luni, 5 februarie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 februarie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)

   "Dragi copii, voi cei pe care Fiul Meu ii iubeste, voi cei pe care Eu ii iubesc cu o iubire nemarginita de mama, nu permiteti egoismului, iubirii de sine sa guverneze lumea. Nu permiteti ca iubirea si bunatatea sa fie ascunse. Voi cei care sunteti iubiti, care ati cunoscut iubirea Fiului Meu, tineti minte ca a fi iubit inseamna a iubi.
   Copiii Mei, aveti credinta. Cand aveti credinta sunteti fericiti si raspanditi pacea; sufletul vostru tresalta de bucurie. Fiul Meu este intr-un astfel de suflet. Cand va daruiti pe voi insiva pentru credinta, cand va daruiti pentru iubire, cand faceti bine aproapelui, Fiul Meu zambeste in sufletele voastre.
   Apostoli ai iubirii Mele, revin la voi ca o mama. Va adun in jurul Meu si vreau sa va conduc pe calea iubirii si a credintei, pe calea care duce la lumina lumii. 
   Eu sunt aici de dragul iubirii, de dragul credintei pentru ca, cu binecuvantarea Mea materna, doresc sa va dau speranta si putere pe drumul vostru - pentru ca drumul care duce la Fiul Meu nu este usor. Este plin de renuntari, daruire, sacrificiu, iertare si multa, multa iubire. Dar acest drum duce la pace si fericire.
   Copiii Mei, nu ascultati vocile mincinoase care va vorbesc despre lucruri false, despre false straluciri. 
   Voi, copiii Mei, intoarceti-va la Scriptura. Eu va privesc cu o nemasurata iubire si, prin gratia Lui Dumnezeu, Ma fac cunoscuta voua. Copiii Mei, porniti la drum cu Mine. Fie ca sufletele voastre sa palpite de bucurie.
   Va multumesc."

sursa: https://www.medjugorje.com/our-lady-of-medjugorje-s-february-2-2018-message-given-through-mirjana.html


Momentul aparitiei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.