joi, 14 februarie 2013

LANTUL SFANTULUI ROZARIU IL VA FACE, IN FINAL, PE SATANA COMPLET INOFENSIV

   din locutiunile interioare ale preotului Stefano Gobbi
Coperta cartii in limba romana:
"Catre Preoti, fiii preaiubiti ai
Sfintei Fecioare"

    Preotul italian Stefano Gobbi (22 martie 1930 - 29 iunie 2011),  a fost fondatorul (la inceputul anilor '70) a "Miscarii Sacerdotale Mariane" din care fac parte cardinali, sute de episcopi, zeci de mii de preoti si sute de mii de credinciosi, mai ales familii, in lumea intreaga.
   Apostol neobosit, in cursul nenumaratelo sale calatorii prin lume, s-a facut ecoul Sfintei Fecioare de la Fatima.
   Mica sa "carte albastra" (tradusa si in limba romana) este cunoscuta in intreaga lume: ea contine mesajele Sfintei Fecioare pe care el le primea sub forma de locutiuni interioare.
   In testamentul sau, el a marturisit: "Las ca testament spiritual, tot ceea ce este scris in cartea < Sfanta Fecioara catre fiii Ei preaiubiti > si atest ca aceste mesaje au fost primite de mine sub forma de locutiuni interioare.


   La 7 octombrie 1992, Sfanta Fecioara Maria, Regina Rozariului, i-a dictat Parintelui Stefano Gobbi (Don Gobi - nume prin care este mai cunoscut):


Parintele Stefano Gobbi impreuna cu Papa
Ioan Paul II
   "Lantul cu care trebuie sa fie legat marele balaur este format din rugaciunea facuta cu Mine si prin intermediul Meu. Aceasta rugaciune este cea a SFANTULUI ROZARIU. Un lant, de fapt, are in primul rand sarcina de a limita actiunea, apoi de a face prizonier si, in sfarsit, de a zadarnici orice activitate a celui care este legat cu el. LANTUL SFANTULUI ROZARIU are, mai intai de toate, sarcina de a limita actiunea adversarului Meu. Fiecare Rozariu pe care il spuneti cu Mine, are ca efect restrangerea actiunii celui rau, sustragerea sufletelor de sub influenta sa malefica si acordarea unei forte crescute de expansiune a binelui in viata multora dintre sarmanii Mei copii. LANTUL SFANTULUI ROZARIU are si efectul legarii Satanei, adica de a face neputincioasa actiunea sa si de a diminua si slabi tot mai mult puterea sa diabolica. De aceea, orice Rozariu recitat bine este o puternica lovitura data raului, insemnand prabusirea unei parti a domniei sale. LANTUL SFANTULUI ROZARIU obtine, in final,  rezultatul de a-l face pe Satana complet inofensiv.
Parintele Stefano Gobbi cu putin timp inainte de plecarea
 in Casa Tatalui
   Marea sa putere este pe cale de a fi nimicita. Toate duhurile rele vor fi azvarlite in iazul de foc si pucioasa, Eu voi inchide poarta cu cheia Puterii Lui Cristos si astfel nu vor mai putea iesi in lume sa dauneze sufletelor. INTELEGETI ACUM, FIII MEI PREAIUBITI, IN ACESTE TIMPURI DIN URMA ALE BATALIEI DINTRE MINE - FEMEIA INVESMANTATA IN SOARE, SI MARELE BALAUR (Apocalipsa cap.12) DE CE VA CER EU SA INMULTITI PESTE TOT CENACOLELE DE RUGACIUNE, CU RUGACIUNEA SFANTULUI ROZARIU, MEDITAREA CUVINTELOR MELE SI CONSFINTIREA VOASTRA LA INIMA MEA NEPRIHANITA?
   PRIN ACESTEA, VOI DATI MAMEI VOASTRE CERESTI POSIBILITATEA DE A INTERVENI PENTRU LEGAREA SATANEI, CA SA-MI POT INDEPLINI ASTFEL MISIUNEA DE A-I ZDROBI CAPUL, ADICA DE A-L INVINGE PENTRU TOTDEAUNA, INCHIZANDU-L IN ABISUL SAU DE FOC SI PUCIOASA.
   Umila si fragila coarda a Sfantului Rozariu formeaza lantul puternic cu care voi face prizonier pe intunecatul stapanitor al lumii, vrajmasul Lui Dumnezeu si al slujitorilor Sai fideli.
   Astfel, mandria Satanei va fi inca o data invinsa de puterea celor mici, umili si saraci.
   In tim p ce va anunt astazi ca este aproape aceasta mare victorie a Mea, care va duce la eliberarea voastra sigura, va daruiesc mangaierea prezentei Mele printre voi si va binecuvantez."
    





din cartea: "CATRE PREOTI, FIII PREAIUBITI AI SFINTEI FECIOARE"  (locutiunile preotului Stefano Gobbi - fondatorul Miscarii Sacerdotale Mariane)


   






 Mai multe mesaje din aceasta carte puteti citi la eticheta: http://dinimaginatie.blogspot.ro/search/label/Locutiunile%20preotului%20Stefano%20Gobbi%20%28Miscarea%20Sacerdotala%20Mariana%29

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.