miercuri, 18 aprilie 2012

Duhul Sfant se manifesta

despre Constanza Callegari mai puteti citi in postarea "Readuceti sufletele la Dumnezeu"
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/06/readuceti-sufletele-la-dumnezeu_23.html
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                       (extras)        Constanza Callegari (1890 - 1986)

     Sunt putine cartile consacrate Duhului Sfant. La fel este si cu revelatiile contemporane: majoritatea se refera la Divinul Mantuitor si la Mama Sa. Printre rarele revelatii care ne favorizeaza o mai buna cunoastere a Duhului Sfant, a Treia Persoana a Preasfintei Treimi, le-am descoperit pe cele primite de Constanza Callegari, o mama de familie italianca.
     Mons.  Luigi Tonutti, preot italian experimentat in discernerea carismelor, ne-o prezinta:
     " Am intalnit-o in mod providential in 1981 printre participantii la o adunare spirituala la Assisi. Apoi m-am apropiat de ea in mai multe randuri si am asistat-o in ultimele clipe ale vietii, in 31 decembrie 1986, cand murea la Florenta, repetand incontinuu invocatii catre Duhul Sfant.
     La cererea a numeroase persoane si plin de admiratie pentru virtutile defunctei, mi-am asumat sarcina de a strange intr-un volum scrierile sale care se intind pe ultimii cincisprezece ani ai vietii, pentru a le prezenta unui public mai larg; am facut-o ca omagiu pentru persoana sa si pentru ca pretioasele invataminte sa fie spre folosul cat mai multor oameni.
     In timpul razboiului din 1914 - 1918 ea era profesoara de educatie fizica la Cremona si a activat cu o daruire totala  in cadrul  Crucii Rosii.
     Intr-o duminica a insotit un grup de eleve intr-o audienta la Papa Pius XII, care in mod patern  le-a complimentat pe tinerele fete si pe profesoara lor, urandu-i acesteia din urma o lunga viata activa, pana la a sasea generatie. In 1986 Constanza ajunsese la a cincea. Cu putin timp inainte de a parasi aceasta lume, ea a aflat despre nasterea unui descendent din a sasea generatie.
     Constanza Callegari primea de obicei, dupa ce se ruga, mesaje de la Domnul, pe care le transmitea in scris sau verbal. Cand sfarsea de scris un mesaj, era ca si cum s-ar fi trezit dintr-un somn lung. Se citea atunci ceea ce scrisese sau ceea ce se notase dupa dictarea sa: totul era nou pentru ea.
     In timpul Liturghiei, Constanza era complet transportata; in special in timpul Consacrarii chipul sau se ilumina. Se ruga zi si noapte.
     Prezenta activa a Duhului Sfant o transforma incetul cu incetul. Ea insasi mi-a marturisit intr-o zi: "De cand convietuiesc cu Duhul Sfant ma simt schimbata in modul meu de a fi, de a gandi, de a vorbi. Sunt de nerecunoscut."  S-a simtit indemnata sa traiasca si sa propage devotiunea si rugaciunea in grupuri, la Duhul Sfant. Ea insasi anima unul dintre ele, adeseori cu participarea unui preot care era directorul sau spiritual.
     Ea avea o afectiune deosebita pentru Papa si se ruga mult pentru el. A lasat multe mesaje si preziceri la adresa lui. Il citez doar pe cel din 1981 (la cinci zile dupa atentat): "Pastorul se va vindeca rapid si va fi mai puternic decat inainte; el isi va continua, chiar si in mijlocul pericolelor, al suferintelor si obstacolelor, atat de delicata si obositoarea sa misiune."
_________________
Moarte sfanta    
_________________
     Constanza a primit ultimele sacramente. Era luminoasa si fericita, spunand ca vede multa lumina, ca vede pe Duhul Sfant, pe Sfanta Fecioara de la Medjugorje si pe Sfantul Arhanghel Mihail. Cu ochii atintiti spre inaltimi, stralucind de fericire, Constanza intra in eternitate la 31 decembrie 1986, la varsta de 96 de ani. (Don Luigi Tonitti)

___________
Mesajele
___________
     Duhul Sfant se manifesta.
     Lumini binefacatoare inflacareaza inimile oamenilor care cer interventia Sa. Cereti-o cu o iubire perseverenta si va va fi acordata. Cum se poate simti prezenta Duhului Sfant?, va intrebati adeseori. Cum? Daca ati sti sa va reculegeti, ati intelege prin intuitie. Manifestarile Sale sunt multiforme si imprevizibile, potrivit nevoilor voastre. El se poate manifesta sub forma unei intuitii vii, a unei cunoasteri subite a perceptiilor intelectuale,  a unei clarificari nesteptate a problemelor care vi se par insolubile, a rezolvarii subite a unor situatii incurcate si aparent fara iesire,  a limpezirii si intelegerii in corelarea lor a unor vagi concepte spirituale, a schimbarii in bine a unor sentimente neplacute,  a unei resemnari nesperate care imblanzeste niste dureri violente, a schimbarii in afctuoasa intelegere a urii dintre persoane,  a caldurii care triumfa asupra ariditatii spirituale, a unor aranjamente imprevizibile prin care se reiau relatii aparent ireconciliabile, a aplanarii neasteptate a unor relatii de familie tensionate pana in punctul de a se rupe; sau se  mai manifesta in transfigurarea prin lumini misterioase a unor suflete, in sentimente inexplicabile sau in cainte sublime. Poate fi,  de asemenea vorba de schimbarea intr-o adevarata lumina si intr-un mare bine a unei opozitii la bine sau la morala crestina...
     Ascultati vocea care vorbeste inimii fiecaruia dintre cei care stiu si vor s-o asculte. O astfel de voce vine din interior; ea nu este zgomotoasa si nu se face auzita decat de cel care se reculege in tacerea cea mai profunda si este disponibil ascultarii misterioase a Duhului Sfant. (19.1.1975)

________________________________________________________
Pentru ce este nevoie de grupuri de rugaciune?
________________________________________________________
     De ce a vrut Padre Pio sa formeze "grupuri de rugaciune"?  Rugaciunea este forta: va transmiteti forta unii altora sau, mai bine,  cei mai avansati o transmiteti celor mai slabi, sufletelor nou venite,  celor in asteptare sau in pregatire, si astfel cresteti spiritual si nu va pierdeti in aceasta teribila perioada de debandada spirituala si de confuzie.
     Iata de ce sunt necesare "grupurile de rugaciune". Frecventati-le cu perseverenta si cu zel. Eu sunt intotdeauna prezent in adunarile voastre spirituale, care aduc o mare Bucurie Inimii Mele care este sediu si centrala iradiind imensa si eterna Mea Iubire, care lumineaza spiritul vostru tulburat si confuz, care va ajuta sa va reveniti atunci cand nelinistea vrea sa va duca la disperare.
     Caci ce este disperarea? Este absenta Lui Dumnezeu din inimile voastre: voi nu-L iubiti, nu-L simtiti, nu-L cautati pe El, care este Divinul vostru  Mantuitor. Aceasta este cauza dezechilibrelor voastre fizico-psihice.( 10.12.1976)

___________
Umilinta
___________
     Eu accept rugaciunile care imi aduc bucurie si mangaiere,  dar cea mai mare bucurie a Mea este atunci cand citesc in inimile voastre. Acolo am etalonul, masura, gradul vietii voastre spirituale si asta imi aduce bucurie... sau durere.
     Sa fiti simpli, sa fiti umili, sa stiti sa va reduceti la neant daca vreti sa fiti creaturile mele, instrumente pentru punerea in aplicare a Planului Meu Divin. Sa stiti sa fiti  intotdeauna si peste tot cei din urma si niciodata cei dintai.  Va voi acorda multe haruri, voi salva multe suflete. Umilinta, seninatate, multa, multa iubire si tot raul sau, mai degraba, toate relele lumii vor fi indepartate.
     Uniti-va cu Mine si cu Mama Mea din Cer.  Impreuna cu Duhul Sfant, va binecuvantam in mod cu totul special, facand sa patrunda in voi o lumina si o enrgie intense. (22.1.1977)

___________
Profetiile
___________
    Pacea Mea sa fie cu voi, dragii Mei copii! Nu va lasati impresionati si nu va nelinistiti! Tmpul imi apartine!  Am pus la conditional profetiile, pentru ca deciziile privitoare la evenimente sunt numai si numai in Mainile Atotputernice ale Creatorului. Cine va poate spune, de exemplu,  ca abundenta de bune intentii, de rugaciuni inflacarate, de fapte bune, de sacrificii, de suferinte oferite cu generozitate nu va schimba in totalitate ceea ce fusese prezis? Da, totul poate sa se termine rau, dar tot atat de adevarat este ca totul poate fi oprit. Voi trebuie sa semanati pacea si seninatatea in inimile celor care va inconjoara si va asculta. Astazi toti sunt insetati de noutati, de preziceri, deoarece prezentul este nesigur iar viitorul sumbru.
     Nu, copiii Mei, nu asa se apropie sufletele de Dumnezeu. Raspanditi in jurul vostru seninatatea si increderea. Revelatiile  triste, ba chiar inspaimantatoare, inseamna ca de acum voi sunteti abandonati Vointei Noastre si Iubirii Noastre. Nu va temeti! Purtati-va cu delicatete, cu finete, fara a da impresia de absolut, de definitiv, de irevocabil. Spuneti-le tuturor ca raul poate si trebuie sa se indeparteze, ca exista Cineva care stie cand si cum sa indeparteze nenorocirile, care sunt indepartate prin rugaciune, prin unitatea indisolubila a spiritelor. Si atunci aceasta lumina, care nu trece si nu va trece, va va indeparta de spaima, care nu este decat lucrarea diavolului.
     Uniti-va si rugati-va! Fiti un singur suflet, o  singura rugaciune, o singura dorinta arzatoare!  Cereti cu insistenta Iubirea si Iubirea va fi in voi, cu voi si cu ai vostri, cu fratii vostri de aproape si de departe, prezenti si absenti.  Acesta va fi triumful asupra fortelor raului! (22.1.1977)

__________________________
Vocea Lui Dumnezeu
__________________________
     Pace voua, copiii Mei preaiubiti!  Aud chemarea voastra si,  asa dupa cum v-am promis, sunt cu voi. Daca stiti sa Ma ascultati, nu voi refuza niciodata sa satisfac dorinta voastra omeneasca. Voi trebuie sa considerati ca Eu sunt Voce, Gand si Actiune. Si trebuie sa constat ca astazi, mult mai mult decat in vremurile trecute, voi stiti sa ma ascultati si ca aveti sentimentul prezentei Mele in voi. Daca stiti sa va reculegeti, veti auzi Vocea Mea.  Nu este o voce articulata, este o voce tacuta, dar pe care o veti sesiza cu precizie.
     Pentru a auzi vocea Mea trebuie sa va indepartati de voi-insiva, adica sa va abandonati cu o imensa incredere in Mine,  in actiunea Mea in voi.  Eu voi fi in voi, si atunci veti actiona potrivit vointei Mele si numai atunci cand veti simti ca Eu va fac sa actionati. Trebuie chiar sa spuneti: "Dumnezeu ne-a condus, Dumnezeu este puternic!"  Seninatatea pe care v-o daruiesc este un semn evident al actiunii Mele. Nu aveti, deci, decat sa va rugati intr-o asteptare rabdatoare a efectului actiunii pe care Eu am intreprins-o.
     Pentru Dumnezeu nimic nu este imposibil. Duhul Sfant este executantul activ al planurilor divine. Duhul Sfant actioneaza asupra vointelor, asupra temperamentelor, asupra sufletelor. El le poate misca si transforma. Voi nu aveti decat sa va rugati mult, sa va uniti spiritele incredintandu-le Spiritului Divin.  Mergeti inainte pe calea pe care ati pornit-o; trebuie s-o parcurgeti intr-o asteptare tacuta si atenta si intr-o sfanta si imensa speranta, caci Dumnezeu nu-i deceptioneaza pe cei care au incredere in El, din toata inima lor.
     Va binecuvantez si va strang la Inima Mea, dandu-va o energie si o putere noua, pe care le veti cunoaste si simti din ce in ce mai mult in voi. Va voi face sa actionati si sa vorbiti fara incertitudini.
     Impreuna cu Mama Cereasca va spun: "Curaj!"  Suntem intr-un punct in care multe lucruri se vor putea schimba, daca ramaneti total ancorati in Duhul Sfatului, care este infailibil. (21. 1. 1978).
                                                                                                             
FII SENINA SI ROAGA-TE
__________
Selectia
__________
      Va aduc seninatatea Mea. Numeroase sunt motivele care va coplesesc spiritul pentru ca in decursul acestor ani indelungati a survenit o uzura, s-a operat o transformare - nu in bine, din pacate, ci o considerabila si, asa cum spuneti voi, inspaimantatoare agravare.  Da, trebuie sa admitem, omul este supus efectiv, zi de zi,  unei notabile transformari fiziologice, intelectuale, spirituale si morale. As spune ca totul este in regres, pentru ca omul a degradat totul si a desacralizat o mare parte a vietii sale.
     Sunteti la sfarsitul unei ere si deja se pregatesc vremuri noi.  De aceea, in omenire se opereaza o selectie: sunteti pe cale de a va diferentia in grupuri - nu in categorii.  Repet, in grupuri umane si in aceasta Eu va ajut.  Pentru a fi mai explicit, in timp ce diviziunea capata forma, cei buni se grupeaza de o parte iar cei reprobabili de cealalta, ca in Biblie, Cartea Sfanta care este mereu de actualitate pentru ca, scrisa fiind in vremurile de inceput ale vietii popoarelor, mai degraba a poporului Lui Dumnezeu, prefigureaza si vremurile, popoarele si evenimentele viitoare.
     Toate acestea pentru a va repeta la nesfarsit: Nu va temeti, Eu sunt cu voi care Ma iubiti, care Ma cautati, care nu va plictisiti de Cuvantul Meu. Nu mai priviti in jurul vostru: totul nu este decat coruptie in sensul cel mai grav al cuvantului. Traiti un timp de incercari. Fiti tari in Mine, fiti curajosi ca Sfanta Mea Mama care a suferit totul, divinizandu-l, in asteptarea indeplinirii profetiilor. Eu si cu Ea, Mama Mea si a voastra, va conducem ca sa va aparam si sa va salvam.
     Incercarile sunt numeroase si grele: incercari personale si colective, familiale sau atingand popoarele, incercari interioare - adica spirituale - si incercari teribile provocate de capcanele diavolilor, acesti ingeri razvratiti care sunt dezlantuiti impotriva omului si impotriva cosmosului. Nu va temeti !  Toate acestea sunt pe cale sa se intample si se vor intampla intr-un mod din ce in ce mai evident si perceptibil.
     Oameni si lucruri sunt in curs de schimbare. Voi, sufletele Mele preaiubite, sa nu dati o prea mare importanta acestui lucru: sa studiati fenomenele, dar sa stiti ca Dumnezeu este cu voi si ca nu li se poate intampla nici un rau alesilor Mei, protejatilor Mei, pentru ca Eu veghez asupra lor; si nu exista boala fizica nici de evolutie morala, nici adversitati, nici neintelegeri pe care sa nu le puteti depasi voi insiva, caci Sfanta Treime locuieste intim in voi, in casele voastre si in membrii familiilor voastre. Sa nu va fie frica !  Toate aceste incercari - daca le acceptati in Numele Meu si pentru Mine - toate deciziile si situatiile cele mai dificile, toate evenimentele isi vor gasi rezolvarea doar prin Vointa Lui Dumnezeu cel Atotputernic care apreciaza si va aprecia intotdeauna umilinta voastra, docilitatea voastra la chemarile Sale si la aspiratiile Sale, daca ramaneti atenti la trecerea Duhului Sfant, care sufla intotdeauna cand si cum vrea, dar trece pe alaturi daca voi nu sunteti disponibili sa-L primiti atunci cand trece. (30.9.1981)

_______________
Instrumentul
_______________
     Acolo unde este iubire, Eu sunt prezent cu pacea Mea, care este har sfintitor. Iubirea este un dar al Meu, un dar foarte mare, caci Eu sunt iubirea perfecta si inepuizabila. Iubirea este aici cu voi si va face sa participati la marturia de simpatie pe care o manifestati instrumentului Meu care, in modestia sa, nu se gandea ca va fi sarbatorita in aceasta intimitate cu adevarat scumpa Inimii Mele.
     Mama voastra din Cer a invaluit-o cu mantia Sa protectoare; sanatatea trupeasca pe care i-a redat-o va dura fara intrerupere, caci am constatat ca instrumentul Nostru a stiut sa infrunte moartea fizica pastrandu-si spiritul mereu treaz, intr-o mare ofranda foarte umila si o mare resemnare, ceruta Mamei sale din Cer, care continua s-o pazeasca de boli.
     Sarmanul Meu instrument nu are decat un merit in fata Noastra: acela de a avea o rezerva inepuizabila de bunavointa, adica de deschidere fata de toti. Inima sa este intr-adevar un izvor de bunatate pe care Noi, Sfanta Treime si Mama voastra din Cer, il mentinem tasnitor, pentru a comunica cu voi care Ne iubiti, si a va aduce pacea Noastra si toate darurile care o insotesc, daruri pe care aceasta pace le face accesibile tuturor sufletelor de bunavointa. Astfel, Noi va vom arata caile pe care Parintele Vesnic vrea sa le urmati pentru punerea in aplicare a planurilor Sale.
     Dumnezeu are nevoie de colaboratori umani, si pe cine oare poate El sa se bazeze, daca nu pe aceia dintre copiii Sai care Il asculta si Il urmeaza cu fidelitate? De aceea Eu sunt cu voi pentru a-i spune sarmanului Meu instrument: curaj, continua sa ni te daruiesti Noua si realizarii planurilor Noastre. In schimb, Noi va vom da, tie si alor tai, precum su prietenilor Nostri, toata forta necesara in ceea ce intreprindeti si in toate evenimentele care va vor privi si pe care Noi le vom face ale Noastre atata timp cat veti ramane cu fidelitate creaturile Noastre preaiubite.
     Va binecuvantez. Iubiti-Ne si iubiti-va unii pe altii asa cum va iubim Noi! (23.2.1982)

____________
Dusmanul
____________
     Va aduc binecuvantarea Mea,  caci Eu vad in inimile voastre tulburate o ceata deasa care intristeaza intreaga voastra fiinta. Satan va intuneca spiritul pentru a pune mana pe persoana voastra.
     Copiii mei, nu va lasati prinsi, pentru  ca cel rau va va tara departe, adica departe de Mine.
     Sarmanul Meu instrument este in prezent foarte tulburat.
     Fiica Mea, nu te tulbura astfel, caci iti dau speranta ca nu tu esti cea care scrii, ci Eu vorbesc, iar ceea ce afirm este adevarat. Sa crezi si sa ai ganduri de bine, daca vrei sa ramai cu fidelitate numai in slujba Mea. Nu te lasa absorbita de probleme care nu sunt de resortul tau, daca nu,  asa cum ti-am spus, iti voi retrage carisma. Ti-o spun si ti-o repet: Indoiala ofenseaza Duhul Sfant. Controleaza-te deci, si nu te lasa antrenata intr-o tristete nesocotita. Fii senina si roaga-te!
     De altfel, Eu vad in inimile voastre un sentiment de descurajare, de incertitudine si de mare oboseala spirituala, natural, urmata  imediat de prostratia fizica ce rezulta din ea. Copiii mei, fiti atenti, caci este satan care se introduce in voi pentru a va lua energiile, aceste forte vitale pe care Eu vi le dau. Da, puneti-va in garda, caci este vorba despre o capcana. Eu permit aceasta pentru a masura capacitatea voastra de rezistenta si posibilitatile voastre de lupta interioara. Priviti-Ma si invocati puternicul Meu ajutor, iar Eu vi-l voi da. Va voi intari vointa de a lupta si va voi elibera de aceasta sugestioanare nefasta. Caci, intr-adevar, daca ea ar continua, v-ar aduce intr-un asemenea grad de slabiciune incat v-ati pierde si forta fizica de a rezista. Eu sunt cu voi si nu vreau sa va pierd. Invocati puterea Mea si va voi asculta; si astfel veti reincepe sa credeti, sa sperati, sa actionati. Nu va temeti!  Rugati-va cu o credinta vie, vorbiti-Mi, spuneti-Mi toate nelinistile voastre si tot ceea ce va tulbura;  aceasta este rugaciunea pe care o vreau!
     Cat sunteti de fragili! Nu va faceti probleme, ci spuneti-va: "Dumnezeu este cu mine si nici o forta omeneasca nu I se poate opune." Asa veti invinge, iar drumul vostru - pe care Eu vi l-am aratat - se va redeschide la aceste cuceriri care sunt deja stabilite in planul Treimii. (26 aprilie 1982)

______________
Ioan Paul II
______________
      Pacea sa fie cu voi! V-o dau ca ea sa zamisleasca in voi roade de har. V-ati rugat iar Eu v-am auzit. Am simtit o mare mangaiere, pentru ca rugaciunea este caldura, este o flacara care arde in voi. Fiti simpli si umili: vorbiti-Mi cu o abandonare afectuoasa si o incredere totala. Imitati-l in toate pe Vicarul Meu, apostol sfant al iubirii, este un pelerin curajos, care parcurge drumurile unei lumi corupte si pline de capcane, pentru a-i duce Cuvantul Lui Dumnezeu - vesnic si mereu actual -  si Pacea Cerului pe care nu o poti poseda daca nu ai iubire in inima.
     Ura naste confuzie, provoaca minciuna, ba chiar violenta care suprima si distruge, in timp ce iubirea construieste si uneste. Iata de ce, in zilele noastre nu se mai stie a afla calea pacificarii: pentru ca sefii vostri nu se iubesc si, din mandrie, fiecare crede, pe nedrept,  ca numai ideile sale sunt juste, de unde disensiuni si neintelegeri.
     Voi nu mai puteti suporta, nici macar vag,  binele pe care pelerinul iubirii l-a adus lumii.   Cand saruta pamantul, chiar in tarile necrestine,  este ca si cum ar saruta inima tuturor oamenilor, de toate rasele, de toate religiile. Va voi spune ca acest sarut a fost simtit si apreciat, in sensul sau profund, de oamenii cei mai simpli, de tineri si de sufletele curate. Cei mari, sau asa-zis mari, au vazut, in majoritatea lor,  in acest sarut,  un gest teatral.  Sarmane "spirite mari", sau mai degraba spirite meschine si limitate de orgoliul lor pana intr-atat incat nu vor sa-l inteleaga pe Acela care este pe cale sa imbratiseze lumea prin intermediul instrumentului Tatalui Ceresc care vrea,  prin acest gest umil si semificativ, sa purifice in iubirea induratoare aceste tari si aceste popoare care vor veni la El cu o inima noua, deschisa adevaratei cunoasteri a binelui.
     Daca am tinut sa va spun aceasta, este pentru ca sa stiti ca Eu il iubesc pe Vicarul meu, a carui incredere in Dumnezeu Tatal Ceresc este atat de inradacinata in abandonarea in Dumnezeu incat nu se mai teme de nimic. Spiritul fortei si al curajului s-a identificat cu el si a patruns in persoana sa. Va spun toate acestea, copiii mei,  pentru a va incuraja sa va abandonati total ocrotirii Mele puternice si astfel,  sa nu va temeti nici de necazuri, nici de dificultati, nici de alte obstacole care pot aparea ca sa va tulbure spiritul.
     Eu sunt cu voi acum si intotdeauna. Sa nu ma uitati niciodata, caci Eu sunt Calea, Adevarul si Lumina si nu-mi incalc niciodata promisiunile. Grabiti-va sa faceti cunoscuta puterea mea, pentru ca timpurile - Timpurile Mele - se scurteaza din ce in ce, iar judecata in miniatura este deja pe cale sa opereze selectii printre voi. Rugati-va si iubiti-va pentru ca Eu sa pot sa va numesc intotdeauna copiii Mei preaiubiti. Satan sta cu tenacitate la panda, cu cele mai rafinate si subtile artificii ale sale, dar voi indepartati-l prin invocatia obisnuita: "Cine este ca Dumnezeu?" sau "Preacurata iti va zdrobi capul pentru totdeauna iar genunile se vor inchide peste tine satana,  si peste toti cei care te-au urmat". (2.6.1982)

                                                                                             (Stella Maris, nr. 365, 367, 368)

9 comentarii:

  1. Cat adevar!!!

    Intr-adevar , daca ne rugam Spiritului Sfant il simtim cum se manifesta in fiintele si vietile noastre si e MINUNAT sa vezi cum iti conduce pasii inimii, cum iti lumineaza mintea si cum iti transforma viata.

    Vino , Spirite Sfinte, vino si umple inimile noastre cu focul iubirii Tale , cu bucurie si cu sfintenie!

    Draga Daniela , Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Spiritul Sau Sfant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem coplesiti cu daruri din partea Lui Dumnezeu, ne arata sub toate formele Iubirea Lui Vesnica, iar noi traim in spaime, indoieli, temeri, depresii si tot soiul de stari asemanatoare... O, de cate ori harurile trec pe langa noi - necaptate... cate haruri pierd sarmanele suflete si nici macar nu-si dau seama de asta...

    Te imbratisez cu mult drag, mmary

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este dragele mele Dumnezeu ne arata Iubirea SA Sfanta sub atatea feluri,noi trebuie sa deschidem ochii inimii.
    Si de multe ori nefiind atenti din diferite motive nu bagam in seama aceste Haruri si Daruri...
    Vino,Duhule Sfant prin Imputernicirea Miresei Tale Fecioara Maria,lumineaza mintile noastre si inflacareaza inimile noastre,indeparteaza tot cea ce te intristeaza!
    Duhul Sfant sa coboare peste voi dragele mele Daniela,Mary cu toate Bunatatile sale Sfinte!
    Va imbratisez cu draga inima Silvia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Invocarea Duhului Sfant este esentiala pentru a mentine drumul cel bun spre mantuire. Spui foarte bine Silvia ca noi nu bagam de seama harurile care abunda si care din cauza neatentie, neglijentei, nepasarii si indiferentei noastre, se pierd. Iar cand realizam cat sunt ele de pretioase, nu le mai putem recupera, poate fi prea tarziu. Intr-o zi harurile vor fi ridicate - pentru un timp - iar atunci va trebui sa ne folosim de cele pe care le-am adunat in aceste timpuri in care ele abunda. Sa ne rugam pentru a le putea primi, sa ne facem provizii de haruri ca si cum ne-am face provizii de hrana pentru timpuri de foamete...

    Te cuprind in imbratisarile mele, draga Silvia.

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Daniela asa i-ti simnt acele ambratisari ale tale precum Isus m-ar tineain bratele Sale Sfinte,i-ti multumesc in inima mea plina ...cred ca a anceput sa dea peste aceasta Iubire in care ma aflu.Of scuma mea nu puteam sa nu-ti tie ptin ce am trecut si trec de vre-o oua saptamani.
    Am avut o vedenie frumoasa...in satul meu natal,eram undeva mai sus si ceva tare frmos a venit si ne-a umplut cu o lumina mare alba stralucitoare...a fost nu-ti pot explica....cea ce este e atunci incoace ca eu ma-am schimbat total,stau numai in rugaciuni,rostesc Rozarul mult,vorbesc cu Isus ai simnt prezenta,si minunati spirituale au anceput sa curga in fiecare zi,pana la a fi Invitata la Mejugorje e o persoana,care statea deoparte urmarindu-mi rugaciunile,tot ce puneam pe fesbuk,eram asa plina e Iubire..ca pe moment am plans numai la ganul ca cinva eacolo a stat de vorba cu mine,si la vre-o oua seri mi-a zis ca a vorbit cu vizionara si Mmadona vrea sa ma uc acl in 2 octobr,nu am luat decizia pe loc erau prea multe venite peste mine...in bine,zilele au trecut...poate si neincrederea in cea persoana...culmea dar pe care o simnteam ca si cum ar fi langa mine,era barbat...i-am spus ca planu meu este ptr la anul sa plec la Madona,aseara in sfarsit m-a indrumat Dumnezeu dupa ce mult m-am rugat si la Fecioara in biserica i-am cum a venit acest barbat sa plece din viata mea daca este cumva cu pacat...si inoilile sau risipit afland printr-o prietena draga Gabriela care face pelerinajele din Cluj,si mi-a explicat cine este acest barbat..a zis asa nu aveai cum sa pici pe maini mai bune,este chiar garda de corp a uneia dintre vizionare...din pacate timpul s.a scurs zilele au trecut si nu mai pot ajunge.
    gabriela plc pe 29 din cluj....
    dar dupa cum vad ca Dumnezeu chiar are plnurile lui cu mine o sa ma las in Voia SA cu totul,are urmatoarea plecare Gabriela pe 2 noiebr,asa ca voi ancerca ca se iau biletele de pe acum la avion...si se pare ca voi pleca spre Colina cu Crcea albastra,unde i-mi doresc sa fiu numai eu cu Isus si sa-l ajut la Cruce pe deal in locul tuturor celor care nu-l iubesc si nu-l cunosc pentru asta trage inima mea cel mai tare acolo...iar daca Maicuta Sfanta are planuri cu mine i-mi va spune.
    Te cuprind toata in bratele mele..simnti? si te pun in bratele lui Isus!
    ochi inca nu mi-au trecut bn...nustiu cum ti-am scris..
    Cu inima mea plina de iubire pun in PREASFANTA INIMA LUI ISUS SI NEPRIHANITA INIMA A LUI MARIA INTREAGA OMENIRE!
    SI LE MULTUMESC CELOR DE SUS CA SAU UITAT LA O PACATOASA,LA O NESTIUTORE,LA I NEPRICEPUTA....DAR CULMEA ISUS IMI SPUNE CA DE AIA M-A CAUTAT IN DIN VIRSTA FRAGEDA..DAR L-AM EVITAT,ACUM L-AM CAUTAT EU CU TOATA INIMASI CER IERTARE IN NUMELE TUTUROR CELOR CARE NU-L IUBESC!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Silvia, imi cer scuze ca am intrat cu atata intarziere si am citit comentariul tau, dar am avut probleme cu internetul de vreo doua zile. Astazi a fost cazut internetul toata ziua si uite acum este trecut de miezul noptii si am reusit sa intru pe blog. Ma bucur pentru ceea ce tu traiesti. Sunt experiente frumoase, eu nu am trait experiente asa profunde insa am cunoscut persoane apropiate mie care au avut trairi deosebite in Isus si Maria. Unde este rugaciune profunda, acolo este si intalnire cu Cerul. Cu cat rugaciunea este din inima cu atat Cerul este mai aproape; iar cand rugaciunea este din toata inima, in iubire si pace a sufletului, atunci tot ceea ce parea de neajuns este aproape, tot ce parea de neatins este tangibil, iar miracolul care parea ceva indepartat si greu de inteles, se infaptuieste in si cu cel care se roaga din inima, care crede din inima.
    Legat de ceea ce mi-ai scris despre plecarea la Medjugorje, eu iti spun ca este bine ca pleci mai tarziu, pentru ca Sfanta Fecioara spunea in unul din mesaje ca atunci cand trebuie de luat o hotarare si nu sti care este cea dorita de Dumnezeu, sa nu iei o hotare pripita, sa nu faci nimic in graba, sa reflectezi mult inainte de a o lua si sa lasi totul in grija Domnului.
    Ma bucur ca vei ajunge la Medjugorje. Nu stiu daca ai mai fost, nu mi-ai spus. Sa te rogi si pentru mine acolo, am nevoie de rugaciunile tale.

    Am sa inchei caci este trecut de miezul noptii.

    Te imbratisez, draga Silvia.

    Domnul sa fie cu tine. Domnul este cu tine.

    Laudat sa fie Isus si Maria !

    RăspundețiȘtergere
  7. Din sufllet i-ti multumesc ca mi-ai raspuns draga mea Daniela...
    deci nustiu ce s-a antamplat cu mine vre-o doua saptamani...ptr ca Mary stia cam tot...precum si ia i-mi spunea mie trairile si visurile frumoase pe care le are cu toti cei de Sus....dar atunci nu ca nu ma mai interesa nimeni...nustiu o Iubire de nerecunoscut de mare pentru Dumnezeu,nustiu poate de nu intram la tine si chiar la Duhul Sfant poate ca asta a fost schanteia ...scriei..bucuriile se ampart precum necazurile unor persoane dragi.
    Da cu plecarea ai mare dreptate...sa-r putea sa vina si fica mea din Londra,maine ai zice cand ai da pasaportul...of,am toata rabdarea din lume..scumpa mea dar ai am inima inchid ochii si.i vad.
    Sa vezi ce mi s-a antamplat azi...fac mancr mai multa ptr sotul meu ca pleaca lunea si vine vinerea la amiaza.
    Era ora de plecare la Biserica...doamne ma rugam sa se termine mancarea sa nu ajung tarziu...am stins focurile,am pecat i-mi ceream iertare fugind...daca cumva antarzii...poate vre-o 2 minute am antarziat...mi-am cerut iertare,dar fiind in genunchi ma rugam..am anchis ochii..corul canta Aleluia,vedeam cu inima mea toata bolta plina cu Ingeri,MAMA NOASTRA MARIA..lucea cu o lumina aurie ca soarelui iar Isus era in Centru..m-am ridicat de pe genunchi eram cu ochii deschisi si continuam sa vad mai departe tot...lacrimile se prelingeau usor una cate una,de bucurie,de iertare,de simntire,de iubire toate la un loc....Multumesc,multumesc si iar multumesc tuturor celor de Sus,dar dintre toate astea eu zic ca si Rozarul face minuni...azi ai ziceam la Mary ca dorm cu el an mana noaptea...simnt bataia de Inima a lui Isus batand odata cu a mea,ma trezesc noaptea spunan ..amin sau Dumnezeu sa fie binecuvantat...iata sunt niste trairi tare frumoase.
    Ce ma rog la Dumnezeu sa ma ajute,sa-mi dea intelepciune,pricepere,credinta sa-l pot iubi mai mult,mai mult,dar vreau ca multe suflete sa ancerc sa aduc spre Inima SA cea Sfanta...pentru ca El este Iubire....asa ne vrea pe cei pacatosi sa ne antorcem la El si doamne ce se bucura ...
    si nustiu cum se face Litughia an Romania la Catolici...dar doamne frumoasa se face aici ...eu repet intr-una cu preotii....mai alesc cand se roaga ptr Pastori biserici ce grijesc de satul TAU,asa zic la preoti,si pentru cei bolnavi,nusriu o zic cu inima...ami place sa stau si dupa Liturghie...ai simnt cu inima...ies afar cu Ei antipariti an inima...te iubesc pe tine,il iubesc pe Isus..iubesc tot,iubesc lumea Creatorului inclusiv cu natura Divina.
    Te ambratisez mult,si sa stii ca m-am rugat si ma rog pentru tine...chiar ma angrijora absenta ta...ieri i-am zis la Mary..
    Domnul este prezent in noi viu,si vrea sa ne manifestam prin facand fapte placute lui.
    Laudat fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  8. Silvia draga, tu ai trairi deosebite. Ma bucur mult. Este cu adevarat ceea ce Isus si Maria ne cer: sa iubim, sa iubim din toata inima pe toti semenii nostri asa cum Isus ne iubeste. Ca sa putem primi Imparatia Lui Dumnezeu pe pamant, trebuie sa o primim mai intai in inimi, iar in inima ta ea este cu adevarat prezenta. Tu poate nici nu realizezi cat de mult poti ajuta alte suflete prin faptul ca te-ai deschis total Lui Dumnezeu. Rugaciunea cu inima... cu inima ta, asa cum imi scri ca te rogi pentru preoti, pentru Biserica, pentru bolnavi, - da, asta este rugaciunea pe care Sfanta Fecioara ne-o invata neobosit in atat de multe aparitii in intreaga lume.
    Si eu dorm cu rozariul infasurat in jurul incheieturii mainii..., nu prea mi se intampla sa ma culc fara sa-mi pun aceasta "bratara - bijuterie" pe mana. Este o protectie, simt ca este o protectie de care nu ma mai pot lipsi.

    Ma bucur ca vei merge cu fiica ta la Medjugorje. Tu sti, Maica Sfanta o repeta des, ca nimeni nu merge intamplator acolo. Cei care ajung la Medjugorje (fie ca o fac doar asa, ca o excursie, fara sa se gandeasca la lucruri spirituale) sunt "chemati" de Sfanta Fecioara.
    Eu, dupa ce am fost acolo de doua ori, ma gandesc inca la ceea ce vrea Maica Sfanta de la mine. Discernerea este dificila, asa ca ma las pur si simplu in mod complet in grija Ei, calauzita de Ea.

    Te imbratisez, draga Silvia, Domnul sa fie cu tine si cu cei dragi ai tai.

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astazi 08 06 2014 din mila Domnului am ajuns sa citesc trairile voastre si ma bucur pentru ele ,ce mult mi-as dori sa traiesc si eu asemeni voua ca sa se inmultaesca binele pe pamint ceea ce este si dorinta MAICII DOMNULUI ,EA care a fost si este purtatoarea BIRUITORULUI iadului si a mortii.DOMNUL SA va daruiasca cuvint cu putere multa!

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.