joi, 11 februarie 2016

PROFETIA LUI HASAN SHUSHUD DESPRE MEDJUGORJE


   Misticul musulman sufi, Hasan Shushud (1902 - 1988) s-a nascut in apropiere de Izmir, in Anatolia, Turcia. Este un renumit maestru sufi - o forma de cautare mistica in cultura musulmana 
( care are la baza apropierea de Dumnezeu prin cunoastere mistica, iubire si asceza). Ca urmare a unei totale lipse a preotiei, pentru sufism este o datorie perfect normala si legitima de a cauta vointa Lui Dumnezeu de care trebuie sa asculte pentru a evita pacatul care, in islam, nu este altceva decat neascultare de dispozitiile Sale. Desi destul de raspandit, sufismul nu este bine vazut de unele medii teologicojuridice islamice oficiale.
   Intr-un articol aparut pe site-ul http://www.medjugorjetoday.tv/2486/muslim-foresaw-medjugorje-one-year-ahead/, Jakob Marshner ne-a facut cunoscuta o profetie relatata de expertul danez in pelerinaje, Inger Jensen, care in vara anului 1980 a fost in vizita la prietenul sau, Hasan Shushud. Iata ce relata Inger Jensen, in articolul sau aparut cu un an inainte de inceperea aparitiilor Sfintei Fecioare la Medjugorje.
   "In curand va incepe o unica aparitie mariana - a spus Hasan Shushud. Locul a fost ales de mult timp si noi ne rugam ca totul sa mearga bine...pentru o aparitie ce va fi diferita de toate aparitiile precedente. Maria se va apropia de pamant ca niciodata inainte. Multi o vor vedea, o vor simti si vor putea chiar sa o atinga".
   "Aceasta va fi o aparitie lunga si hotaratoare, iar Romei ii este incredintata marea responsabilitate de a o accepta sau a o refuza pe Maria in numele intregii omeniri".

   Inger Jensen afirma ca a dat marturia si la Sfantul Scaun si ca materialul se afla la comisia care s-a ocupat in mod oficial cu cercetarea fenomenului Medjugorje.
Inger Jensen
"Veti vedea ca Maria va suferi, va astepta, va spera si va continua sa cheme, timp indelungat, ca si cum i-ar invita pe toti sa urmeze calea pacii. In aceasta perioada, satana va avea multa libertate pentru planurile sale nelegiuite de haos, suferinta, moarte. Maria va fi constransa sa accepte o pozitie de asteptare, timp in care va suferi si va fi refuzata de multi. Vor fi cutremure si furtuni mai violente ca niciodata. Furtuni, inundatii, boli contagioase. Iar societatile vor fi pervertite de egoism, materialism si violenta
- a continuat Hasan Shushud. "Daca Maria si Planurile Sale vor fi acceptate rapid, suferintele vor fi de scurta durata. Dar daca Roma nu raspunde in timpul acordat de Dumnezeu pentru alegerea libera, atunci timpul oferit pentru pace, bucurie si iubire va fi fost dat in zadar si omenirea va suporta consecintele planurilor satanice".

   Ni se poate parea ciudat sa auzim un musulman vorbind in acesti termeni, mai ales despre pozitia hotaratoare a Bisericii Catolice pentru soarta intregii omeniri, de aceea Inger Jensen tine sa sublinieze ca Hasan Shushud a inteles bine rolul Mariei si al aparitiilor Ei.
   "Asa ne dam seama ca Dumnezeu a incredintat Bisericii Catolice Romane marea responsabilitate de a o accepta sau nu pe Maria in numele nostru, al tuturor. Aceasta inseamna ca, daca aceasta Biserica o primeste pe Maria cu adevarat, omenirea intreaga a acceptat-o, deci avem o poarta deschisa pentru a primi ajutorul pe care Dumnezeu vrea sa ni-l dea prin intermediul Mariei", a spus Hasan Shushud in anul 1980 (cu un an innainte de inceperea aparitiilor).
   Papa Ioan Paul al II-lea a fost un sustinator convins al aparitiilor de la Medjugorje, dar nu i-a revenit lui sa decida asupra lor. Cuvintele lui Hasan Shushud par sa corespunda cu mesajele date de Sfanta Fecioara la Medjugorje.
Papa Leon al XIII-lea
"Satana a cerut Lui Dumnezeu sa-i lase un timp in care sa-si foloseasca toata puterea pentru a incerca sa desparta omenirea de Dumnezeu. Dumnezeu i-a acordat 100 de ani. Astfel secolul XX este sub puterea satanei"
- spunea Shushud in 1980, iar vizionara Mirjana de la Medjugorje a spus-o in anul 1982, confirmand astfel viziunea avuta de Papa Leon al XIII-lea, in anul 1887 (viziune in care l-a vazut pe satana cu putere deplina asupra secolului XX).

   "La inceputul acestui secol (XX) satana a  cautat mai intai sa << invete>> persoanele, prin psihologi si psihiatri, ca el, satana, nu exista si ca tot ceea ce pana atunci oamenii considerasera rau, nu era rau, ci era doar rezultatul unei lipse de dezvoltare. Omul devine mai inteligent, dupa cum intelectul sau se maturizeaza, iar in timpul dezvoltarii care are loc, se va alege in mod automat ceea ce este bun". "Astfel satana putea lucra linistit la umbra minciunii ca el nu exista... Apoi a inceput sa distruga familiile si toate codurile morale mostenite" - continua depozitia scrisa de Inger Jensen referitor la afirmatiile lui Hasan Shushud.
    Iar Sfanta Fecioara a spus la Medjugorje: "Satana vrea sa distruga familia. Familia este in criza. Rugati-va!" (mesajul din 25 iunie 1995) 
   "In aceste timpuri, satana vrea sa produca dezordine in inimile si familiile voastre. Copilasilor, nu permiteti ca el sa va conduca pe voi si familiile voastre. Nu cedati, nu trebuie sa permiteti ca el sa va conduca pe voi si viata voastra" (mesajul din 25 ianuarie 1994).
   Inca din anul 1980, Hasan Shushud spunea: "Satana a facut omenirea sa creada ca Dumnezeu nu exista. A avut mult succes in asta. Observati-i pe evrei: multe secole s-au mentinut uniti in jurul practicilor lor religioase, dar acum si ei s-au secularizat. Pe toata planeta oamenii isi pierd credinta in Dumnezeu. Curand satana se va vedea la lumina soarelui. Copii si tineri vor juca jocurile lui. Fotografii ale lui se vor vedea pe strazi. ( In orasul Detroit - SUA, a fost inaugurata o statuie inchinata lui satana). "In urmatoarele doua decenii, egoismul, materialismul si violenta vor creste intr-un ritm greu de imaginat".
   "Dragi copii, - va spune Sfanta Fecioara in 25 septembrie 1991 - va invit pe toti in mod special la rugaciune si la renuntari pentru ca acum, ca niciodata inainte, satana doreste sa seduca cat mai multi oameni posibil pe drumul mortii si al pacatului. Uitati de dorintele voastre si rugati-va pentru ceea ce voieste Dumnezeu si nu pentru dorintele voastre. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea Mea".
Hasan Shushud
"Maria are nevoie de multi soldati pentru Batalia Sa. Fiecare este ales pentru o mica sarcina. Ea va conduce batalia impotriva satanei si, colaborand cu Arhanghelul Mihail, va duce omul la Dumnezeu. Acesti soldati, in majoritate femei, vor proveni din toata lumea. Unele vor fi pregatite inca din copilarie pentru aceasta sarcina speciala, fara ca sa-si dea seama" a spus Hasan Shushud in anul 1980.

   "Dragi copii, va invit sa incepeti de azi o noua viata. Vreau sa intelegeti ca Dumnezeu a ales pe fiecare dintre voi in Planul Sau de salvare a omenirii. Voi nu puteti intelege cat de importanta va fi persoana voastra in Planul Lui Dumnezeu. De aceea, dragi copii, rugati-va pentru ca prin rugaciune veti intelege ceea ce trebuie sa faceti dupa Planul Lui Dumnezeu.
   Eu sunt cu voi pentru a putea realiza totul" ( va spune Sfanta Fecioara, in mesajul din din 25 ianuarie 1987 ).
   Inca de atunci, din 1980, Hasan Shushud era sigur de victoria finala a Lui Dumnezeu prin Fecioara Maria:
   "Orice s-ar intampla, nu va temeti! In final, Dumnezeu invinge. Asa spune Biblia si la fel si Coranul. Celor care vor sta aproape de Dumnezeu si de Maria, le va fi dat tot ajutorul de care au nevoie. Nu conteaza cate dificultati vor avea de infruntat: nu trebuie sa se teama de nimic" - a spus Hasan Shushud, dupa cum afirma Inger Jensen. Si acelasi lucru il repeta adeseori vizionarii de la Medjugorje.
   
                                                                    sursa: "Ecoul Mariei, Regina Pacii" , nr.239


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.