miercuri, 21 ianuarie 2015

TIMPURILE MELE AU SOSIT

 Din locutiunile preotului Stefano Gobbi

(Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare. 
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.

    REFUGIUL VOSTRU

   San Leonardo (Sardinia), 11 iunie 1994 - Sarbatoarea Inimii Neprihanite a Mariei - Exercitii spirituale sub forma de Cenacol cu tinerii din Miscarea Sacerdotala Mariana din Sardinia

   Fecioara Maria: "Astazi te afli aici, copilasul Meu, intr-un Cenacol continuu de rugaciune si fraternitate cu multi tineri din Miscarea Mea, pentru a celebra Sarbatoarea Inimii Neprihanite a Mamei tale Ceresti.
   Vezi cat sunt de iubita de toti acesti tineri!
   Iubirea lor, entuziasmul lor, rugaciunea lor, consfintirea lor la Inima Mea Neprihanita inchid ranile profunde ale marii Mele dureri.
   Eu deschid poarta de aur a Inimii Mele materne pentru ca sa poata intra fiii Mei expusi atator pericole, loviti de atatea dureri, doborati de atatea lupte, raniti de numeroase infrangeri.
   In acesti ani grei si durerosi, Eu deschid in special tinerilor refugiul Inimii Mele Neprihanite. Inima Mea de mama devine astfel pentru voi refugiul vostru sigur.

   - Este refugiul vostru, in care va puteti adaposti contra pericolelor grave si amenintatoare care va inconjoara.
   Societatea pagana in care traiti, care L-a renegat pe Dumnezeul sau pentru a construi idolii placerii si ai banului, ai orgoliului si egoismului, ai distractiilor si necuratiei, constituie un mare pericol pentru voi in a trada Botezul si a incalca angajamentele pe care vi le-ati asumat fata de Dumnezeu si fata de Biserica.
   In Inima Mea Neprihanita veti fi formati pentru preamarirea desavarsita a Lui Dumnezeu, prin angajamentul vostru de viata oferita Lui, in indeplinirea Vointei Divine si respectarea Legii Sale.

   - Este refugiul vostru, in care veti fi aparati contra influentei nefaste pe care o are asupra voastra aceasta lume materialista, in cautarea exasperata de placeri.
   In Inima Mea Neprihanita veti fi formati in renuntare si mortificare, rugaciuni si pocainta, saracie si in desavarsirea iubirii.
   Veti cunoaste astfel bucuria de a merge pe calea pe care v-a trasat-o Isus, in spiritul libertatii, si de a raspunde marelui dar pe care El vi l-a facut.

   - Este refugiul vostru, in care veti fi ocrotiti contra contaminarii cu pacatul si necuratia.
   Cat este de impregnat de imoralitate si de rau mediul in care traiti!
   Pacatul este comis si justificat; neascultarea fata de Dumnezeu este incurajata si propagata; puterea diabolica a satanei se intinde din ce in ce mai mult asupra indivizilor si asupra natiunilor.
   Cum sa va protejati contra acestui potop de mizerie, de coruptie, de impieteta?

   - Inima Mea Neprihanita este refugiul vostru. V-a fost dat chiar pentru aceste timpuri pe care le traiti. Intrati in el, fiii Mei preaiubiti, si astfel veti merge pe calea care va duce la Dumnezeul salvarii si al pacii.

   - Inima Mea Neprihanita este refugiul vostru, in care va adun, ca intr-un nou Cenacol spiritual, pentru a va obtine darul Spiritului Sfant care sa va transforme in Apostoli ai celei de a doua evanghelizari.
   Fiti Apostoli ai acestei Opere a Mele.
   Plecati de la acest Cenacol si mergeti peste tot ca sa-i cautati pe fiii Mei care s-au ratacit pe calea pacatului si a raului, a necredintei si a placerii, a necuratiei si a drogului. Aduceti-i pe toti in acest refugiu pe care l-am pregatit pentru voi.
   Eu sunt cu voi si luminez calea pe care trebuie sa o parcurgeti.
   Astazi va privesc cu duiosie materna si, cu toti cei dragi ai vostri, va binecuvantez si va incurajez sa mergeti pe calea sfinteniei si a iubirii, a puritatii si a bucuriei."

   TIMPURILE MELE AU SOSIT

   Effingham - Ilinois (S.U.A), 13 octombrie 1994 - Exercitii spirituale sub forma de Cenacol, cu episcopii si preotii Miscarii Sacerdotale Mariane din S.U.A si Canada

   Fecioara Maria: "Fii preaiubiti, mare este bucuria pe care, in aceste zile,  voi o oferiti Mamei voastre Ceresti. Ati venit din atat de multe locuri din S.U.A. si Canada pentru a trai alaturi de Mine intr-un Cenacol continuu de rugaciune si fraternitate.
   Eu Ma alatur rugaciunii voastre; va ajut sa cresteti in iubirea voastra reciproca si sa deveniti astfel o singura inima si un singur suflet. Torn balsam pe ranile voastre, va reconfortez in multele voastre suferinte si va incurajez sa mergeti, cu incredere si speranta, pe calea dureroasa a acestor vremuri din urma.
   Duceti tuturor mesajul Meu matern.

   Timpurile Mele au sosit
      Au venit timpurile prevestite de Mine la Fatima.


Preot Stefano Gobbi
   Aniversati astazi ultima Mea aparitie (de la Fatima), confirmata prin miracolul soarelui. Atunci v-am prevestit Eu tot ceea ce traiti in acesti ani ai purificarii si ai marii incercari.  
   - V-am prevestit marea pedeapsa care va lovi aceasta sarmana omenire, redevenita pagana, care a construit o noua civilizatie, fara Dumnezeu, si este amenintata de violenta de ura si razboi, riscand sa se distruga cu mainile ei.
   Interventiile Mele extraordinare, care tindeau sa o conduca pe carea convertirii si a intoarcerii ei la Dumnezeu, nu au fost primite, nici crezute.
   Astfel va aflati astazi in ajunul marii incercari prezise de Mine: aceasta va fi  manifestarea suprema a Indurarii si Dreptatii Divine.
   Va cobori foc din cer, iar omenirea va fi purificata si complet reinniota, fiind astfel pregatita sa-L primeasca pe Domnul Isus, care se va intoarce la voi cu slava.

  - V-am prezis si criza grava prin care va trece Biserica din cauza marii apostazii care o va invada prin raspandirea tot mai mare a erorilor, prin dezbinarea interna, prin opozitia fata de Papa si respingerea magisteriului sau.
   Aceasta preaiubita fiica a Mea  trebuie sa traiasca orele agoniei sale si a patimirii sale dureroase; va fi parasita de foarte multi dintre fiii sai. Viforul napraznic al persecutiei se va abate asupra ei si se va varsa mult sange, chiar de catre fiii mei preiubiti.

   Timpurile Mele au sosit
   De aceea va invit sa Ma urmati pe calea rugaciunii si a penitentei, a puritatii si a sfinteniei.
   Vedeti cum natiunile voastre au devenit victimele materialismului si ale goanei disperate dupa placeri!
   Legea Lui Dumnezeu este incalcata tot mai mult; necuratia este propagata prin toate instrumentele de comunicare in masa; se recurge la toate mijloacele pentru a impiedica nasterea vieti; avorturile sunt tot mai numeroase pretutindeni si sunt legitimate prin legi nedrepte si imorale.

   Timpurile Mele au sosit
   Spuneti-le tuturor sa intre in arca Inimii Mele Neprihanite, pentru ca sa-i ptotejez si sa-i salvez.
   Va cer sa inmultiti  Cenacolele voastre de rugaciune: printre preoti, printre copii, printre tineri si in special in familii.
   Am fost mangaiata de raspunsul primit in Canada si S.U.A. in timpul acestor Cenacole, care nu au cunoscut nicicand inainte o participare atat de mare din partea preotilor si a credinciosilor.
Coperta cartii in limba romana:
"Catre Preoti, fiii preaiubiti ai
Sfintei Fecioare"
   Datorita acestui raspuns generos pe care il primesc pretutindeni de la cei mai mici copii ai Mei, va promit sa intervin pentru a va salva in ceasul marii incercari.
   Prezenta Mea printre voi este un semn sigur de ocrotire si de salvare. Deschideti-va, deci, inimile sperantei si traiti cu cea mai mare incredere si abandonandu-va complet Inimii Mele Neprihanite.
   Cu cei dragi ai vostri, cu persoanele care va sunt incredintate, va binecuvantez in  Numele Tatalui si al Fiului Si al Spiritului Sfant."


din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)




RUGACIUNE DE CONSFINTIRE LA INIMA NEPRIHANITA A MARIEI

   "Inima Neprihanita a Mariei, care in schimbul iubirii Tale fata de noi primesti atatea ofense, eu iti ofer si consacru pentru totdeauna fiinta mea intreaga, pentru a corespunde cel mai bine iubirii Tale de Mama, pentru a repara injuriile pe care le primesti din partea atator fii nerecunoscatori, si pentru a trai din partea mea consacrarea lumii intregi, atat de mult dorita de Inima Ta si facuta de Sfantul Parinte Papa.
   Binevoieste a primi aceasta umila, dar sincera oferire. Sufletul meu, trupul meu, viata mea sunt ale Tale; si, pentru ca iti apartin in intregime, pazeste-ma si apara-ma ca pe un bun al Tau. Amin."
   


2 comentarii:

  1. As vrea sa vorbim Daniela, ID-ul meu pe facebook Apostol Petre Tlig

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am intrat de mult timp pe blog din cauza unor probleme de sanatate in familie, de aceea iti raspund cu atata intarziere. Eu mi-am inchis contul pe facebook. Am constatat ca retelele de socializare nu sunt chiar genul meu... Daca gasesti o alta modalitate de a comunica, poate prin mail: daniela_paraschiva@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.