duminică, 13 aprilie 2014

SA-L ADORAM PE ISUS RASTIGNIT

   Din locutiunile preotului Stefano Gobbi


   (Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare. 
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.
    Sfanta Fecioara: << In aceasta zi prosteranti-va, fiii Mei preaiubiti, si impreuna cu Mine, Mama voastra Indurerata, cu iubire si imensa recunostinta sa-L adoram pe Isus Rastignit.
   Este adevaratul Dumnezeu. Este Regele nostru.
   Iata-L acum intins pe tronul Sau regal: "cand voi fi inaltat de la pamant, ii voi atrage pe toti la Mine."
   Agatati-va deci de tronul Harului si al Indurarii, pentru a obtine salvarea in acest timp favorabil mantuirii voastre.      Pentru ca Cel care este astazi judecat, condamnat la chinul de pe Cruce si executat in mod crud pe Calvar, este adevaratul Fiul al Lui Dumnezeu, este Cuvantul de o fiinta cu Tatal; este Fiul Sau Unul-Nascut, este Amprenta substantei Sale; este Splendoarea gloriei Sale.
   " Pentru ca nu ti-au fost placute nici jertfele, nici arderile de tot, mi-ai pregatit un trup: Eu vin, o, Tata, sa implinesc Vointa Ta."
   "Tatal atat de mult a iubit lumea, incat si-a dat Unicul Fiu..."
   Isus este darul pretios de iubire al Tatalui, este Slujitorul supus si docil, este Mielul bland si tacut care este condus la moarte, este Mantuitorul si Salvatorul intregii umanitati.
   "Desi fiind Dumnezeu, nu a considerat o comoara pentru Sine sa ramana in dumnezeire, ci nimicindu-Se pe Sine Insusi, luand chipul de slujitor, a devenit Om, facandu-se ascultator pana la moarte si inca moartea  pe Cruce. "

Noi Te adoram Isuse Rastignit, pentru ca de pe Tronul Tau regal, Tu eliberezi omenirea de sclavia satanei, stergi orice pata a pacatului si oferi darul pretios al Rascumpararii Tale.
   Cel care moare astazi pe Cruce, este Fiul Meu Isus, zamislit in sanul Meu feciorelnic, format noua luni pana la nasterea Sa umana, hranit din carnea si sangele Meu.
   Nascut intr-o pestera, pus intr-o iesle, hranit cu laptele Meu, crescut in bratele Mele, leganat de Iubirea Mea, condus de mainile Mele, pazit si aparat in copilaria Sa amenintata, contemplat cu fericire materna in ritmul cresterii Sale uname, ajutat cu prezenta Mea in implinirea misiunii Sale publice, asistat de Mine in aceasta zi in timpul nedreptei si atat de inumanei Sale executii.
   Priviti cu Mine Trupul Sau, devenit o rana dupa cumplita biciuire, chipul Sau desfigurat de sangele ce coboara de pe capul Sau strapuns de coroana de spini, spatele Sau ranit care sustine cu greu lemnul esafodului Sau. Ascultati in inima voastra, cu Mine, loviturile puternice ale cuielor ce-i strapung mainile si picioarele; izbitura Crucii in pamant, care-L face sa tresara de o noua durere; gemetele insangeratei Sale agonii, ultimul suspin in momerntul mortii Sale pe Cruce.
   Este Fiul Meu Cel ce moare alaturi de Mine, Mama Sa indurerata, care-Si deschide Inima sa va primeasca pe voi toti in leaganul de durere al noii si universalei Sale maternitati.
   Isus Rastignit este rascumparatorul si Mantuitorul vostru.
   Astazi este atins telul intregii Sale vieti si este implinita intr-un mod desavarsit Vointa Tatalui, pentru ca Isus se jertfeste ca Victima pentru salvarea voastra.
   Priviti astazi cu iubire si imensa recunostinta, in spirit de bucurie si de consolare, la Cel pe care L-au strapuns.
   El este adevaratul Miel al Lui Dumnezeu, care ia pacatele lumii, este Preotul suprem, Cel care intra o singura data in Sanctuar pentru a obtine pentru voi, cu Sangele Sau, o mantuire eterna.
   El este Pastele vostru: puntea care va permite sa treceti de la pacat la Har, de la moarte la viata, de la sclavie la libertate.
   Este Fratele vostru care va ia de mana si va conduce sa fiti adevarati fii ai Lui Dumnezeu.
   Isus Se va intoarce pe tronul regesc al Slavei Sale pentru a duce la implinire deplina acel cuvant al Sau, care a fost cauza condamnarii Sale. Norii cerului se vor asterne ca un scaunel la picioarele Sale si El va veni pentru a instaura domnia Sa de Har, de Sfintenie, de Iubire, de Dreptate si de Pace, ducand astfel la deplina implinire planul Mantuirii.
   Traiti in asteptarea intoarcerii Sale glorioase si a eliberarii voastre apropiate."





din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)

2 comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT !
    Draga Danila,iti doresc ca Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa iti aduca Lumina,pace
    si multe binecuvantari in inima ta,in casa ta,in familia ta !
    Te imbratisez cu ardoare !
    Laudat sa fie Domnul in veci !

    RăspundețiȘtergere
  2. ADEVARAT A INVIAT!
    Iti doresc si eu, din toata inima, o sarbatoare sfanta, cu multa bucurie, pace, lumina in suflet, tie si familiei tale.
    Ti-am trimis si un mail cu imaginea "compusa" de mine...

    Laudat sa fie Isus Inviat!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.