Dragostea Rezistă”. Soţul meu a numit acel tablou: „Oamenii se iubesc”. Amin.
    http://www.ziuaveche.ro/magazin-2/life/romanii-au-talent-semifinala-3-ana-munteanu-si-povestea-din-nisip-video-163253.html

    Manastirea SF. Treime.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=6gzkB9XvnpY
    „Ce-aş putea să fac eu pentru tine, Efraime? Ce-aş putea să fac eu pentru tine, Iuda? Iubirea voastră este ca norul de dimineaţă, ca roua care dispare de îndată. De aceea v-am biciuit prin profeţi, v-am nimicit prin cuvintele gurii mele şi judecăţile mele vor străluci ca lumina! Căci iubire vreau, nu jertfe, şi a-l cunoaşte pe Dumnezeu mai mult decât arderile de tot”. Osea (6:4-6)
    Mesajul din 25 ianuarie 1988 al Sfintei Fecioare Maria dat la Medjugorje:
    „Dragi copii! Şi astăzi vă chem la convertirea deplină, care e grea pentru toţi cei care nu L-au ales pe Dumnezeu. Vă chem, dragi copii, la o convertire deplină faţă de Dumnezeu. Dumnezeu vă poate da tot ceea ce cereţi de la El. Dar voi Îl căutaţi pe Dumnezeu doar atunci când apar bolile, problemele şi greutăţile, şi atunci credeţi că Dumnezeu e departe de voi şi că nu vă aude şi nu vă ascultă rugăciunile. Nu, dragi copii, aceasta nu e adevărat! Atunci când sunteţi departe de Dumnezeu, voi nu puteţi primi haruri pentru că nu le cereţi cu o credinţă puternică. În fiecare zi mă rog pentru voi şi doresc să vă apropii din ce în ce mai mult de Dumnezeu, dar nu o pot face dacă nu o doriţi. Prin urmare, dragi copii, puneţi viaţa voastră în mâinile lui Dumnezeu. Eu vă binecuvântez.Vă mulţumesc că aţi răspuns la chemarea mea. ”

    RăspundețiȘtergere
  25. “Distanţa dintre inimi”

    “Într-o zi, un înţelept puse următoarea întrebare discipolilor săi:
    - De ce ţipă oamenii, când sunt supăraţi?
    - Ţipăm, deoarece ne pierdem calmul, zise unul dintre ei.
    - Dar de ce să ţipi, atunci când cealaltă persoană e chiar lângă tine?, întrebă din nou, înteleptul.
    - Păi, ţipăm ca să fim siguri că celălalt ne aude, încercă un alt discipol.
    Maestrul întrebă din nou:
    - Totuşi, nu s-ar putea să vorbim mai încet, cu voce joasă?
    Nici unul dintre răspunsurile primite nu-l mulţumi pe înţelept. Atunci, el îi lămuri:
    - Ştiţi de ce ţipăm unul la altul, când suntem supăraţi? Adevărul e că, atunci când două persoane se ceartă, inimile lor se distanţează foarte mult. Pentru a acoperi această distanţă, ei trebuie să strige, ca să se poată auzi unul pe celălalt. Cu cât sunt mai supăraţi, cu atât mai tare trebuie să strige, din cauza distanţei şi mai mari.
    Pe de altă parte, ce se petrece atunci când două fiinţe sunt îndrăgostite? Ele nu ţipă deloc. Vorbesc încetişor, suav. De ce? Fiindcă inimile lor sunt foarte apropiate. Distanţa dintre ele este foarte mică. Uneori, inimile lor sunt atât de aproape, că nici nu mai vorbesc, doar şoptesc, murmură. Iar atunci când iubirea e şi mai intensă, nu mai e nevoie nici măcar să şoptească, ajunge doar să se privească şi inimile lor se înţeleg. Asta se petrece, atunci când două fiinţe care se iubesc – au inimile apropiate.
    În final, înţeleptul concluzionă, zicând:
    - Când discutaţi, nu lăsaţi ca inimile voastre să se separe una de cealaltă, nu rostiţi cuvinte care să vă îndepărteze şi mai mult, căci va veni o zi în care distanţa va fi atât de mare, încât inimile voastre nu vor mai găsi drumul de întoarcere.”
    http://filedelumina.ro/2012/11/01/de-ce-tipam/


    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Camelia, asa ca de fiecare data, mi-ai scris lucruri care mi-au luminat si mi-au bucurat sufletul.
    Dupa ce citesc ceea ce primesc de la tine, imi dau seama, de multe ori, ca sunt raspunsuri la niste intrebari pe care eu nu le-am pus, dar care trebuiau puse.

    "Distanta dintre inimi"... cat de adevarat!

    Adevaruri, adevaruri pe care, desi le traim clipa de clipa, nu le recunoastem pentru ca ne-am indepartat de noi insine in cautari tulburatoare si la distante prea mari de propriile noastre suflete.
    Dumnezeu bate linistit si rabdator la usa inimii noastre si asteapta..., asteapta iubitor, in timp ce noi, in loc sa-I deschidem, sa-L primim, sa-I imbratisam, sa-I dam locul de cinste in casa inimii, alergam in cautarea Lui pe oriunde chiar si pe aiurea si, aceasta alergare devine obositoare, este de-a dreptul bezmetica.
    Intrebam si pe unul, si pe altul, sa ne indrume sa-L gasim; si sunt unii care ne spun ca L-au intalnit, ca L-au vazut - chiar L-au atins si ne arata drumul spre El iar noi, bucurosi ca am primit un indiciu, pornim intr-acolo si nici nu stim ca nu mergem spre El, ca drumul este gresit, ca am fost gresit orientati... Si uite-asa, cautand pe Dumnezeu, ne descoperim osteniti, aproape sfarsiti si trupul cade impovarat si in neputinta de a fi un bun lacas sufletului care, si el, rataceste in cautari...
    Si toate acestea in timp ce Dumnezeu, la usa inimii noastre, cu rabdare, cu iubire, cu blandete, cu compasiune pentru cautarile noastre in ratacirile noastre si, mai ales cu iertare, bate... bate...

    Daca sunt blonav si am leacul in casa mea, nu merg la vecin sa-i cer un leac; daca mi-e foame si am mancare in casa mea, nu merg la vecin sa-i cer de mancare; daca mi-e cald si am in preajma o umbra deasa si racoroasa nu mai caut alta care "ar putea fi" mai deasa, mai racoroasa.
    Daca inima are intrebari pe care ar dori sa I le puna Lui Isus, nu intreaba alte inimi ce raspuns i-a dat Isus ci, in rugaciune smerita, in tacere desavarsita, in cainta sincera si cuget curat, asteapta raspunsul si, daca nu-l aude, se mai roaga, se mai smereste, se mai caieste, se mai curateste si... in mai mare smerenie, mai mare cainta, mai mare umilinta, mai mare tacere, inima va auzi raspunsul Lui Isus.

    Iti multumesc din nou, Camelia, pentru tot ce imi oferi si pentru prezenta ta.
    Te imbratisez cu iubire.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  27. Silvia draga, eu vreau sa-ti spun ca pe mine ma bucura trairile tale, ma bucura faptul ca intalnirea ta cu Isus este la un nivel la care orice suflet ar trebui sa tinda si ma bucur ca tu marturisesti preotului, in scaunul de spovada, aceste trairi. Este un lucru foarte important acesta. Sfatul confesorului este esential. Nu stiu daca este important unde ai dobandit, unde ai aprofundat aceste intalniri mistice intime, in care sanctuar, in care pelerinaj, ci este important sa pastrezi aceasta intimitate, sa nu-i permiti sa se deterioreze. Pastreaza-ti bucuria inimii indiferent de ceea ce se petrece in jur caci tu stii ca Isus este bucurie. Daca tu simti pace si bucurie in inima, in suflet, atunci acolo este Dumnezeul pacii si al bucuriei. Fii vesela, caci ai dobandit o comoara care dureaza vesnic. Ramai cu Dumnezeu, in Dumnezeu si, "chiar de-ar cadea o mie langa tine si zece mii de-a dreapta ta, pe tine nu te va atinge, caci ingerilor Sai le va porunci pentru tine sa nu ti le loveasca de stanca piciorul tau..."
    Omul senin, bucuros, in pacea sufletului, care iubeste, transmite mai mult, mult mai mult decat ar face-o folosind cele mai iscusite vorbe. Iubirea curata si sincera oblojeste, vindeca, incurajeaza mai grabnic decat orice vorba, fie ea cat de dulce, fie ea cat de consolatoare.

    Te imbratisez si pe tine, cu multa iubire.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragele mele,

    Sunt multe întrebări la care singurul răspuns e rugăciunea. Mă gândesc cât de mult suferă fraţii şi surorile noastre pentru că setea de putere a altor semeni le-a răpit pacea şi bucuria. Ce e în inimile oamenilor care trăiesc sub teroare în Orientul Mijlociu, Africa, Asia...?

    Aţi vrea să ne unim în luna mai inimile în rugăciune pentru a-i încredinţa Reginei Păcii toate inimile şi mai ales pe acelea care nu cunosc Iubirea lui Dumnezeu?

    Este o Novenă către Maria Ajutorul Creştinilor a Sf. Ioan Bosco. Aş vrea să i-o oferim Maicii Sfinte în luna mai, alături de un mic rozariu pe care vă rog să vi-l alegeţi din lista de mai jos.

    Draga mea Daniela, de multe ori simt că inimile noastre rezonează. Te rog să postezi pe blogul tău aceste rugăciuni şi cele două capitole din “Caietul Iubirii” (îţi mai trimit un fragment). Acest Caiet este în strânsă legătură cu revelaţiile din jurnalul sorei Natalia.

    Draga mea Silvia vă mulţumesc şi ţie şi Mariei şi te rog să-i transmiţi că-i sunt alături în rugăciune, că o îmbrăţişez şi o rog, dacă poate, să ni se alăture în luna mai la această rugăciune.
    Dacă aveţi alte propuneri le aştept cu drag şi m-aş bucura să ni se alăture şi alte inimi care vă sunt alături.

    Vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez cu multă iubirea,
    Camelia

    Mesajul din 25 mai 1987 al Sfintei Fecioare Maria dat la Medjugorje:
    „Dragi copii! Vă chem pe fiecare dintre voi să începeţi să trăiţi în iubirea lui Dumnezeu. Dragi copii, voi sunteţi gata să păcătuiţi şi să vă puneţi în mâinile Satanei fără să reflectaţi. Îl chem pe fiecare dintre voi să se decidă în mod conştient pentru Dumnezeu şi împotriva lui Satan. Eu sunt Mama voastră, prin urmare doresc să vă conduc la sfinţenia desăvârşită. Doresc ca fiecare dintre voi să fie fericit aici pe pământ şi ca fiecare dintre voi să fie cu mine în Cer. Acesta e, dragi copii, scopul venirii mele aici şi dorinţa mea. Vă mulţumesc că aţi răspuns la chemarea mea. ”
    Mesajul din 30 septembrie 1984 „Ceea ce-L întristează pe Isus e faptul că oamenii poartă în ei frica faţă de El, văzându-L ca pe un judecător. El e drept, dar e şi milostiv, astfel încât ar prefera să mai moară o dată decât să piardă un singur suflet. ”

    RăspundețiȘtergere
  29. “Faceţi ceea ce puteţi, Dumnezeu va face tot ceea ce nu puteţi.” (Sfântul Ioan Bosco)
    Novenă către Maria Ajutorul Creştinilor recomandată de Sf. Ioan Bosco

    Se recită timp de 9 zile:
    - 3 Tatăl nostru
    - 3 Bucură-te Marie
    - 3 Slavă Tatălui
    Enunţarea intenţiei:
    Inimă Îndurerată şi Neprihănită a Fecioarei Maria îţi consacrăm ţie întreaga omenire.
    Mama noastră, Fecioară, Regina Biruitoare a lumii îţi încredinţăm toate inimile pentru a le conduce la sfinţenia desăvârşită.
    Dumnezeule, Tatăl nostru, pentru că eşti infinit de bun şi pentru că Iubirea Ta pentru noi nu are limite, Te implorăm, cu umilinţă, prin Inima Neprihănită a Mariei: Vino şi atinge inimile noastre cu puterea Duhului Sfânt pentru ca să dorim, tot timpul, aici, pe pământ să creştem în sfinţenie. Depunem în mâinile Tale, prin Isus, fiul Tău, povara păcatelor noastre, pentru ca eliberaţi de orice întinăciune, să ne putem odihni în Braţele Tale, Tată Ceresc Bun şi Îndurător! Amin!

    După care se spune în fiecare zi:
    - Să fie lăudat şi preamărit în orice moment Isus din Preasfântul Sacrament.
    - 3 Bucură-te Regină
    Bucură-te Regină, Maica milei, viaţa, dulceaţa şi nădejdea noastră, Bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Isus, binecuvântat rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria.
    - Maria, Ajutorul Creştinilor, roagă-te pentru noi.
    - Rugăciune către Sfânta Fecioară Maria (pentru slavarea sufletelor din Purgator):
    Adu-ţi aminte o preablândă Fecioară Marie, că nu s-a auzit niciodată să fi fost părăsit cel ce a alergat sub ocrotirea ta, cel ce a cerut ajutorul şi mijlocirea ta. Însufleţit de această încredere, alerg la tine, o Maică, Fecioară a fecioarelor. La tine vin si stau gemând înaintea ta ca un păcătos. Maică a Cuvântului nu dispreţui cuvintele mele, dar auzi-mă cu milă şi ascultă-mă. Amin!
    - Scăparea păcătoşilor, roagă-te pentru noi - Bucură-te, Marie,.../ Născătoare de Dumnezeu…
    - Mângâietoarea mâhniţilor, roagă-te pentru noi - Bucură-te, Marie,... / Născătoare de Dumnezeu…
    - Ajutorul creştinilor, roagă-te pentru noi - Bucura-te, Marie,... / Născătoare de Dumnezeu…
    • Rugăciunea către Maria Ajutorul Creştinilor (compusă de don Bosco)
    O, Marie, Fecioară puternică:
    Tu vestita şi renumita apărătoare a Bisericii,
    Tu ajutorul minunat al creştinilor,
    Tu puternică ca o oaste pregătită pentru luptă,
    Tu care singură ai distrus toate ereziile lumii,
    Tu în greutăţi, lupte şi necesităţi, apără-ne de duşman,
    iar în ceasul morţii primeşte-ne lângă tine în Paradis. Amin.

    Maria, Ajutorul creştinilor, roagă-te pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  30. I. Rozariul Divinei Îndurări
    (Rozariul Divinei Îndurări i-a fost dat surorii Faustina pe data de 13 noiembrie 1936.)
    Crezul, Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM(Boabe Mari): Părinte Veşnic, Îţi ofer Trupul şi Sângele, Sufletul şi Dumnezeirea Preaiubitului Tău Fiu,
    Domnul nostru Isus Cristos, pentru iertarea păcatelor noastre şi ale întregii lumi!
    Bm(boabe mici): Prin Patimile Sale dureroase, ai milă de noi şi de întreaga lume!
    La sfârşit de 3 ori: Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de moarte, ai milă de noi şi de lumea întreagă!

    II. Rozariul Sfintelor Răni
    (A fost primit de la Mântuitorul prin sora Marta)
    Pe cruce: Isuse Cristoase, Dumnezeule Răscumpărător, îndură-Te şi milostiveşte-Te de noi (numele) şi de întreaga lume! Amin!
    BM: Părinte Veşnic, Îţi ofer Sfintele Răni ale Mântuitorului nostru Isus Cristos, pentru vindecarea rănilor sufletelor noastre (numele)!
    Primele 3 Bm:
    1.Sfinte Dumnezeule! Sfinte Atotputernice Dumnezeu! Sfinte Nemuritorule Dumnezeu, milostiveşte-Te de noi şi de întreaga lume! Amin!
    2. Îndură-Te şi milostiveşte-Te de noi (numele) Isuse, în primejdiile ce ne ameninţă acoperă-ne pe noi (numele) cu scumpul Tău sânge! Amin!
    3. Tată Veşnic, arată-ne Îndurarea Ta, prin mijlocirea Sângelui Fiului Tău Unul Născut Isus Cristos! Amin!
    Bm: O, Isuse al meu! Prin meritele Rănilor Tale Sfinte, iartă-ne şi roagă-Te asupra noastră! Amin!
    La sfârşit, de trei ori: Tată Veşnic, arată-ne nouă Îndurarea Ta, prin mijlocirea Sângelui Fiului Tău, Isus Cristos! Amin!
    Mântuitorul spune: Puteţi fi fericiţi că v-am învăţat această invocaţie: O, Isuse al meu! Prin meritele Rănilor Tale Sfinte, iartă-ne şi roagă-Te asupra noastră! Această invocare Mă mişcă, se ridică la Cer!

    III. Rozariul Iubirii Divine
    Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Isuse, al lumii Mântuitor, salvează-ne pe noi şi lumea întreagă, prin Iubirea Ta Divină!
    Bm: O, Isuse al meu, am încredere în Iubirea Ta Divină!
    La sfârşit, de trei ori: Isuse cred, sper şi îmi pun toată nădejdea în Iubirea Ta Divină! Salvează-ne pe noi şi lumea întreagă!

    RăspundețiȘtergere
  31. IV. Rozariul Duhului Sfânt
    Se foloseşte un rozariu special, alcătuit din 7 seturi a 7+1 boabe. Se poate confecţiona folosind un crucifix de o culoare, 7 mărgele de o culoare + o mărgea de altă culoare / x 7 ori, fără noduri între mărgele.
    Doamne Dumnezeule, Te rugăm vino să ne salvezi!
    Doamne Dumnezeule, Isuse al meu, vino degrabă în ajutorul nostru!
    Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh şi acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin!
    Apoi Îl invocăm pe Duhul Sfânt. Cerând câte un dar:
    1. Vino, Duhule al Înţelepciunii, dezlipeşte inimile noastre de bunurile lumeşti şi ne umple de dragoste pentru bunurile Cereşti!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    2. Vino, Duhule al Intelectului, luminează-ne minţile ca să înţeleagă adevărurile veşnice şi umple-le cu gânduri sfinte!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    3. Vino, Duhule al Bunului Sfat, supune-ne inspiraţiilor Tale şi călăuzeşte-ne pe calea Mântuirii!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    4. Vino, Duhule al Tăriei şi ne dă forţa şi tenacitatea de care avem nevoie ca să-i învingem pe duşmanii sufletelor noastre!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    5. Vino, Duhule al Ştiinţei, fii Călăuzitorul sufletelor noastre şi ajută-ne să aplicăm învăţăturile Tale!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    6. Vino, Duhule al Evlaviei, vino să trăieşti în inimile noastre, ca să iei în stăpânire şi să sfinţeşti toate simţămintele noastre!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    7. Vino, Duhule al Iubirii de Dumnezeu şi al Smereniei, fii Stăpânitorul voinţei noastre şi ne ajută să fim întotdeauna gata să acceptăm orice suferinţă, decât să păcătuim în vreun fel!
    (de 7 ori) Tată Ceresc, în Numele Lui Isus, trimite Duhul Tău să reînnoiască lumea!
    (o dată)O, Marie, Care prin Lucrarea Duhului Sfânt L-ai zămislit pe Mântuitorul nostru, roagă-Te pentru noi!
    În încheiere, ne rugăm Maicii Domnului, Mireasa Duhului Sfânt:
    1. O, Preacurată Fecioară Marie, Cea care, de la Neprihănita Ta Zămislire, ai fost aleasă să fii Mireasă a Duhului Sfânt şi Tabernacol al Lui Dumnezeu, roagă-Te pentru noi, ca Duhul Sfânt să se coboare degrabă, să reînnoiască faţa Pământului!
    2. O, Preacurată Fecioară Marie, Cea care prin Taina Întrupării Lui Isus, ai fost făcută de Duhul Sfânt Maică adevărată a Lui Dumnezeu, roagă-Te pentru noi, ca Duhul Sfânt să se coboare degrabă, să reînnoiască faţa Pământului!
    3. O, Preacurată Fecioară Marie, Cea de Duh Sfânt plină, Care Te-ai rugat împreună cu Apostolii în Ziua Cincizecimii, roagă-Te pentru noi, ca Duhul Sfânt să se coboare degrabă, să reînnoiască faţa Pământului!

    Vino Duh Sfânt, vino prin puternica mijlocire a Inimii Neprihănite a Mariei, Mireasa Ta Preaiubită. Amin

    RăspundețiȘtergere
  32. Invocaţi Duhul Sfânt! Maica Domnului le cere românilor să se roage Duhului Sfânt! 14-09-2001
    Pelerinii români aflaţi la Medjugorje cu ocazia Sărbătorii Sfintei Cruci, au primit prin vizionara Marija, un mesaj prin care Preasfânta Fecioară cere românilor să invoce des pe Duhul Sfânt
    În Numele Tatălui şi al Fiului şi al Duhului Sfânt! Amin!
    Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubită. Luminează, te rugăm, minţile noastre, inflacarează inimile noastre şi îndeparteaza din ele tot ceea ce te întristează.Amin.
    *
    O, Duhule Sfânt, Creator, din Cer coboară peste noi Revarsă Harul Sfinţitor, transformă-ne-n fiinţe noi! Tu eşti numit Mângâietor şi Darul Domnului Preasfânt, Iubire, Foc şi Viu Izvor şi Alinare pe Pământ. Trimis de Tatăl Iubitor, Tu şapte daruri împărţeşti; Cu grai ales şi curgător pe cine vrei îl dăruieşti.Aprinde-n simţuri vii lumini, ca dragostea să-şi facă loc, Ai neputinţei noastre spini să-i arzi în al iubirii foc. Alungă grabnic pe duşman, să fie pace între noi; Condu-ne sigur la liman feriţi de-al relelor puhoi. Pe Tatăl fă-ni-L cunoscut, la fel pe Fiul Său Iubit; Tu care fără început, din ei purcezi necontenit. Să fie Tatăl Preamărit, precum în Cer şi pe Pământ; La fel şi Fiul Său Iubit, de-asemenea şi Duhul Sfânt. Amin!
    *
    Vino, Lumină adevărată, vino, Viaţă veşnică, vino, Taină nerostită, Comoară fără de nume, Chip dincolo de orice înţelegere, Bucurie fără de sfârşit, vino, Lumină neînserată, Aşteptare neînşelătoare a celor ce vor aduce mântuirea! Vino, Ridicare a celor căzuţi, vino, Înviere a celor morţi, vino, Atotputernice, Care pe toate le-ai făcut şi pe toate le prefaci numai cu voia Ta! Vino, Cel Ce nu poţi fi văzut, nici atins, Cel pururea nemişcat, dar Care Te mişti pentru a Te pogorî la noi, cei ce vieţuim în iad! Vino, Nume mult dorit şi îndelung slăvit, vino, Bucurie veşnică, vino, cunună neveştejită! Vino, Tu, pe Care atât Te-a dorit şi Te doreşte mult chinuitul meu suflet, Tu, Care m-ai despărţit de toate cele ale lumii şi Care m-ai învrednicit să Te doresc pururea! Vino, suflarea şi viaţa mea, vino, Mângâiere a sărmanului meu suflet, vino, Bucuria, Slava şi nesfârşita mea Dulceaţă!
    (Rugăciune către Preasfântul Duh a Sfântului Simeon Noul Teolog)
    Consfinţire la Duhul Sfânt

    O, Duhule Sfinte, Adevărata Iubire care purcezi de la Tatăl şi de la Fiul, Izvor nesecat de har şi de viaţă, mă consfinţesc ţie pe mine însumi şi familia mea, trecutul meu, prezentul meu, viitorul meu, dorinţele mele, alegerile mele, hotarârile mele, gândurile mele, toate câte îmi aparţin şi tot ceea ce sunt.
    Pe toţi aceia pe care-i întâlnesc, pe care-i iubesc, şi tot ceea ce vine în contact cu viaţa mea: să fie binecuvântat de puterea luminii tale, de căldura ta, de pacea ta, Tu eşti Domnul şi de viaţă dătătorul şi în harul tău sufletul se curăţă.
    O, Duh al Iubirii veşnice, vino în inima mea şi în inimile tuturor oamenilor, reînnoieşte-le şi fă-le tot mai asemănătoare cu Inima Mariei, ca astfel noi să putem deveni acum şi pentru totdeauna tabernacolul prezenţei tale Divine.

    RăspundețiȘtergere
  33. Exerciţiul spiritual zilnic recomandat de Cardinalul Mercier
    “Vă voi dezvălui secretul sfinţeniei şi al fericirii. În fiecare zi, timp de cinci minute, controlează-ţi imaginaţia şi închide-ţi ochii faţă de lucrurile simţurilor şi urechile faţă de toate zgomotele lumii, pentru a intra în tine. Apoi, în sfinţenia sufletului tău botezat (care este templul Duhului Sfânt), vorbeşte cu acest Duh Divin, spunându-i:

    ‘O, Duhule Sfinte, preaiubitul sufletului meu, Te ador. Luminează-mă, călăuzeşte-mă, întăreşte-mă, mângâie-mă. Spune-mi ce trebuie să fac. Arată-mi îndrumările Tale. Promit să mă supun la tot ceea ce doreşti de la mine şi să accept tot ceea permiţi să mi se întâmple. Fă-mă doar să cunosc voinţa Ta’.

    “Dacă faci acest lucru, viaţa ta va decurge în fericire, cu seninătate şi plină de mângâieri, chiar şi în mijlocul încercărilor. Harul va fi pe măsura încercării, dându-ţi tăria de a-i face faţă, şi vei ajunge la Poarta Paradisului plin de merite. Această supunere faţă de Duhul Sfânt este secretul sfinţeniei”. Şi prin această supunere faţă de Duhul Sfânt, desigur, s-a remarcat viaţa Mariei, în special în momentul Bunei Vestiri (25 martie), când a spus: “Fie mie după cuvântul tău”

    V. Rozariul Harului Divin
    Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Doamne Isuse coboară împărăţia Ta în inima mea, ca să devin vas ales, plin de Har Sfânt. Amin!
    Bm: Doamne Isuse revarsă în inimile tuturor oamenilor şi în inima mea: Iubirea, Pacea şi LuminaTa. Amin!
    Slavă Tatălui…, Voia Lui Dumnezeu să fie peste noi toţi, în veci! Amin!

    VI.Rozariul Preasfintei Treimi
    (Acest rozariu a fost relevat de Preasfânta Fecioară la 10 iunie 2006, în Franţa. Pentru a obţine Haruri pentru noi şi pentru ceilalţi)
    Crezul, Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    O, Marie, Mijlocitoarea tuturor Harurilor, roagă-Te împreună cu noi!
    BM: Tată Te iubesc, fă să Te iubesc tot mai mult!
    Fiule Te primesc în mine, fă să Te primesc tot mai mult!
    Duhule Sfânt mă hrănesc cu Tine, fă ca dorinţa mea de a mă hrăni cu Tine să crească neîncetat!
    Preasfântă Treime fă ca lumea întreagă să crescă în iubire, în compasiune şi caritate!
    Bm: O, Preasfântă Treime, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, învăluie-mă şi poartă-mă până la împărăţie, ca să devin izvor de Haruri pentru Toţi! Amin!
    La sfâşit: Oricât de mare ar fi mizeria mea, oricât ar fi de mare păcatul meu, o, Dumnezeule Atotputernic, Dumnezeule de Trei ori Sfânt, ai milă de mine, ajută-mă să primesc toate Harurile pe care Tu Voieşti să mi le dai, ca la rândul meu, eu să le ofer lumii întregi! Ai milă de neputinţele mele, fii forţa mea! Ai milă de lipsurile mele în ceea ce priveşte caritatea, fii Tu raţiunea mea de a iubi! Ai milă de mine, ca să pot ierta cu uşurinţă, fii Tu izvorul din care să sorb puterea de a ierta!Amin!


    RăspundețiȘtergere
  34. VII. Rozariul Darurilor Sfinte
    Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Doamne Isuse, Fiul Lui Dumnezeu, ai venit din Slava Ta Dumnezeiască fără mărire, Om smerit, având ca bogăţie doar iubirea Ta nesfârşită. Amin!
    Bm: Doamne Isuse ajută-ne să fim smeriţi şi răbdători, blânzi şi binevoitori, milostivi şi iubitori, îndurători şi ascultători. Amin!
    Slavă Tatălui…, Doamne Isuse facă-se Voia ta peste noi toţi, în veci! Amin!

    VIII. Rozariul pentru calităţi şi virtuţi sfinte
    Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Doamne Isuse întăreşte-ne calităţile şi virtuţile ca să devenim asemenea Ţie. Amin!
    Bm: Isuse smereşte-ne! Isuse sfinţeşte-ne! Isuse înţelepeşte-ne! Isuse luminează-ne! Amin!
    Slavă Tatălui…, Tatăl nostru. Amin!

    IX. Rozariul Neprihănitei Zămisliri
    (pentru purificarea noastră interioară)
    Crezul, Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Marie, Neprihănită Zămislire, Tu, care ai primit de la Dumnezeu-Tatăl toate Harurile, ai milă de noi, sărmanii păcătoşi şi mijloceşte pentru ca să obţinem pe acest pământ, purificarea trupurilor, inimilor şi sufletelor noastre! Şi pentru ca nimic să nu ne poată împiedica să fim primiţi în împărăţie! Amin!
    Bm: Marie, prin Puritatea Ta Feciorelnică, ajută-ne să ne îndepărtăm de păcat! Amin!
    La sfârşit: Dumnezeule, Tatăl nostru, pentru că eşti infinit de bun şi pentru că Iubirea Ta pentru noi nu are limite, Te implorăm, cu umilinţă, prin Inima Neprihănită a Mariei: Vino şi atinge inimile noastre cu puterea Duhului Sfânt pentru ca să dorim, tot timpul, aici, pe pământ să creştem în sfinţenie. Depunem în mâinile Tale, prin Isus, fiul Tău, povara păcatelor noastre, pentru ca eliberaţi de orice întinăciune, să ne putem odihni în Braţele Tale, Tată Ceresc Bun şi Îndurător! Amin!
    Mesajul Preasfintei Fecioare “Dragi copii, la cererea unora dintre voi, vă dau acum Rozariul Neprihănitei Zămisliri. Inimile acestora vor tresălta de bucurie, văzând că le-am ascultat rugăciunile. Vin să iau pe fiecare copil de pe Pământ la Sânul Meu Matern, pentru ca acest Rozariu să fie pentru toţi un moment privilegiat de întâlnire cu Mine, o împărtăşire tandră, de neuitat, un izvor de vindecare, de purificare profundă de tot ceea ce a putut să murdărească trupul, inima sau sufletul.”

    X. Rozariul Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria
    (Se recită pe un rozariu obişnuit sau pe rozariul Flăcării de Iubire a Inimii Neprihănite)
    La început, ne facem de cinci ori la rând Semnul Crucii în onoarea celor cinci Sfinte Răni ale Mântuitorului nostru.
    1. O, Isuse al meu, unit/ă cu Sfânta Rană a Mâinii Tale drepte mă ofer Milostivirii Tatălui Ceresc.
    2. O, Isuse al meu, unit/ă cu Sfânta Rană a Mâinii Tale stângi mă ofer Milostivirii Tatălui Ceresc.
    3. O, Isuse al meu, unit/ă cu Sfânta Rană a Piciorului Tău drept mă ofer Milostivirii Tatălui Ceresc.
    4. O, Isuse al meu, unit/ă cu Sfânta Rană a Piciorului Tău stâng mă ofer Milostivirii Tatălui Ceresc.
    5. O, Isuse al meu, unit/ă cu Sfânta Rană a Inimii Tale Preasfinte mă ofer Milostivirii Tatălui Ceresc.
    O, Isuse al meu, prin meritele Sfintelor Tale Răni, iartă-ne şi roagă-Te asupra noastră!
    Pe boabele mari: Inimă Îndurerată şi Neprihănită a Fecioarei Maria, roagă-Te pentru noi care alergăm la Tine!
    Pe boabele mici: Maică Sfântă, salvează-ne prin Flacăra de Iubire a Inimii Tale Neprihănite!
    Încheiem fiecare decadă prin: Maica Lui Dumnezeu, inundă cu haruri întreaga omenire, prin acţiunea Flăcării de Iubire a Inimii Tale Neprihănite, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.

    La sfârşit (de 3 ori): Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, prin Preasfânta Fecioară, Regina Biruitoare a lumii, acum şi pururea. Amin. Aleluia.

    RăspundețiȘtergere
  35. XI.Rozariul Iubirii Dumnezeieşti
    Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui
    BM: Doamne Isuse iartă-mi păcatele, curăţeşte-mă, luminează-mă, înţelepţeşte-mă şi umple-mă de iubire, ca să devin un izvor de daruri pentru toţi. Amin!
    Bm: Doamne Isuse aprinde inima mea cu iubirea Ta, ca să Te pot iubi mai presus de orice. Amin!
    Slavă Tatălui…, Doamne isuse, Voia Ta să fie peste noi toţi, În veci! Amin!

    XII. COROANA FRANCISCANĂ - Misterele celor 7 Bucurii ale Mariei
    Doamne Dumnezeule, Te rugăm vino să ne salvezi! Doamne Dumnezeule, Isuse al meu, vino degrabă în ajutorul nostru! Slavă Tatălui ...
    După fiecare mister, se recită 1 Tatăl nostru…, 10 Bucură-te Marie…, 1 Slavă Tatălui…
    După fiecare decadă se spune:
    Binecuvântată să fie Sfânta şi Neprihănita Zămislire a Fericitei Fecioare Maria.
    1. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când l-ai zămislit pe Cuvântul cel veşnic prin puterea Sfântului Duh.
    2. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când ai vizitat-o pe Sfânta Elisabeta care te-a recunoscut ca Maică a Mântuitorului.
    3. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când l-ai născut pe dumnezeiescul tău Fiu Isus, Mântuitorul nostru.
    4. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când i-ai văzut pe sfinţii Magi plecaţi la pământ pentru a se închina dumnezeiescului Prunc Isus.
    5. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o, când, după ce l-ai căutat timp de trei zile pe Isus, l-ai găsit în Templu între învăţători.
    6. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când ţi s-a arătat dumnezeiescul tău Fiu Isus strălucitor şi măreţ după Învierea Sa din morţi.
    7. Mă bucur cu tine o Marie, pentru bucuria pe care ai simţit-o când ai fost ridicată de îngeri în Cer, unde ai fost încoronată, de către Preasfânta Treime, Regina Biruitoare a lumii.
    Se mai adaugă 2 Bucură-te Marie… pentru a completa totalul de 72 (numărul de ani ai vieţii Preasfintei Fecioare Maria pe pământ).
    Ne rugăm la intenţiile Sfântului Părinte Papa: 1 Tatăl nostru,1 Bucura-te Marie…, 1 Slavă Tatălui.
    Bucură-te Regină…
    La sfârşit se spune:
    - Roagă-te pentru noi, Regina Ordinului Minor
    - Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Cristos.
    Să ne rugăm: Dumnezeule, care ai făcut ca inima Preasfintei tale Născătoare să se umple de bucurii nespuse; dă-ne, Te rugăm, ca, sprijiniţi de vredniciile ei, să fim umpluţi de mângâierea cerească. Tu care vieţuieşti şi domneşti, împreună cu Tatăl şi cu Sfântul Duh, în vecii vecilor. Amin.

    SFINTEI FECIOARE MARIA

    Bucură-te, Doamnă sfantă,
    Şi Regină preamărită,
    Maica Domnului, Marie,
    Şi Fecioară nenuntită.

    De cerescul Tată-aleasă
    Şi sfinţită de Treime
    Darul harului in tine
    Trece orice inălţime.

    Te salut, palat de aur
    Şi chivotul strălucirii,
    Unde-a locuit Stăpanul
    Şi Părintele iubirii.

    Te salut, Veşmant de pace,
    Ce-l imbracă Domnul firii,
    Roabă ce te dai in slujba
    Domnului nemărginirii.

    Bucură-te, bucură-te,
    Maica Domnului, Marie,
    Cu virtuţile nespuse
    Ce te-nalţă-n veşnicie!

    http://ofmconv.ro/wp-content/uploads/2013/01/rugaciuni-franciscane.pdf

    RăspundețiȘtergere
  36. 13.Rozariul de eliberare -"Deci, dacă Fiul vă va face liberi, veţi fi cu adevărat liberi" (Ioan 8,36)
    Când vă rugaţi acest Rozariu, proclamaţi Numele Lui Isus de 205 ori!
    Crezul
    Pentru propria persoană: BM:. Daca Isus mă eliberează, voi fi cu adevărat liber.
    Bm: Isuse, ai milă de mine! Isuse, vindeca-mă! Isuse, salveaza-mă! Isuse, elibereaza-mă!
    Pentru alte persoane: BM:. Daca Isus îl/o eliberează pe (numele), va fi cu adevărat liber.
    Bm: Isuse, ai milă de (numele)! Isuse, vindeca-l/o pe ...! Isuse, salveaza-l/o pe... Isuse, elibereaza-l/o pe ...!

    Bucură-te Regină, Maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, Bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Isus, binecuvântat rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria.
    Roaga-Te pentru noi Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ca sa ne facem vrednici de făgăduinţele Lui Cristos.

    Rugaciune de eliberare
    Doamne,Tu esti Mare,Tu esti Dumnezeu,Tu esti Tata, pe Tine Te rugam, prin mijlocirea Sfintilor Arhangheli Mihail ,Gabriel si Rafael sa ne eliberezi de tot raul care ne-a robit.
    De neliniste, de tristete si de obsesii,Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne!
    De ura, de desfranare si de invidie, Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne!
    De gelozie, de manie si de frica, Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne!
    De gandul sinuciderii ori al avortului, Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne!
    De orice forma de destrabalare, Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne!
    De farmece si de vrajitorie, Te rugam, Izbaveste-ne,Doamne!
    De destramarea familiei si de orice rau ascuns, Te rugam, Izbaveste-ne, Doamne !
    Tu, Doamne, Care ai spus: Pacea Mea o las voua, pacea Mea o dau voua, daruieste-ne, prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, eliberarea de orice forma a raului si bucuria vesnica in imparatia Ta.Amin

    RăspundețiȘtergere
  37. Caietul Iubirii , dr. Luigi Gaspari

    A IUBI INSEAMNA A DARUI IUBIREA
    *celui care nu o cunoaste
    *celui care nu o cere
    *celui care nu a primit-o in dar
    *celui care nu stie sa o ceara
    *celui care nu stie ce este
    *celui care nu-i cunoaste puterea
    *celui care a fost necredincios
    si se judeca nevrednic de a o primi din nou

    Iata Caietul Iubirii,
    Testament - Promisiune de Haruri care, prin spiritul acestor cuvinte, vor fi date spiritului
    aceluia care este gata sa le primeasca, cu toata Iubirea inimii sale. Padre Pio - Aprilie 1968

    La 17 octombrie 1968, primul “Caiet al Iubirii” a ajuns in mainile Sanctitatii Sale Paul VI. Circa zece zile mai tarziu, prin intermendiul Mons. V de A, prietenul meu, Papa imi multumea spunand, printre altele aceste cuvinte:
    “Este mistica inalta. Cat de frumoasa este aceasta Iubire intre Tata si fiu ! Nu e nici un cuvant de suprimat ...”
    Aceste cuvinte mi-au confirmat ceea ce imi spusese Padre Pio in iunie 1968: “Papa va intelege totul.”

    Aceste “Caiete ale Iubirii” au fost scrise cu mana mea de catre o vointa testamentara expresa in Numele lui Dumnezeu, la ordinul lui Padre Pio insusi. El mi-a spus: “Caietele sunt si vor fi Vocea Dreptatii si a Iubirii, a Vointei de nestramutat al lui Dumnezeu, expresie a Unitatii Sale, Testament Vesnic.”
    *

    RăspundețiȘtergere
  38. Ultimul Capitol din “Caietul Iubirii” de dr. Luigi Gasparia,, 16.04.1968, San Giovanni
    Rotondo-Italia

    “Acum, pastrati in inima voastra certitudinea Victoriei Mele”
    *
    “Inima Mea, Inima Dumnezeului vostru va invita sa va uniti, voi toti care M-ati cunoscut, voi care Ma iubiti si voi care spuneti ca Ma iubiti.”
    *

    “Vreau sa va invat cum sa cuceriti Inima Mea ca sa va fac sa traiti in Iubire. Inima Mea va va invata sa cuceriti inima oamenilor. Va voi invata sa duceti Iubirea tuturor oamenilor, caci Iubirea va fi singura cale ce va putea aduce pacea intre natiuni; va fi singura garantie pentru a restabili acordul intre popoarele care se lupta in numele dreptatii
    lor, adica a urii care le dezbina si le omoara, in numele adevarului lor care este o absenta a libertatii; este o sclavie provenita din egoismul care da nastere pasiunilor omului si care vrea sa domine libertatea ce nu apartine decat Spiritului Meu care a patruns in voi.
    Duhul Meu, care este Viata si care va mentine in viata, este un Spirit de Libertate. Spiritul Meu va lasa liberi ca sa-Mi dati Iubirea pe care am pus-o in inima voastra. Eu v- am lasat liberi sa Ma preferati ambitiilor desarte care consista in a va domina unii pe altii, v-am lasat liberi sa cautati a poseda Darurile Spiritului, in locul bunurilor pe care le-am creat. Aceasta libertate deplina v-am acordat-o pentru ca numai daca voi Ma alegeti in mod liber, pot recompensa recunostinta celor care Imi dau totul. Caci ei stiu si cred ca au primit totul de la Mine.
    Fidelitatea voastra fata de Mine, care v-am dat totul in acelasi timp cu Viata, consta in a recunoaste ca Eu sunt Totul vostru, ca Eu sunt Adevaratul vostru Dumnezeu.
    Fidelitatea care se exprima prin recunostinta voastra cu privire la Mine, va uneste intr-un tot care este pace, fericire si armonie.
    Infidelitatea inseamna a inalta la rangul de dumnezeu pe oricare dintre voi, pe oricare dintre pasiunile voastre, oricare din minciunile voastre. Cel care vrea sa inalte o fiinta umana la rang de dumnezeu da nastere dezbinarii intre oameni, da nastere la lupte, razboaie, nenorocire si moarte. Nu exista decat o singura dreptate: Iubirea pentru Adevarul lui Dumnezeu in toti.
    V-am chemat ca voi sa purtati Inima Mea in lume, pentru ca voi sa faceti cunoscut tuturor
    ca nu exista decat un singur Adevar si o singura Dreaptate: este Iubirea pentru Inima Mea Divina.
    Numai in Inima lui Dumnezeu veti gasi tot Adevarul si toata Dreptatea pe care le-ati cautat si pe care le cautati in zadar in alte parti.
    Inima Mea, Inima Dumnezeului vostru va invita sa va uniti, voi toti care M-ati cunoscut, voi care Ma iubiti si voi care spuneti ca Ma iubiti.
    Va invit sa va uniti ca sa va ajutati reciproc spre a Ma cunoaste mai bine, a Ma cunoaste mereu mai bine pentru a Ma iubi si mai mult. Veti face sa creasca in voi increderea in Puterea Mea, va veti simti capabili sa cuceriti pentru Mine inimile pe care le iubiti,
    sa cuceriti inimile celor care nu Ma au,
    a celor care nu Ma cunosc deloc,
    a celor care nu M-au primit in Dar,
    a celor care n-au stiut sa Ma caute,
    a celor care nu stiu Cine Sunt,
    a celor ce nu va intreaba de Mine,
    a celor ce nu stiu ce pot,
    a celui ce se simte nedemn sa Ma aiba pentru ca Mi-a fost infidel.
    Nu va tulburati din cauza duritatii inimilor care refuza sa va asculte, care nu vor sa auda vorbindu-se de Mine, care M-au renegat si Ma reneaga inca. Angajamentul vostru de a iubi pe toti cei care nu va asculta nu va fi niciodata inutil. Continuati sa nu doriti decat Iubirea intre ei, continuati sa-i iubiti pe toti in Mine. Iubirea Mea pentru voi va deschide multe dintre aceste inimi pe care voi le credeti indiferente la chemarea Inimii Mele si la chemarea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pentru multi dintre acesti indiferenti, iubirea voastra va fi Milostivirea Mea in ultimul lor ceas, Iubirea Mea pentru voi va deveni Milostivire pentru toti aceia care au ramas mereu in inima voastra, chiar daca n-au vrut sa va asculte; ei au gasit in inima voastra Iubirea pe care ati stiut sa Mi-o oferiti in locul lor. Eu nu voi risipi Iubirea pe care voi ati dat-o cu perseverenta celui pe care voiati sa-l conduceti spre Mine.
    Perseverenta voastra in Iubire pentru cei care au ramas surzi fata de voi, era propria Mea
    perseverenta in vointa voastra de a aduce pe altii in Inima Mea. Eu vi i-am trimis pentru a
    va cere sa le imprumutati Iubirea care va fi ofranda cea mai placuta pe care mi-o veti fi facut Mie Insumi.
    Atunci cand voi imprumutati Iubirea celui care nu stie si nici nu vrea sa Ma iubeasca, voi
    oferiti salvarea si viata celor care sunt pe punctul de a muri si care ar fi destinati sa Ma piarda pentru totdeauna in timp ce Eu Sunt Adevarata Viata Vesnica.
    Iubirea voastra pentru toti cei care nu Ma iubesc, va ca aduce recunostinta Mea.
    Recunostinta Mea se va manifesta printr-o crestere a Iubirii fata de voi si o inmultire a tuturor bunurilor pe care le voi pune la dispozitia voastra. Va voi coplesi cu Bunavointa Mea si va veti bucura de Prezenta Mea constanta in voi.
    Prezenta Mea alaturi de voi va elimina orice teama pe care lumea si viata in lume ar putea sa v-o produca. Cu Mine alaturi, veti fi totdeauna senini si nu veti patimi suferintele lumii, ci veti cunoaste cu Mine bucuria de a le usura.
    Cu Mine, veti transforma in Bucurii suferintele altora. Cu Mine, veti aduce in inimi speranta de a regasi pacea pierduta. Cu Mine, veti infrunta pericolele lumii fara sa le cadeti victime, caci nu voi permite aceasta.
    In puterea care va va face capabili sa infruntati capcanele lumii, veti recunoaste Puterea Mea, Puterea Marii Mele Iubiri pentru voi. Aceasta Putere va va duce la victorie, ca si certitudinea acestei victorii pe care Eu am promis-o celui care vrea si care stie sa Ma pastreze alaturi de el.
    Fidelitatea Mea fata de promisiunile pe care vi le-am facut este fidelitatea Mea fata de Iubirea Mea pentru salvarea voastra, atat pentru voi care Ma iubiti, cat si pentru toti cei pe care ii iubiti si care va iubesc, pentru ca iubindu-va, Ma vor iubi pe Mine.
    Fidelitatea care vi se va arata cu darnicie, va fi fidelitate in Mine. Recunstinta iubirii voastre pentru ei, va deveni recunostinta fata de Mine, pentru ca iubirea pe care ei stiu sa o recunoasca in voi, nu e altceva decat Iubirea Mea care va fi recunoscuta si iubita cu fidelitate in voi.
    Victoria voastra este victoria Mea asupra dusmanilor vostri si ai Mei.
    Pe vrajmasii vostri si ai Mei veti putea sa-i recunoasteti cand voi veni sa judec pamantul.

    In prezent, pastrati in inima voastra certitudinea victoriei Mele si a voastre, fiti siguri de Bunatatea si Fidelitatea Dumnezeului vostru care, atunci cand va reveni pe pamant, va sti sa judece cu Dreptate pe vrajmasii dreptatii, pe vrajmasii adevarului.
    Inima Mea ii cunoaste pe toti vrajmasii care vor ramane vrajmasi. Vrajmasii pe care voi veni sa-i judec vor fi vrajmasii Adevarului, toti cei care vor fi incapabili sa Ma iubeasca fiindca au iubit si isi iubesc minciuna.
    Voi veni sa judec numai lumea celor orgoliosi care, renegand Adevarul, vor aduce printre
    voi domnia nedreptatii lor, care este domnia minciunii, a orgoliului si a vanitatii.
    Eu va voi aduce Imparatia Adevarului care va fi o Imparatie a Umilintei si a Iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  40. Laudati venirea Imparatiei Mele prin psalmul cantat de David poporului pe care Tatal il alesese pentru a Se face cunoscut si iubit de toate popoarele pamantului.

    Imn Domnului,
    Regele Victoriei si al Mantuirii !
    Psalmul 97 al lui David
    Cantati Domnului cantare noua,
    ca lucruri minunate a facut Domnul.
    Dreapta Lui si bratul Lui cel sfant i-au adus victoria.
    Cunoscuta a facut Domnul mantuirea Sa;
    inaintea neamurilor a descoperit dreptatea Sa.
    Pomenit-a mila Sa lui Iacob si
    Adevarul Sau casei lui Israel;
    vazut-au toate neamurile pamantului
    mantuirea Dumnezeului nostru.
    Strigati lui Dumnezeu tot pamantul,
    bucurati-va, fiti fericiti si cantati.
    Cantati Domnului cu alauta si in acorduri de lira,
    cu trambite si in sunet de corn,
    strigati inaintea Imparatului si Domnului.
    Sa freamate marea si tot ce este in ea,
    lumea intreaga cu toti cei ce o locuiesc.
    Fluviile vor bate din palme,
    muntii vor scoate strigate de bucurie,
    in fata Domnului care vine,
    caci El vine sa judece pamantul.
    El va conduce lumea cu dreptate
    si popoarele cu nepartinire.”

    RăspundețiȘtergere
  41. Lădaţi să fie Isus şi Maria!

    Draga mea Daniela,

    În continuare la Rozarii mai este şi Micul Rozariu de Iubire. Iti recomanda un blog.

    Te îmbrăţişez cu toată iubirea!

    ... continuare Rozarii

    XIV. Micul Rozariu de Iubire
    (Pe boabele pentru Slavă Tatălui am adăugat rugăciunea pe care Isus i-a dictat-o Vassulei pentru a o spune după fiecare decadă de Rozariu)

    Isus i-a încredinţat vizionarei italiene Angela următorul mesaj:
    „Pentru aceste timpuri din urmă, în plus faţă de devoţiunea faţă de Mama mea (Rozariul), doresc să-mi exprimaţi iubirea voastră, recitând un Mic Rozariu aşa cum vă arăt eu:
    (Formă diferită faţă de modul obişnuit de recitare a Rozariului. Urmaţi ordinea indicată mai jos)

    -Semnul Crucii
    Dumnezeule, vino în ajutorul nostru!
    Doamne grăbeşte-te să ne ajuţi! Slavă Tatălui...
    - Pe boabele pentru Tatăl nostru:
    Isuse, Iubirea mea, am încredere în Tine!
    - Pe boabele pentru Bucură-te Marie:
    Prima decadă: Isuse, te iubesc, iartă-ne!
    A doua decadă: Isuse, te iubesc, salvează-ne!
    A treia decadă: Isuse, te iubesc, vindecă-ne!
    A patra decadă: Isuse, te iubesc, eliberează-ne!
    A cincea decadă: Isuse, te iubesc, sfinţeşte-ne!
    - Pe boabele pentru Slavă Tatălui
    Isuse al meu mă rog pentru cei pe care Tu îi iubeşti, dar care nu ştiu să Te iubească ca şi ei să fie curăţiţi şi vinecaţi şi astfel salvaţi de tot răul.

    - Pe boabele care duc la Cruce:
    - Crezul...
    - Isuse, iubesc Biserica Ta, salveaz-o!
    - Isuse, iubesc Biserica Ta, salveaz-o!
    - Isuse, iubesc Biserica Ta, salveaz-o!
    - Pentru trimful Inimii Neprihănite a Mariei:
    Bucură-te Marie...
    - Pentru ca să vină mai repede Isus în Gloria Sa:
    Tatăl nostru...
    Slavă Tatălui...
    Amin.

    La final se pot adăuga următoarele rugăciuni:

    Săgeata aurie (rugăciune dictată de Isus Sorei Maria Natalia Magdolna)
    Laudă, închinăciune,dragoste şi adoraţie să-i fie aduse
    Sfântului Nume al lui Dumnezeu
    de către toate creaturile care locuiesc în Cer, pe pământ şi sub pământ.
    Deosebită laudă şi închinare să I se aducă Numelui Divin al lui Isus,
    prezent în toate Tabernacolele de pe pământ,
    şi, de asemenea, Preasfintei Sale Inimi şi Inimii Neprihănite a Mariei.
    O, Isuse al meu, îmi doresc ca setea Ta neostoită de Iubire
    pentru toate sufletele să fie întotdeauna satisfăcută,
    şi ca toate inimile oamenilor
    să Te iubească şi să Te consoleze. Amin

    Rugăciunea Lui Isus (rugăciune dictată de Isus Elisabethei Kindelmann)
    O, Isuse al meu, uneşte paşii noştri cu ai Tăi, ca să avansăm împreună, pune mâinile noastre într-ale Tale pentru a ne uni, fă să bată inimile noastre în armonie cu a Ta, topeşte sufletele noastre în al Tău, ca să simţim ca Tine, uneşte gândurile noastre cu ale Tale, fă ca urechile noastre să asculte împreună cu Tine în tăcere, atrage cu ochii Tăi ochii noştri, pentru ca să se topească în ei, şi fă ca buzele noastre, în unire cu Tine, să implore Milostivirea Părintelui Veşnic. Amin.

    Rugăciunile dictate de Isus Pr. Gaston Courtois

    Vino, Isuse ca să înfăptuiesc mai deplin tot ce aştepţi de la mine.
    Vino, Isuse ca să ajut sufletele să împlinească planul tău de iubire cu privire la ele aşa cum doreşti.
    Vino, Isuse ca să te iubesc aşa cum vrei să fii iubit.

    Isuse, Iubirea mea te iubesc
    Isuse, Focul meu te iubesc
    Isuse, Tăria mea te iubesc
    Isuse, Lumina mea te iubesc
    Isuse, Ostia mea te tiubesc
    Isuse, Îndestularea mea te iubesc
    Isuse, Rugăciunea mea te iubesc
    Isuse, Totul meu te iubesc.

    Rugăciune

    O, Isuse, îngaduie-mi să fiu în Tine şi pentru Tine ceea ce vrei să fiu; să gândesc în Tine şi prin Tine ceea ce vrei să-mi fie gândul.
    Ajută-mă să săvârşesc în Tine şi pentru Tine ceea ce vrei să săvârşesc.
    Ajută-mă să spun în Tine şi pentru Tine ceea ce-mi vei da să spun.
    Ajută-mă să-i iubesc în Tine şi pentru Tine pe toţi aceia pe care mi i-ai dat să-i iubesc.
    Dă-mi curajul de a suferi în Tine şi pentru Tine, cu iubire, tot ceea ce-mi vei da să sufăr.
    Ajută-mă să te caut mereu şi pretutindeni pentru ca Tu să mă căluzeşti şi să mă curăţeşti după voinţa Ta dumnezeiască! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragele mele dragi...
      Laudat sa fie Isus si Maria!
      Fiti binecuvantate toate pentru toate aceste minunatiile minunate pe care le puneti aici...Cat de frumos si simntitor este si acest Rozar,Micul Rozar de Iubire.

      O, Isuse, îngaduie-mi să fiu în Tine şi pentru Tine ceea ce vrei să fiu; să gândesc în Tine şi prin Tine ceea ce vrei să-mi fie gândul.
      Ajută-mă să săvârşesc în Tine şi pentru Tine ceea ce vrei să săvârşesc.
      Ajută-mă să spun în Tine şi pentru Tine ceea ce-mi vei da să spun.
      Ajută-mă să-i iubesc în Tine şi pentru Tine pe toţi aceia pe care mi i-ai dat să-i iubesc.
      Dă-mi curajul de a suferi în Tine şi pentru Tine, cu iubire, tot ceea ce-mi vei da să sufăr.
      Ajută-mă să te caut mereu şi pretutindeni pentru ca Tu să mă căluzeşti şi să mă curăţeşti după voinţa Ta dumnezeiască! Amin.
      Pacea Domnului Isus sa fie cu noi cu totii!
      Va doresc o Dumineca Binecuvatata sa-l intampinam inca odata pe al nostru Imparat Isus cu multe flori si cu inimile noastre deschise!
      Sa-i impletim o cununa de rugaciuni pentru intreaga omenire!
      Laudat sa fie Isus si Maria!
      Va imbratisez tare dragele mele!!!

      Ștergere
  42. “Cand Domnul vorbeste inimii” - Gaston Courtois, Editura Pauline,

    Bucuresti, 2004
    -Fragmente-
    Cheama-Ma asa cum chemi Lumina care-ti poate lumina sufletul, asa cum chemi Focul ce-ti poate aprinde inima, asa cum chemi Taria ce-ti incordeaza energia. Cheama-ma mai cu seama ca pe Prietenul care vrea sa imparta cu tine intreaga-ti viata, ca pe Mantuitorul care doreste sa-ti purifice inima de egoism, ca pe Dumnezeul tau care nazuieste sa te asume chiar de pe acest pamant, asteptand sa te primeasca pe deplin in lumea Vesniciei.
    Viata sa-ti fie nesfarsit dialog cu Mine. Se vorbeste mult de dialog la ora actuala. De ce sa nu dialoghezi cu Mine? Nu sunt oare prezent in inima, scrutandu-ti imboldurile inimii, atent la gandurile tale, ingrijindu-ma sa-ti orientez dorintele? Vorbeste-mi simplu, fara sa iei seama la constructia frazelor. Sunt mai atent la ceea ce vrei sa spui decat la cuvintele de care te slujesti.
    Cheama-ma in ajutor cu calm, cu blandete, cu iubire. Sa nu crezi ca sunt insensibil la afectiunea plina de gingasie. Da, Ma iubesti; dar dovedeste-mi-o mai mult.
    Da, vorbeste-Mi fara preget despre tot ce te framanta. Iti las o larga initiativa. Sa nu crezi ca ceea ce te priveste pe tine, ma poate lasa indiferent, de vreme ce esti parte din Mine. Esential pentru tine este sa nu ma uiti, sa-mi vorbesti cu toata dragostea si increderea de care esti acum in stare.
    Iti vorbesc in launtrul sufletului, in acel spatiu in care mintea ta se imbogateste prin comuniune cu a mea. Nu este nevoie sa intelegi limpede si de indata ceea ce-ti spun. Important este sa-ti lasi gandul sa se patrunda cu al meu. Apoi vei putea talmaci si exprima.
    Cu cat vor fi mai numeroase, in pofida piedicilor, greutatilor sau ispitelor datorate slabiciunii, momentele cand Ma vei cauta si Ma vei gasi pentru a Ma asculta, cu atat mai mult Spiritul Meu te va insufleti si te va invata nu doar ce iti cer sa spui, dar si ce iti propun sa faci - incredintat ca ceea ce vei spune si vei face va fi plin de rod.
    Cuvantul Meu si lumina ce purcede din el confera adevarata dimensiune tuturor lucrurilor in sinteza iubirii mele nemarginite, in lumina vesniciei, dar fara sa stirbeasca valoarea fiecarei fiinte si a fiecarui eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  43. Recomandare: http://miciganduri.wordpress.com/

    „Cheamă-mă, vorbeşte-mi, povesteşte-mi…”

    Ce poate spune Isus , ce-i poate recomanda sau sugera unui preot de-al său sau unui simplu credincios care doreşte cu adevărat să se roage? Gaston Courtois, în cartea sa „Învăţătorul vorbeşte inimii”, îşi imaginează că Domnul vorbeşte aşa:

    Cheamă-mă în ajutor , cu blândeţe, în linişte, cu iubire.
    Nu crede că eu rămân nesimţitor la duioşia dragostei. Tu mă iubeşti, cu siguranţă; dar dovedeşte-mi-o mai mult.
    Povesteşte-mi cum a fost ziua ta. Cu siguranţă eu o cunosc deja, dar îmi place să te aud povestind despre ea, aşa cum mamei îi place pălăvrăgeala copilului ei la întoarcerea de la şcoală. Prezintă-mi dorinţele tale, planurile tale, neplăcerile tale, greutăţile tale. Oare nu sunt eu în stare să te ajut să le depăşeşti?
    Vorbeşte-mi despre Biserica mea, despre episcopi, despre confraţi, despre misiuni, despre surori, despre vocaţii, despre bolnavi, despre păcătoşi, despre săraci, despre muncitori; da, despre clasa aceea muncitoare care are prea multe virtuţi ca să nu fie creştină, măcar în străfundul inimii…
    Vorbeşte-mi despre toţi cei care suferă în spirit, în trupul lor, în inima lor, în demnitatea lor. Vorbeşte-mi despre toţi aceia care mor în momentul acesta, despre cei care sunt pe moarte şi ştiu asta şi sunt înfricoşaţi, sau sunt senini, şi despre toţi aceia care sunt pe moarte şi nu-şi dau seama.
    Vorbeşte-mi despre mine, despre creşterea mea în lume şi despre aceea pe care eu o înfăptuiesc în adâncul inimilor; şi despre ceea ce realizez în cer spre mărirea Tatălui meu, a Mariei şi a tuturor sfinţilor.
    Ai întrebări să-mi pui? Nu ezita. Eu sunt cheia tuturor problemelor. Nu-ţi voi da răspunsul imediat, dar dacă rugămintea ta porneşte dintr-o inimă care iubeşte, răspunsul va veni în zilele următoare, fie prin intervenţia Spiritului meu, fie prin intermediul evenimentelor.
    (Gaston Courtois, Il Maestro parla al cuore, pp. 18-19 )

    Stepinac: „Calea cea mai rapidă spre Isus”
    Februarie 1952. Iugoslavia comunistă După doi ani de închisoare grea, care i-au distrus ireparabil sănătatea, arhiepiscopul de Zagreb, mons. Alojzije Stepinac se află în domiciliu forţat, sub strictă supraveghere, în casa parohială de la Krasic. În acel loc reuşeşte să trimită un număr surprinzător de scrisori prin intermediul cărora continuă să insufle curaj, speranţă, mângâiere poporului creştin încercat de persecuţie şi de lipsa de libertate. Iată un fragment dintr-o scrisoare trimisă unui grup de surori.

    «Să nu vă înfricoşeze furtuna care se abate asupra bărcii Bisericii lui Dumnezeu. Va veni momentul în care Domnul se va scula şi va porunci: „Taci, linişteşte-te!” , aşa cum a făcut odată pe lacul Genezaretului când, potrivit apostolilor, părea totul pierdut. Dar, pentru Bunul Dumnezeu nimic nu e pierdut cu escepţia de acela care perseverează în rău cu îndărătnicie.
    Aşadar … ridicaţi-vă mâinile spre Dumnezeu! Rugaţi-vă cu asiduitate şi perseverenţă, suferiţi şi munciţi, pentru ca totul să devină părtaş al acelei promisiuni despre care citim în cartea Apocalipsei: „Fii credincios până la moarte şi îţi voi da coroana vieţii” …
    Într-un asemenea spirit apostolic, lucraţi în jurul vostru, pe cât vă este cu putinţă. Îndeosebi, atunci când veţi avea ocazia, îmboldiţi sufletele la devoţiunea faţă de Maica lui Dumnezeu. Oh, dacă Rozariul s-ar recita cu asiduitate şi cu devoţiune în toate familiile… ar înceta curând toate necazurile care chinuie astâzi multe familii. Nu există o cale mai rapidă spre Isus, spre Dumnezeu, decât aceea prin Maria, iar a merge la Dumnezeu înseamnă a merge la izvorul fericirii.
    Rugaţi-vă … pentru ca Rozariul să pătrundă în fiecare familie … şi veţi avea ocazia să vedeţi minunile pe care o asemenea rugăciune le săvârşeşte în lume».
    (A. Stepinac, Lettere dal martirio quotidiano, pp. 47-48)

    RăspundețiȘtergere
  44. Draga Camelia, voi posta cele ce mi-ai scris din "Caietul Iubirii", dar te rog scrie-mi ceva despre Luigi Gaspari, f. pe scurt, caci eu nu am stiut pana acum de el. In ce conditii a primit aceste revelatii si care a fost legatura lui cu Padre Pio. Trebuie sa fac o mica introducere referitor la el, sa se stie despre cine este vorba.

    Referitor la novena, sunt de acord, ramane sa stabilim care vor fi cele noua zile din luna mai in care sa o facem.
    Iar referitor la Rozariu, nu stiu pe care ar trebui sa-l facem, poate Rozariul Iubirii Divine?
    Propuneti voi.

    Te imbratisez cu mult drag.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  45. Laudat sa fie Isus!

    Draga Daniela , trimite-mi te rog adresa ta pe email ca sa-ti pot trimite eu "Caietul Iubirii" si "Tratatul cu adevarata evlavie catre Sfanta Fecioara ".

    Camelia , daca vrei , trimite-mi si tu adresa ta sa-ti trimit si tie "Tratatul..."

    Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele Haruri de care aveti mai mare nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  46. Laudati sa fie Isus si Maria!
    Dragele mele,

    Va multumesc pentru răspunsuri.

    Draga Daniela, iti multumesc pentru postare. Între timp am primit de la cineva un exemplar din oct. 2012 al revistei Regina Pacis si am aflat astfel de cererea Fecioarei Maria, potrivit dorintei lui Isus, se a consfinti lumea la cele două Inimi Sfinte Unite in Duhul Sfant.
    De aceea am facut cateva adaugiri la intentiile Novenei. Te rog sa faci modificarea in postare.

    Eu as vrea ca Novena sa o facem toata luna mai (31 de zile, nu doar 9) adica 9x3+4, si pentru fiecare perioada de 9 zile, respectiv 4 zile sa alegem cate un rozariu. Eu m-am gandit astfel:
    1. Rozariul Duhului Sfânt (IV)
    2. Rozariul Sfintelor Răni (II)
    3. Micul Rozariu de Iubire (XII)
    4. Rozariul Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria (X)

    Dar, daca programul vostru nu va permite, va rog sa alegeti perioada cum doriti si rozariul pe care vi-l indica inima.

    Despre Luigi Gaspari sunt cateva informatii in Caietul Iubirii. Vei afla mai multe cand il vei primi de la Mariana, dar o sa caut si eu informatii suplimentare.

    Draga Mariana iti trimit un email.
    Draga Silvia e frumos ce-ai spus. Vom face asa. Il vom intampina inca odata pe al nostru Imparat Isus cu multe flori si cu inimile noastre deschise si-I vom impleti o cununa de rugaciuni pentru intreaga omenire.

    Domnul sa va binecuvanteze si sa va umple inimile cu iubirea, pacea si lumina Sa. O duminica binecuvantata si inmiresmata de florile iubirii va doresc.
    Va imbratisez cu mult drag,
    Camelia

    PS. Draga mea Daniela,mai jos sunt modificarile pe care te rog sa le faci.

    Novena
    Enunţarea intenţiei:
    O, Isuse, mă dăruiesc Ţie prin Inima Îndurerată şi Neprihănită a Mariei pentru a fi mângâierea Sfintei Tale Inimi pentru totdeauna. Inimă Sfântă a lui Isus, vină Împărăţia Ta prin Inima Îndurerată şi Neprihănită a Mariei.
    Inimi Sfinte Unite în Duhul Sfânt, Inimă Sfântă şi Milostivă a lui Isus şi Inimă Îndurerată şi Neprihănită a Fecioarei Maria vă consfinţim familiile noastre, naţiunile voastre, lumea întreagă.
    Mama noastră, Fecioară, Regina Biruitoare a lumii îţi încredinţăm toate inimile pentru a le conduce la sfinţenia desăvârşită.
    Dumnezeule, Tatăl nostru, pentru că eşti infinit de bun şi pentru că Iubirea Ta pentru noi nu are limite, Te implorăm, cu umilinţă, prin Inima Neprihănită a Mariei: Vino şi atinge inimile noastre cu puterea Duhului Sfânt pentru ca să dorim, tot timpul, aici, pe pământ să creştem în sfinţenie. Depunem în mâinile Tale, prin Isus, fiul Tău, povara păcatelor noastre, pentru ca eliberaţi de orice întinăciune, să ne putem odihni în Braţele Tale, Tată Ceresc Bun şi Îndurător! Amin!

    La rozarii am facut cateva omisiuni. Te rog sa faci modificari la cele 2 rozarii de mai jos. Trebuie doar sa inlocuieste frazele cu cele pe care ti le trimit.

    *la X am uitat să adaug ca și la incheiere ne facem semnul crucii de cinci ori.
    *la XII am facut cateva completari.


    X.Rozariul Inimii Neprihănite a Sfintei Fecioare Maria
    (Se recită pe un rozariu obişnuit sau pe rozariul Flăcării de Iubire a Inimii Neprihănite)
    La început și la încheiere, ne facem de cinci ori la rând Semnul Crucii în onoarea celor cinci Sfinte Răni ale Mântuitorului nostru.


    XII. Micul Rozariu de Iubire

    Rugăciunile dictate de Isus Pr. Gaston Courtois
    Trăieşte din iubire în unire cu mine!
    Cheamă-mă! Abia aştept să vin, dar spune-mi mai adesea:

    Vino, Isuse, ca să înfăptuiesc mai deplin tot ce aştepţi de la mine!
    Vino, Isuse, ca să ajut sufletele să împlinească planul tău de iubire cu privire la ele, aşa cum doreşti!
    Vino, Isuse, ca să te iubesc aşa cum vrei să fii iubit!

    Iată Litania de iubire pe care o aştept de la tine:
    Isuse, Iubirea mea, te iubesc!
    Isuse, Focul meu, te iubesc!
    Isuse, Tăria mea, te iubesc!
    Isuse, Lumina mea te iubesc!
    Isuse, Îndestularea mea, te iubesc!
    Isuse, Ostia mea, te iubesc!
    Isuse, Rugăciunea mea, te iubesc!
    Isuse, Totul meu, te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  47. Regina Pacis, oct. 2012, nr. 258, pag. 5-7
    Consfinţirea lumii la cele două Inimi Unite în Duhul Sfânt


    La Kerizinen, în 2 februarie 1944, Fecioara Maria ne-a cerut să ne rugăm pentru venirea Împărăţiei lui Isus asupra omenirii astfel:
    „O, Isuse, mă dăruiesc Ţie prin Inima Îndurerată şi Neprihănită a Mariei pentru a fi mângâierea Sfintei Tale Inimi pentru totdeauna. Inimă Sfântă a lui Isus, vină Împărăţia Ta prin Inima Îndurerată şi Neprihănită a Mariei.”

    12 mai 1955
    ... Căci prin Inima Mea Îndurerată şi Neprihănită se va întinde în lume Împărăţia Sfintei Inimi, care este cea a Dreptăţii şi a Iubirii.
    Prin cele două Inimi ale noastre unite în totul, străpunse de aceleaşi Răni şi încontinuu martirizate de ingratitudinea oamenilor se va înfăptui salvarea popoarelor iar Biserica se va ridica puternică, unită, triumfătoare, şi cât de mare va fi atunci splendoarea şi unitatea Bisericii lui Cristos.”

    La 16 februarie 1957, Fecioara Maria a continuat:
    „Acest triumf al dublei Împărăţii a Inimilor Noastre inseparabil Unite de Duhul Sfânt va fi marele şi dulcele eveniment ca va urma acestor pedepse care vor purifica lumea...”

    24 mai 1958
    „... pentru a grăbi Împărăţia de iubire a celor două inimi ale Noastre, Eu insist, potrivit dorinţei Fiului Meu, ca lumea să fie consfinţită la cele două Inimi ale Noastre Unite şi Rănite. Această consfinţire va fi un balsam pe rănile lumii şi o lumină care va împrăştia tot întunericul care o învăluie şi o va ajuta să iasă din mlaştina în care s-a adâncit.”

    La 1 Octombrie 1955, Preasfânta Fecioară ne-a spus, la prima apariţie a Inimilor Unite:
    „Timpurile sunt grave. Naţiunile şi guvernele s-au coalizat contra lui Dumnezeu şi a lui Cristos (Leon XIII, Enciclica „Humanus Genus” din 20 aprilie 1884 asupra Francmasoneriei).
    Lumea L-a condamnat la ostracizare pe acela care este Viaţa şi Pacea. Şi astfel vedem această lume tremurând şi despicându-se ca muntele Calvarului într-o convulsie de agonie, semn premergător alunei morţi sigure şi apropiate.
    Dar pentru a salva aceste naţiuni fără bază, aceste popoare în derută, Eu cer ca lumea să fie consfinţită din nou, dar de data aceasta la cele două Inimi ale Noastre Unite.
    Da! Familiile voastre, naţiunile voastre, lumea întreagă să fie consfinţită, dar în aceeaşi consfinţire, la Inima Sfântă şi Milostivă a lui Isus şi la Inima Mea Îndurerată şi Neprihănită, celor două Inimi ale Noastre unite în Duhul Sfânt.”

    Kerizinen – Il nostro futuro nel grande messaggio profetico di Kerizinen (Francia 1938-1965), Antonio Mons. Galli

    http://www.edizionisegno.it/libro.asp?id=774


    THE NOTEBOOKS OF JEANNE-LOUISE

    http://kerizinen.free.fr/messageap.htm


    RăspundețiȘtergere
  48. Mesajul Reginei Păcii din 25 Aprilie 2013
    „Dragi copii! Rugaţi-vă, rugaţi-vă, continuaţi să vă rugaţi până când inima voastră se va deschide la credinţă ca o floare care se deschide la razele calde ale soarelui. Acesta este un timp de har pe care Dumnezeu vi-l dă, prin prezenţa mea, dar sunteţi departe de inima mea, prin urmare, vă invit la convertirea personală şi la rugăciunea în familie. Fie ca Sfânta Scriptură să fie întotdeauna un sfetnic desăvârşit pentru voi. Vă binecuvântez pe toţi cu binecuvântarea mea maternă. Vă mulţumesc că aţi răspuns la chemarea mea."

    Sfântul Ioan Gură de Aur, despre folosul citirii Sfintei Scripturi
    ...Meditarea la cuvintele Scripturii îl fereşte pe creştin de laţurile diavolului
    Sfântul Ioan, vorbind credincioşilor săi despre valoarea pnevmatică a Sfintei Scripturi, ţine să scoată în evidenţă faptul că „într-o casă în care se găseşte Sfânta Scriptură nu îndrăzneşte nici diavolul să intre” (P.G., 59, 38). În alt loc spune că, văzând vrăjmaşul vieţii noastre – diavolul – o mare râvnă pentru preocupările spirituale, nu numai că nu ne va ataca, „dar nu va îndrăzni nici să ne privească, ştiind că uneltirile lui vor fi zadarnice, iar loviturile cu care va cuteza să atace vor cădea asupra lui” (Omilii la Facere, XXXVII, I).
    ...Aprofundarea Sfintei Scripturi ne ajută la transfigurarea vorbirii
    Folosirea îndelungată a Bibliei îl ajută pe credincios să ajungă la fericita stare de a-şi transfigura graiul într-o astfel de măsură, încât să capete îndemânarea de a reproduce, ori de câte ori e necesar, cuvintele Domnului, iar în graiul său să răsune graiurile profeţilor şi a sfinţilor autori. Scriptura îi devine ca un sfetnic desăvârşit ce îi şopteşte în minte şi inimă adevăratele soluţii pentru problemele sau nedumeririle vieţii. Astfel, îşi orânduieşte viaţa după cuvintele Bunului Mântuitor, întărindu-se duhovniceşte neîncetat şi urcând treaptă cu treaptă scara virtuţilor, până când se va bucura din belşug de splendoarea păcii şi a bucuriei din viaţa viitoare, în comuniune veşnică cu Hristos a Cărui cuvinte le-a cunoscut, le-a aprofundat, le-a purtat în inimă şi le-a păzit.
    http://www.doxologia.ro/studiul-sfintei-scripturi/sfantul-ioan-gura-de-aur-despre-folosul-citirii-sfintei-scripturi

    RăspundețiȘtergere
  49. Camelia draga, voi incepe impreuna cu tine novena. Am sa incerc sa fac si Rozariile asa cum le-ai indicat tu, insa nu stiu daca voi reusi sa recit zilnic Rozariile. Sunt intr-o perioada ceva mai aglomerata si de aceea iti spun cu sinceritate ca voi incerca sa fac si Rozariile zilnic, dar poate vor fi zile in care voi spune doar novena si as vrea ca tu sa stii acest lucru. Vom merge cu aceasta novena toata luna mai si sper ca voi putea cat mai multe zile, in comuniune cu tine, sa recit si Rozariile.
    Stiu ca este foarte importanta comuniunea in rugaciune, si este foarte placut Domnului sa ne rugam unii pentru altii si mai ales pentru cei care nu cunosc Iubirea Lui Dumnezeu.
    Domnul nu doreste sa se piarda nici un suflet iar sansa la mantuire pe care o putem oferi acestor suflete, prin rugaciunile noastre, este un raspuns direct la Iubirea Lui Dumnezeu.

    Va imbratisez pe toate, cu iubire.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lăudaţi să fie Isus şi Maria!

      Draga mea Daniela, îţi mulţumesc. Ai dreptate importantă este comuniunea în rugăciune, căci este Domnul în mijlocul nostru (Matei 18:20).
      Contează mai puţin mulţimea rugăciunilor şi mai mult iubirea cu care inimile noastre se adresează Inimilor Sfinte ale lui Isus şi Mariei. Inima poate spune infinit mai mult cu o singură tresărire de iubire decât pot spune mii de cuvinte. Să ne rugăm ca Domnul să ne umple pe toţi de Harul Sfântului Său Duh şi să redevenim picături de iubire în Oceanul Iubirii.
      În zilele când nu reuşeşti să reciţi rozariile adaugă, te rog, această jaculatorie pe care i-a indicat-o Isus Vassulei:
      “Vino Duh Sfânt, vino prin puternica mijlocire a Inimii Neprihănite a Mariei, Mireasa Ta Preaiubită. Amin”

      Vă îmbrăţişez pe toate cu mult drag şi vă doresc sărbători binecuvântate.
      Camelia

      "Să ştii să aduci pe Duhul Sfânt în tine." Sfântul Serafim de Sarov

      SFANTUL SERAFIM DE SAROV, DESPRE DOBANDIREA SFANTULUI DUH
      ...Harul Sfantului Duh este lumina care il lumineaza pe om. Intreaga Sfanta Scriptura vorbeste despre aceasta. Astfel, sfantul nostru parinte David a spus: "Faclie picioarelor mele este legea Ta şi lumina cararilor mele." (Psalmul 118:105), si "De n-ar fi fost legea Ta gandirea mea, atunci as fi pierit intru necazul meu." (Psalmi 118:92). Cu alte cuvinte, harul Duhului Sfant care este exprimat in Lege, in cuvintele poruncilor Domnului, este faclia si lumina mea
      http://saraca.orthodoxphotos.com/biblioteca/sf_serafim_dobandirea_duhului.htm

      “Adevărata Viaţă în Dumnezeu”, vol. 3

      Pag. 88, 12. 10. 89
      –Doamne, Îţi mulţumesc că M-ai salvat, Te iubesc şi Te ador, pe Tine, şi numai pe Tine Singur, o, Dumnezeul meu.
      –Ah, fă-Mă să aud asta cît mai des şi lasă-ţi inima să-Mi vorbească, vino şi meditează despre Mine, meditează despre Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa; vino la adoraţie contemplativă, căci aceasta Îmi place Mie, Eu şi tu, tu şi Eu, faţă către faţă, în linişte deplină, Eu, revelîndu-Mi Frumuseţea ţie, şi tu, lăudîndu-Mă. Află că Inima Mea tînjeşte după fiecare suflet. Acum, te-am luat înapoi la mine, cîte alte multe suflete am de adus înapoi! Vino şi odihneşte-te în Inima Mea şi permite-Mi să Mă odihnesc în a ta. Iubirea te iubeşte.
      –Doamne, cît Te iubesc, cît Te doresc, cît mi-e sete de Tine! Cîtă nevoie am de Tine!
      –În sfîrşit, liberă! (Iisus a spus aceasta cu mare bucurie! Aici, am rîs de bucurie.)

      Pag. 90, 26.10.89
      –Vassula Mea, desenează trei bare de fier cu capul în sus.
      Acestea îi reprezintă pe Romano-Catolici, pe Ortodocşi şi pe Protestanţi. Îi vreau să se plece şi să se unească, dar aceste bare de fier sunt încă foarte rigide şi nu se pot îndoi de la sine; aşadar, trebuie să Mă cobor la ei cu Focul Meu şi cu Puterea Flăcării Mele asupra lor, se vor înmuia pentru a se curba şi a pentru a se contopi într-o singură bară solidă de fier şi Slava Mea va umple întreg Pămîntul.
      Roagă-te des Sfîntului Duhul cu această rugăciune:
      Vino Duh Sfînt,
      vino prin puternica mijlocire
      a Inimii Neprihănite a Mariei,
      Mireasa Ta Preaiubită,
      Amin
      Cu această rugăciune, Duhul Meu Sfînt se va grăbi să se coboare asupra ta; roagă-te ca inspiraţiile Duhului Sfînt să se reverse asupra ta.

      Pag. 92
      02. 11. 89
      În aceste zile, Domnul îmi arată întruna cele 3 bare de fier. De data aceasta, le văd oranj-aprins, ca şi cum ar fi fost încinse tare.
      –Vassula Mea, cu Focul Meu şi cu puterea Flamei Mele, nu numai că voi înmuia aceste bare de fier, dar, cu Suflul Meu, le voi topi împreună şi le voi preface într-o singură bară solidă pe vecie, apoi, veţi ajunge cu toţii la deplina cunoaştere a Voii Mele şi a Bunăvoinţei Mele. Acesta va fi Darul Meu pentru voi, o Biserică cerească. Va străluci de Slava Mea şi imnurile voastre se vor cînta în jurul Unui Singur Tabernacol şi pămîntul vostru de fantome va via din nou, transfigurat şi înviat. Vino, fiică, Înţelepciunea te va instrui, te binecuvîntez, iubeşte-Mă.

      http://www.tlig.org/ro/romsg/TLIG-ROVol.3.pdf

      Ștergere
  50. Povestea picaturii de… IUBIRE

    A fost odata ca niciodata un discipol care îl întreba pe maestrul sau:
    – Care este lucrul ce ma separa de adevar ?
    Maestrul îi spuse:
    – Nu esti singurul care este separat de adevar, mai sunt si altii. Îti voi spune douasprezece povestioare care îti vor parea simple. Trebuie sa meditezi asupra acestora tot timpul si chiar de ti se va parea ca le-ai înteles, nu te opri din a medita asupra lor pâna ce aceste simple povesti vor capata proportii uriase si pâna vor deveni din nou simple.

    Prima poveste:
    A fost odata ca niciodata o picatura într-un Ocean ce spunea ca nu exista Ocean. Tot astfel se întâmpla cu multi oameni. Traiesc înlauntrul lui Dumnezeu si spun ca nu exista Dumnezeu.
    A doua poveste:
    “Vreau sa fiu libera” spuse picatura de apa din mijlocul Oceanului; si oceanul în compasiunea sa a ridicat-o la suprafata.
    “Vreau sa fiu libera” spuse din nou picatura de apa si soarele auzindu-i glasul o aseza într-un nor. “Vreau sa fiu libera” spuse picatura înca o data si norul o elibera iar aceasta cazu din nou în Ocean.
    A treia poveste:
    O picatura intelectuala este o picatura intelectuala, dar nu mai apartine Oceanului.
    A patra poveste:
    “Nici o picatura nu are nici o valoare” spuse picatura din mijlocul Oceanului.
    A cincea poveste:
    “Fara nici o îndoiala, exista un lucru de care eu mi-am dat seama, eu sunt mai importanta decât oceanul.” Spuse picatura din ocean.
    A sasea poveste:
    “Nu voi putea niciodata sa ajung la Ocean” spuse picatura din Ocean.
    A saptea poveste:
    “Oh, ce-mi pasa mie de Ocean ” spuse picatura din Ocean.
    A opta poveste:
    Era odata o picatura care-si regreta soarta, la urma urmei, ea era în mijlocul Oceanului si nu stia nimic despre Ocean.
    A noua poveste:
    O picatura din Ocean chema toate celelalte picaturi sa i se alature pentru a se rascula împotriva Oceanului.
    A zecea poveste:
    “Prin puterea cu care am fost investita” spuse picatura din Ocean, “prin puterea cu care am fost investita, de astazi sunteti excluse din Ocean.”
    A unsprezecea poveste:
    “Tu te afli în mijlocul iubirii mele” îi spuse Oceanul picaturii de apa. Dar picatura nu auzi Oceanul pentru ca era plina de iubire pentru alta picatura.
    A doisprezecea poveste:
    “Daca as putea cuprinde” gândi o picatura ” fiecare picatura cu dragostea mea atunci as deveni Oceanul.”
    Cum gândi aceasta, picatura începu sa reverse dragostea sa asupra tuturor picaturilor, pe rând. Dar era o picatura care îi facuse un mare rau si desi era capabila de o mare iubire, picatura nu putu sa o ierte. Si pentru ca nu putu sa-si reverse dragostea sa asupra acesteia nu putu sa devina Oceanul.
    Discipolul îl întreba pe maestrul sau:
    – A existat vreodata o picatura care a devenit Oceanul ?
    Si maestrul îi spuse ultima sa poveste:
    Era odata o picatura care cauta Pacea Oceanului, ce cauta Profunzimea Oceanului. Dorinta îi era mare si puterea de iertare îi era mare si deodata Oceanul îi spuse:
    “Tu si cu mine, noi suntem una.” Si Oceanul îsi deschise larg bratele si îmbratisa picatura, si tot ce apartinea Oceanului deveni si al picaturii.
    Ea se patrunse de pacea Oceanului, se întinse pe toata suprafata Oceanului si prin profunzimea sa deveni salvarea lumii.
    “Afla astfel, o ucenicule, ca Oceanul este plin de iubire pentru cei ce-l iubesc si ca-i primeste în maretia sa pe cei ce o doresc cu adevarat.”
    “Dar ce se va întâmpla daca o astfel de picatura devine murdara?” întreba discipolul.
    Maestrul râse din toata inima:
    “O picatura nu poate deveni atât de murdara încât oceanul sa nu o poata curata”

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.