miercuri, 1 aprilie 2020

...INTR-O ZI, SFANTA FECIOARA VA LASA ACOLO ACEL SEMN DESPRE CARE A VORBIT...



Medjugorje, mesajul Sfintei Fecioare transmis prin Marija Pavlovic in 25 marie 2020

Dragi copii, Eu sunt cu voi in toti acesti ani ca sa va conduc pe calea mantuirii. Intoarceti-va laFiul Meu. Intoarceti-va la rugaciune si post.  Copilasilor, ingaduiti-i Lui Dumnezeu sa vorbeasca inimii voastre, caci satana domneste si doreste sa distruga vietile voastre si pamantul pe care pasiti. Fiti curajosi si hotarati-va pentru sfintenie. Veti vedea convertire in inimile voastre, in familiile voastre, rugaciunea va rasuna, Dumnezeu va asculta strigatele voastre si va va da pacea. Eu sunt cu voi si va binecuvantez pe toti cu binecuvantarea Mea de  Mama. 
   Va multumesc ca ati raspuns la chemarea Mea."
sursa:
 https://www.medjugorje.ws/ro/



MEDJUGORJE este GOL pentru prima oară în cei aproape 39 de ani de APARIȚII !
ȘTIRI de la MEDJUGORJE – primite de la Sora Emmanuel

   "Biserica Sfântul Iacob nu este doar goală, ci chiar închisă. Acum, să nu mă întrebați cum se simte Mama noastră când își vede biserica ei dragă închisă după atâția ani în care a fost mereu plină până la refuz cu copiii ei!
În Medjugorje, starea de urgență include restricții de deplasare între orele 18:00 și 5:00 dimineața, iar cei care sunt sub 18 și peste 65 nu au voie să iasă afară deloc. ”Uneori credem că suntem într-un vis urât și ne vom trezi în curând. Dar se pare că lumea pe care am avut-o înainte s-a schimbat! Viitorul nu va mai fi niciodată la fel!”, îmi scria Sora Emmanuel. ”Trebuie să spun că este multă singurătate, dar văd că ea este, de fapt, darul lui Dumnezeu, deoarece avem mai mult timp pentru El și devenim mai uniți cu El. Goliciunea Colinei Podbrdo nu va dura mult, fiindcă, într-o zi, Gospa va lăsa acolo acel semn despre care a vorbit, iar când semnul va veni, întreaga colină nu va fi suficient de încăpătoare pentru a cuprinde mulțimea de oameni din întreaga lume.
Deci, să ne înveselim împreună în bucuria profundă că le aparținem lui Isus și Mariei și să avem încredere deplină că planul lor pentru fiecare dintre noi este cel mai bun care ar putea exista!
Nu știu ce va aduce viitorul, dar am încredere deplină în Domnul nostru că această încercare ne va uni inimile și sufletele ca niciodată înainte."
(Sora Emmanuel)


 
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.