sâmbătă, 25 martie 2017

MANA MEA ESTE MAI PUTERNICA DECAT CEA A VRAJMASILOR MEI

 (despre Vassula Ryden si scrierile ei mai puteti citi in postarile:
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2014/01/unitatea-va-intari-biserica-mea.html   
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/07/vassula-mesager-al-unirii-bisericilor.html


   Domnul nostru ne vorbeste prin Vassula:
   ( 8.02.1995)

    - O Vassiliki! conteneste cu suspinele, te-am auzit. Mana Mea este mai puternica decat cea a vrajmasilor Mei. Mangaierea va va fi daruita in curand, iar Eu voi ridica poporul Meu si-i voi odihni pe preotii vostri. Voi repara altarele Mele si voi recladi cetatile Mele. Dar, mai intai trebuie sa-i disciplinez pe nelegiuiti, care sunt campioni atunci cand este vorba despre josnicii. Acestia au infulecat apostazia, ca si cum ar fi mancat Painea Vietii. 
   Chiar si astazi, daca ei s-ar converti, le-as arata cu blandete harul, ca si iertarea Mea; dar, nu aud nimic de la ei... Cum pot Eu sa Ma lepad de manie si sa-Mi retrag dreptatea, in timp ce aceasta generatie continua sa-i acorde mari onoruri diavolului?
   Sunt cunoscut drept bun, indurator si cel mai iubitor. Insa astazi, cine dintre acesti apostati Ma invoca, chemandu-Ma: "Tatal Meu"? 
   Astfel, curand o furtuna de foc va matura aceasta faradelege si pacatul. Nici unul dintre voi nu cunoaste ziua aceasta si, daca vreunul va spune ca o stie, acela nu vine de la Mine...
   Va voi vizita intr-un moment cand va veti astepta cel mai putin la aceasta, la o ora fara un semn. Brusc, intr-un mod neasteptat, veti fi vizitati de un uragan format din flacarile unui foc mistuitor. Ceea ce voi asteptati, va veni. Eu voi vorbi si, atunci cand voi vorbi, Vocea Mea va topi stihiile pamantului, impreuna cu nelegiuirea si pacatul sau.
   Eu va iubesc pe toti cu o iubire vesnica, iar afectiunea Mea pentru voi este mai presus de cuvinte. Dar, Numele Meu trebuie sa fie incontinuu profanat? Ceea ce Ma pregatesc sa infaptuesc Ma intristeaza si Ma copleseste de durere, caci nu-mi face nici un fel de placere sa va chinuiesc. Cu multa neplacere va trebui sa va indreptez prin foc.
   Ofteaza, fiica Mea, pentru cei neconvertiti. Eu imi voi indeplini intentia si-Mi voi duce planul la bun-sfarsit.
   In ceea ce-i priveste pe cei care nu si-au inchis urechile la auzul Vocii Mele si care au aparat Cuvantul Meu, Eu le spun: nu va mahniti. Ochii Mei vad totul, iar Eu il voi judeca pe fiecare dintre voi dupa faptele lui. Intrucat Eu destainuiesc lucrurile dinainte, va voi revela ceea ce va face Dreapta Mea, imediat dupa Ziua Mea. Dreapta Mea va pune noile temelii ale Cerului si ale Pamantului si, din nou, voi impodobi cu Maretia si Dumnezeirea Mea, restul care va supravietui.
   De aceea, fiica Mea, exista speranta pentru urmasii tai. Eu sunt speranta ta. Voi face pe multi dintre acestia sa se reintoarca la viata si voi aduce asupra voastra Noul Nume al Fiului Meu. Tar tu, fiica Mea,  mijloceste pentru Casa Mea, ai grija de interesele Mele, iar Eu voi avea grija de tine. Spiritul Meu ti-a fost daruit pentru a pune in aplicare Legile Mele, pentru a iubi dreptatea si pentru a-i readuce de departe pe fiii si fiicele Mele. Eu te-am invatat si ti-am dat o limba de ucenic pentru a fi ecoul Meu si pentru a aseza Imparatia Mea in inimile lor.
   In ochi, Paraschiva, Eu ti-am dat lumina Mea (Vassula: Paraschiva este al doilea nume de botez pe care l-am primit; Sfanta Paraschiva este invocata, in Grecia,  pentru a vindeca bolile de ochi). In suflet, ti-am raspandit un parfum de inviere. Am insuflat o mireasma de smirna in tabernacolul Fiului Meu, (Vassula: este vorba despre noi, deoarece, atunci cand primim Sfanta Impartasanie, Isus isi aseaza Tronul in noi: cu totii suntem destinati a deveni tabernacole vii ale Lui Cristos) l-am parfumat cu tamaie (Vassula: tamaia il alunga pe diavol; Dumnezeu a trebuit sa ma parfumeze cu tamaie, pentru a ma purifica, astfel incat sa-L primesc pe Fiul Sau in cea mai perfecta stare) .........
   Si acum, asculta-L pe Tatal tau (Vassula: pe neasteptate, Dumnezeu a vorbit intr-un mod foarte intim si cu voce parinteasca, asemenea unui parinte plin de amaraciune, care vrea sa o impartaseasca cu copilul sau)
   Sufletul Meu este coplesit de durere dar, in acelasi timp, de mila. Eu am vorbit, dar foarte putini asculta. Eu am batut, dar se pare ca nimeni nu  aude. Ce trebuie sa fac Eu daca ei nu Ma asculta?
   Fiica Mea, v-am vorbit tuturor despre Speranta si, cu toate acestea, cand Eu vorbesc astazi - ceea ce reprezinta Speranta, dupa care tanjiti voi toti - Cuvantul Meu nici nu a pornit, ca este imediat ascuns. Samanta Sperantei, pe care Eu o seman,  este luata si ascunsa... Eu vorbesc si astept un raspuns, dar cuvantul Meu nu este luat in considerare; totusi, Eu sunt Speranta inimilor necredincioase dar, in acelasi timp, Sabia  care patrunde in inimile celor necredinciosi. Atatora dintre ei le este foame de Cuvantul Meu...
   Dar de ce oamenii ascund comorile pe care Eu le revars asupra lor? (Vassula: Dumnezeu a pus deodata aceasta intrebare, ca si cum Si-ar fi vorbit Siesi, singur, gandind cu glas tare).
   Daca sufletul Meu este cuprins de amaraciune, este din cauza ca, acum, Cupa Dreptatii Mele este plina, revarsandu-se pe mainile mele care sunt gata sa loveasca si sa biciuiasca aceasta generatie nelegiuita, ca niciodata inainte.
   Apoi, deoarece Eu sunt Tata, voi veni pentru a vindeca, cu mila si tandrete, ranile pe care le voi provoca cu Insesi aceste Maini care vor lovi... Este marea Speranta pe care voi Mi-o cereti. Voi veni pentru a readuce pe fiecare acasa si pentru a-i vindeca ranile. Deoarece Eu sunt Tata, Ma voi ocupa de copiii Mei raniti. Voi veghea asupra trebuintelor acestora. Atunci  vor sti ca, inca  de la inceput, ei erau ai Mei si ca Eu Sunt Cel ce Sunt - Tata si Domn. Voi face ca buzele lor sa proclame: "Binecuvantat sa fie Domnul nostru" si, din nou, ei vor proclama Imparatia Cerurilor. O vor proclama ca niciodata inainte, deoarece Eu le voi da o inima noua...
   De aceea, nu fiti uimiti atunci cand, in aceste ultime timpuri, oamenii sunt semeti si se tradeaza unii pe altii. Nu fiti uimiti de multimea falsilor profeti care se ivesc, sau de propagarea erorilor si deformarea Scripturilo pe care o fac acesti invatatori falsi... Nu, nu fi uimita copila Mea, de oamenii care ranjesc acum la tine, cand tu continui sa afirmi: "Eu cred in Tatal meu din Cer. Cred intr-Unul Dumnezeu, Tatal tuturor. Cred in prezenta vie si stralucitoare a Fiului Sau Preaiubit, in taina Sfintei Impartasanii. Cred in Isus Cristos intrupat de la Spiritul Sfant si din Maria Fecioara."
   Nu, fiica Mea, ei nu cred in Invierea Fiului Meu, nici in Dumnezeirea Sa...
   Iti spun, fii in pace in mijlocul patimii, si in stramtorari ramai in Pacea Mea. Niciodata sa nu ingadui ca inima ta sa fie tulburata din pricina cruzimii oamenilor... Eu sunt cu tine. Chiar si atunci cand tu nu Ma vezi, copila Mea, Eu sunt cu tine. Fiul Meu este, intr-adevar, pe calea pe care a pornit pentru a fi in mijlocul vostru, deci, curaj, curaj si nu fiti infricosati!
   Aseaza-ti  speranta in Mine si in nimeni altul. Eu sunt Yahveh, Taticul tau (Abba) si iti promit intoarcerea ta acasa. De aceea du-te si arata Puterea si Indurarea Mea. Eu sunt cu tine; du-te, du-te si spune fiecaruia: "Ajutorul vine de la Dumnezeu, speranta vine de la Dumnezeu, intoarceti-va la El si va va mantui."
   Te binecuvantez, Vassiliki; da intotdeauna cinste Numelui Meu!

                                        Sursa: revista "Stella Maris" nr.308 - "Regina Pacis" nr.23


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu