marți, 5 iunie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 iunie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)


   "Dragi copii, Eu, ca mama, va chem sa acceptati cu simplitatea inimii cuvintele Mele, astfel incat sa porniti pe calea completei lumini si puritati, a unicei iubiri a Fiului Meu - Om si Dumnezeu.
   O bucurie si o lumina ce nu pot fi descrise in cuvinte omenesti, va va patrunde sufletul, iar pacea si iubirea Fiului Meu va va cuprinde. Eu doresc aceasta pentru toti copiii Mei.
   Asadar, voi, apostoli ai iubirii Mele, voi care stiti cum sa iubiti si sa iertati, voi care nu judecati, voi pe care Eu va incurajez sa fiti un exemplu pentru toti cei care nu merg pe calea luminii si a iubirii sau care s-au abatut de la ea, prin viata voastra aratati-le adevarul, aratati-le iubirea, pentru ca iubirea depaseste toate dificultatile; iar toti copiii Mei sunt insetati de iubire.
   Unitatea voastra in iubire este un dar pentru Fiul Meu si pentru Mine.
   Dar, copiii Mei, a iubi inseamna a dori binele aproapelui, a dori convertirera sufletului sau.

   Uitandu-Ma la voi, adunati in jurul Meu, inima Mea e trista pentru ca vad asa putina iubirea frateasca, asa putina indurare si compasiune...


   Copiii Mei, EUHARISTIA care este FIUL MEU VIU intre voi si cuvintele Lui va vor ajuta sa intelegeti pentru ca ele sunt viata. Cuvantul Lui Isus face sufletul sa respire, da viata, cuvantul Lui da cunostinta iubirii.


   Dragi copii, din nou va implor ca o mama care doreste binele pentru copiii ei: IUBITI-VA PREOTII, RUGATI-VA PENTRU EI.

   Va multumesc."



sursa:      https://www.medjugorje.com/medjugorje-today/headlines/10972-our-lady-s-june-2-2018-message-given-through-mirjana.html


Momentul aparitiei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.