joi, 2 noiembrie 2017

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 noiembrie 2017 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo


   A fost o dimineata foarte rece de 2 noiembrie, in care pelerinii au asteptat sa fie in prezenta Sfintei Fecioare, la intalnirea Ei cu Mirjana. Sotul Mirjanei, Marco, in  jurul orei 8.15, a condus un grup de pelerini pana la Crucea Albastra (situata pe colina aparitiilor - locul unde Sfanta Fecioara le-a aparut prima oara celor sase vizionari), unde urma sa aiba loc aparitia lunara. Mirjana a venit in urma lor, mergand incet si rigid, cu mai multe escorte care mergeau impreuna cu ea ca sa o ajute, in caz ca era nevoie. (Mirjana sufera de dureri de spate debilitante, care-i produc suferinte mari in timpul mersului, al asezarii in genunchi si a ridicarii, a miscarilor in general).
   Cand a ajuns la Crucea Albastra, Mirjana a ingenuncheat si a inceput sa se roage cu voce tare Rozariul, in timp ce astepta venirea Sfintei Fecioare care a aparut la ora 8,25.
   O tanara care tocmai recita o decada a Rozariului, s-a oprin brusc in mijlocul decadei, pelerinii intelegand prin asta ca Fecioara Maria a sosit. (Unele aparitii ale Sfintei Fecioare sunt precedate de niste slash-uri luminoase pe cer, care pot fi vazute si de catre pelerini). Instantaneu tacerea a acoperit muntele. 
   Dupa ce a transmis mesajul Ei pentru aceasta aparitie din 2 noiembrie 2017, Fecioara Maria s-a inaltat spre Cer in jurul orei 8,30.  Mirjana nu a putut sa se ridice singura din genunchi. A fost ajutata sa se ridice si sa se miste spre o banca in fata Crucii Albaste, pe care sa se aseze. Ea a dictat  cuvintele Maicii Domnului, iar mesajul a fost apoi citit cu voce tare in limbile: croata, engleza si italiana.

   Mirjana ar putea alege sa nu vina pana la Crucea Albastra in fiecare luna. (Aparitiile s-ar putea produce si in alt loc, mai restrans si mai usor pentru vizionara).
   Deplasarile-i provoaca dureri fizice mari, dar ea a spus ca simte ca nu poate sa dezamageasca pelerinii care calatoresc de departe, din diferite tari, ca sa fie impreuna in comuniune, in numar mare, cand Sfanta Fecioara coboara. 

   In continuare, mesajul lunar transmis lumii prin Mirjana, de Mama noastra Cereasca:

   
   "Dragi copii, uitandu-Ma la voi, adunati in jurul Meu, Mama voastra, vad multe suflete curate, vad multi copii ai Mei care cauta iubire si consolare, dar nu vad pe nimeni care sa le-o ofere...
   Vad, de asemenea, pe cei care fac rau, pentru ca ei nu au exemple bune; ei nu au venit sa-L cunoasca pe Fiul Meu.
   Binele care este facut in tacere, fara zgomot, si care este raspandit prin sufletele pure, este puterea care sustine aceasta lume.
   Exista mult pacat, dar exista si iubire. 
   Fiul Meu Ma trimite la voi - Mama care este aceeasi pentru toti - ca sa va invat sa va iubiti, sa intelegeti ca sunteti frati. El doreste sa va ajute.
Apostoli ai iubirii Mele, o dorinta vie a credintei si a iubirii este suficienta, si Fiul Meu o va accepta. Dar trebuie sa fiti vrednici, trebuie sa aveti bunavointa si inimi deschise. Fiul Meu intra in inimile deschise. Eu, ca mama, doresc sa-L cunoasteti cat mai mult pe Fiul Meu - Dumnezeu nascut din Dumnezeu - sa cunoasteti maretia Iubirii Sale de care aveti atat de multa nevoie. El a luat asupra Lui pacatele voastre si a obtinut rascumpararea voastra si, in schimb, a cerut ca voi sa va iubiti unii pe altii. Fiul Meu este Iubire. El iubeste toti oamenii fara deosebire, toti oamenii din toate tarile si din toate natiunile. Daca voi, copiii Mei, ati trai Iubirea Fiului Meu, Imparatia Lui ar fi deja pe pamant. De aceea, apostolii iubirii Mele, rugati-va, rugati-va ca Fiul Meu si Iubirea Lui sa poata fi tot mai aproape de voi; ca voi sa fiti un exemplu de iubire si sa puteti ajuta pe toti aceia care nu-L cunosc pe Fiul Meu. Sa nu uitati niciodata ca Fiul Meu, Unul si Treime, va iubeste.
   Iubiti-va preotii si rugati-va pentru ei.
   Multumesc."

   sursa:  https://www.medjugorje.com/index.html


Momentul aparitiei



3 comentarii:

  1. Bună. Eu am cele 9 volume ale Mariei Valtorta și aș dori să le vând, le citisem pe toate. Poate știți pe cineva care le-ar dori să le citească. Aștept un răspuns. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand o sa stiu pe cineva care le vrea, am sa scriu aici, la aceasta postare.
    Dar ar fi bine sa scrieti si un pret, pentru ca doritorul sa stie in ce masura isi permite sa le cumpere.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le cumpărasem cu 35 lei/volum. Tot așa le și vând. Mulțumesc.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.