sâmbătă, 2 august 2014

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 august 2014 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

   ( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)    


   "Dragi copii, motivul pentru care eu sunt cu voi, misiunea mea, este de a va ajuta pentru ca binele sa invinga, chiar daca voua nu va pare acum posibil. Stiu ca voi nu intelegeti multe lucruri, la fel cum nici eu, de altfel, n-am inteles totul, tot ceea ce Fiul mi-a explica in timp ce  crestea alaturi de mine, dar am crezut in El si L-am urmat.

Va cer acelasi lucru, sa va incredeti in mine si sa ma urmati. Caci,copiii mei, a ma urma pe mine inseamna a-L iubi pe Fiul meu mai presus de toate. Sa-L iubiti in fiecare persoana, fara a face diferente. Ca sa fiti capabili de a face aceasta, va chem din nou la renuntare, rugaciune, post. Va cer ca Euharistia sa fie viata sufletului vostru. Va chem sa fiti apostolii luminii care va raspandi iubirea si indurarea in intreaga lume.
   Copiii mei, viata voastra este doar o clipita in comparatie cu viata vesnica. Iar cand veti ajunge in faţa Fiului meu, El va vedea in inimile voastre cata iubire ati avut. 
   Pentru ca iubirea sa fie raspandita in mod corect, cer Fiului meu, prin iubire, sa va acorde unitate prin El, unitate intre voi, unitate intre voi si păstorii vostri. Prin ei, Fiul meu se ofera mereu voua si va reinnoieste sufletul. Nu uitati aceasta!  

                                                                                                                 Va multumesc. "

Momentul aparitiei

4 comentarii:

  1. Cu lacrimi in occhi citesc a nustiu cata oara Mesajul il simnt atat de profund de fapt mai profund ca toate cele de pana acum...de ce mi se intampla asta cu siguranta Maicuta Sfanta stie....si poate o sa aflu si eu in curand.
    Draga mea iarta-ma ca am dabuzna fara sa te salut...dar chiar am lacrimi in ochi am m-am despartit prins scris de o draga inima ...care se indreapta spre Medjugorje si m-a cuprins un dor imens drept sa spun chiar tanjesc si cred si sper sa ma ajute Maica Sfanta sa ajung acolo in curand ...nu conteaza cand,,,
    Te las pe tine si oti cei dragi tie in Bratele Mamei nostre dragi <3
    atae imbratisez cu bratele pline de iubire draga mea draga :)
    Laudat sa fie Isus si Maria !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Silvia, si eu am o nepoata care este acum la Medjugorje.
    Imi este si mie foarte dor de Medjugorje. Incerc, in masura posibilitatilor, sa urmaresc in direct festivalul. Cu multa nostalgie si lacrimi am urmarit imaginile locurilor pe care Maicuta Sfanta a facut posibil sa le vizitez si eu de doua ori. As vrea mult sa merg din nou acolo dar stiu ca acum am o alta datorie de implinit - fata de mama mea - lucru care ma tine departe de Medjugorje. Domnul asta vrea acum de la mine, iar eu ma supun vointei Lui.

    Te imbratisez cu multa iubire!

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost la Medjugorje si...ce minunat este acolo !!!
    Au fost tineri (si nu numai tineri, ci si familii cu copii, cu bebelusi, au fost oameni de toate varstele) din mai mult de 20 de tari.
    Toti au cantat, au participat la programe, la Sf. Liturghie, la spovada, impartasanie, la adoratie, la aparitiile de Podbrdo, la Calea Crucii pe Krizevac .... ce sa mai, asteptarile mi-au fost depasite !
    Duhul Sfant a lucrat in chip minunat in inimile oamenilor ... si cata bucurie, pace, iubire, comuniune..
    Rugati-o pe Mama Maria sa va cheme la Medjugorje, sa va dea cele necesare.
    Tare as vrea sa mai merg, la anul, la festivalul tinerilor, caci atunci se traduce, dar mai ales pentru ca simti o ... MARE de Bucurie, o MARE lucrare a Duhului Sfant !
    Pace si Bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga anonim, acolo simti intr-adevar pace in suflet, o pace sfanta atat de dulce incat simti indemnul sa-i imbratisezi, cu lacrimi de iubire in ochi, pe toti cei din jur, cunoscuti, necunoscuti... pe oricine.
    Eu, pana a merge acolo, nu stiam ca un astfel de sentiment poate fi trait cu adevarat aici, pe pamant.
    Sfanta Fecioara, la scoala Ei de iubire, asta vrea sa ne invete, sa traim aceste sentimente nu numai acolo, ci in viata noastra de zi cu zi, oriunde am trai, oriunde am locui, oricate probleme am avea, oricat de dura ar fi viata cu noi. Este greu... si Ea stie asta... de aceea ne promite sustinerea Ei in fiecare fractiune de secunda a vietii noastre, pana la sfarsit, doar sa-i cerem asta, sa credem ca este Mama care ne iubeste cu iubire nesfarsita.
    O, da, mergeti la Medjugorje. Mergeti acolo unde Sfanta Fecioara si Isus imbratiseaza fiecare pelerin in parte si pe toti impreuna, o imbratisare pe care o simti si o traiesti cu toata fiinta, la intensitate maxima. Acolo poti avea trairi asa speciale incat sa crezi ca esti deja in Cer. Este greu de exprimat in cuvinte...
    Mergeti la Medjugorje si veti sti, veti simti cum va iubeste Dumnezeu!

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.