joi, 7 noiembrie 2013

FALSA PACE PROMISA DE PRACTICILE OCULTE

   de Sora Emmanuel Maillard

  La  Medjugorje, ca raspuns la o intrebare despre anumite Meditatii orientale, cum ar fi Zen si Meditatia Transcedentala, Sfanta Fecioara a spus:

   " De ce le numiti meditatii, cand este vorba de lucrari umane? Adevarata meditatie este o intalnire cu Isus, atunci cand descoperiti bucuria, pacea interioara. Trebuie sa stiti ca nu exista decat un singur Dumnezeu si un unic mijlocitor, Isus Cristos". (decembrie 1984)
   Sfanta Fecioara ne spune sa nu ne lasam inselati de falsele lumini care ne inconjoara:
   "Dragi copii, dati-Mi inima voastra cu totul. Permiteti-Mi sa va duc la Fiul Meu, care va da adevarata Pace si adevarata Bucurie.  Nu va lasati inselati de falsele lumini care va inconjoara si care vi se ofera. Nu-l lasati pe Satana sa va domine printr-o falsa pace si o falsa bucurie. Veniti la Mine, Eu sunt cu voi". (2 octombrie 2003)
   Sfanta Fecioara ne cheama la alegere. Ea vede pericolul falsilor dumnezei care ne inconjoara din toate partile si vrea ca noi sa-L alegem pe Domnul.  Traim intr-o lume pagana care nu difera prea mult de tarile din vechime in care traiau israelitii. Suntem orbiti de falsele lumini ale materialismului, ale religiei New Age, ale orgoliului intelectual, ale unei Evanghelii diluate si ale atator altor lucruri. Pericolul este peste tot.
   Insa, grav este ca falsele lumini si falsa pace par sa fie bune si binefacatoare. La prima vedere, ele par sa fie raspunsuri bune la problemele vietii. Dar, in realitate, sunt niste contrafaceri. Sa nu uitam ca Lucifer inseamna lumina si ca Satana a fost un inger de lumina...  Falsele lumini pot parea bune, dar sunt dubioase. Trebuie sa le depistam!
   Cum stim cu adevarat ce este de la Dumnezeu si ce este contrafacere? Sfanta Fecioara ne da raspunsul: "Veniti la Mine, Eu sunt cu voi". Ea vine in fiecare zi la Medjugorje pentru a pastra adevarul in fata ochilor nostri si a ne pastra centrati pe planul Lui Dumnezeu. Noi avem nevoie de lideri puternici pentru a putea trece prin aceste vremuri grele de confuzie. Iata de ce Tatal nostru I-a permis Sfintei Fecioare sa vina cu regularitate si atat de mult timp. Avem nevoie de Ea pentru a trece de la falsa lumina la adevarata Lumina, de la falsa pace la adevarata Pace.
   Sfanta Fecioara nu oboseste sa ne repete: alegeti viata si nu moartea.
   "Dragi copii, Dumnezeu v-a creat cu libertate, pentru ca voi sa intelegeti si sa alegeti: viata sau moartea.  Eu Insami, ca Mama, cu o iubire materna, doresc sa va ajut sa intelegeti si sa alegeti viata. Copiii Mei, nu va amagiti cu falsa pace si falsa bucurie. Permiteti-Mi, copiii Mei, sa va arat adevaratul Drum, Drumul care duce la Viata: Fiul Meu." (2 iulie 2006)
   A alege viata si nu moartea, iata invitatia pe care ne-o lanseaza Mama noastra in aceste timpuri tulburi. In "cultul mortii" de azi,  invitatiile la "moarte" sunt atat de multe si omniprezente, incat nu le putem rezista fara o solida viata de rugaciune, constienti ca suntem pe un camp de lupta. Victoria va fi asigurata de Milostivire, ea va avea ultimul cuvant!

   Parintele Donald Calloway la Medjugorje

 
Donald Calloway - inainte de convertire
 Inca o data Sfanta Fecioara face aluzie la "falsa pace". Iata cateva idei legate de acest subiect, care se desprind din interviul luat Parintelui Donald Calloway de Sora Emmanuel.  Fost delicvent, devenit preot misionar, multi cunosc minunata sa convertire datorita Medjugorje-lui. El este acum stabilit la Stubenville in SUA. A raspuns la mai multe intrebari si nu vorbeste pe ocolite!



  
    Inerviu realizat la inceputul lui iunie 2006:
   
   Sr. Emmanuel: - Parinte, cand mergeti in misiune, cum gasiti poporul Lui Dumnezeu astazi?

   
Parintele Donald Calloway
Don Calloway:  - Peste tot vad ca familia este foarte atacata. Si multi oameni sunt indiferenti fata de credinta. Nici nu pot sa-mi imaginez ce se intampla in Inima Sfintei Fecioare care vede tanara generatie crascand fara sa cunoasca nimic, sau aproape nimic despre credinta.

   In calatoriile mele plec de la presupunerea ca nimeni nu stie nimic despre credinta. Incep de la baza,  pun fundatia si construiesc pornind de acolo. Caci atatia oameni nu primesc nici macar asta in parohia lor! Anumite manastiri in care am fost sunt atat de New Age, feministe, ecologiste, avand grija de copaci sau de alte lucruri... Am fost dat afara dintr-o scoala secundara catolica din Caraibe, pentru ca ei recomandau elevilor contraceptia iar eu predicam impotriva ei.
   Cred ca, in multe privinte, cei care au cea mai mare nevoie de mesaje sunt preotii, pentru ca, adeseori, predicarea lor nu transmite cu adevarat lucrurile importante. Oamenii sunt ca niste oi fara pastor. Nu stiu incotro sa  se indrepte, si atunci merg la primul venit care-i cheama. Lucrurile merg rau in parohiile, in scolile, in colegiile si universitatile catolice, in dieceze, in cancelarii, etc... Fumurile Satanei s-au raspandit intr-adevar fara zgomot in multe sectoare.

   Sr. Emmanuel: - Vreti sa spuneti ca Sfanta Fecioara a esuat la Medjugorje? Dupa atat de multi ani de aparitii ar trebui sa vedem lumea convertita si impacata. Acesta este planul Ei inca de la inceput. A esuat acest plan?

   Don Calloway: - Cred ca noi nu am respectat cererile Sale. Ea a spus: "Am nevoie de rugaciunile voastre, am nevoie de sacrificiile voastre." Postul, de exemplu! Desigur, este dificil, dar se pare ca acest punct al mesajelor este respins. Si atunci avem razboaie si tot felul de probleme in familii, in dieceze, in manastiri, in parohii si, in pofida acestui fapt, nimeni nu posteste, sau o face atat de putin! Cred ca influenta lumii este atat de puternica incat partea de sacrificiu necesara celui care vrea sa traiasca Evanghelia, este prea dificila pentru majoritatea oamenilor. Noi vrem totul imediat. Totul trebuie sa se intample intr-o clipa!
    Intr-un anume fel, noi nu raspundem la ceea ce Sfanta Fecioara cere, si vrem sa imbunatatim lucrurile prin propriile noastre mijloace umane. Si aceste mijloace nu sunt cele ale sacrificiului. Nu se tine seama de ceea ce spune Mama Profetilor. Lumea-i uraste pe profeti. Incearca sa-i faca sa taca. Puteti sa v-O imaginati pe Sfanta Fecioara plangand, Ea, Regina Profetilor? Acelasi lucru este si cu preotii. Cand preotii vor sa predice Evanghelia cu putere, sunt scosi din parohiile lor si trimisi la tara, intr-o parohie de zece persoane. Persecutia este mare, raul este puternic. Cred ca Isus si Maria cauta suflete victima. Vor suflete victima, oameni care sa continue sacrificiul Lui Cristos pentru lume. Si sunt atat de putine persoanele care se ofera pentru aceasta!

   
Sora Emmanuel
Sr. Emmanuel
:  - Ati gasit lucruri care trezesc o reala speranta pentru viitor?


   Don Calloway: - Da, am gasit! In interiorul "pravaliei" ca sa spun asa. In SUA vine o noua generatie de preoti. Ei sunt plini de zel, plini de ardoare, multi dintre ei au facut experienta unei puternice convertiri. Majoritatea dintre ei a trebuit sa duca o lupta dura contra unui lucru sau altuia, dar apoi, prin Ioan Paul II si ZMZ (Zilelel Mondiale ale Tinerilor), sau printr-o aparitie mariana, ei au revenit la credinta si traiesc o relatie intima cu Isus si Maria. In prezent, seminariile din Sua se umplu de acesti oameni plini de ardoare. Este pe cale sa vina o intreraga noua generatie, care poate fi numita generatia lui Ioan Paul II. Au fost formati de acest om Sfant si de acum ei sunt cei care vor prelua fraiele. Cred ca Sfanta Fecioara este pe cale sa formeze, in mod tainic, aceasta armata pe care lumea n-o vede. Daca lumea ar vedea-o, ar ura-o! La un moment dat, ei vor fi in fruntea luptei!

   
Imaginea Divinei Indurari revelate de Isus, Sfintei Faustina
Sr. Emmanuel
:  - Parinte, comunitatea dumneavoastra este foarte implicata in Milostivirea Divina, revelata Sorei Faustina. Puteti explica legatura dintre Medjugorje si Milostivirea Divina?


Don Calloway: - Milostivirea Divina  si evenimentul de la Medjugorje au aparut ambele in acelasi timp pe scena lumii. Ganditi-va la evenimentul Faustina: atunci cand s-a manifestat, in anii '30, a fost interzis timp de mai multi ani; numai cu Ioan Paul II si-a luat zborul, a fost aprobat si s-a raspandit pretutindeni. De asemenea,  tot sub pontificatul lui Ioan Paul II a debutat si Medjugorje. Aceste relatii sunt, dupa parerea mea, cele doua elemente cruciale ale Noii Evanghelizari. Oamenii au nevoie sa li se spuna lucruri care sa-i zguduie. Aceasta necesita o revelatie, ceva iesit din comun. Medjugorje si Milostivirea Divina, este biletul in doi timpi pentru viata spirituala de azi! Iata ce predicam noi: Rozariul Sfintei Fecioare si Rozariul Milostivirii Divine. Dumnezeu ne ofera aceste lucruri din inaltul Cerului.

   Sr. Emmanuel: - Cristos Milostiv vorbeste despre Timpul Milostiviri, iar Regina Pacii vorbeste despre Timpul Harurilor. Au aceeasi radacina in croata!



Parintele Donald Calloway
Don Calloway: - Spiritul Sfant realizeaza, cu siguranta, multe prin Noua Evanghelizare. Lumea intreaga este gata pentru a fi reevanghelizata. Cand vrei sa faci sa creasca ceva pe un camp, pui ingrasaminte. In cursul ultimilor cincizeci de ani aceasta s-a intamplat in Biserica: mirosea urat, era dezordine. Dar cand va veni Primavara, va fi magnific!

   Sr. Emmanuel: - Sfanta Fecioara aduna un popor care doreste sa-I fie devotat. La fel ca Isus care a schimbat lumea cu 12 oameni. Si poate s-o faca din nou! Fecunditatea nu depinde de numar, ci de sfintenie. Atunci exista speranta.

   Don Calloway: - Exact! Ca Director al Vocatiilor pentru comunitatea noastra (Maristi ai Neprihanitei Zamisliri) vad ca avem vocatii bune. Ei fac parte din noua generatie. Vor credinta dreapta, vor fidelitate... Sunt deschisi Medjugorje-lui pentru ca ii vad roadele.
   Dumnezeu actioneaza, este suficient sa asteptam si sa avem incredere!

   Sr. Emmanuel: - Cum raspanditi mesajele de la Medjugorje?

   Don Calloway: Este usor sa fac asta la Stubenville (SUA), oamenii de acolo sunt foarte deschisi la aceasta. Adeseori raspandesc mesajele in parohii, misiuni, conferinte, grupuri de tineri, inchisori... Le dau frecvent oamenilor punctele principale ca pe cele cinci pietre (rugaciunea - postul - Biblia - spovada - Euharistia, n. ed.), este simplu iar oamenii pot sa si le aminteasca. Multi oameni vin sa ma caute din  cauza manifestarii celui Rau, a lucrurilor oculte care sunt peste tot. Ei sunt in Wicca, New Age, Reiki, reflexologie, Yoga, totul... Trebuie sa le spun ca nu se pot debarasa de toate aceste lucruri decat prin rugaciune si post. Aceasta face parte din mesajul Sfintei Fecioare. Este datoria noastra s-o facem!

   Sr. Emmanuel: - Multi oameni practica Reiki. Ce ne puteti spune pe aceasta tema.

   
Parintele Donald Calloway
Don Calloway: - Exista o carte "Ransomed from Darknees", ar trebui s-o cititi. Atat de multi oameni au fost inselati de lucrurile acestea! Cartile cu Harry Poter, de exemplu. Eu as spune, dupa exemplul Lui Isus: "Ar fi mai bine pentru copilul vostru sa intre analfabet in Imparatia Cerurilor!" O multime de oameni, chiar si in manastiri si in parohii, cred ca toate acestea sunt bune. Yoga, Tai Chi, Reiki etc., dar aceste lucruri nu sunt simple exercitii, este o mentalitate pe care o instalati in voi, incercati sa fiti propriul vostru mantuitor, propriul vostru messia..., incercati sa va vindecati voi insiva. Nu puteti face aceasta! Cand le vorbesc despre aceste lucruri, multi oameni se enerveaza. Daca vreti sa invatati sa deveniti calmi si linistiti, sa faceti ca respiratia vostra sa devina linistita si sa va simtiti mai bine, perfect! Dar daca nu ati luat in considerare elementul sacrificiu, acest lucru ar putea sa fie diavolesc.


   Nota Sorei Emmanuel:
   Reiki nu este inca foarte raspandit in Franta dar, din pacate, progreseaza foarte repede, vehiculat de New Age. Este vorba despre o terapie care utilizeaza Energia vitala universala si anumite puteri provenite de la un spirit transcedental, care nu este, cu siguranta, Spiritul Sfant!  Tehnica consta in a chema peste bolnav energia universala trasand asupra acestuia simboluri arhetipale. Terapeutul vizualizeaza atunci energia, care-i intra prin chakra din crestetul capului, il umple si debordeaza din  mana sa pentru a intra in pacient. In realitate, Reiki deschide usa puterilor oculte. Se poate ca in anumite cazuri sa aiba loc o ameliorare provizorie a sanatatii, dar aceasta face loc repede unor simptome care apar de obicei in contextul practicilor oculte, a spiritismului. Aceasta practica comporta simboluri secrete, mantre cu surse obscure. Cum este adeseori cazul in practicile New Age, Reiki neaga existenta unui Dumnezeu Creator personal, si lucreaza cu energiile intr-un spirit panteist. El se transmite in sedinte initiatice (contrar darurilor Spiritului Sfant care nu se transmit automat, de la persoana la persoana, ci se primesc de Sus, potrivit alegerilor Lui Dumnezeu). Aceasta practica da nastere la tulburari spirituale si nu poate coabita cu credinta crestina.  Cu Isus, totul este clar!  Faptul ca anumite religii folosesc aceasta practica nu inseamna ca este bine de urmat: aceste capcane sunt subtile iar studiile in aceasta privinta nu au ajuns inca la marele public.

   Parintele Robert Thorn la Medjugorje

   Fost profesor de Meditatie Transcedentala, acest preot ne ofera o marturie de prima mana despre falsa pace si capcanele subtile pe care le intalnim:

    Din dialogul realizat cu Soral Emmanuel:

   Parintele Thorn:  - Aveam un prieten foarte bun care era intotdeauna calm si linistit. L-am intrebat cum realiza aceasta, si el mi-a raspuns: "Fac Meditatie Transcedentala". Atunci am luat cateva informatii si mi-am spus: "Mi-ar place sa fac si eu!" El mi-a gasit un profesor american care m-a invatat Meditatia Transcedentala. Chiar de la inceput am simtit o mare pace revarsandu-se in trupul meu si m-am gandit ca mi-ar place sa-i invat asta si pe altii! Am simtit, intr-adevar, o pace de o incredibila intensitate. Asta m-a facut sa renunt la drog, caci trebuie sa renunti la drog cand faci Meditatie Transcedentala. In final, am devenit eu insumi profesor de Meditatie Transcedentala.
 
 Apoi, incurajat de fratele meu, am venit sa vizitez Medjugorje, ca turisit, din simpla curiozitate! Intr-o noapte, pe Colina Aparitiilor, in genunchi la picioarele crucii, imi faceam sedinta de Meditatie Transcedentala iar ceilalti pelerini se rugau langa mine. Unul dintre ei a inceput sa se roage in limbi si, de abia incepuse cand am avut o senzatie foarte neplacuta inlauntrul meu. Simteam ca trebuie sa spun ceva. Deodata, am inceput si eu sa vorbesc in limbi, iar el si cu mine ne raspundeam astfel. Aceasta m-a facut sa devin constient ca si cel Rau poate vorbi in limbi!
   Dupa aceasta  experienta de la Medjugorje, mi-am continuat activitatea, calatoriile si viata mea de pacat, dar am inceput sa citesc Biblia si sa ma rog Rozariul. Continuam sa fac Meditatie Transcedentala si simteam o atractie incontrolabila pentru femei. Odata, in drum spre Istambul, unde trebuia sa ma intalnesc cu o turcoaica pentru o escapada romantica, 
m-am oprit din nou la Medjugorje. Dupa o sedere de cateva zile, mi-am anulat restul calatoriei si intalnirea. Aici, la Medjugorje, am simtit nevoia sa ma spovedesc. Chiar inainte de spovada, in timpul rugaciunilor de vindecare de dupa Liturghie, am avut urmatoarea experienta: Eram in genunchi si imi imaginam Sangele Lui Cristos care curgea peste mine. Aveam ochii inchisi. Deodata, am vazut o inspaimantatoare creatura neagra, un fel de incrucisare intre un homar si un scarabeu, care defila prin fata ochilor mei. Instinctiv, mi-am spus: "Este un duh rau, trebuie sa scap de el!"
   La spovada, cand preotul a auzit aceasta, a spus: "Ah, e interesant! Spuneti-mi, ati postit?" Am raspuns ca da, iar preotul mi-a spus: "Bine! Caci puterea Spiritului Sfant este mai mare daca ati postit!" Apoi, in timpul unei lungi si intense nopti de rugaciune, preotul a legat, in Numele Lui Isus Cristos, duhurile rele care erau in mine. El mi-a recomandat sa renunt la fiecare dintre ele. Toata noaptea preotul a continuat sa se roage, iar eu simteam o durere insuportabila in viscerele mele. Erau manifestari bizare. La un moment dat, din gura mi-a iesit un jet de aburi. Apoi, m-am trezit cu mainile si genunchii lipite de pamant. Preotul m-a stropit cu apa sfintita, mi-a pus un crucifix pe stomac, iar durerea s-a facut si mai intensa. Cand preotul a intrebat: "In Numele Lui Isus Cristos, cine esti?", m-am trezit recitandu-mi mantra de Meditatie Transcedentala. Ori, este interzis sa-ti dezvalui mantra, caci acest lucru scade puterea de concentrare asupra ta insuti. Deci, am fost surprins ca o spusesem.
   L-am intrebat pe preot daca  exista vreo problema cu Meditatia Transcedentala si i-am explicat ca ceea ce recitasem era mantra mea de Meditatie Transcedentala. 
   "Ei bine, mi-a spus preotul, aceasta raspundea Puterii si Autoritatii Lui Isus Cristos!" 
   Mai tarziu, el si cu mine, am descoperit semnificatia acestei mantre: era numele diavolului dorintei (sexuale). Astfel, aceasta atractie incontrolabila pe care o simteam pentru femei, se explica.
   Intr-un alt moment al exorcismului, a iesit numele unui alt diavol, si era numele profesorului meu de Meditatie Transcedentala!
   Dupa aceasta, am terminat-o cu Meditatia Transcedentala si am inceput sa merg la Medjugorje, petrecandu-mi timpul pe muntele Krizevac si rugandu-ma pentru discernamant. Am inceput o novena catre Sfanta Fecioara si, in a treia seara a novenei, asistand la Liturghie, am auzit clar in timpul Ofertoriului: "Vreau ca tu sa fii preot."
   Eram socat! Nu stiam ce sa fac. Am iesit din biserica uluit, rugandu-ma Mariei: "Daca vrei cu adevarat asta de la mine, trebuie sa ma ajuti in dorinta mea de a ma casatori si de a avea copii." Ea mi-a raspuns: "Eu iti voi da mai multi copii decat iti poti inchipui." (cu referire la viitorii sai fii spirituali)
   Aici incepe cealalta parte a vietii mele, caci iata, am devenit preot!

   Sr. Emmanuel: - Cum se explica aceasta pace pe care o gustati cand ati inceput Meditatia Transcedentala?

   Parintele Thorn: - Acum vad clar ca era o falsa pace. Privind in urma si vazand toate invataturile meditatie Transcedentale, a devenit deodata clar pentru mine ca cei despre care se vorbea, erau diavoli! In Meditatia Transcedentala veti simti ca sunteti coplesiti in dorintele voastre, caci diavolii au grija sa va satisfaca nevoile. Bineinteles ca diavolii va coplesesc deoarece, de fiecare data cand "meditati", ii dezmierdati! Si atunci ei vor ca sa va reveniti! Aceasta pace pe care o simtiti cu Meditatia Transcedentala, este o falsa pace, centrata pe voi insiva. Va dezmierdati Ego-ul si atunci va simtit bine. Dar nu va dati seama ca deveniti rezistenti la Isus. Pacea adevarata, aceea a Lui Dumnezeu, vine atunci cand va intoarceti spre Dumnezeu. Meditatia Transcedentala este o completa autosatisfactie. Amintiti-va cuvintele Lui Isus: "Va las pacea, va dau Pacea Mea. Nu asa cum v-o da lumea v-o dau Eu..."

   Darurile sunt toate aici! - de Sr. Emmanuel

   Este adevarat ca timpul nostru aspira la pace dar nu stie unde sa gaseasca pacea! Or, a avea pacea divina, Shalom, inseamna a fi plin, a fi complet. Suntem noi intr-adevar lipsiti?
 
Mistica Marthe Robin
 Referitor la aceasta, imi amintesc de un cuvant luminos dat de Isus misticei Marthe Robin - aceasta mistica franceza care a traiti Patimile Lui Isus timp de 50 de ani, pana in februarie 1981.  Isus i-a revelat ca pentru fiecar an, pentru fiecare natiune, pentru fiecare suflet din lumea aceasta, El a plasat in intensa gradina a Bisericii o comoara completa a Meritelor Sale Infinite, pentru a fi de ajuns pentru toate nevoile. Prin aceste daruri, noi avem tot ceea ce este necesar pentru a raspunde tuturor cauzelor, pentru a remedia toate mizeriile, pentru a satura toate sufletele si a face toate ispasirile. Daca lucrurile merg rau, este pentru ca noi neglijam aceste haruri oferite, le refuzam si, uneori, chiar le dispretuim. Ele sunt atunci respinse si este ca si cum nu ne-ar fi fost date.

   Marthe Robin sublinia ca aceste haruri erau date supra-abundent ( ne putem aminti aici de Nunta din Cana, cand cantitatea de vin bun depasea cu mult nevoile nuntii, dupa miracolul infaptuit de Isus!). Supra-abundenta acestor haruri este in asa fel incat, daca le-am accepta,  ar avea cu ce sa se ridice toate popoarele, sa se sfinteasca toti oamenii, chiar si cei cazuti cel mai jos, si sa fie eliberate toate sufletele din Purgatoriu.
   In fata acestor daruri oferite in zadar, Marthe Robin vedea si marea responsabilitate a Bisericii luptatoare, cu neglijentele si numeroasele sale tradari, iar Isus o facea astfel sa inteleaga pentru ce le permite dusmanilor sai sa o oprime. Si atunci Marthe se oferea pentru a repara, se ruga zi si noapte si isi unea suferintele cu cele ale Lui Cristos.
   Vizitele Mamei noastre la Medjugorje constituie o mare parte dintre aceste daruri oferite generatiei noastre de  Dumnezeu, si nu ma pot impiedica sa pun doua intrebari:

   - Cum ar fi fost lumea noastra astazi daca am fi acceptat si am fi pus in practica mesajele Sfintei Fecioare?

   - Cum ar fi lumea daca, chiar astazi, fiecare dintre noi alege sa porneasca sau sa reia drumul sfinteniei, calauzit de mana Mariei?

   Regina Pacii, fa ca in inimile noastre si in lume, vocea Ta sa predomine asupra celor care ne inseala!

                                                                                          "Regina Pacis"  nr.192

2 comentarii:

  1. Pe de alta parte aici a pierdut biserica catolica razboiul cu cel rau: cand a inceput sa demonizeze, sa judece, sa condamne, chiar la moarte.
    Papa Ioan paul al II-lea avea multe lucruri bune sa va spuna despre celelalte religii si chiar despre meditatii. Dar cine are urechi sa il auda? cei care demonineaza vor demonizati la randul lor...
    Cum ar putea fi altfel?
    Iar asta deja se intampla, oare nu este pt protestanti papa chiar Antichristul?
    Invatati, nu este niciodata prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfanta Fecioara "si-a permis" sa faca referire la aceste meditatii, in mai multe randuri. In iubirea ei materna nu a vrut sa atace, a dorit sa previna.
    Avem liberul arbitru, Dumnezeu ni l-a dat. Il folosim fiecare cum credem, cum simtim.
    Biserica nu a pierdut si nu va pierde razboiul cu cel rau. Cristos - care a intemeiat-o - a promis. Stim cu totii promisiunea facuta apostolului Petru: "Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea, iar portile iadului nu o vor birui."
    Chiar daca impartasim pareri diferite si mergem pe drumuri diferite, atat de diferite..., pastrez pentru tine respectul cuvenit.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.