joi, 6 august 2015

SEMNUL PREZENTEI MELE

    Din locutiunile preotului Stefano Gobbi

   (Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare. 
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.


                                                                                                        Bologna, 13 mai 1992
                                                                                     (aniversarea primei aparitii de la Fatima)

   
   Sfanta Fecioara: "Fii preaiubiti, astazi va amintiti de cea de-a 75-a aniversare a primei Mele aparitii de la Fatima, in Cova da Iria, la 13 mai 1917.
   Vreau sa va invit sa traiti aceasta zi in rugaciune si in filiala intimitate de viata cu Mine, Mama voastra Cereasca.
   Voi sunteti rodul acelei aparitii a Mele.
   Voi sunteti infaptuirea acelui mesaj al Meu.
   - Atunci Eu v-am prezis timpuri de pierdere a credintei adevarate si de apostazie ce se vor intinde in toata Biserica.
   Acum traiti timpurile pe care vi le-am prezis.
   Voi sunteti semnul prezentei Mele in timpurile purificarii si ale marii stramtorari.
   Cu adevarat, va chem sa faceti parte din Opera Miscarii Sacerdotale Mariane, pe care Eu Insami am raspandit-o in lumea intreaga pentru a-i transforma pe fiii consfintiti Mie in puternici marturisitori ai credintei si Apostoli curajosi ai Adevarului.
    Pentru aceasta va formez la cea mai mare fidelitate fata de Cristos si va invit sa traiti si sa predicati corect Evanghelia, in unitate stransa cu Papa care are de la Isus sarcina sa mentina Biserica Sa in adevarul credintei.
   Voi deveniti astfel ajutorul puternic pe care Eu il ofer impotriva marelui rau al necredintei si apostaziei.
   - Atunci Eu v-am prezis vremuri de razboi si de persecutie a Bisericii si a Sfantului Parinte, din cauza raspandirii ateismului teoretic si practic si a razvratirii omenirii impotriva Lui Dumnezeu si a Legii Sale.
   Voi sunteti semnul prezentei Mele in aceste timpuri.
   In adevar, va cer sa mergeti pe acelasi drum pe care Eu Insami vi l-am trasat in acesti ani prin mesajele Mele date in inima acestui mic fiu al meu, pentru ca sa puteti trai pentru gloria Tatalui Ceresc, in imitarea perfecta a Fiului Meu, Isus, docili la actiunea sfintitoare a Spiritului Sfant.
   Asa puteti da o marturie puternica de iubire si speranta, de credinta si dreptate, de umilinta si puritate.
   Voi deveniti ajutorul puternic pe care Eu il ofer impotriva marelui rau adus de materialism si hedonism, de egoism si orgoliu, de zgarcenie si imoralitate.
   - Atunci v-am prezis pedeapsa si ca, la sfarsit, Inima Mea Neprihanita va triumfa.
   Voi sunteti semnul prezentei Mele in timpul de incercare dureroasa ce pregateste Triumful Inimii Mele Neprihanite in lume. De aceea, prin Miscarea Sacerdotala Mariana, Eu chem pe toti fiii Mei sa se consfinteasca Inimii Mele si sa raspandeasca peste tot Cenacolele de rugaciune ale preotilor, ale credinciosilor, copiilor, tinerilor si familiilor.
   Astfel, Eu pot obtine o mare forta de mijlocire si de reparare si pot interveni pentru a schimba inimile sarmanilor Mei fii pacatosi; astfel imi construiesc, zi de zi, Trimful Inimii Mele Neprihanite.
   Cu cat acest triumf matern al Meu castiga inimile si sufletele fiilor Mei, cu atat mai mult este indepartata de voi pedeapsa, iar Isus Isi poate revarsa peste lume torentele Indurarii Sale Dumnezeiesti.
   De aceea va invit pe toti sa Ma urmati ca pe Mama voastra Cereasca, ce cobor din Cer pentru a Ma face Eu Insami, in acest timp, salvarea si eliberarea voastra sigura."


    IN INTAMPINAREA DOMNULUI CARE VINE

   Rubbio (Vicenza) - 01.01.1992
( zi in care este celebrata Sfanta Fecioara Maria Nascatoare de Dumnezeu)


   Sfanta Fecioara: "Fii preaiubiti, veniti cu Mine, Mama voastra Cereasca, in intampinarea Domnului care vine.
   Lasati-va purtati de bratele Mele matenre, asa cum, cu iubire, L-am purtat pe Pruncul Isus la Templul din Ierusalim.
   Voi retrai aztazi, in celebrarea  liturgica, acest mister.
   Si tu, copilasul Meu, esti astazi aici sa faci Cenacolele tale in aceasta natiune de atatia ani dezbinata, ranita si lovita de un razboi civil sangeros si crud.
   Tocmai astazi, Eu i-am daruit bunul pretios al Pacii.
   - Veniti cu Mine in intampinarea Domnului care vine in Pace.
    Isus este Pacea voastra. El va poarta la comuniunea cu Tatal Ceresc, in Spiritul Sau de Iubire si va da insasi viata Sa Divina pe care a dobandit-o pentru voi pe Calvar, cu Jertfa Rascumpararii. Aceasta lume nu cunoaste pacea, pentru ca nu-L primeste pe Isus.
   Atunci, datoria Mea materna este aceea de a deschide inimile tuturor fiilor Mei pentru a-L primi pe Domnul care vine. Pentru ca numai atunci va putea sa ajunga in lume pacea, atat de invocata si asteptata.
   - Veniti cu Mine in intampinarea Domnului care vine in Iubire.
   Aceasta omenire este prosternata sub jugul greu al violentei, al urii, al egoismului neinfranat, al dezbinarii si razboiului.
   Cati sufera, cati sunt calcati in picioare, oprimati si ucisi in fiecare zi din cauza acestei mari incapacitati de a iubi!
   Astfel lumea a devenit un imens pustiu, iar inimile oamenilor au devenit reci si dure, insensibile si inchise la nevoile celor mici, ale saracilor si ale celor in nevoi.
   Aceasta lume nu este capabila sa iubeasca, pentru ca nu-L primeste pe Isus.

   Isus este Iubire.
   Isus care vine, ii va purta pe toti la perfectiunea  Iubirii.
   Atunci lumea va deveni o noua gradina de viata si frumusete, formand o singura familie, unita prin suava legatura a caritatii dumnezeiesti.
   - Veniti cu Mine in intampinarea Domnului care vine in Bucurie.
   Numai Isus poate sa deschida inimile voastre spre experienta dulce a fericirii si bucuriei.
   Uitati trecutul sangeros.
   Sa fie inchise ranile profunde ale acestui timp dureros al purificarii si al marii stramtorari, pentru ca eliberarea voastra este aproape.
   De aceea, astazi, in timp ce Ma contemplati in misterul Prezentarii la Templu a Pruncului Meu Isus, va invit sa va lasati purtati pe bratele Mele in templul spiritual al Inimii Mele Neprihanite, pentru ca sa va ofer spre gloria Sfintei Treimi si sa va conduc astfel spre vremurile noi care va asteapta."


din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)

RUGACIUNE DE CONSFINTIRE LA INIMA NEPRIHANITA A MARIEI

   "Inima Neprihanita a Mariei, care in schimbul iubirii Tale fata de noi primesti atatea ofense, eu iti ofer si consacru pentru totdeauna fiinta mea intreaga, pentru a corespunde cel mai bine iubirii Tale de Mama, pentru a repara injuriile pe care le primesti din partea atator fii nerecunoscatori, si pentru a trai din partea mea consacrarea lumii intregi, atat de mult dorita de Inima Ta si facuta de Sfantul Parinte Papa.
   Binevoieste a primi aceasta umila, dar sincera oferire. Sufletul meu, trupul meu, viata mea sunt ale Tale; si, pentru ca iti apartin in intregime, pazeste-ma si apara-ma ca pe un bun al Tau. Amin."


2 comentarii:

  1. Draga Daniela; Aveti o pagina deoasebit de bogata! Va Multumesc ca o postati pe internet. Am o intrebara poate ma puteti ajuta DV. cu toate ca NU e in legatura cu pagina dv....
    Eu citerc lunar mesajele care apar pe pagina www.muntelesfinteitreimi.ro ..in aceasta luna: August 2015 nu au aparut. Si nu exista nici o alta pagina alternativa. Nu stiu ce sa intamplat; nici nu se raspunde la E-mail lor de contact . Ma puteri ajuta cu un raspuns va rog....

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai acum au aparut; si luna August!!! http://www.muntelesfinteitreimi.ro/Mesaje.htm MULTUMESC LUI DUMNEZEU SI SFINTEI TREIMI!!!!....

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.