miercuri, 5 august 2015

RUGACIUNEA INIMII - INTALNIREA CU DUMNEZEU

     INTALNIREA CU DUMNEZEU


In mesajele lunare din anul 1988, la Medjugorje, Sfanta Fecioara cere rugaciuni pentru cei care sunt sub influenta satanei:
   "Daca va rugati, satana nu poate deloc sa va impiedice pentru ca voi sunteti fii ai Lui Dumnezeu si El isi mentine privirea peste voi; rugati-va! Coroana Rozariului sa fie mereu in mainile voastre, ca un semn impotriva satanei, pentru ca imi apartineti!  
   "Liturghia sa fie pentru voi viata. Bisericile sunt vrednice de respect si consacrate, pentru ca Dumnezeu care S-a facut om, se afla in ele zi si noapte. Copilasilor, credeti si rugati-va ca Tatal sa va mareasca credinta."
   "Va invit la rugaciunea adresata dragului Meu Fiu, pentru ca toate inimile voastre sa fie ale Sale."
    "Dragi copii, va invit la rugaciune pentru a va intalni cu Dumnezeu, Dumnezeu vi se daruieste. De aceea, copilasilor, in timpul zilei gasiti timp pentru a va intalni cu Dumnezeu Creatorul, privegheati pentru ca fiecare rugaciune sa fie o bucurie pentru ca L-ati intalnit pe Dumnezeu." (25.11.1988)
   In 1989, la prima intalnire de rugaciune condusa de Ivan, noaptea, pe colina aparitiilor, dupa ce s-au rugat Tatal nostru si Marire, Sfanta Fecioara a cerut sa devenim colaboratorii Ei, vestitorii Ei, care aduc Pacea, Iubirea, Convertirea lumii si Semn pentru altii de a-si lasa greutatile si proiectele in mainle Ei, incheind astfel lungul Ei mesaj:
   "Traiti mesajele Mele! Rugati-va, rugati-va, rugati-va!"
   
   RUGACIUNEA INIMII


   In luna februarie 1989 Sfanta Fecioara spune: "Va invit la rugaciunea inimii. In timpul acestei perioade de har doresc ca fiecare dintre voi sa se uneasca cu Isus. Fara rugaciunea neintrerupta nu puteti simti Frumusetea si Maretia Lui Dumnezeu care vi Se daruieste. Umpleti inimile voastre chiar si cu cele mai mici rugaciuni"
   
   In iulie 1989 spune:  " Deschideti-va Lui Dumnezeu. Nu puteti sa va deschideti Lui fara rugaciune. De aceea, de azi inainte, deschideti-va sa consacrati timp, in cursul zilei, pentru intalnirea cu Dumnezeu in liniste."
   "Prin rugaciune veti primi bucurie si pace, veti fi si mai bogati in haruri Divine. Rugaciunea sa va fie viata. Rugati-va pentru toti cei indepartati de Dumnezeu, pentru convertirea lor; atunci inimile voastre vor fi mai bogate, pentru ca Dumnezeu va domni in inimile tuturor oamenilor; de aceea, copilasilor, rugati-va, rugati-va, rugati-va! Rugaciunea sa domneasca in toata lumea!"
   Insista sa ceara rugaciuni. Dupa doua luni spune: Sunteti inca departe. De astazi, deschideti-va foarte serios sa consacrati timp Lui Dumnezeu; Eu sunt cu voi si doresc sa va invat sa va rugati cu inima - unde-L veti intalni pe Dumnezeu; de aceea, copilasilor, rugati-va, rugati-va, rugati-va! Va multumesc ca ati raspuns chemarii Mele!" (25.10.1989)
   In noaptea de Anul Nou 1990, vizionarii Ivan si Marija au condus rugaciunea pe colina Podbrdo, cu multi pelerini. Sfanta Fecioara a venit fericita si multumita, insotita de trei ingeri, pentru a sublinia sarbatoarea dedicata Ei (1 ianuarie este ziua dedicata Sfintei Fecioare Maria Nascatoare de Dumnezeu). Ne-a salutat: "Laudat sa fie Isus Cristos, dragii Mei copii!",  apoi s-a rugat pentru noi cu mainile intinse si ne-a binecuvantat pe toti. Ivan si Marija i-au oferit toate intentiile noastre, apoi Ea ne-a dat acest mesaj:
   "Dragi copii, Mama voastra va cere, din nou, sa reinnoiti rugaciunea in familie. Dragi copii, astazi familia are nevoie de rugaciuni. Doresc sa va vad reinnoind mesajele despre rugaciunea in familie." A recitat Tatal nostru si Marire si apoi s-a indreptat spre Cer prin semnul luminos al Crucii, binecuvantandu-ne pe toti si spunand: "Mergeti in pace, dragii Mei copii."
   La inceputul Postului Pastelui anului1990, spune: "Dumnezeu Se ofera in plinatate, puteti sa-L descoperiti numai in rugaciune."
   In luma mai 1990, aproape de Rusalii, spune: "Dragi copii, va invit sa va decideti sa traiti aceasta Novena; consacrati-va timpul sacrificiului si rugaciunii, in renuntare si mortificare, pentru a putea intelegii frumusetea Vietii."
   "Dragi copii, Dumnezeu va binecuvanteaza din zi in zi si doreste schimbarea vietii voastre, de aceea rugati-va pentru a putea obtine punterea de a va schimba viata."
   In alte mesaje lunare ne invita: "Rugaciunea inimii sa fie un dialog cu Dumnezeu. Consacrati mai mult timp Lui Dumnezeu. Oferiti sacrificii si fapte bune pentru Pacea in lume." 
   "Va invit sa faceti fapte de milostenie, pentru iubire si cu iubire pentru surorile si fratii vostri..., pentru salvarea lumii."
   De Craciunul anului 1990: "Rugati-va in mod special pentru Pace... pentru ca satana doreste sa distruga planurile Mele de Pace."
   "Dumnezeu e doar Pace, de aceea apropiati-va de El prin rugaciunea personala, astfel Pacea va putea izvora din inimile voastre ca un parau, spre intreaga lume."
   In luna aprilie 1991, invita din nou la rugaciunea cu inima: "Fiecare sa-si gaseasca timp pentru rugaciune pentru a-L putea descoperi pe Dumnezeu; nu doresc sa vorbiti despre rugaciune, ci sa va rugati! Nu doresc ca viata voastra sa se risipeasca in vorbe, ci mariti-L pe Dumnezeu prin fapte!"
   La 25.06.1991, la cea de-a zecea aniversare a aparitiilor, prin aparitia anuala a Ivankai, ne spune: "Daca va rugati, Dumnezeu va va ajuta sa descoperiti scopul venirii Mele; de aceea, copilasilor rugati-va si cititi Sfanta Scriptura, ca sa descoperiti mesajul pentru voi."


   sursa: Pietro Zorza, in cartea  "MEDJUGORJE - DRAGII MEI COPII, VA MULTUMESC CA ATI RASPUNS CHEMARII MELE"  
                                                                                         (EDITURA IHTYS - 2002)

    Pietro Zorza  este un preot italian - un misionar foarte strâns legat de Medjugorje, unde a ajuns pentru prima dată în 1986. Din acel moment a avut un interes deosebit legat de ceea ce se întâmplă în acest loc, de  răspândirea mesajelor Fecioarei pe care le vedea ca o continuare a aparițiilor Mariei la Fatima și Lourdes. Mulți ani el a lucrat ca misionar printre italienii din Scoția. Cunoaste multe fapte si fenomenene incepand de la primele zile ale aparițiilor, care sunt incluse în cartea sa documentar intitulata: "DRAGII MEI COPII, VA MULTUMESC CA ATI RASPUNS CHEMARII MELE"

 Alte articole din aceasta carte, puteti citi la eticheta: Parintele Pietro Zorza - despre Medjugorje - http://dinimaginatie.blogspot.ro/2014/09/sfanta-fecioara-vizionarii-pelerinii.html   

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.