sâmbătă, 16 martie 2013

VICTORIA MEA

Din locutiunile interioare primite de preotul Stefano Gobbi (Don Gobbi)


Pr. Stefano Gobbi, apostolul Fecioarei Maria de la
Fatima
Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana, dar epuizata) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare.
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.

Sfanta Fecioara: Victoria Mea. Sunt Regina Sfantului Rozariu. Sunt Regina victoriilor. Sarcina care Mi-a fost incredintata de Preasfanta Treime este de a conduce batalia si de a duce la victorie oastea fiilor Lui Dumnezeu care se lupta contra puternicei armate a sclavilor satanei si a duhurilor raului. "Dusmanie voi pune intre tine si Femeie, intre samanta ta si samanta Ei; Aceasta iti va zdrobi capul iar tu ii vei intepa calcaiul" (Gen 3, 150)
   In fiecare zi Eu duc mai departe aceasta lupta si obtin victoria.
   - Victoria Mea are loc in inimile tuturor fiilor Mei care se consfintesc Inimii Mele Neprihanite si se lasa formati si condusi de Mine ca niste copii.
   Eu deschid aceste inimi spre puritatea iubirii si astfel pot obtine victoria asupra oricarei forme de egoism, de ura, de violenta si sa raspandesc peste tot parfumul suav al caritatii divine.
   - Victoria Mea este obtinuta asupra sufletelor care sunt ajutate de Mine sa combata si sa invinga orice fel de pacat. Sufletele fiilor Mei, luminate de Har, stapanite de Viata Divina, canta cu Mine in continuu "Magnificat", spre slava deplina a Preasfintei Treimi.
   - Victoria Mea se implineste in Biserica, pe care Eu o luminez cu credinta Mea, o asist cu prezenta Mea,  o mangai cu duiosia Mea materna. Eu Insami o duc de mana, in acest timp al purificarii, spre cea mai mare splendoare a sa, care o va imbraca si va face din ea cea mai puternica lumina pentru toate natiunile pamantului.
   - Victoria Mea are loc in fiecare zi asupra acestei sarmane omeniri, atat de bolnava si de indepartata de Dumnezeu si care a vrut sa construiasca o noua civilizatie fara El.
   Eu deschid noi cai pentru intoarcerea sa la Domnul, care o asteapta cu Iubire de Tata.
   Ii chem pe micutii Mei sa devina instrumente de salvare pentru toti, si astfel, in tacere si in taina, in fiecare zi pregatesc si raspandesc intre voi Imparatia Lui Dumnezeu.
   - Victoria Mea totala va avea loc cu triumful Inimii Mele Neihanite, in lume. Atunci miracolul Indurarii Divine, prin puterea Spiritului Sfant, va reinnoi fata pamantului si acesta se va transforma intr-o gradina parfumata si pretioasa, in care Preasfanta Treime se va reflecta cu satisfactie si va primi de la intregul univers creat, slava Sa cea mare". [ mesaj primit in Uruacu (Goias - Brazilia), 7 octombrie 1997  Sarbatoarea Sfintei Fecioare a Rozariului]          
                                                      

   



din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)

 






Mai multe mesaje din aceasta carte puteti citi la eticheta: http://dinimaginatie.blogspot.ro/search/label/Locutiunile%20preotului%20Stefano%20Gobbi%20%28Miscarea%20Sacerdotala%20Mariana%29

23 de comentarii:

  1. Draga mea Daniela,
    Ma bucur pentru bucuria ta... si ca o impartasesti cu mine. Despre novena Dubla am citit in „Regina Biruitoare a lumii” a sorei Maria Natalia Magdolna si am tradus o serie de fragmente. Redau cateva mai jos.
    http://www.english.santisimavirgen.com.ar/the_victorious_queen_of_the_world.doc
    Si eu ma bucur ca Domnul ni l-a daruit pe Sfantul Parinte Papa Francisc. M-am rugat sa ne dea un papa in care sa-L vedem pe El. Domnul sa-l lumineze si Maica Sfanta sa-l ocroteasca si sa-l indrume pentru ca Gradina Domnului sa fie iar ingrijita si toate florile sa infloreasca. Si Sfantul Parinte si toti preotii nostri au nevoie de rugaciunile noastre, pentru ca ei au renuntat la toate pentru a ne conduce pe noi toti, fratii si surorile lor, la Ceruri. Povesteste-mi, te rog, despre novena perpetua.
    Lumina cea vesnica sa-i straluceasca tatalui tau. Domnul sa-ti dea putere sa o ingrijesti pe mama ta.
    Iti multumesc si te imbratisez cu mult drag. Iti doresc o saptamana plina de pace si iubire.
    Laudati sa fie Isus si Maria!
    PS. Este un comentariu la fotografia document cu cei 3 papi.
    Mihai Gadea - Fotografie document! Cine credeti ca este cel care a influentat cel mai mult omenirea?
    Doina Chiriac Buna seara ,conform unui calcul :Noul Papa are 76 de ani ,7=cifra lui Dumnezeu ,6=nr.acestui an f.controversat , deci 7+6=13 ;Papa a fost ales in data de 13-03-2013 ,aici cred ,dupa parerea mea ,ca de fapt a votat Dumnezeu.
    March 14 at 5:38pm
    Corina Friciu si culmea Doina Chiriac ca data de 13 03 2013 calculand e tot 7 si 6 adunand tot 13 avem!
    March 14 at 11:24pm
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=608356359193470&set=a.407182609310847.110337.273534196009023&type=1&theater
    “Numarul 13 nu este deloc ghinionist. In Biblie este considerat divin
    ... Numarul 13, dupa cuvintele Mantuitorului, este un numar divin. „Eu – zicea El celor 12 Apostoli – merg sa va gatesc voua loc. Eu va voi lua pe voi la Mine, ca unde sunt Eu si voi sa fiti” (Ioan 14, 3-4). Eu va voi lua pe voi la Mine, ca unde sunt Eu si voi sa fiti” (Ioan 14, 3-4). Din cele arate reiese clar, ca numarul 13 este un numar bun, dorit, stralucit, preamarit, placut, fericitor vremelnic si vesnic, adevaratilor pastori si pastoriti.”
    http://soringhilea.ro/numarul-13-nu-este-deloc-ghinionist-in-biblie-este-considerat-divin/

    „REGINA BIRUITOARE A LUMII”, Sora Maria Natalia Magdolna - Fragmente
    Cântecul Îngerilor

    În timp ce Preasfânta Fecioară a binecuvântat lumea, am auzit cântecul îngerilor şi sfinţilor:
    "Slavă Tatălui, şi Fiului, şi Sfântului Duh, prin Preasfânta Fecioară, Regina Biruitoare a lumii, acum şi pururea. Amin. Aleluia "
    Am înţeles că acest cântec este o rugăciune minunat de puternică, în cazul în care sufletul o intonează neîncetat şi cu sinceritate, cu abandonare interioară totală. Isus, de asemenea, mi-a spus că va revărsa haruri speciale asupra sufletelor care lucreaza neîncetat pentru a face cunoscută devoţiunea faţă de Regina Biruitoare a lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugăciune către Regina Biruitoare a lumii (1986)
    "Mama noastră, Fecioară, Regină Biruitoare a lumii, arată-ne puterea Ta! "

    Domnul Isus ne cere ca spunem frecvent această rugăciune cu credinţă mare, şi mai ales acum că trăim în timpul Mariei, când "împlinirea timpurilor" este aproape şi Ea ni-l poate da din nou pe Fiul Ei. Ca Dumnezeu, Mântuitorul, a răscumpărat lumea, cu participarea Fecioarei; la fel va fi şi acum: prin Maria El va salva lumea, acum scufundată în mlaştina păcatului, a distrugerii meritate.
    - Îţi repet - spuse Isus – bucură-te şi ai încredere! Lumea se va înclina în faţa Ordinului Maicii Mele Neprihănite, crima şi păcatul vor înceta, uşile iadului vor fi închise şi sângele nu va mai curge. Fericirea noii ere promise va umple Cerul şi Pământul, omenirea Mă va adora şi Mă va binecuvânta, şi va trăi în dragostea mea.
    - Când se vor întâmpla toate acestea, Isuse al meu?
    - Harul promis este foarte aproape.
    - Cum va veni, din moment ce nu vedem nici o îmbunătăţire în oameni?
    - Harul care îl pierdeţi din pricina păcatelor ţării şi ale Bisericii va fi recuperat din belşug prin meritele bogate ale Maicii Mele Neprihănite.
    În ciuda a toate aceste distrugeri, Puterea Mamei mele Neprihănite, Regina lumii, va birui toţi duşmanii. Tatăl Veşnic i-a dat această putere în dar.
    Biruinţa va fi a Ei, chiar dacă iadul şi lumea îşi unesc puterea şi atacă împreună.
    Mama Mea Neprihănită va birui deoarece astfel a decis Preasfânta Treime în momentul Creaţiei. I-am dăruit Mamei Mele Puterea mea Divină şi Preasfânta Treime a binecuvântat-o.

    Rugăciune pentru Oferirea Vieţii

    Prea Bunul meu Isus, în faţa Preasfintei Treimi, în faţa Mamei noastre din Cer şi a Curţii Tale Cereşti, Îţi ofer, la intenţiile Inimii Tale Euharistice şi ale Inimii Neprihănite a Preasfintei Fecioare Maria, toată viaţa mea, toate Împărtăşaniile mele, Liturghiile, faptele bune, sacrificiile şi suferinţele, unindu-le cu meritele Preasfântului Tău Sânge şi cu moartea Ta pe Cruce: pentru a adora Preasfânta Treime, pentru a oferi reparaţii pentru păcatele prin care Ea este ofensată, pentru Unirea Sfintei Mame Biserici de către preoţii noştri, pentru vocaţii sacerdotale şi pentru toate sufletele până la sfârşitul lumii. Primeşte,o Isuse al meu, viaţa mea în dar şi dă-mi harul de a persevera cu fidelitate în împlinirea voinţei Tale până la sfârşitul vieţii mele. Amin.

    Cinci promisiuni ale Preasfintei Fecioare Maria pentru cei care-şi
    oferă viaţa pe deplin lui Dumnezeu

    1. Numele lor vor fi înscrise în Inima lui Isus, înflăcărată de Iubire, şi în Inima Neprihănită a Fecioarei Maria.
    2. Prin oferirea vieţii, unită cu meritele lui Isus, ei vor salva multe suflete de la condamnare. De meritul acestor sacrificii vor beneficia toate sufletele până la sfârşitul lumii.
    3. Nici unul dintre membrii familiei lor nu va fi condamnat, în ciuda aparenţelor exterioare, deoarece înainte ca sufletul să părăsească trupul va primi harul căinţei desăvârşite.
    4. În ziua ofertei, membrii familiei care sunt în purgatoriu vor fi primiţi în Rai.
    5. În ceasul morţii, Eu voi fi alături de ei şi voi conduce sufletele lor, fără a trece prin purgatoriu, în faţa Preasfintei Treimi, în Casa Domnului, unde vor fi veşnic fericiţi alături de mine.

    SĂGEATA AURIE

    Mântuitorul mi-a spus o dată : "Injuria este ca o săgeată otrăvitoare care răneşte Inima Mea. Fiica mea, vreau să se facă reparaţii pentru injurii şi folosirea abuzivă a Numelui Meu, de aceea vă dau o săgeată de aur." Atunci Isus m-a învăţat următoarea rugăciune:
    Laudă, închinăciune,dragoste şi adoraţie
    să-i fie aduse Sfântului Nume al lui Dumnezeu
    de către toate creaturile care locuiesc în Cer,
    pe pământ şi sub pământ.
    Deosebită laudă şi închinare să I se aducă Numelui Divin al lui Isus,
    prezent în toate Tabernacolele de pe pământ,
    şi, de asemenea, Preasfintei Sale Inimi şi Inimii Neprihănite a Mariei.
    O, Isuse al meu,
    Îmi doresc ca setea Ta neostoită de Iubire
    pentru toate sufletele să fie întotdeauna satisfăcută,
    şi ca toate inimile oamenilor
    să Te iubească şi să Te consoleze. Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Jaculatorii fierbinţi pentru pocăinţă

    Isuse al meu, Te iubesc mai presus de toate!
    Regret toate păcatele mele din iubire pentru Tine,
    Toate păcatele lumii mă rănesc şi pe mine.

    O Iubire Milostivă, unit/ă cu Preasfânta noastră Mamă şi Inima ei Neprihănită, te rog iartă păcatele mele şi păcatele tuturor oamenilor, fraţii mei, până la sfârşitul lumii.
    Preaiubitul meu Isus, unit/ă cu Meritele Sfintelor Tale Rani, îmi ofer viaţa Tatălui Veşnic, conform intenţiilor Preasfintei Mame Indurerate.

    Preasfântă Fecioară Maria, Regina Universului, Mijlocitoarea tuturor oamenilor, şi Speranţa noastră, roagă-te pentru noi!


    MÂNTUIREA

    L-am întrebat într-o zi pe Isus:
    - De ce depinde mântuirea noastră?
    Şi El a mi-a răspuns:

    - Mântuirea nu depinde de astăzi, de ieri sau de mâine, ci de ultimul moment. Din acest motiv, căinţa pentru păcatele săvârşite trebuie să fie constantă.
    Sunteţi salvaţi pentru că v-am salvat Eu, şi nu pentru meritele voastre. Numai gradul de glorie pe care îl primiţi în veşnicie depinde de meritele voastre. De aceea, două lucruri trebuie să fie constante în viaţa voastră:
    1. Pocăinţa - Spovada
    2. Repetarea frecventă a jaculatoriei: "O, Isuse al meu, în mâinile tale încredinţez sufletul meu".
    Nimeni nu ar trebui să fie speriat de Judecată. Isus, ca un Miel Blând, înconjoară sufletele cu o Iubire de nedescris. Sufletul care tânjeşte să fie pur, ajunge să aibă la Judecată aceeaşi Iubire cu care va fi veşnic îndrăgostit.
    Cu toate acestea, sufletul mândru, detestă această Dragoste, el însuşi o evită, şi acest lucru în sine este Iad.

    DESPRE VENIREA PREASFINTEI FECIOARE

    Pe 25 ianuarie 1986, eu, nevrednica, am primit un har neaşteptat. Ca un avertisment prealabil, am putut vedea evenimentele celeste care se vor întâmpla mai târziu. Ceea ce am vazut a fost surprinzător de frumos, dar în acelaşi timp, mi-a provocat o sfântă teamă.

    Domnul mi-a permis să văd un glob frumos roşiatic, asemănător ca mărime cu capul unui băieţel (văzut la mare distanţă), care călătorea într-un nor transparent. Acesta venea din Est şi s-a oprit pentru câteva secunde peste Ungaria. Sfera apoi s-a deschis şi din ea a ieşit Mama noastră Cerească ca Regină a Lumii. Ea a privit Ungaria, moştenirea ei, şi a revărsat haruri abundente peste copiii ei maghiari. Toată lumea o putea vedea, acesta era unul dintre haruri. Inimile oamenilor, arzând de iubire pentru Dumnezeu şi pentru semenii lor, s-au întors spre pocăinţă ca să-şi elibereze sufletele de povara păcatului. Apoi, toţi au căzut în praful păcatelor lor, şi şi-au înălţat mâinile şi ochii spre Cer pentru a cere Milă. Harul a atins inimile tuturor, dar nu a fost acceptat de toţi.
    Repet, această viziune este premergătoare marii Minuni promise lumii. Din acest motiv, Mama noastră din ceruri a zburat peste noi, călătorind mai departe, la locul Harului promis, a Marii Minuni. Globul călătorea extrem de lent spre destinul său.
    Isus a stabilit, de asemenea, data venirii Sale, dar chiar dacă aş vrea să o spun, nu mi-o mai pot aminti. Aceasta ar putea fi mâine, sau într-un viitor mai îndepărtat. Dumnezeu, prin Fecioara Maria, revărsa harurile sale pe Pamant, atunci când Globul îşi urma călătoria.
    Acum, în 1986, Isus mi-a spus:
    - Aveţi încredere, copiii mei, Tatăl ceresc a ridicat mâna Milostivirii Sale pentru a vă binecuvânta.
    Eu, Milostivirea lui Dumnezeu, şi Mama mea Neprihănită, "Atotputernica Protectoare", am oprit mâna Tatălui meu, care era gata să pedepsească lumea scufundată în păcat. Tatăl a avut milă de lume prin Inima Neprihănită a Mamei Mele.
    - Copiii mei! – a continuat Isus -, veţi vedea, de asemenea, sosirea glorioasă a Mamei Mele Neprihănite. Îmi doresc ca toţi copiii mei să ştie aceasta. Oriunde sunteţi, zi sau noapte, pe jos sau la lucru, fiţi în aşteptarea sosirii Mamei voastre Neprihănite. Aşteptaţi-o cu bucurie, rugaţi-vă Ei cu dragoste fierbinte. Pregătiţi venirea Ei cu osanale; acoperiţi drumul ei cu rugăciunea Bucură-te Marie... şi sacrificii.


    RăspundețiȘtergere
  4. Sfânta Treime şi Fecioara Maria

    În prima sâmbătă a lunii Domnul mi-a dat un nou har. El mi-a arătat un suflet preoţesc, care lucra la răspândirea devotamentului către de Regina Biruitoare a lumii. Fervoarea acestui om consacrat era atât de plăcută lui Isus că El Însuşi s-a unit cu acel preot. Isus le-a spus îngerilor din ceruri: "Veniţi şi vedeţi ce sunt gata să fac dacă un suflet îmi cere."
    Apoi Preasfânta Fecioară a apărut ca Regină a Lumii. Ea părea foarte tânără; pe capul ei strălucea o coroană regală, şi picioarele ei erau acoperite cu nori stralucitori. Am văzut-o binecuvântând întreaga lume.
    Lumea era înconjurată de o coroană de spini. Între spini era un Crin (unul din titlurile Mariei este: Crinul între spini).
    În partea dreaptă a Sfintei Fecioare era Isus şi în stânga Ei era Dumnezeu Tatăl, iar deasupra lor plutea Duhul Sfânt. O lumină minunată radia din Preasfânta Treime către Preasfânta Fecioară. Maria şi-a întins braţele spre pământ în semn de protecţie, braţul stâng al lui Isus şi cel al Tatălui au atins mâinile Mariei, ca şi cum i-ar fi transmis Ei puterea Lor. Preasfânta Treime a binecuvântat lumea prin mâinile Mariei.
    În momentul binecuvântării, radiind din mâinile Mariei, a apărut cu litere mari şi strălucitoare cuvântul PAX (Pace).
    Dar cuvântul nu a ajuns la lume, ci a zburat în mîna dreaptă a lui Isus şi a rămas acolo plutind. Astfel mi-am dat seama că, deşi Preasfânta Fecioară este cea care trebuie să pregătească pacea lumii, atunci când Ea îşi va împlini misiunea, Îi va oferi totul lui Isus. De asemenea Isus va da lumii Pacea numai atunci când "va veni Ceasul".
    Acesta este secretul ultimelor timpuri, secretul erei fericite care va veni.


    CRINUL

    Când am văzut-o pe Regina Biruitoare a lumii şi, sub picioarele ei, lumea cufundată în păcat şi înconjurată de o coroană de spini, am văzut răsărind un crin printre spini.
    Am înţeles că acest crin reprezintă sufletul aşa cum va fi atunci când va locui în Paradis. Preasfânta Fecioară mi-a spus că irisul reprezintă puterea iniţială a sufletului, partea sufletului care a păstrat nevinovăţia sa iniţială, partea în care păcatul nu poate pătrunde. Acest crin simbolizează puritatea, care învinge păcatul, în ciuda a tot răul. Ca rezultat al "purificării", omenirea va trăi în puritatea şi frumuseţea, în care Tatăl a creat primul om.
    Aşa cum Preasfânta Fecioară a pregătit locul Mântuitorului la prima Lui Venire, cu smerenia, puritatea şi înţelepciunea Ei, tot astfel va fi şi la a doua Sa Venire. În clipa ce vine, când Tatăl ceresc va glorifica lumea, Cristos va birui! Biruinţa sa este victoria Harului şi Milei, victoria razelor de soare într-o lume împietrită.
    SPOVADA

    Este necesar sa ne spovedim des. Am văzut că atunci când cineva merge la mărturisire Isus Îşi deschide Rănile şi preţiosul Lui sânge curge din ele, picătură cu picătură, în timp ce preotul dă dezlegarea.
    Isus mi-a spus: "Fiica mea, du-te la mărturisire şi spune ceva pentru că vreau ca Sângele Meu să acopere omenirea. Cer ca toţi oamenii să se pocăiască”.




    POSTUL

    Nu este suficient să ţinem post cu pâine şi apă (lunea, miercurea şi vinerea). Postul trebuie să includă, de asemenea, abstinenţa de la mânie, bârfă şi ofense. Fără renunţarea la injurii, postul si rugaciunile noastre vor fi în zadar, iar Dumnezeu nu le va asculta, chiar dacă ne-am ruga cu braţele ridicate spre Cer. Adesea buzele noastre au încă pe ele sângele lui Isus din Sfânta Împărtăşanie, şi cu toate acestea, comitem sacrilegii.

    RăspundețiȘtergere
  5. IADUL

    Odată, sprijinită de umărul lui Isus, am strigat întrebându-l:
    - De ce ai creat iadul?
    Pentru a-mi răspunde, Isus m-a dus la Judecata unui suflet foarte păcătos, căruia i-au fost iertate păcatele. Satana era furios:
    - Tu nu eşti corect! – a strigat el. - Acest suflet a fost al meu toată viaţa! Acesta a comis multe păcate, în timp ce eu am comis doar unul singur şi Tu ai creat iadul pentru mine.
    - Lucifer! – I-a răspuns Isus cu infinită dragoste. – Ai cerut vreodată să fii iertat de Mine?
    Atunci Lucifer, a strigat:
    - Asta nu! Asta nu o voi face niciodată!
    Atunci Isus s-a întors spre mine, spunându-mi:
    - Ai văzut, dacă el Mi-ar fi cerut măcar o singură dată să fie iertat, iadul nu ar exista.
    Acesta este motivul pentru care Isus ne solicită să trăim în continuă convertire.
    Trebuie să medităm tot ceea ce El a suferit pentru păcatele noastre, astfel încât să putem ajunge la Mântuire. Noi ar trebui să-L iubim pentru dragostea Lui profundă pentru noi. "Fiecare suflet este o lume unica", mi-a spus El. "Nimeni nu îl poate înlocui".
    Isus iubeşte fiecare în suflet, cu o dragoste specială, şi acea dragoste este deosebită pentru fiecare în parte.

    Cum putem preveni ispitele de la diavol

    - Iată, fiica mea, dacă aveţi o durere mare, şi nu vă puteţi ruga, dacă sunteţi confuzi cu privire la ceva, dacă sunteţi răniţi, dacă vă simţiţi obosiţi si nu aveţi forţa de a face nimic, doar spuneţi-Mi cu încredere şi dragoste: "Isus, Isus".
    Atunci, auzind numele meu, Îngerii, Sfinţii şi Mama mea Neprihănită, se pleacă înaintea Mea, şi Mă adoră şi iadul se închide, din moment ce iadul este, de asemenea, sub puterea lui Dumnezeu şi trebuie să se încline în faţa de Numelui Meu. De fapt, este scris în Biblie că Cerul şi pământul vor trebui să se plece înaintea Numele Meu. Nu credeţi că invocarea Numele Meu este o rugăciune puternică?
    - Dacă în timpul rugăciunii, nu puteţi face mai mult decât să pronunţaţi Numele Meu, cu dragoste şi încredere, faceţi-o ca şi cum aţi respira, si astfel vă veţi ruga foarte bine şi veţi fi capabili să obţineţi totul.
    Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să forţăm pe nimeni să se convertească. Dacă cineva este distant faţă de noi, tată, mamă, sau copii, este suficient să ne rugăm pentru ei. Astfel, ei sunt înconjuraţi de o sfântă forţă invizibilă. Toate acestea trebuie să le cerem, prin Preasfânta Fecioară, din moment ce nu ne putem apropia de Isus, fără Mama Lui, dacă vrem să fim bine primiţi de El.
    Un om mândru, nu este capabil să facă acest lucru. Astfel, Lucifer nu se poate umili. Mama noastră îi poartă toţi copiii ei în braţe, îi mângâie, şi le recunoaşte meritele lor şi, tot Ea, îl face pe Isus să le ierte greşelile lor. Dacă cineva doreşte să se apropie de Isus, atunci va trebui să meargă la Mama Sa şi să se consacre cu totul Ei. Atunci, Fecioara cu siguranţă va proteja acea persoană şi o va conduce la Isus.

    RăspundețiȘtergere
  6. LOCUL JUDECĂŢII INDIVIDUALE
    De câteva ori, Isus m-a dus la locul Judecăţii individuale. Ultima dată când m-a dus, m-am rugat pentru un suflet păcătos. Părintele meu duhovnic, mi-a cerut să-L întreb pe Domnul Isus dacă acel suflet a fost salvat. Atunci Isus mi-a permis să văd cum a fost judecat acest suflet.
    Am crezut că voi vedea ceva spectaculos, dar nu am văzut nimic de aceast fel. Pot descrie această experienţă numai în imagini. Am văzut aceast sufletul apropiindu-se de locul de Judecată. De o parte era Îngerul Păzitor, şi de alta Satana. Isus, în Maiestatea sa Divină îi aştepta, deoarece El este Judecătorul. Hotărârea a fost rapidă şi în linişte. Sufletul a putut vedea toate momentele vieţii Sale, nu cu ochii proprii, ci cu ochii lui Isus. El a văzut pete negre, mari şi mici. În cazul în care sufletul se duce la condamnarea veşnică, nu simte nici o remuşcare pentru ceea ce a făcut.
    Isus rămâne liniştit şi sufletul se desparte de El, iar apoi Satana îl răpeşte şi-l trage în iad.
    Cu toate acestea, de cele mai multe ori, Isus, cu o Dragoste de nedescris, întinde mâna şi arată locul în care sufletul trebuie să meargă. Isus îi spune sufletului: "Intră", iar apoi sufletul îşi pune un voal, asemănător cu cele pe care le-am văzut în Purgatoriu, alb sau negru, şi se duce în Purgatoriu. Sufletul este însoţit de Maica Domnului şi de Îngerul Păzitor, care caută să-l consoleze. Aceste suflete sunt foarte fericite, deoarece au văzut deja locul lor în Cer, unde le aşteaptă Fericirea Veşnică.
    Doamna noastră nu este prezentă în toate etapele Judecăţii, dar înainte de pronunţarea sentinţei, Ea îl imploră la Fiul ei, ca un avocat al apărării, exact aşa cum procedează avocatul cu clientul său, apărând, în mod special sufletele care, în timpul vieţii lor i-au devotate Ei.
    Dar atunci când hotărârea începe, Ea dispare, numai harul Ei învăluie sufletul. În ceasul Judecăţii, sufletul este complet singur înaintea lui Iisus.
    După hotărâre, atunci când sufletul este acoperit cu un voal de culoare corespunzătoare, Fecioara apare din nou alături de suflet şi îl însoţeşte în drumul spre Purgatoriu. Fecioara isi petrece majoritatea timpului în purgatoriu, luminând sufletele cu harurile Ei de consolare şi salvare.
    MARIA NU-L PUNE ÎN UMBRĂ PE ISUS

    Eram foarte devotată Preasfintei Fecioare, dar când Isus mi-a apărut, experienţa m-a afectat în aşa măsură încât nu m-am mai putut gândi la altcineva sau la altceva, decât la El. Din acest motiv l-am întrebat pe Isus-o zi:
    - Poate că nu o supăr pe Mama Ta, dacă Te iubesc?
    - Dacă vrei să înveseleşti inima Mamei mele Neprihănite - mi-a răspuns, Isus, zâmbind, - atunci spune-mi: "Te iubesc".
    - Isuse al meu, de acum Îţi voi spune mereu "Te iubesc" pentru a o bucura pe Mama Ta!
    Dacă vom lucra ca apostoli ai Preasfintei noastre Mame, nu trebuie să ne gândim, nici măcar o clipă, că Isus va fi ofensat. Într-o zi Isus mi-a spus: "Mama mea Fecioară nu există pentru ea însăşi. Mama Mea Neprihănită şi Eu suntem Una. Dacă cineva Mă iubeşte, Mama Mea Neprihănită se bucură.".
    Mama lui Isus este nespus de fericită atunci când îi suntem fideli lui Isus, care trăieşte între noi în Altar. Cu toate acestea, Isus nu este fericit dacă cineva neglijează să o onoreze pe Mama Sa. Isus a spus: "Tot ceea ce-I spui Mamei Mele Neprihănite, îmi spui Mie, şi dacă ceri ceva de la Ea, de la Mine ceri.”

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce crede Isus despre acţiunile noastre?

    Într-o zi L-am întrebat pe Isus ce trebuie să facem pentru a-I fi pe plac. El mi-a răspuns:
    - Nu contează ce faceţi, dacă staţi sau vă odihniţi. Puteţi face orice. Singurul lucru care contează este să fiţi întotdeauna aproape de mine şi să mă iubiţi. Niciodată să nu vă îndepărtaţi de Mine. Spuneţi-Mi tot, toate gândurile voastre. Vorbiţi-Mi mereu. Singurul lucru pe care vi-l cer este să nu mă ofensaţi. Eu voi face restul pentru voi. De asemenea, voi avea grijă de bunăstarea materială şi spirituală a familiei voastre. Dacă mă iubiţi, nu trebuie să cereţi nimic.
    Unica voastră îndatorire: Să mă iubiţi! Aş vrea să înţelegeţi aceasta o dată pentru totdeauna. Orice altceva vă va fi dăruit, copiii Mei dragi.


    CELE DOUĂ NOVENE LA INIMILE SFINTE ALE LUI ISUS SI MARIEI
    Pe 15 august 1942, Isus mi-a dat un har enorm. În timpul unei viziuni am primit o mare promisiune pentru mine pentru cei care au făcut o Novenă în cinstea Preasfinte Sale Inimi şi a Inimii Neprihănite a Mariei. El mi-a spus:
    - Fiica mea, priveşte-o pe Mama ta ca Regină a Lumii. Iubeşte-o şi acordă-i o încredere de copilaş. Acest lucru îl vreau de la tine şi de la toţi.
    Apoi El a ridicat un pic Mantia Maicii Sale, şi arătându-mi Inima Ei Neprihănită s-a întors către lume, spunând:
    -Aceasta este Inima Neprihănită a Mamei Mele în care am pus toate harurile mele pentru lume şi suflete.
    Această Inimă este sursa harurilor mele, din care se revarsă viaţa şi sfinţirea lumii. După cum Tatăl Ceresc Mi-a dat totul, în acelaşi mod Eu îi dau Inimii Neprihănite a Mamei Mele, Puterea Mea Biruitoare asupra lumii şi asupra păcatului.
    Prin fiica mea, Margareta Maria Alacoque, am promis lumii lucruri mari, dar pentru că Bunătatea Mea este infinită acum voi oferi şi mai mult.
    - Dacă oamenii doresc să beneficieze de promisiunile Mele trebuie să iubească şi să venereze Inima Neprihănită a Mamei Mele. Cel mai mare semn de aceastei veneraţii este ca, pregătiţi corespunzător şi spovediţi, să primiţi Sfânta Împărtăşanie în primele nouă sâmbete consecutive, precum şi primele nouă vineri consecutive din lună. Intenţiile voastre vor fi de a consola, în acelaşi timp Inima mea, precum şi Inima Neprihănită a Mamei mele.
    Am înţeles că Isus cere pentru Mama Sa ceea ce a cerut şi Sf. Maria Margareta Alacoque pentru El. L-am întrebat pe Isus:
    - Să o consolăm, de asemenea, pe Mama Ta, deoarece ea primeşte atât de multă nerecunoştinţă?
    Isus a răspuns:
    - Fiica mea iubită, dacă cineva mă răneşte, acea persoană o răneşte şi pe Mama Mea. Dacă cineva mă consolează, o consolează în acelaşi timp şi pe Mama Mea, pentru că Mama mea şi Eu suntem Una în Iubire. Când Mântuitorul mi-a spus acestea, am înţeles multe lucruri despre Unitatea inimilor sfinte. Isus, de asemenea, mi-a spus că, dacă cineva se spovedeşte în mod regulat o dată pe lună, aceasta nu trebuie să se mai spovedească pentru a primi Împărtăşania, în cazul în care nu a comis nici un păcat de moarte de la ultima spovadă. Isus m-a învăţat această rugăciune pentru prima sambata:
    Preasfântă Inimă a lui Isus,
    Îţi ofer această Sfântă Împărtăşanie
    Prin Sfânta Inimă Neprihănită a Mariei,
    Pentru a vă consola pentru toate păcatele
    Săvârşite împotriva voastră.







    RăspundețiȘtergere
  8. Cele 33 promisiuni ale lui Isus pentru cei care fac novena dublă:

    1.Le voi acorda în timpul novenei tot ceea ce cer prin intermediul Inimii Mamei Mele - cu condiţia ca cererea să fie compatibilă cu voinţa Tatălui,
    2.Vor simti ajutorul extraordinar al Mamei mele, împreună cu binecuvântările ei.
    3. Pacea, armonia şi iubirea vor domni în sufletele lor şi în sufletele membrilor familiilor lor.
    4. Eu voi proteja familiile lor de dificultăţi, înşelăciuni şi nedreptăţi.
    5. Cei căsătoriţi vor rămâne împreună şi, dacă unul dintre ei a plecat, va reveni.
    6. Membrii familiilor lor vor trăi în înţelegere şi vor persevera în credinţă.
    7. Femeile insarcinate vor primi protecţie specială atât pentru ele, cât şi pentru copiii lor.
    8. Săracii vor primi adăpost şi mâncare.
    9. Îi voi învăţa să iubească rugăciunea şi suferinţa. Vor învăţa să-L iubească pe Dumnezeu şi să-şi iubească semenii.
    10. Păcătoşii se vor converti cu uşurinţă, chiar dacă o altă persoană va face această novenă pentru ei.
    11. Păcătoşii nu vor recădea în starea lor anterioară. Ei vor primi nu doar iertare pentru păcatele lor, dar, printr-o căinţă perfectă şi iubire, vor recăpăta inocenţa de la botez.
    12. Cei care fac această novenă, în nevinovăţia lor de botez (în special copiii), nu vor ofensa niciodată Inima Mea cu păcate grave.
    13. Păcătoşii care se căiesc sincer, vor scăpa nu doar de iad, ci şi de purgatoriu.
    14. Credincioşii căldicei vor deveni fervenţi, vor persevera şi vor ajunge la perfecţiune şi sfinţenie într-un timp scurt.
    15. Dacă părinţii sau alţi membri ai familiei fac această novenă, nici un membru al familiei nu va ajunge în iad.
    16. Mulţi tineri vor primi chemarea la viaţa religioasă şi preoţie.
    17. Necredincioşii vor deveni Credincioşi şi cei care rătăcesc vor reveni la Biserică.
    18. Preoţii şi călugării vor rămâne fideli vocaţiei lor. Cei care nu au fost credincioşi vor primi harul unei pocăinţe sincere şi posibilitatea de a se reîntoarce.
    19. Părinţii şi persoanele cu funcţii de conducere vor primi ajutor în necesităţile lor spirituale şi materiale.
    20. Trupul va fi liber de ispitele lumii şi ale cărnii.
    21. Cei mândri vor deveni umili, cei violenţi vor deveni iubitori.
    22. Sufletele fervente vor simţi dulceaţa rugăciunii şi a sacrificiului; nu vor fi niciodată chinuite de nelinişte sau îndoială.
    23. Muribunzii nu vor fi supuşi atacurilor Satanei. Ei vor trece din această viaţa pe neaşteptate.
    24. Muribunzii vor simţi o dorinţă aprinsă pentru viaţa veşnică, şi, în acest fel, ei se vor abandona Voinţei Mele şi vor trece din această viaţă în braţele Mamei Mele.
    25. Vor simţi extraordinara protecţie a Mamei mele la Judecata finală.
    26. Vor primi harul de a avea compasiune şi iubire faţă de suferinţa Mea şi a Mamei Mele.
    27. Cei care fac un efort pentru a fi desăvârşiţi vor obţine ca privilegiu virtuţile principale ale Mamei Mele: Smerenie, Iubire si Puritate.
    28. Vor fi însoţiţi de bucurie şi pace, exterioare şi interioare, pe tot parcursul vieţii, indiferent dacă sunt bolnavi sau sănătoşi.
    29.Preoţii vor primi harul de a trăi în prezenţa mamei mele, fără dificultate.
    30.Cei care fac progrese în Unirea cu Mine, vor primi harul de a simţi această Unitate. Ei vor şti ce înseamnă: "nu mai trăiesc eu, ci Isus trăieşte în mine". Aceasta înseamnă că Eu voi iubi cu inimile lor, mă voi ruga cu sufletele lor, voi vorbi cu limbajul lor şi voi sluji cu fiinţa lor. Ei vor experimenta că Cel Bun, Frumos, Sfânt, Smerit, Blând, Preţios şi Admirabil în ei, sunt Eu, Cel Atotputernic, Cel Infinit, Singurul Domn, Unicul Dumnezeu, Unica Iubire.
    31.Sufletele celor care fac această novenă vor radia ca irişii albi din jurul Inimii Mamei Mele, pentru eternitate.
    32.Eu, Mielul Divin al lui Dumnezeu, unit cu Mama Mea şi cu Duhul Sfânt, Mă voi bucura veşnic la vederea sufletelor care, prin Inima Neprihănită a Mamei Mele, vor câştiga gloria eternă
    33. Sufletele preoţilor va avansa întotdeauna în credinţă şi virtute.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marea promisiune a Mariei:

    "Uşile iadului vor fi închise în prima sâmbătă a fiecărei luni. Nimeni nu va intra în iad în acea zi. Cu toate acestea, uşile de la Purgatoriu va fi deschise. Astfel, multe suflete vor putea să ajungă în Rai. Aceasta este lucrarea Iubirii milostive a Fiului meu. Acesta este recompensa pentru acele suflete care venerează Inima mea Neprihănită".
    Când Mântuitorul a vorbit cu mine despre primele sâmbete, nu mi-am dat seamă că Preasfânta Fecioară a cerut la Fatima doar primele cinci sâmbete din lună, în comparaţie cu cele nouă cerute de Isus. Prin urmare, autorităţile Bisericii au vrut să ştie de ce Mântuitorul a solicitat nouă în timp ce Fecioara Maria de la Fatima a cerut doar cinci.

    Mântuitorul Divin a răspuns:
    "Cererea Mamei mele pentru primele cinci sâmbete din lună este un semn al smereniei Ei. Deşi este glorificată în Cer, Ea trăieşte în spirit de umilinţă şi, prin urmare, ea nu se consideră demnă de a primi un devotament, care este egal cu al meu. Cererea mea este un semn al Iubirii mele, care nu poate suporta ideea de a primi mai mult decât Ea, care este atât de strâns Unită cu Mine în Iubire".
    Am înţeles, că motivul pentru care reparaţiile trebuie să se facă în primele nouă zilele de sâmbătă este acela că Isus a cerut primele nouă vineri din lună pentru devoţiunea către Inima Sa Preasfântă, de la Sf. Maria Margareta Alacoque. În aceste fel Îl vom consola pe Isus şi o vom cinsti pe Doamna noastră, consacrându-ne Ei, şi, prin Inima Ei Neprihănită, vom ajunge la Isus. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc pentru tot ceea ce-mi oferi, Camelia.
    Acum am inteles de ce 9 prime sambete din luna si nu doar 5... Multe sunt lucrurile pe care tocmai le-am aflat si altele pe care, stiindu-le intr-o oarecare masura, le-am aprofundat. Mi-ar placea ca aceste fragmente pe care mi le-ai trimis, sa faca obiectul unei viitoare postari. Sunt lucruri pe care oamenii trebuie sa le stie, ele arata cat de mare este Iubirea si Indurarea Domnului pentru noi. Arata cate cai ne ofera pentru a ne salva sufletele si cata iubire ofera, iata, si celor care Il resping chiar si in ultimul moment, in ultimul moment in care - prin cainta - se mai pot salva de iad...
    Poate imi scri doua randuri despre Sora Maria Natalia Magdolna, pentru ca as insoti postarea cu cateva cuvinte despre ea.

    Ti-am scris despre novena perpetua pe care noi o facem pentru preoti/persoane consacrate. Este o exprimare cand spun perpetua, caci este o novena obisnuita pe care dupa noua zile, cand se incheie, o reluam din nou, si tot asa, fara sa o intrerupem. Noi facem novena la Pruncul Isus, asta am ales-o.
    De altfel si novena pentru sufletele din Purgator, o fac tot asa, dupa fiecare a noua zi din novena, incep iarasi cu prima zi, si tot asa, de cativa ani...
    Eu am numit aceasta forma de novena, perpetua, pentru ca incerc sa nu intrerup sirul seriilor de cate noua zile, dar poate fi orice novena in scopul ales.

    Te imbratisez, scumpa Camelia, si iti multumesc inca o data pentru tot ce imi oferi.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  11. continuare la LOCUL JUDECĂŢII INDIVIDUALE

    Purgatoriul

    Purgatoriul este un loc de purificare, dar, de asemenea, un loc de fericire. Sufletele care au speranţă, aşteaptă fericite momentul când vor intra în fericirea veşnică. Accentul se pune pe fericire, şi nu pe suferinţă.
    Aproape am uitat să spun că păcătosul menţionat anterior a fost salvat.

    Rugăciune pentru sufletele din Purgatoriu

    Într-o noapte Isus mi-a cerut să mă rog pentru sufletele de Purgatoriu. Era 04:30 şi vroiam să termin de scris în jurnalul meu, când Isus mi-a spus:
    - Fiica mea, ştiu că eşti obosită, dar îţi cer să nu mergi la culcare până când nu scrii despre suferinţa sufletelor din Purgatoriu. Vreau ca fraţii Mei preoţi să se unească în rugăciune, pentru eliberarea sufletelor care suferă în Purgatoriu. Acum vreau să le aduc alinare celor care în timpul vieţii ne-au cerut frecvent, Mie şi Mamei Mele, în rugăciune, să avem milă de ei, în momentul morţii şi atunci când vor fi în locul de suferinţă.

    Isus, m-a dus apoi într-un loc atât de întins încât nu se vedea capătul. Deşi locul era întunecat, sufletele de acolo păreau a fi liniştite. Era un număr nesfârşit de suflete: purtau haine negre şi erau fost aproape unele de altele. Toate păreau nemişcate, liniştite, şi foarte triste. Vederea sufletelor în această stare, aproape ca mi-a frânt inima. Ştiam că aceste suflete nu au primit ajutor de la nimeni de pe Pamant, nici rugăciuni, nici sacrificii. Ele ştiau că ora eliberării nu sosise încă, dar sperau că nu va dura prea mult.

    După această experienţă, Isus m-a dus într-un al doilea loc asemănător. Acolo sufletele tremurau în hainele lor negre. Dar când m-au văzut intrând cu Isus, toate au început să se agite. Aveam Rozariul în mâini ca să mă rog pentru ele. Când au văzut rozariul, toate au început să strige: "Roagă-te pentru mine, draga mea soră, roagă-te pentru mine", încercând să-şi acopere reciproc vocile, cerând rugăciunile mele, ca un roi de albine. Deşi toate strigau în acelaşi timp, puteam distinge vocea fiecăruia. I-am recunoscut pe mulţi dintre ei, oameni pe care i-am cunoscut atunci când erau pe Pământ. Am văzut de asemenea, unele călugăriţe din alte ordine şi din al meu (Ordinul Surorile Bunului Păstor). M-am speriat atunci când o mamă superioară s-a întors spre mine şi mi-a cerut cu umilinţă să mă rog pentru ea.
    După aceasta, o călugăriţă, pe care o cunoşteam bine, cu mâinile împreunate şi atingându-mi Rozariul, m-a implorat: "Pentru mine, pentru mine", în timp ce o sudoare ciudată, venind, nu ştiu dacă din suflet sau trup, a acoperit-o toată.
    Mai târziu, Isus m-a dus într-un al treilea loc, unde era un număr nesfârşit de maici, stând nemişcate în picioare, în timp ce o sudoare puternică le acoperea. S-au întors spre mine şi mi-au cerut să mă rog Rozariul pentru ele. În acel loc era lumină. M-am gândit: "De ce îmi cer să mă rog Rozariul pentru ele?"
    Apoi, Isus mi-a arătat un Rozariu, în care în loc de mărgele erau flori şi, în fiecare floare am văzut strălucind câte o Picătură din Sângele lui Isus.
    Când ne rugăm rozariul, Picăturile din Sângele lui Isus cad pe persoana pentru care noi oferim rugăciunile. Sufletele din purgatoriu imploră continuu Sângele salvator al lui Isus.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce crede Isus despre oamenii păcătoşi?

    Am văzut la televizor cum un om a asmuţit un câine asupra unor oameni care alergau, iar câinele le-a cauzat răni foarte grave. Văzând cât de multă suferinţă poate provoca o persoană alteia, mi-am dorit să văd acelaşi câine ranindu-l grav pe omul care a comis răutatea. Şi-atunci am auzit vocea lui Isus, plină de tristeţe:
    - Cei care sunt torturaţi de către alţii şi mor, primesc haruri speciale de la mine, şi vor primi o fericire de nedescris în Veşnicie.
    Dar ce se întâmplă cu cel care a făcut acest lucru oribil?
    - Acest om este, de asemenea, fiul Meu, iar Eu mi-am data viaţa şi pentru el. Iar acum tu vrei să-l răneşti? Răul ce l-a făcut el Mă doare mai puţin decât gândul rău pe care l-ai avut tu, fiica mea pe care o iubesc atât de mult. Dacă îi doreşti răul, pe Mine mă răneşti. Te rog să nu Mă ofensezi. Mai bine roagă-te pentru el, pentru ca astfel el să se poată căi şi să nu meargă la condamnarea veşnică, ci să fie unul dintre ai Mei.
    După aceea, Isus mi-a explicat cu câtă ardoare îi iubeşte pe păcătoşi. Aşa cum mă iubeşte pe mine îi iubeşte şi pe ei. Gândurile noastre rele devin rană pe trupul lui Isus. Nu voi mai îndrăzni să mai comit acest păcat, pentru că nu vreau să-I provoc durere lui Isus. Am înţeles că, la Judecata finală, atunci când vedem deja păcatele noastre iertate, vom străluci pentru Iubirea lui Isus.

    Cum să ne rugăm

    Isus mi-a spus cum ar trebui să se roage toţi cei care doresc să depăşească rugăciunile convenţionale:
    1. Trăiţi întotdeauna în prezenţa Sfântă a lui Dumnezeu.
    2. Experimentaţi cu adevărat că trăiesc în voi (în inimile voastre)..
    3. Descoperiţi-Mă în fiecare moment al vieţii voastre, aşa cum vă descopăr şi Eu.

    A ne ruga înseamnă a iubi!

    - „Fii ocupat/ă cu Mine, nu cu tine!” Isus mi-a spus de multe ori – „daca faci aceasta vom fi Una in Iubire. De ce eziţi să alergi în braţele Mele? De ce nu Mă laşi să-ţi vorbesc? Iubeşte-Mă! Binecuvântează-mă! În viaţa Mea pământească L-am lăudat mereu pe Tatăl Meu Ceresc, şi ca Fiu al Său L-am binecuvântat pentru tot ce am primit. Am fost mereu Una cu El. Laudă-Mă, adoră-Mă, binecuvântează-Mă. Cere-Mi să rămân mereu cu tine; în fiecare cuvânt pe care îl pronunţi, în fiecare gând care îţi trece prin minte, priveşte-Mă ca Scop Final, astfel încât să poţi urca din adâncuri spre înălţimi.”

    RăspundețiȘtergere
  13. Cap. VII PURIFICAREA SI DESTINUL LUMII

    Mesajele din acest capitol sunt similare cu cele de la Salette şi Fatima şi alte mesaje contemporane şi
    avertizări.
    Semnele cele mai importante ale intervenţiei lui Dumnezeu, pot fi rezumate după cum urmează:

    1.Lumea păcătoasă va fi purificată.
    2.Biserica va fi reînnoită
    3. Va urma o eră de pace şi mai multe naţiuni se vor converti la Creştinism.
    4. Acest timp va fi timpul Mariei şi al Spiritului Sfânt.
    5. Poate că Biserica va proclama noi dogme despre Maria.

    BISERICA reînnoită

    Isus, de asemenea, mi-a spus că Biserica, purificată şi reînnoită prin mari suferinţe, se va îmbraca din nou în
    umilinţă şi simplitate, şi va fi la fel de săracă precum a fost la începutul ei.
    Nu vor mai fi titluri, date sau au cumpărate, sau ierarhii pentru a distinge unul de altul. În loc de acestea
    spiritul sfinţeniei va pătrunde toţi membrii Bisericii şi toţi vor trăi în conformitate cu spiritul Predicii de pe
    Munte (vor trăi cele 9 Fericiri). Pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul lumii acesteia, această simplitate
    şi sărăcie vor primi acceptare tot mai largă.
    Dupa pedeapsă, va fi lipsit de sens să ai case luxoase sau veşminte extravagante. Fiecare va şti care sunt
    atribuţiile sale şi, din acest motiv, titlurile nu vor mai fi necesare.Titlul de preot va fi: Fratele preot şi
    chiar Papa va fi numit Fratele Papa.


    REGINA PĂCII

    Am văzut că, atunci când gloriasa Pace soseşte şi Iubirea domneşte, va fi doar "o singură turmă şi un singur păstor ". Maria, Mama tuturor credincioşilor, va ghida viaţa spirituală a sufletelor, apărând sub diverse înfăţişări. Ea va fi regina erei următoare.
    Regina va fi de culoare albă pentru oamenii albi, neagră pentru oamenii negri şi galbenă pentru persoanele cu ten gălbui. Ea va fi mijlocitoare între Dumnezeu şi oameni. Prin Isus Cristos va revărsa toate harurile şi puterile pe care le-a primit. Mantia ei va acoperi întregul pământ şi diadema ei îl va înfrumuseţa. Inima ei va conduce întreaga lume până la sosirea Judecăţii Universale.

    ISUS DEPRE VENIREA PĂCII

    -"Am adus Pacea când m-am născut, dar lumea nu a primit-o. Lumea are dreptul la pace. Oamenii sunt copiii lui Dumnezeu. Dumnezeu le insuflă Spiritul Său. Dumnezeu nu poate permite să fie făcut de ruşine, şi de aceea copiii lui Dumnezeu au dreptul să se bucure de Pacea pe care am promis-o. "


    CALEA CELOR NOUA FERICIRI sau PREDICA DE PE MUNTE
    http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/leonard-oprea-calea-celor-noua

    RăspundețiȘtergere
  14. Stii, draga mea Daniela, ma bucur ca incepe primavara Bisericii. E un dar minunat al Tatalui Ceresc si al Reginei Pacii...

    Dumnezeul meu te iubesc si-ti multumesc pentru tot... pentru pastorii nostri. Binecuvantat sa fie numele Domnului.

    Mesajul din 18 Martie 2013 “Dragi copii, vă chem să binecuvântaţi numele Domnlui cu încredere totală şi cu bucurie, şi să îi mulţumiţi din inimă, zi de zi, pentru marea Sa iubire. Fiul meu, prin iubirea pe care v-a dovedit-o pe Cruce, vă iartă totul, astfel încât, nu trebuie să vă fie ruşine sau sa vă ascundeţi şi din frică să nu îi deschideţi inima Fiului Meu. Din contră, copilaşii mei, împăcaţi-vă cu Tatăl Ceresc astfel încât să vă puteţi iubi aşa cum Fiul meu vă iubeşte. Când vă veţi iubi pe voi, veţi putea să îi iubiţi şi pe ceilalţi . In ei îl veţi vedea pe Fiul meu şi veţi recunoaşte măreţia iubirii Lui. Trăiţi în credinţă! Prin mine, Fiul meu vă pregăteşte pentru munca pe care El vrea să o realizeze prin voi-muncă prin care El vrea să fie glorificat. Aduceţi-i lui mulţumire. In mod special, mulţumiţi-i pentru păstorii voştri-pentru cei care mijlocesc împăcarea voastră cu Tatăl Ceresc. Vă mulţumesc copiii mei! Vă mulţumesc!”
    http://www.pelerinajemira.ro/2011/11/mesajele-de-la-medjugorje/

    RăspundețiȘtergere
  15. VIII PLANUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIITORUL LUMII

    Această perioadă în Planul lui Dumnezeu este Era Mariei!

    Am văzut Preasfânta Treime vorbind despre destinul umanităţii acum cufundate în păcat. Îngerii s-au prosternat, sfinţii şi tot Cerul în acelaşi timp au adorat-o în tăcere. Tatăl ceresc a spus:
    - Lumea cufundată în păcat trebuie să fie distrusă, conform Dreptăţii mele.
    Apoi L-am văzut pe Isus, Iubirea Milostivă, lângă Tatăl, rugându-se în faţa Tatălui, şi, deşi Una cu El, era, totuşi, o persoană diferită şi a spus:
    - Tatăl meu, eu sunt fiul tău. Mi-ai poruncit să mor pentru această lume!
    Apoi, i-a arătat rănile sale, care ardeau ca focul. Mâna Tatălui Ceresc nu mai părea o mână părintească, ci o mână care pedepseşte, o mână grea, dreaptă, care purta greutatea lumii. Isus a pus mâna rănită sub mâna Tatălui Său şi a cerut:
    - Te rog, ai milă pentru un timp!
    Dar mâna Tatălui ceresc a împins mâna lui Isus şi a spus:
    - Nu, fiul meu, păcatul strigă pentru dreptate.

    Aceasta a fost o viziune teribilă, deoarece se părea că justiţia va învinge Iubirea Milostivă. Atunci Isus a privit-o Mama Sa, care era lângă El şi a exclamat:
    - Mama Neprihănită, vino, ajută-mă să ţin mâna Tatălui meu Ceresc. În momentul în care Preasfânta Fecioară a pus mâna ei sub mâna lui Isus, Tatăl Ceresc a ridicat mâna şi a spus:
    - Fiul meu, Milostivirea a învins. Lumea păcătoasă are parte de Milostivire datorită rugăciunii Neprihănitei Mame a lui Dumnezeu. Îi vom încredinţa ei misiunea de a salva lumea. Pentru a salva lumea, ea are nevoie de putere. Prin urmare o vom investi pe Neprihănita Mamă a lui Dumnezeu cu puteri de Regina. Titlul ei va fi: "Regina Biruitoare a lumii". Omenirea, care este condamnată să moară din cauza păcatelor sale, va primi harul şi mântuirea prin ea. Vom pune sub mantia ei o multitudine de îngeri.

    Pe când Tatăl Ceresc pronunţa aceste cuvinte, armatele creşti au strigat de bucurie, lăudând-o pe Maria. Atunci când Fecioara Maria a apărut a fost împodobită cu cele trei mari virtuţi: puritate imaculată, iubire arzătoare şi umilinţă profundă. Privind-o - deşi El însuşi îi dăruise virtuţile – chiar şi Dumnezeu o admira!
    Inima ei s-a umplut de fericire pentru că cuvintele pe care, ca fetiţă necunoscută din Nazaret le-a pronunţate în Magnificat: „şi a înălţat pe cei smeriţi", au fost împlinite în ea. Sfânta Treime a încoronat-o. Coroana strălucitoare era alcătuită din trei piese, semnificând Tatăl, Fiul şi Spiritul Sfânt. Când mantia regală a fost adusă, am văzut că agrafa acesteia era strălucitoare. Aceasta însemna, de asemenea, relaţia ei cu Sfânta Treime. Aceasta conţinea următoarele: fiica Tatălui, Mama Fiului şi Mireasa Spiritului Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dumnezeu (Lumina Întreit Sfântă) s-a manifestat în Maica Neprihănită, ca şi cum Spiritul Sfânt ar fi umbrit-o din nou, pentru ca ea să-l poată da pe Isus din nou lumii. Tatăl ceresc a umplut-o cu haruri. De la Fiul, fericire de nedescris şi iubire au radiat spre ea, ca şi cum El ar fi vrut să o felicite, în timp ce-i spunea:
    - Mama mea Neprihănită, Regină Biruitoare a lumii, arată puterea Ta! Acum vei fi salvatoarea omenirii. Precum ai fost parte la opera mea de salvare ca şi Co răscumpărătoare conform Voinţei mele, aşa vreau să împărtăşesc cu tine puterea Mea de Rege. Astfel îţi încredinţez opera de salvare a omenirii din păcat; poţi să o realizezi cu puterea ta de Regină. Trebuie să împărtăşesc totul cu tine. Eşti Co-răscumpărătoarea omenirii.
    Apoi am văzut mantia ei a fost impregnată cu sângele lui Isus, iar acesta i-a dat o tentă roşie. Atenţia mea s-a îndreptat apoi spre îngeri, care au înconjurat-o pe Regina lor cu mare respect. Îngerii erau îmbrăcaţi în alb, roşu şi negru. Am înţeles că albul simbolizează viitoarea puritate a lumii, roşul martiriul sfinţilor şi negrul doliul pentru sufletele condamnate.

    Apoi, Fecioara Maria a început să meargă încet şi maiestuos spre lume. Am văzut lumea ca o sferă imensă acoperită cu o coroană de spini, căci era plină de păcat, şi Satana, sub forma unui şarpe încolăcit în jurul sferei şi toate felurile de păcate şi murdărie ieşind din el. Fecioara Maria s-a ridicat deasupra sferei ca Regină Biruitoare a lumii. Primul său act ca Regină a fost să acopere lumea cu mantia ei, impregnată cu sângele lui Isus. Apoi, ea a binecuvântat lumea şi am văzut că, în acelaşi timp, Preasfânta Treime, de asemenea, a binecuvântat lumea.

    Şarpele satanic apoi a atacat-o cu ură teribilă; vărsând flăcări pe gură. M-am temut că mantia ei va fi atinsă de foc şi va arde, dar flăcările nu au putut-o atinge. Fecioara Maria a fost calmă ca şi cum nu ar fi fost într-o luptă, şi calmă a păşit pe gâtul şarpelui. Şarpele nu s-a oprit din aruncarea flăcărilor, simbol al urii şi răzbunării, dar nu putea face nimic, în timp ce coroana de spini a dispărut din jurul lumii, precum şi din mijlocul ei un crin a apărut şi a început să înflorească.

    De asemenea, am văzut că binecuvântarea Maicii Domnului a coborât peste toate neamurile şi oamenii. Vocea ei era indescriptibil de calmă şi maiestuoasă atunci când a spus:
    - Aici sunt! Eu vă voi ajuta! Eu voi aduce ordine şi pace!
    Apoi, Isus mi-a explicat:
    - Mama mea Neprihănită va birui păcatul prin puterea ei de Regină. Crinul reprezintă purificarea lumii, sosirea erei de paradis, atunci când omenirea va trăi fără păcat. Va fi o lume nouă şi o eră nouă. Va fi era în care omenirea va recupera ceea ce a pierdut în paradis. Când mama mea Neprihănită păşeşte pe gâtul şarpelui, uşile iadului vor fi închise. Armatele de îngeri vor lua parte la luptă. I-am însemnat pe ai mei cu sigiliul meu, astfel încât să nu se piardă în bătălie.

    RăspundețiȘtergere
  17. "Mama noastra Neprihănită, arată-ne puterea ta".
    Cum putem grăbi biruinţa Reginei lumii?

    Isus a spus:
    - Mama mea Neprihănită va fi Co-răscumpărătoarea acestei noi ere care va veni.
    - Isuse al meu, ce trebuie să facem pentru a grăbi biruinţa Mamei noastre Neprihănite şi Regina noastră?
    - Spune frecvent: "Mama noastra Neprihănită, arată-ne puterea ta".
    Când am repetat această rugăciune, am întrebat-o pe Mama noastră:
    - Ce vrei să facem până la venirea erei tale gloriaose?
    Rochia Fecioarei şi-a schimbat culorile. A fost acoperită cu un voal negru transparent, în timp ce am putut vedea în continuare Coroana triplă de pe capul ei. Fericirea de pe chipul ei a dispărut subit şi a apărut o expresie de tristeţe profundă. Şi-a împreunat mâinile şi s-a rugat pentru lume, chmândui pe toţi: "Veniţi, dragii mei copii, să-l consolăm împreună pe Tatăl Ceresc, care este profund ofensat!"
    A fost clar pentru mine că toate lumea, mai ales Ungaria, trebuie să fac multă pocăinţă, reparaţii şi sacrificii.
    Isus mi-a explicat în repetate rânduri ce înseamnă pentru El reparaţia, precum şi ce doreşte ca noi să facem.

    1. Prima formă de a înţelege reparaţia este ca fiecare să facă un efort pentru a-şi schimba viaţa.
    2. "Am răscumpărat lumea cu rugăciune şi post în timpul nopţii. Cer post, rugăciune, Ora Sfântă (Oră de reparaţie, Adoraţie Euharistică – joia), rugăciuni seara şi să înduraţi cu răbdare suferinţele din iubire pentru mine".
    3. Isus cere rugăciunea Rozariului. Am văzut că, atunci când pe o boabă se spune rugăciunea, câte o picătură din sângele lui Isus cade pe persoana pentru care se spune sau pe acele suflete pe care Isus vrea să salveze. Aceasta rugăciune este cerută în special pentru sufletele purgatoriu.
    4. Isus cere in special Devoţiunea şi Consolarea Inimii Neprihănite a Mamei Sale.

    Rugăciunea de seara

    Preasfânta Fecioară cere o oră de reparaţie (Ora Sfântă) joia. Acesta poate fi făcută individual sau în familie, în comunitate; în biserică în faţa Preasfântului Sacrament sau acasă, recitând rozariul, citind şi meditând Evanghelia, punându-ne în prezenţa lui Isus şi a Mamei Sale Neprihănite.
    Când cineva se trezeşte noaptea, trebuie să încerce să spună o rugăciune înainte de a adormi din nou; cei care nu pot dormi noaptea, în special persoanele în vârstă îşi pot umple timpul cu rugăciune, rugându-se pentru sufletele care în acele momente sunt în agonie. Mama Fecioară a spus: "Dacă din ce în ce mai multe suflete se roagă noaptea, Flacăra Iubirii mele va creşte proporţional cu numărul celor care se roagă."




    RăspundețiȘtergere
  18. Am observat ca mi-ai mai scris niste fragmente. Eu le-am copiat pe toate intr-o postare, pe care am sa o aranjez si cu cateva imagini dupa ce-mi vei fi trimis cateva randuri despre Sora Maria Natalia. De fapt eu vreau doar sa scriu cine a fost ea, in ce conditii a primit aceste mesaje (daca au fost locutiuni sau mesaje, insotite de imagini - lucru evident ce reiese din aceste fragmente). As mai vrea sa stiu si daca este vorba despre o carte/caiet cu titlul "Regina Biruitoare a Lumii" sau a fost doar titulatura sub care Sfanta Fecioara i s-a prezentat.
    Ma intereseaza aceste amanunte, pentru ca eu am preferat - atunci cand a fost vorba de mesaje - sa scriu despre vizionari a caror identitate se cunoaste, se cunosc multe imprejurari din vietile lor, ca o garantie, intr-un fel, asupra provenientei mesajelor, caci apar mesaje care nu vin de la Isus si Sfanta Fecioara, dar care apar ca fiind trimise de Ei unor vizionari despre care nu se stie nici daca exista, darmite sa li se mai cunoasca viata...

    Iar despre Papa Francisc... imi amintesc ca aseara o regizoare de film (nu imi amintesc numele ei) spunea la TVR1 cat de mult a cucerit-o acest Papa si ca, din punctul ei de vedere, se aseamana mult cu Ioan Paul II, iar Papa Benedict al XVI-lea a fost "o grefa" care sa-i uneasca pe cei doi in lucrarea pentru Biserica. Interesanta remarca, de meditat...

    Te imbratisez cu drag.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
  19. Laudati sa fie Isus si Mama Sa Neprihănită!
    Draga mea Daniela,

    Din fragmentul pe care l-am postat ieri (VIII PLANUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIITORUL LUMII) reise ca Preasfanta Treime i-a dat Preasfintei Fecioare Maria titlul de "Regina Biruitoare a lumii".”, care a devenit si titlul cartii.
    „...Îi vom încredinţa ei misiunea de a salva lumea. Pentru a salva lumea, ea are nevoie de putere. Prin urmare o vom investi pe Neprihănita Mamă a lui Dumnezeu cu puteri de Regină. Titlul ei va fi: "Regina Biruitoare a lumii".”

    Aceasta carte se bazeaza pe jurnalul sorei Natalia si pe alte mesaje pe care le-a dat mai multor persoane. Dar cred ca fragmentele pe care le postez astazi vor clarifica tot ceea ce vrei sa stii.

    Este interesanta remarca regizoarei. Cert e ca fiecare om este o veriga importanta in lucrarea pentru Biserica. Aici se potrivesc vorbele diplomatului Nicolae Titulescu: “Fiecare isi are misiunea sa. Cu totii uniti, cum ne-am putea indoi de succes?”

    Te rog sa recitesti textele inainte de a le posta. Mai sunt cateva greseli.
    Iti multumesc si te imbratisez cu mult drag,
    Mama noastra Neprihanita, arata-ne puterea ta!
    Camelia

    COPERTA - Imaginea Reginei Biruitoare a lumii
    The Victorious Queen of the World: The Spiritual Diary of a Contemporary Mystic, Sr. Natalia of Hungary
    http://www.amazon.com/The-Victorious-Queen-World-Contemporary/dp/B0006F438O

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=465014856889835&set=a.465014850223169.107496.465014660223188&type=1&theater
    Varianta în engleză:
    http://www.scribd.com/doc/25091544/The-Victorious-Queen-of-the-World

    SORA MARIA NATALIA MAGDOLNA, “REGINA BIRUITOARE A LUMII”
    “Biruinţa este în mâna mea.” (mesaj pe copertă)
    Jurnalul unei mistice contemporane, Sora Natalia a Ungariei
    Nihil obstat, Fr. Antonio González, Cenzor eclezial
    Bun de tipar, Jesús Garibay B., Vicar General , Guadalajara, Jal. Jun. 1, 1999
    Titlul original în maghiară: A VILAG GYOZEDELMES KIRALYNOJE

    RăspundețiȘtergere
  20. Mesajul Fecioarei pentru un suflet trist - „Fii mereu zâmbitoare!”

    - "Fiica mea scumpă. Faci dificilă apropierea mea, dacă ai îndoieli. Ai încredere în mine ca un copil, nu te voi dezamăgi! Nu sunt eu o mama iubitoare, nu sunt eu mai bună decât tine!?
    Fii mulţumită şi fericită cu destinul pe care Fiul meu l-a ales pentru tine. Pune-ţi planurile proprii în inima mea maternă. În acest fel, ne vei deveni plăcută mie şi lui Isus. Te iubesc aşa cum îi iubeşti şi tu pe copii şi te îngrijeşti de ei, te iubesc chiar mai mult şi am grijă de tine.
    Te ţin în palma mea şi te copleşesc cu cu haruri în măsura în care te abandonezi mie!
    În schimb, te rog, ca atunci când vorbeşti cu mine şi cu familia ta să fii mereu zâmbitoare, şi să le zâmbeşti la toţi cei pe care-i întâlneşti. Fă ca aceasta să fie pâinea ta zilnică de har până la moartea ta. Ori de câte ori îi vei zâmbi cuiva, zâmbetul meu va radia asupra ta. Acesta va fi secretul iubirii noastre. Ar trebui să citeşti mesajele mele mai ales atunci când inima ta este copleşită de amărăciunea vieţii!

    VIAŢA DE RUGĂCIUNE
    Doar priveşte-Mă!

    Trebuie doar să-L priveşti pe Isus, să te gândeşti la El, să-L îmbrăţişezi. Dacă vei face acest lucru, El te va îmbrăţişa în tăcere. Priveşte-L în tăcere, şi permite-I să crească în tine, în timp ce tu te faci mică. Trebuie să te bucuri de El, să-L vezi, să-L simţi , şi să te bucuri de privirea Lui. Trebuie să te odihneşti în El şi să experimentezi iubirea Lui divină.

    INTRODUCERE

    Sora Maria Natalia, aparţinând congregaţiei „Surorile Sfintei Maria Magdalena”, s-a născut în 1901 în apropiere de Pozsony, în prezent Slovacia. Părinţii ei erau meşteşugari de origine germană. De mică, ea a învăţat limbile germană şi maghiară şi, mai târziu, franceza. A primit mesajele în limba maghiară. Viaţa ei este plină de evenimente istorice şi politice, deoarece ea a trăit cea mai mare parte a secolului XX. A murit pe 24 aprilie 1992, în parfum de sfinţenie.
    De la o vârstă fragedă ea a perceput în mod clar vocaţia sa religioasă şi la şaptesprezece ani a intrat în mănăstirea de la Pozsony. La treizeci trei de ani, a fost trimisă de către superiorii săi în Belgia, de unde a revenit în scurt timp din cauza îmbolnăvirii, şi s-a întors în Ungaria, ţara ei mamă, unde a vieţuit în mănăstirile din Budapesta şi Keeskemet.
    În Ungaria, ea a început să aibă viziuni şi locuţiuni interioare referitoare la destinul Ungariei şi al lumii, chiar copil fiind a trăit puternice experienţe mistice . Aceste mesaje sunt un apel la ispăşirea păcatelor, schimbarea vieţii şi Devoţiunea la Inima Neprihănită a Mariei ca Regină Biruitoare a lumii. Cele mai multe dintre aceste mesaje au fost scrise între 1939 şi 1943.
    În timpul celui de-al doilea război mondial, sora Natalia l-a sfătuit pe Papa Pius al XII-lea să nu meargă la Castelgandolfo, unde era reşedinţa sa de vară, pentru că va fi bombardat, aşa cum s-a şi întâmplat.
    Sora Natalia a trebuit să transmită nişte mesaje foarte dure ierarhilor catolici din Ungaria: să împartă averea lor la săraci, să-şi abandoneze palatele şi să facă pocăinţă.

    Pentru mulţi acest apel a fost nu doar o nebunie, ci o absurditate. Doar câţiva au acordat atenţie apelului "Apostolatul Schimbării". Numai după război, în 1945, când Cardinalul Mindszenty a fost ales Primat al Ungariei, mişcarea de schimbare a fost luată în serios. El a vrut să construiască o capelă în Budapesta şi a acordat permisiunea pentru înfiinţarea unui nou ordin de maici, al căror singur scop ar fi fost acela de a face reparaţii şi pocăinţă pentru păcatele naţiunii. Dar, din păcate, a fost prea târziu şi capela nu a fost terminată niciodată. Autorităţile comuniste nu doar că au interzis întemeierea unui nou ordin, dar le-au dispersat şi pe cele deja existente.

    RăspundețiȘtergere
  21. Teroarea împotriva poporului maghiar în acea perioadă a fost de trei ori mai severă decât în ţările vecine. Armata Roşie a făcut martiri cu miile, printre care Episcopul Apor de Gyor, care a încercat să-şi apere turma, în majoritate alcătuită din femei, care căutau refugiu în biserici pentru a nu fi violate.
    Cu toate acestea, Armata Roşie a fost indulgentă în comparaţie cu comuniştii trădători maghiari, în special liderul Matías Rákosi. Acest om plin de cruzime a trimis mii de intelectuali la moarte şi furia lui a fost, în principal, îndreptată împotriva Bisericii Catolice. A confiscat toate şcolile catolice, a dispersat ordinele religioase şi a ocupat mănăstirile.
    Toată lumea a aflat despre soarta tragică a primatului Ungariei, Cardinalul Joseph Mindszenty, care a luptat cu curaj impotriva tiraniei roşii. După ce a fost închis în timpul celui de-al doilea război mondial de către naziştii germani pentru că i-a ajutat pe evrei, acum comuniştii l-au arestat sub acuzaţii false şi l-au supus la cele mai umilitoare torturi. Atunci când voinţa sa de fier a fost zdrobită prin administrarea drogurilor, a fost supus la un simulacru de proces. Turma lui s-a speriat şi s-a dispersat atunci când şi-a văzut păstorul înfrânt. Sora Natalia a împărtăşit soarta surorilor ordinului ei şi a trebuit să trăiască în ascuns, dar viaţa sa mistică a continuat şi, sub îndrumarea unui nou director spiritual, în 1981, ea a început să scrie din nou în jurnal.

    Avem în mâinile noastre o comoară mistică de valoare inestimabilă, la înălţimea celorlalte mari comori ale misticilor creştini, Sf. Ecaterina de Siena, Sf. Gertrude, Sf. Tereza a lui Isus şi Sf. Margareta Maria Alacoque. Am găsit mesaje, lecţii şi avertismente îndreptate spre toţi şi mai ales spre preoţii care trăiesc la sfârşitul acestui secol. Avem nevoie de acest ghid într-un moment în care pilonii tradiţionali se clatină şi există confuzie chiar şi între persoanele consacrate.

    Această carte se bazează pe jurnalul sorei Natalia şi pe alte mesaje pe care le-a dat mai multor persoane. Sora Natalia şi-a oferit viaţa pentru preoţi, atunci când a intrat în mănăstire. Domnul a acceptat oferta ei: ea a suportat suferinţe incredibile, în trup şi în suflet, pentru că Isus a împărtăşit cu ea Crucea Sa, durerea pe care El o simte pentru preoţii căldicei şi, de asemenea, bucuria pentru cei buni şi fideli. Ea s-a identificat complet cu Isus. Isus S-a bucurat şi a suferit în ea aşa cum el însuşi a spus: "Pentru fiii mei preaiubiţi, preoţii".

    Stephen Foglein

    RăspundețiȘtergere
  22. RAPORTUL OFICIAL al unui profesor de teologie
    (21 ianuarie 1943)

    Raportul a fost elaborat de părintele Jeno Krasznay, STD, un teolog de renume european din acea vreme. Profesorul Krasznay s-a născut în 1909, în Esztergom, Ungaria. A fost hirotonit preot în 1932. La început a slujit în Eparhia de Veszprem. Între 1936 şi 1943 a fost profesor de religie într-o şcoală secundară (gimnaziu). A fost ulterior numit asistent al Episcopului Istvan Hasz. Împreună cu acest episcop a emigrat în Elveţia în 1945. Acolo, s-a dedicat îngrijirii refugiaţilor din Ungaria.
    Părintele Krasznay a fost îndrumătorul spiritual al sorei Natalia în 1939 şi din nou în 1943. După un studiu atent, el a prezentat un raport oficial în faţa superiorilor săi. Vom menţiona câteva fragmente din raport:

    "Am întâlnit-o pe sora Natalia în timpul unui exerciţiu spiritual pe care l-am condus în mănăstirea Surorilor Bunului Păstor a Sf. Maria Magdalena în Keeskemet. Cu îndoială şi teamă, mi-a vorbit despre experienţele ei mistice, pe care le primea frecvent în rugăciune, şi de suferinţele care urmau acestor experienţe. Ascultând relatările ei, mi-a fost clar că primea haruri extraordinare. De atunci - cu permisiunea superiorilor mei - am menţinut legătura cu sora Natalia prin scrisori şi prin vizite o dată sau de două ori pe an pentru a-i da sfaturi spirituale.
    Având în vedere temerile şi nesiguranţa ei din ultimii doi ani m-am întrebat: Sunt experienţele ei reale sau nu? Este viaţa ei mistică o conlucrare cu harul lui Dumnezeu? Sunt mortificările pe care şi le impune pentru ea şi pentru alţii inspirate de Dumnezeu?

    Pentru a obţine un răspuns la întrebările mele, am supus-o unor teste dure de ascultare. Ea a urmat indicaţiile mele cu încredere oarbă. La ordinele mele, a încercat să evite vocile şi viziunile. Am folosit următoarele resurse pentru a ajunge la o evaluare adecvată a vieţii ei mistice:
     M-am consultat cu preoţii iezuiţi.
     Am citit literatura de specialitate pe această temă, în special viaţa Sf. Tereza a lui Isus
     Am analizat cu atenţie răspunsurile sale la întrebările şi obiecţiile mele.
     M-am consultat cu superiorii ei.

    Am studiat psihologia, în special „Die Fulle der Gnaden” („Plinătatea Harului”) a iezuitului Auguste Poulain. Prin acest studiu atent, viaţa spirituală a sorei Natalia a devenit treptat, clară pentru mine. Am observat următoarele caracteristici la ea: era foarte sensibilă şi se lupta cu îndoieli repetate de fiecare dată. Pentru o lungă perioadă de timp nu am înţeles acest fenomen, pentru că pentru mine era foarte dificil să corelez starea ei cu harurile extraordinare de care îmi vorbea.. Cu toate acestea, am descoperit că acest fenomen se datorează fragilităţii umane care însoţeşte adesea sufletele în calea spre uniunea mistică.
    Chiar mai mult, am observat că sora Natalia deja avansase considerabil pe această cale. Am observat semne de virtuţi eroice din ea, între care cele mai remarcabile erau voinţa de a se supune şi o sinceritate autentică. După observarea mea îndelungată şi un studiu atent am ajuns la concluzia că experienţele mistice pe care ea le descria sincer erau într-adevăr reale, că primea într-adevăr acele viziuni şi mesaje. În mănăstire trebuia să se supună unor teste serioase şi întristări provocate de surorile ei. S-a suspus acestor încercări cu o credinţă fermă. Multe dintre surorile ordinului ei mi-a spus că ele nu au ar fi fost capabile să reziste la încercările prin care a trebuit să treacă sora Natalia.

    Sora Natalia a primit prima mare revelaţie, după anumite experienţe iniţiale, în noiembrie 1941, conform însemnărilor sale făcute înainte de luna august 1942 şi date părintelui Biro, un preot iezuit decedat.

    Pe cale mistică, sora Natalia a primit informaţii cu privire la deciziile şi planurile secrete despre care doar câţiva oameni din Budapesta ştiau la acea dată.
    Prin urmare, afirm că sunt pe deplin convins că, în cazul sorei Nataliei vedem lucrarea supranaturală a Domnului nostru Isus Cristos!”

    RăspundețiȘtergere
  23. Se vorbeste in INTRODUCERE despre soarta tragică a primatului Ungariei, Cardinalul Joseph Mindszenty.

    Cardinalul Mindszenty şi lupta împotriva comunismului
    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/cardinalul-mindszenty-i-lupta-impotriva-comunismului

    Cardinalul Mindszenty, un martir al timpurilor noastre
    http://lumea.catholica.ro/2010/04/cardinalul-mindszenty-un-martir-al-timpurilor-noastre/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.