sâmbătă, 19 aprilie 2014

VICTORIA CARE INVINGE LUMEA

   Din locutiunile preotului Stefano Gobbi

(Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare. 
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.


   Sfanta Fecioara: "Nu va temeti, fii preaiubiti.
   Priviti-L pe Isus care cu puterea dumnezeirii Sale, invie din moarte si, cu  Trupul Sau glorios, mai stralucitor decat soarele, iese victorios din mormant.
   Cristos Inviat si Viu intre voi este motivul bucuriei voastre, al increderii voastre din aceste ultime timpuri.
   Satana este invins si, din acest moment, orice putere a sa revine Lui Cristos care a acceptat sa moara pentru a deveni El Insusi medicamentul care va vindeca de boala pacatului si a mortii.
   Astazi inima voastra sa se bucure si sa se umple de aceeasi bucurie pe care am trait-o Eu cand L-am vazut pe Fiul Meu Isus, in stralucirea Divinitatii Sale, aplecandu-Se spre Mine, pentru a pune capat durerii Mele materne.
   Proclamati in fata tuturor acest eveniment extraordinar, pentru ca sa puteti trai, in aceste vremuri de durere ale purificarii, virtutea credintei si a sperantei.
   Vestiti moartea Sa, proclamati Invierea Sa, astazi cand ea este negata cu usurinta, si chiar in Biserica multi dintre sarmanii Mei fii vorbesc despre Invierea Lui Isus ca de un act de credinta si nu ca despre un evenimemt istoric real.
   Invierea Lui Cristos este faptul istoric cel mai sigur si dovedit de toate evenimentele care au avut loc.
   Ca Mama a voastra, va previn sa fiti atenti si vigilenti pentru ca adversarul Meu va inseala mintea cu erori perfide si periculoase, pentru a va face sa pierdeti credinta si a va duce la apostazie.
   Voi predicati la toti, cu curaj, despre Cristos, Fiul Lui Dumnezeu, mort si Inviat, inaltat la Cer, si Care acum sta la dreapta Tatalui.
   Aceasta este victoria ce invinge lumea; credinta voastra.
   Cristos Inviat conduce acum la implinire perfecta Vointa Tatalui, prin a doua Sa venire in glorie, pentru a instaura Imparatia Sa, in care Vointa Divina sa fie indeplinita pe pamant, de catre toti."


   



din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.