miercuri, 7 martie 2012

RUGACIUNI (cu indulgenta) PENTRU SUFLETELE DIN PURGATORIURUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA, REGINA PURGATORULUI

       O, Preasfanta Fecioara Maria, Regina Purgatoriului, care in dragostea Ta de Mama, cuprinzi intr-o singura imbratisare toate Sufletele rascumparate cu Sangele Fiului Tau Isus, cu inima indurerata din pricina aducerii aminte a acelor ce ne-au parasit, dar si cu netarmurita incredere in mijlocirea Ta, ne prezentam inaintea tronului Tau regesc.
       Moartea, care a rupt lanturile pamantesti, nu a putut distruge dragostea ce ne leaga  de cei ce au trait si ei, in aceeasi credinta ca si noi. O, Marie, nenumarate sunt sufletele in locul de ispasire, ce asteapta cu nespusa nerabdare, ajutorul rugaciunilor noastre si meritul faptelor noastre. Indemnati de dragoste catre Isus Cristos, rugatori indreptam privirea si inima catre Tine, Maica induratoare a tuturor credinciosilor, ca sa vii in ajutorul acestor suflete.
       Fa, o Marie,  ca rugaciunile noastre, prin mijlocirea Ta de Mama, sa aiba puterea de a misca Inima Preaiubitului Tau Fiu, spre ajutorarea acestor suflete. Sfintenia Ta cea neasemanata, sa inlocuiasca mizeria noastra. Dragostea Ta sa inlocuiasca afectul cel rece al nostru. Puterea Ta sa inlocuiasca slabiciunea noastra. Indeplineste, o, Regina Cerului, dorinta cea arzatoare a Sufletelor celor raposati, de a fi primite in fericirea cea vesnica.
       Te rugam o, Maria, in chip deosebit pentru sufletele rudelor noastre, ale Preotilor, ale acelora care au ravnit cinstirea Ta, ale acelora care au facut bine altor Suflete, ale acelora care au plans cu ele si pentru ele si, in sfarsit, ale acelor ce sunt uitate.
       Fa, o, Marie, ca intr-o zi, uniti cu totii in Cer, patrunsi de bucuria placutei Tale prezente si in tovarasia Sfintilor, sa-Ti multumim in toata vesnicia, pentru multele binefaceri ce ni le-ai dobandit, spre nepieritoarea noastra multumire si sa ne putem bucura de vederea Lui Dumnezeu.  Amin
                                                                                   De trei ori:  Bucura-Te Marie...
                                                                                   O data:        Odihna cea vesnica..
                                                                                    ( Indulgenta de 500 de zile)

                                                         

RUGACIUINI  PENTRU FIECARE ZI A SAPTAMANII  (pentru raposati)
    
       Duminica
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru Sangele cel scump pe care Dumnezeiescul Tau Fiu Isus, l-a varsat in Gradina Maslinilor, Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu si mai ales pe acela mai uitat dintre toate si du-l in Slava Ta, unde el sa Te laude si sa te binecuvinteze in veci.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Luni
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru Sangele cel scump pe care Dumnezeiescul Tau Fiu Isus, l-a varsat in timpul crudei biciuiri, Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu, si dintre toate mai cu seama pe acela, care ar trebui sa intre mai curand in slava Ta, pentru ca indata sa inceapa a Te lauda si binecuvanta in veci.  Amin
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Marti
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru Sangele cel scump pe care Dumnezeiescul Tau Fiu Isus, l-a varsat in timpul dureroasei incununari cu spini, Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu si intre toate mai cu seama pe acela care ar avea mai mare nevoie de ajutor pentru ca sa nu mai intarzie a Te lauda in  slava Ta si sa Te binecuvinteze in veci.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Miercuri
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru sangele cel scump pe care Dumnezeiescul Tau Fiu Isus, l-a varsat pe strazile Ierusalimului pe cand purta Crucea pe Sfintii Sai Umeri, Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu si mai cu seama pe acela care este mai bogat in vrednicii inaintea Ta, pentru ca in maretul loc de slava ce-l asteapta, sa Te poata lauda cat mai mult si sa Te binecuvinteze in toata vesnicia.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Joi
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru pretiosul Trup si Singe al Dumnezeiescului Tau Fiu Isus, pe care El Insusi L-a dat in ajunul Patimirii Sale, drept hrana si bautura scumpilor Sai Apostoli, si L-a lasat intregii Sale Biserici ca jertfa neintrerupta, iar credinciosilor Sai, drept hrana,  Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu si mai cu seama pe cel mai evlavios fata de acest mister de dragoste nemarginita, pentru ca impreuna cu Dumnezeiescul Tau Fiu si cu Spiritul Sfant, sa Te laude in veci, in slava Ta.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Vineri
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice, pentru Sangele cel scump, pe care Dumnezeiescul Tau Fiu Isus, l-a varsat in aceasta zi pe lemnul Crucii, mai cu seama din miinile si picioarele Sale preasfinte, Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu  si mai cu seama pe acela pentru care eu am o deosebita datorie de a ma ruga, pentru ca nu din vina mea sa nu-l lasi sa intre cat mai curand in stralucirea cereasca, spre a Te lauda si binecuvanta in veci.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-Te Marie..., Odihna cea vesnica...

       Sambata
       Doamne Dumnezeule, Atotputernice,  pentru Sangele scump ce a curs din coasta Dumnezeiescului Tau Fiu Isus, fiind de fata  prea indurerata Sa Maica,  Te rog elibereaza Sufletele din Purgatoriu, dintre toate mai cu seama pe acela ce a fost cel mai evlavios catrea aceasta mare Stapana, pentru ca sa intre de graba in slava ta, ca printr-Insa sa Te laude pe Tine si prin Tine pe Dansa, in vecii vecilor.  Amin.
       Tatal nostru..., Bucura-te Marie..., Odihna cea vesnica...
                       (Se acorda indulgenta de 500 de zile, pentru fiecare din aceste rugaciuni)


RUGACIUNE CARE SE ROSTESTE IN FIECARE ZI

       Prea bunule Isuse, cu adanca umilinta te rog sa jertfesti Tu Insuti, Vesnicului Tau Parinte, Sangele cel preascump ce a curs din Ranile Preasfantului Tau Trup, impreuna cu agonia si moartea Ta, pentru Sufletele Sfinte din Purgatoriu.
       Si Tu, o, Preaindurerata Fecioara Maria, impreuna cu dureroasa Patima a Preaiubitului Tau Fiu, jertfeste suspinele, lacrimile si toate durerile ce Tu  le-ai suferit in timpul Patimii, pentru ca prin mijlocul lor, sa dobandeasca usurare sufletele ce se afla in flacarile arzatoare ale Purgatoriului, ca astfel, slobode de acea inchisoare de chinuri, sa fie invaluite de slava in Cer si sa cante in veci, milostivirile Lui Dumnezeu.  Amin.
       Dezleaga Doamne, sufletele tuturor credinciosilor raposati, de orice legatura a pacatelor, pentru ca ajutati de Tine, sa poata scapa de  strasnica judecata si sa se bucure de Lumina fericirii vesnice.
       Odihna cea vesnica da-le-o lor, Doamne
       Si Lumina cea fara de sfarsit sa le straluceasca.
       De la poarta iadului indeparteaza, Doamne, sufletele lor,
       Sa se odihneasca in pace.  Amin 
       Doamne asculta rugaciunea mea
       Si strigarea mea sa vina laTine.

       Sa ne rugam:
    Dumnezeule, Facatorul si Rascumparatorul tuturor credinciosilor, iarta toate pacatele sufletelor robilor si roabelor Tale, pentru ca, prin rugaciunile evlavioase, sa dobandeasca iertarea ce pururea au dorit-o.  Tu, care vietuiesti si domnesti in vecii vecilor.  Amin.
       Odihna cea vesnica da-le-o lor, Doamne
       Si Lumina cea fara de sfarsit sa le straluceasca,
       Sa se odihneasca in pace.  Amin.
                                                                                               (Indulgenta de trei ani)
      


Un comentariu:

  1. Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva comentarii pe un site web despre această mare casă de vrăji numită Dr. Chief Wealthy, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul șefului Dr. Wealthy, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, îl puteți trimite pe e-mail la adresa lui wealthylovespell@gmail.com sau îl puteți contacta pe ce-i App 2348105150446

    RăspundețiȘtergere