luni, 2 noiembrie 2015

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 noiembrie 2015 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

 ( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)

   "Dragi copii, vreau sa va vorbesc din nou despre iubire.
   V-am adunat in jurul Meu in Numele Fiului Meu si cu voia Lui.
   Doresc ca credinta voastra sa fie ferma si sa izvorasca din iubire. Pentru ca acei copii ai Mei care inteleg iubirea Fiului Meu si-L urmeaza, traiesc in iubire si speranta.
   Ei au ajuns sa cunoasca iubirea Lui Dumnezeu.
   Prin urmare, copiii Mei dragi, rugati-va, rugati-va pentru a putea fi in masura sa iubiti cat mai mult si pentru a face acte de iubire. Pentru ca credinta fara iubire si fara acte de iubire nu este ceea ce caut la voi. Dragi copii, aceasta nu este adevarata credinta, este o credinta iluzorie, este o lauda de sine. Fiul Meu cauta iubire, acte de iubire si bunatate. Ma rog si Eu, de asemenea va cer sa va rugati si sa traiti iubirea pentru ca doresc ca Fiul Meu, atunci cand priveste la inimile tuturor copiilor Mei, sa poata vedea iubire si bunatate in ele, nu ura si indiferenta.
   Copiii Mei, apostoli ai iubirii Mele, nu va pierdeti speranta, nu va pierdeti puterea. Puteti face asta.
   Eu va incurajez si va binecuvantez. Pentru ca tot ce este din lumea aceasta pe care,din pacate, multi dintre copiii Mei au pus-o pe primul loc, va disparea; si doar
 iubirea si actele de iubire vor ramane si vor deschide poarta Imparatiei Cerurilor. Va voi astepta la aceasta poarta. La aceasta poarta doresc sa-i intampin si sa-i imbratisez pe toti copiii Mei.
Va multumesc. "
                                                                           Sursa: http://www.medjugorje.com/index.html

Momentul aparitiei


3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.