vineri, 28 octombrie 2016

San Martino di Schio - Maria ne cheama. Timpul Satanei

Despre Renato Baron si alte mesaje primite, mai puteti citi in postarile:
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/06/regina-iubirii-san-martino-di-schio.html
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2015/07/a-o-primi-pe-maria-mama-parasita.html
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/09/rugaciunea-si-sufletele-din-purgatoriu.html

   Lectura tematica a mesajelor Mariei "Regina Iubirii":

  Iata cateva din mesajele primite de la Sfanta Fecioara - "Regina Iubirii", de catre Renato Baron: 


   13.01.1986:
   "Satana este pe cale sa stapaneasca asupra tuturor institutiilor: sunt implicati guvernanti  si politicieni. Dumnezeu a fost dat la oparte."

  08.05.1986:
   "Prea multi sunt aceia care ar vrea sa salveze lumea, dar care nu sunt in stare pentru ca in locul Lui Dumnezeu ei   l-au preferat pe Satana."

  23.02.1987:
   "Impreuna fiti uniti in mare numar pentru a combate, cu iubirea, raul din aceasta lume invaluita de  puterea Satanei. Iubirea pe care Isus a dat-o lumii, nu mai este! Atatea vorbe, vorbe, dar inimile sunt ruinate."
  
   "Lucrati cu Maria pentru a-l opri pe cel rau si lucrarile sale, pentru ca el este pe cale sa secere o mare parte a omenirii."

  18.05.1987:
   "Lumea s-a umplut de prea mult rau din cauza prea multor martori falsi. In acest timp de confuzie, Satana este pe cale sa atraga omenirea intr-un apus sumbru, dar Stanca asezata de Petru va ramane cu voi, dragi copii, cu daruirea voastra."

   19.10.1987
  "In acest timp de haruri extraordinare pentru voi si pentru Biserica, se manifesta si o mare confuzie a spiritelor; ea se manifesta prin fractura credintei si prin difuzarea de revelatii false. Cel care pescuieste contra credintei se osandeste pe sine si se impovareaza cu cea mai mare raspundere: el se vinde celui rau semanand confuzie in sanul poporului credincios."

   06.03.1988
   "Sa se opreasca dezordinea conjugala distrugatoare, care este lucrarea celui rau."

   17.04.1988
Papa Ioan Paul II si Renato Baron
   "Sufletele voastre, copiii Mei, sufletele voastre! Sunt prea multe suflete devorate de cel rau. Daca as fi fost ascultata si de preotii Mei, cand avertizam in toate aparitiile Mele ca se apropie aceasta actiune diabolica a celui rau care este pe cale sa infesteze omenirea! 

   Nu fiti complici cu distrugatorii operei Lui Dumnezeu, ca sa nu fiti supusi judecatii."

   13.07.1988
   "Fiti santinelele sufletelor voastre! Lucrarea celui rau este mare cat lumea. Printul raului este pe cale sa intunece lumina. Va cer sa-L urmati pe Isus. Gasiti forta si aveti curajul sa strigati adevarul cu Maria. Strigati impotriva oricarei ipocrizii care este pe cale sa insele toata omenirea."

   17.08.1988
   "Copilul Meu (Renato), ca niciodata in istoria umana, toate puterile satanice sunt in lucru, dar lucrarea voastra este de origine divina."

  19.10.1988
   "Fiti poporul Lui Dumnezeu unit cu Maria, victorios in aceasta batalie contra raului. Fiti treji, copiii Mei, pentru a nu cadea in mainile unei teologii aberante, care tulbura si va indeparteaza de Dumnezeu, oferindu-va un cult satanic."

   18.03.1989
   "Dragii Mei copii, chemati-Ma adesea, ne vom ruga impreuna, chiar si noaptea, pentru ca noaptea a devenit timpul in care Satana isi strange recolta."

   22.07.1989
  "Sa stiti sa-i dati putere Spiritului Sfant si veti vedea nimicite toate ereziile deviante, nascute dintr-o confuzie teologica conceputa de inselatorul oamenilor. Vad cum creste in fiecare zi numarul victimelor sale! De aceea va chem sa sunati din trambita de desteptare aTatalui (cf. Isaia 58,1)."

  18.10.1989
  "Cel rau a reusit sa intre in inimile multora dintre copiii Mei, semanand scepticism, indiferenta, neincredere. Inima Mea de Mama sufera pentru atata orbire si atata gol care lasa loc atat de multor erori."

    24.06.1990
   "Dragi copii, dusmanul pueril si mincinos, viclean mistificator, a tot viciul si falsului rasarit, a inselat multi oameni, promitand o victorie care nu va veni niciodata."

   27.08.1990
   "Suferintele care va lovesc zilnic deriva din marea nelegiuire pe care Satana si discipolii sai sunt pe cale sa o lucreze in lume... Dragi copii, voi sa incetati orice erezie!"

   26.09.1990
   " O mare parte a lumii care este frumoasa, creata de Dumnezeu, il dispretuieste pe El, Creatorul, alergand cu disperare spre Satana."

   21.11.1990
   Cat de multi copii ai Mei sunt pe calea pierzarii! Cati nu spun ca sunt ai Mei si, in acelasi timp, Ma combat!

   28.11.1990
   "Dragi copii, Eu va fac puternici in credinta, perseverenti in lupta contra raului. Singuri nu veti putea iesi teferi din perversiunea satanica ce invadeaza lumea."

   14.01.1991
   "O lume aliata cu Satana loveste si bulverseaza omenirea. Diavolul lucreaza fara pauza pentru a distruge totul. In aceste timpuri din urma sunt putini cei care s-au impotrivit celor care traiesc in minciuna si din minciuna. Voi sa cautati mereu adevarul, pentru ca el face parte din caritate."

  02.10.1991
   "Ceasul intunericului este pe cale sa vina asupra omenirii, dar Satana se teme de Salutarea Ingerului pe care voi o rostiti de multe ori : "Bucura-Te, Marie". Astfel, el se teme de prezenta Mea. De aceea va cer sa fiti cu Mine."

   02.02.1992
   "Eu v-am chemat in acest timp in care fortele urii si puterile minciunii sunt la lucru contra poruncii Lui Dumnezeu... Sa stiti, toti copiii Lui Dumnezeu, ca timpul Anticristului a venit, timpul in care prevaleaza stiinta desarta a falsilor profeti si lucrarea oarba a orgoliului lor."


   08.12.1990
  "Prin imaginea Mea, Eu asigur prezenta Mea care va inlatura cumplitul haos in care a cazut omenirea pervertita de diavolii iesiti din Infern pentru marele atac final."


   15.08.1999
   "Copiii Mei, in acest timp, este in joc soarta a milioane de suflete pe care Eu as vrea sa le salvez; de aceea cer ajutorul tuturor celor consfintiti Mie."

    31.12.2000
   "Copiii Mei, mergand pe drumul lumii, si voi sunteti pe cale sa pasiti pe sub arcul istoriei. Au trecut doua mii de ani si lumea este inca sclava a raului, a unei false libertati. Ea doreste si cauta cu ardoare un paradis inaccesibil, iluzoriu. 
   Nu-ti petrece timpul in mod inutil si nu petrece in intuneric sfarsitul lungului tau parcurs."

   14.10.2001
   "Copiii Mei, in aceasta perioada a istoriei lumii si a Bisericii, in care toate valorile iubirii divine si ale iubirii umane, ce au cel mai inalt loc, sunt puse in fata celui mai dramatic si mai tragic conflict, Eu ma gandesc la voi. Este timpul pe care vi-l anuntasem! Rugati-va impreuna cu Mine ca sa fie un timp de Milostivire."

                                                               Sursa: Revista  "REGINA PACII", nr. 237

 (Renato Baron a plecat la Domnul, in orasul SCHIO, provincia Vicenza (Italia de nord), in 2 septembrie 2004, la varsta de 71 de ani, dupa o lunga boala. A avut timp de 19 ani aparitii mariane, incepand cu 25 martie 1985. La Schio, Sfanta Fecioara a aparut sub numele de "Regina Iubirii". Renato a fost primul care a aplicat in propria sa viata, mesajele primite. In intalnirile sale mistice, "Regina Iubirii" a transmis mai mult de 1.500 mesaje catre lume, prin intermediul lui.  Mesajele au fost examinate de Biserica si a fost autorizata distribuirea lor.)
  

Renato Baron, martor al bucuriei crestine

Una dintre ultimele aparitii publice ale lui Renato Baron, inainte de moartea sa precedata de o indelungata boala






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.