marți, 24 martie 2020

DATA DE 2 A UNEI...ORICARE LUNI...



   La Medjugorje, Sfanta Fecioara i-a aparut Mirjanei in data de 2 a fiecarei luni, timp de multi ani. Aceste aparitii, care erau publice (in prezenta credinciosilor) au avut, prin excelenta, scopul rugaciunii pentru convertirea pacatosilor.
   Sfanta Fecioara a spus ca ACEASTA DATA, DE 2 A LUNII, NU ESTE ALEASA INTAMPLATOR, IAR NOI, MAI TARZIU, VOM INTELEGE DE CE.

   Eu, la inceputul fiecarui mesaj al aparitiilor Mirjanei din data de 2 publicat pe blog (impreuna cu imagini din momentele aparitiilor), am facut aceasta precizare pentru ca mi-a parut importanta.

   In 2 martie 2020 a avut loc ultima aparitie lunara. S-a incheiat un lung ciclu de aparitii avand scopul rugaciunii pentru convertirea pacatosilor. Sfanta Fecioara-i va mai aparea Mirjanei anual, pe 18 martie (ziua de nastere a Mirjanei).

    In urmatoarele date de 2 ale viitoarelor luni nu vor mai avea loc aparitii.
    Se poate intelege ca intr-o zi de 2 a unei luni va avea loc un eveniment (poate mistic), tocmai pentru ca Sfanta Fecioara a pus accent pe alegerea acestei date de 2 a lunii si, mai important, ne-a asigurat ca, la un moment anume, noi vom intelege alegerea acestei date.

   Incep sa am convingerea (pe care vreau sa o impartasesc cu voi, vizitatorii blogului, fie ca credeti sau sunteti sceptici) ca, incetand aceste aparitii lunare, o data de 2 a unei luni ne va spune ceva; ca, poate, intr-o zi de 2 a unei luni (mai apropiate sau mai indepartate...) Dumnezeu va vorbi lumii printr-un eveniment important (posibil supranatural).

   Sa ne rugam pentru asta.
   Rugaciunea Rozariului ramane cea mai ceruta de Sfanta Fecioara.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.