marți, 30 iunie 2020

Mesajul din 25 iunie al Sfintei Fecioare, transmis prin Marija Pavlovic

   
Medjugorje - MESAJUL DIN 25 IUNIE 2020 

   
Dragi copii, vă ascult strigătele și rugăciunile și mijlocesc pentru voi pe lângă Fiul meu Isus, care este Calea, Adevărul și Viața. Întoarceți-vă la rugăciune, copilașilor, deschideți-vă inimile în acest timp de har și porniți pe calea convertirii. Viața voastră este trecătoare și fără Dumnezeu, ea nu are sens. De aceea, eu sunt cu voi, ca să vă conduc spre sfințenia vieții, astfel încât fiecare dintre voi să descopere bucuria de a trăi. Copilașilor, vă iubesc pe toți și vă binecuvântez cu binecuvântarea mea maternă. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele."

***


APARIȚIA ANUALĂ A VIZIONAREI IVANKA

Vizionara Ivanka Ivankovic-Elez a avut apariția anuală obișnuită pe 25 iunie 2020. Cu ocazia ultimei sale apariții zilnice din 7 mai 1985, Sfânta Fecioară i-a încredințat Ivankăi cel de-al zecelea secret și i-a spus că de-acum înainte îi va apărea doar o dată pe an, pentru tot restul vieții ei, la Aniversarea Aparițiilor. Așa a fost și anul acesta. Apariția a durat 5 minute (între 18:40 și 18:45) și a avut loc acasă la Ivanka, fiind prezentă numai familia vizionarei. După apariție, Ivanka a spus:
« Sfânta Fecioară a dat următorul mesaj: ”RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ !” Sfânta Fecioară ne-a binecuvântat pe toți.»







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.