luni, 27 mai 2013

ACTUL DE IUBIRE - extras din primul fascicol


   Despre mistica Justine Klotz si revelatiile sale ( extrase din mesaje cuprinse in 8 fascicole) care alcatuiesc volumul "Actul de Iubire - Cale Sigura pentru Reinnoire", puteti citi in postarea:
    http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/05/actul-de-iubire-din-descoperirile.html

 ACTUL DE IUBIRE:  

  " Isuse, Maria, Va iubesc!
Mantuiti sufletele preotilor,
Mantuiti sufletele.
Va rugam cu umilinta
Si ajutati-ne sa putem repeta
acest ACT DE IUBIRE DE MII DE ORI
Cu fiecare respiratie,
Cu fiecare bataie a inimii."


Extras din primul fascicol
"ACTUL DE IUBIRE - CALE SIGURA PENTRU REINNOIRE"

   
(Isus):

 "Ascultarea ta este  iubire - (Aceasta este) calea celor mici.
   Cum facea Tereza (cea mica, Sfanta Tereza de Lisieux)?  Se aseza in genunchi si Imi oferea inima ei. Asa trebuie sa fii, mereu mica, sa-Mi oferi iubirea ta. Astfel primesti o forta noua care nu poate scadea.
   Am spus:
 " Invatati de la Mine" - Aceasta o spun oricui isi indreapta privirea spre Mine. Iubirea Mea este atat de sfanta, ca un nor luminos care imbraca sufletul in ea, iar sufletul stie asta. El Imi apartine asa cum Eu ii apartin. Va fi complet lipsit de vointa proprie, tinzand in intregime catre Dumnezeu, Care locuieste in Mine, si nici un diavol nu va avea parte de aceasta transformare...
   Nici pentru Tereza nu era altfel, era la fel de saraca cum esti tu acum. Nici ea nu avea o inima care sa o retina. Si ea se simtea la fel de nedemna pentru orice lucru. De aceea a ales calea celor mici, care nu au nimic al lor. Nu sunt oare cei mici, cei mai iubiti? Ei sunt cei mai putin subjugati. Cat de repede ajung ei la Mine! Eu am devenit Iubirea lor.
   Vino in intampinarea Mea! Vei invata repede. Te-am imbracat cu o haina noua, cu Actul tau de Iubire.
   Daruieste-Mi bataile tuturor inimilor! Am inteles iubirea ta, ea ajunge departe, pana la marginile pamantului. Asa doresc sa fie. Eu sunt REGELE UNIVERSULUI. Pentru Mine nu exista nici inaltimi, nici abisuri. Sunt mereu acolo unde Eu Sunt.

   ... Fiti mereu simpli copii. Eu nu sunt doar Stapanul vostru, sunt si Tatal vostru.
   Omul trebuie sa fie mic ca sa guste Iubirea Mea. Atunci Minunile mele se revarsa peste voi fara incetare.
   Fiica Mea, Eu iti vorbesc pentru a-i ajuta pe ceilalti. Da-Mi mereu inima ta, o asez langa Inima Mea, impreuna, pentru Mama. Ea poate obtine totul, pentru suflet si inima. Astfel S-a daruit Ea Iubirii Mele...
   ... Pregatiti-va, ascensiunea poate incepe! Fiecare suflet are pasaportul Meu si marea Mea Promisiune.
   Luati din acest izvor pentru toti cei care mor de sete! Ei vor veni, pentru ca Spiritul Sfant ii cheama. Am pregatit totul prin Intruparea Mea. Cu cate daruri voi coplesi sufletele! Este o invitatie la Har! Iubesc acest ACT DE IUBIRE. V-am pregatit mari haruri. Harul naste Iubire. Este o cale care lumineaza. Iubirea nesfarsita!
   Inima Mea va revarsa toata Iubirea. Oamenii ar tremura in fata puterii imense a Inimii Mele.
   Am spus: " Voi innoi orice lucru!". Iubirea Mea este o putere creatoare. Pot sa unesc Cerul si Pamantul. Sa atrag sufletul in corpul Meu. Cine-l poate scoate afara? Mintii si sufletului omenesc nu-i este dat sa inteleaga. Nu Sunt cel mai mare artist in natura? Am dat fiecarui lucru un sens, ca sa se poata dezvolta mai departe. Nici natura nu ramane la forma initiala.
 I-am inzestrat pe oameni cu intelepciune ca sa Ma recunoasca. Voi sunteti infinit de saraci. Atat de mult a actionat pacatul in multe inimi! Trebuie sa oferiti jertfe pentru pacatosi, pentru ca pacatul sa inceteze. Eu am platit cel mai mare pret.

   ADUNATI-VA LAOLALTA! Trebuie sa fiti ca un zid. Nici o caramida sa nu cada. Fiecare singur ACT DE IUBIRE poate ajuta sa adune sufletele la un loc. Diavolul este silit sa le lase libere. Prin ACTUL DE IUBIRE il voi sili pe diavol sa paraseasca pamantul.
 
Justine Klotz, mistica ce a primit aceste
revelatii
 ACTUL DE IUBIRE este marele zid de intarire.  Ajutati la construirea lui! 

   Nu-Mi scapa nimic. Numai Eu pot cantari vina fiecaruia. Si stiti bine care-i este cauza.
   Nu infernul este pus sa judece, ci Eu Insumi. Cine Ma poate impiedica sa Iubesc sufletele? Si voi trebuie sa faceti la fel.
   Numai Eu am cheile comorii Iubirii. Trebuie sa-i aduc din nou pe oameni la rugaciune. Iar acest lucru este posibil prin ACTUL DE IUBIRE. Si nimeni nu este exclus. Aceasta Iubire este menita tuturor sufletelor, fara exceptie.
   Il vom invinge pe diavol pana in cele mai profunde abisuri. Fiecare poate contribui la aceasta. ACTUL DE IUBIRE este deja inceputul. S-a revarsat din Inima Mea. Diavolul venise sa distruga pamantul. Dar forta sufletului este mai mare. De aceea, uniti-va! Nu sunteti voi templul Spiritului Sfant dorit de Tatal? De aceea a fost incoronata Mama, ca sa va vina in ajutor.
   ... Luptati cu armele Spiritului Sfant. Eu va stau alaturi si satana nu Ma poate invinge. Invesmantati-va cu aceasta protectie! Nimeni nu va va putea dezbraca. Vreau sa va incingeti coapsele, pentru ca ascultarea este Iubire, izvorata din Mine, in onoarea Tatalui.
   ACTUL DE IUBIRE se va repeta pana va ajunge la "mii"...  Datorita lui, multe suflete se intorc la staul. Este o Lumina cu totul necunoscuta, ascunsa diavolului pentru totdeauna, fara ca el sa-si dea seama. Este tempul Spiritului Sfant, scos din Inima Mea de o mana invizibila. Eu va indic aceasta Cale, nimeni altcineva nu o cunoaste.
   Fiica Mea, multe trebuie sa se schimbe inainte de a fi totul clar. Diavolul pricinuieste numai haos si diviziune. Iata ceea ce se vede.
   ... Luati faclia Iubirii, duceti-o fratilor vostri. Eu am aprins-o. ACEST CERC VA ADUCE UNITATEA. Eu am stabilit scopul, pentru ca Iubirea Mea este nemarginita si arde ca o flacara in toate partile. Pentru suflet si pentru trup. Aceasta este calea cea mai sigura, pentru ca Iubirea nu poate sa moara. Numai ea a invins moartea. Tot Sangele Inimii Mele a curs pentru a face sa rodeasca aceasta Iubire. Nu o inchideti in voi insiva, ci altoiti-o in Mine, moartea Mea a dat nastere Vietii, o confirma Invierea Mea.

   NU STITI CAT DE MULT IUBESC ACEASTA RUGACIUE. ESTE CA MII DE FACLII, ASTFEL AM FACUT LUMINA IN JURUL INIMILOR VOASTRE, PE CARE LE-AM APRINS DE IUBIRE, CU CUVINTELE:

  MANTUITI SUFLETELE! 
  SUFLETELE!   SUFLETELE!  O dorinta indurerata a Iubirii Mele.
    Indurarea Mea este ca un curent impetuos pe care nimeni nu-l poate opri. Se revarsa peste orice abis.
   Deci roaga-te cu Actul de Iubire: LA FACLIA IUBIRI. APRINDE-O INCREZATOARE. Asa cum odinioara preotii ii vizitau pe bolnavi. Am nevoie de acesti purtatori ai Luminii, mesageri ai Iubirii. Eu trec si peste prapastiile pe care nimeni nu le poate traversa. V-am  trimis ca pe niste mesageri ai Iubirii.
   Tu poti inspira si expira Iubire."

(Justine): "Isuse, eu respir Iubirea pentru Tine!"

(Isus):

   "Increderii i-am daruit toata Iubirea. Urmati-Ma deci.
   Am spus: "Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele vor ramane!"  pentru a trezi incredera voastra. Cat sunt de aprinse Cuvintele Mele pentru cel care are incredere! Cu ea (increderea) totul este posibil. Oriunde este incredere este si harul.
   Aveti grija de talantii vostri! Inmultiti-i ca sa-i ajutati pe ceilalti! 
   Mama Mea va sta alaturi impotriva infernului.  Nimeni nu ar putea crede ca Si-a castigat ceea ce are.
   Iubirea nu poate in nici un fel sa se altereze. Eu sunt ca un crainic, care ii conduce pe cei MICI, si stie sa-i conduca. Calcati pe urmele Mele. Atat de aproape trebuie sa-Mi fiti! Eu va tin treji! Voi umple inimile voastre, innoindu-va cu ACTUL DE IUBIRE! Eu am daruit sufletelor totul.
   ACTUL DE IUBIRE trebuie sa fie ca un orologiu care nu se opreste niciodata. Acest ACT DE IUBIRE inlocuieste tot ceea ce astazi este omis.  Va fi ca un vant cald din sud care face sa se topeasca gheata.

   ... Cu totii vor fi inclusi in acest ACT DE IUBIRE. De aceea el trebuie raspandit si lasat sa se raspandeasca. La inceput, chiar si in secret. Va deveni ca o flacara uriasa. Iti promit. Incepe tu cu curaj! Adauga intotdeauna: "de mii de ori!" Voi nu va dati seama de ceea ce faceti. Este ca un zalog al Iubirii Mele: pentru el Ma angajez fara nici o rezerva. Ingerii vor intona "Sfant! Sfant!" si vor lauda Iubirea Mea, ca niciodata pana acum.

   ... Cat a plans MAMA MEA sa va regaseasca.  Pentru EA am stabilit ACTUL DE IUBIRE, infinit de mare, fiecare din ele (Actele de Iubire) si pentru totdeauna.
   Voi nu cunoasteti uimirea ingerilor in fata lui. Eu nu retrag nimic. - Va fi o noua Inaltare la Cer. - Nimeni nu ma mai poate pierde. Cu totii vor beneficia. Nu coborati de pe munte, astfel se formeaza un varf. In timpul victoriei se va putea vedea Spiritul Sfant.

... Este pe cale sa apara o lumina minunata pe care toti o vor putea vedea: Lumina cu Semnul Crucii. Imaginea Iubirii care Iarta. Imparatia Lui Dumnezeu zguduita din temelie. Mama cu Inima indurerata, pentru preoti si pentru popor.
   Astfel vreau sa va unesc, cum am vrut dintotdeauna. - Il vor recunoaste mai bine pe DUMNEZEU. Este darul Spiritului Sfant. Spiritul le va da tarie.
   ... Porunca noua va dau voua; sa-l ajutati pe fratele vostru care este pierdut.
   Voi sunteti botezati in Mine, in Iordan. Acest lucru va fi vizibil...
   Nici o zi nu trebuie sa se sfarseasca fara Iubire! O, daca ai sti cum iubesc sufletele care pentru Mine sporesc iubirea lor inmiit! Nu mai pot ascunde, nu pot sa nu spun. Nu se mai poate intampla nimic, s-a implinit deja ce se face aici. E ca atunci cand o mama isi saruta pe obraji fiii.
   FOARTE MARE ESTE BUCURIA MEA. SA O VAD PE MAMA MEA ATAT DE FERICITA, PENTRU CA S-AU IMPLINIT RUGACIUNILE EI.  O, cum va va imbogati Ea, umpland de fericire Inima Mea!
   Aceasta Iubire are cel mai puternic parfum si va uneste. Toti pot obtine aceasta bogatie. Nu trebuie decat sa tineti inimile voastre aproape de acest Izvor. Invioreaza precum roua!
   Iubirea Mea este una care mantuieste, pe care pot sa o impart la infinit! Este ca si cum fiecare ar aprinde celuilalt faclia cu focul aprins de Mine. Voi ati fost chemati de Dumnezeu, iar aceasta s-a facut cu Iubire, printr-o lucrare extraordinara.
   Cine este dispus sa fie oaspetele Meu? Usa casei Mele este deschisa. Multe suflete au inteles deja aceasta invitatie, pornita de la Mine.

   ... Un monstru se indreapta catre voi. Trebuie sa va iubiti. Un monstru de rautate. Minciuna este incoronata. Dar nu in chip vazut. Infernul este o otrava penetranta si are mii de ajutoare intr-o singura persoana.
   Fiii Mei, stati de veghe! Este un timp al minciunii! L-am preintampinat cu ACTUL DE IUBIRE. Cu el, nimeni nu va cadea! Apostolii erau uniti in rugaciune, cum sunteti voi in Iubire.
   Este tot un act de consacrare la Iubirea Mea: ca o Liturghie solemna. La ea ingerii sunt intotdeauna prezenti. Si ei vor sa-Mi arate Iubirea prin prezenta lor. Canta un imn pentru suflete, pentru a le infrumuseta cu iubirea lor. O, daca i-ati putea vedea cum fac aceasta! Pentru ei este o sarbatoare continua, cand incoroneaza un suflet. Iubirea voastra ii atrage. Deseori sunt prezenti si ingeri din cetele cele mai inalte.
   Iubiti deci acest ACT DE IUBIRE! Poate uni Cerul cu pamantul. El exista datorita rugaciunilor Mamei. Mama dispune de cete de ingeri pe care le trimite sa-i asiste pe fiii Sai in lupta. Cu ACTUL DE IUBIRE  nimeni nu  este singur, multi se roaga in acelasi timp.
   ACESTEA SUNT PROTECTOARELE MELE.
   Sunt rugaciuni sfasietoare pentru omenire si lucreaza in suflete.
   O jertfa continua. Ganditi-va numai, Eu pot salva multe suflete.
   Respirati aceasta Iubire in inimi si diavolul nu va putea intra.
   Evitati orice frica, ea trage la fund! O, fiii Mei, fiti atenti sa nu va pierdeti fericirea!
   ACTUL DE IUBIRE ESTE CALEA SIGURA PENTRU INNOIRE: IUBIRE PENTRU IUBIRE.
   Diavolul culege orice cuvant rau, care devine pentru el o arma.
   Nu se poate avea o confruntare cu el, ar spori si mai mult pericolul.
   Adorati-Ma in iubire, ca Eu sa o pot insufla. Eu sunt mereu ajutorul vostru. Rugati-va! Niciodata Mantuitorul nu a fost mai aproape.
   Cu mania, se lupta impotriva Iubiri. Invatati de la Mine sa taceti!
   Purtati aceasta Iubire in inima si parcurgeti acest drum cu INCREDERE, pentru ca infernul distruge orice lucru. Abisul se face astfel tot mai mare. Impotriva pacatului se lupta  doar cu rugaciunea. Nimeni nu se poate elibera singur. La ce bun un hamac daca radacina (copacului) este roasa?
   UN SINGUR ACT DE IUBIRE IMPOTRIVA INTREGULUI INFERN. Treziti-va cu aceasta arma - ACTUL DE IUBIRE - si veniti la Mine cu curaj. V-am dat pentru el multe promisiuni. Este izvorul curat al victoriei!
   Voi nu stiti cat de mult se teme diavolul de Iubire.
   AJUTATI-MA SA MANTUIESC SUFLETELE SI VA VETI MANTUI IMPREUNA CU ELE!
   Este ca un sunet prelung de clopotei care vesteste pacea, pentru ca Iubirea este in acelasi timp ispasire. IUBIREA MEA ESTE INTIPARITA IN INIMA VOASTRA.
   Am spus: "IUBITI-VA UNUL PE ALTUL!", si nimeni nu poate sterge asta, iubiti-i pana si pe dusmanii vostri!  Spuneti-mi greutatile voastre, nu stau aici fara sa va ajut. Rugati-va pentru cei care nu pot sa o faca! Am deschis Inima Mea ca sa va vin in ajutor. Credeti in miracolul Iubirii Mele si veti fi mantuiti!
   Fiti uniti in rugaciune si imperiul de minciuni se va prabusi!
   Pacatul este o otrava care inainteaza pe nesimtite. Rugati-va si iubiti! Atunci stelele de pe Cerul Indurarii va vor lumina. Nici o rugaciune nu ramane neascultata. Oare cuvintele Mele au pierdul Lumina? Eu sunt DUMNEZEU si Om. Dar mai intai sunt Vesnic DUMNEZEU, Care a vrut sa coboare. Indreptati spre Mine rugaciunile voastre, asta va intari credinta voastra!
   Indurarea Mea va sfarama scutul diavolului. Ispasiti Iubirea Mea in Sfantul Sacrament! Fara ispasire nimeni nu va mai gasi Calea. Pamantul este plin de nelegiuirea care se revarsa continuu asupra Mea.

   ... Paziti intrarea bisericilor voastre! Nelegiuirea va patrunde pana la tabernacole.
   Ispasirea trebuie sa fie inceputul unei noi trairi. Trebuie sa se atraga oamenilor atentia asupra a ceea ce le-a fost incredintat. Dumnezeu nu se va lasa profanat. Eu as putea sa retrag totul. Daca multi se vor face disponibili, Eu voi scurta timpul care aduce pieirea.
   ALEGETI O ZI IN CARE FIECARE DINTRE VOI DORESTE SA ISPASEASCA! RASPUNDETI LA IUBIREA MEA!
   Si ACTUL DE IUBIRE este o RUGACIUNE DE ISPASIRE!
   Reincepeti sa traiti Sacramentul Pocaintei. Nu evitati acest Sacrament care va asigura impotriva infernului. Deschideti inimile voastre ca sa intre Spiritul Sfant.
   Eu Insumi va indic aceasta Cale si va conduc la Har.
   Moartea Mea a fost o Moarte de ispasire. Eram atarnat pe cruce, in mijlocul celui mai adanc dispret, ca sa va deschid Inima Mea si sa devin Hrana pentru suflet.
   Incepeti sa faceti pocainta! Este strigatul Meu de ajutor si e valabil pentru toti. Nimeni nu se mai poate ridica singur atat de mare este pacatul. I s-au deschis pacatului nu doar usa, ci si portile!

   ... Sangele meu are o forta creatoare. Eu am o Inima Sfanta care mereu Iubeste si Iarta. Cunosc nevoia sfintilor din aceste vremuri. Ei mai pot inca sa consoleze Inima Mea si sa-I dea toata cinstea, asa cum I se cuvine. Eu voi zavora diavolului usa, si tuturor aliatilor lui.
   Asa nu poate dura nici o imparatie. Se actioneaza numai conform simturilor si eu-lui propriu. M-au facut servitorul lor si nu au nici o rusine,  pentru ca pentru ei Eu nu sunt decat paine. Eu am ajuns obiectul lor de placere. Si acestia nu sunt putini.
   Cer pocainta multora! Ei sunt ca si inghetati, in fata oricarui sacrament. Fiti gata de ispasire! Insist si va avertizez! Am spus: Uniti-va si aduceti ispasire Sufletului Meu. Atunci cupa nu va mai fi goala.
   Preotia, pe care diavolul si-a propus sa o distruga, va inflori din nou.  Cum merg lucrurile acum, nu se poate sa-L intalniti pe Dumnezeu.

   ... Pruncul tine in mana globul pamantesc si nimeni altcineva nu-l poate purta. EL va fi in stare sa va tina si pe voi. In EL sunt ancorate  generatiile de-a lungul secolelor! Lumea este in pragul prabusirii, atat de indarjit este diavolul. Asa se pierde unirea filiala: de la unul la altul. Astfel, lantul este gata sa se rupa. Diavolul scutura inel cu inel pe cei care  se expun pericolului. Diavolul va smulge totul din maini. Orice lucru e facut fara nici o consideratie.
   Fiica Mea, Eu folosesc Indurarea.
   ACTUL DE IUBIRE VA CUCERI LUMEA. Va acoperi pamantul ca fulgii de zapada. Recitati-l, pe cat posibil, in genunchi.
   Primul lucru din zi: ACTUL DE IUBIRE, si nu adormiti fara el. Pentru el pot sa evit multe.
   Ca o plasa, el ii poate salva inca pe multi altii. Ganditi-va ca Indurarea Mea poate face totul. Purtati-o oriunde in inima voastra, pentru ca multi raman in pacatele lor. Insotiti-o cu jertfa pe care trebuie sa o faceti.
   Primiti din nou Sacramentul Penitentei prin lucrarea Spiritului Sfant, la Lumina Harului. Nu faceti totul doar cu vorba! Eu Imi daruiesc Inima ca pe o jertfa. Oferiti-Mi-o ca pe primul salut al zilei! Ganditi-va, sufletele voastre sunt un sanctuar, chiar si sufletele fratilor si surorilor voastre. Este un mod de a actiona care aduce bucurie si celorlalte suflete... (Justineaude un sunet prelung de clopotel): astfel se aseaza pe patena. Gandeste-te, doar asa pot zdrobi zidul pe care cel rau l-a ridicat impotriva Mea.

   ACTUL DE IUBIRE VA INTONA "AVE MARIA!"

   Fiii Mei, privegheati si va rugati! Nu va lasati dusi de val! Lumea a devenit un bici pentru Trupul Meu Mistic. M-au dat deoparte si l-au lasat pe diavol sa intre. Cate inimi zac in noroi! Am lasat ACTUL DE IUBIRE ca zalog al unui mare Har. La fel de sigura trebuie sa fie si increderea voastra.
   
   Eu voi scurta suferinta care va asteapta. Nu se vor atinge de nici un fir de par, atat va sunt de aproape. Am inaltat un zid de aparare pentru voi - ACTUL DE IUBIRE -, daca vor mai fi persoane care sa-l recite.
   Oamenii Ma vor intalni din nou. Acest moment este aproape. Este si pentru voi o inviere inainte de vreme si este aproape o noua dimineata.
   Trebuie sa priviti in sus! DUMNEZEU schimba toate lucrurile in bine.
   Eu Insumi nu sunt judecator. Indurarea Mea este prea mare. Acest popor nu-Mi este numai dator: prea mult Sange s-a scurs din rana coastei Mele.
   Fiilor, trebuie sa faceti penitenta unul pentru altul. Eu v-am unit Iubirii Mele. Rugati-va asiduu ACTUL DE IUBIRE! Este cheia care deschide. Nimic nu ramane inchis in fata lui.
   Luati bine aminte la cuvintele Mele.
   Eu voi revarsa toata Indurarea Mea asupra voastra, ca fiecare sa se poata intoarce la staul. De aceea fiti staruitori in rugaciunea ACTULUI DE IUBIRE pentru ca multi din cei alfati la jumatatea drumului, renunta la tot!
   Angajati-va in rugaciunea ACTULUI DE IUBIRE! Este purtator de Lumina. Toti pot lua parte, chiar si dupa moarte!
   Cu iubirea voastra trebuie sa raspundeti Tatalui, prin ACTUL DE IUBIRE. Iadul se va napusti asupra lui caci Aceasta este arma Spiritului Sfant!
   ... Au inceput vremuri foarte importante. Vreau sa reinstalez Pacea si sa arat sufletelor o alta cale. Lumea ar merita sa se distruga cu tot ce poarta in ea. Este o nava avariata in larg, ca sa folosesc cuvintele voastre. Eu vreau sa va fac fericiti. Veniti in intampinarea Iubirii Mele, mana in mana. ADUCETI-I LA MINE PE CEI CARE NU SE MAI POT ORIENTA. NU ESTE DECAT O SINGURA CALE, ASA M-AM DESCOPERIT. Nu stati departe de Mine! Pentru cei care uita aceasta, vin asupra lor nori negri.
   Orologiul nu se opreste, el bate dupa Indurarea Mea. IUBIREA ESTE CADRANUL LUI, de aceea atata Har.
   CINE IUBESTE, MANTUIESTE; CINE MANTUIESTE, IUBESTE! Iata acele acestui orologiu. Se rotesc toate in jurul Inimii Mele. Sunt bataile Inimii Mele, atat de strans unit cu Mine este ACTUL DE IUBIRE. Sunt chiar bataile Inimii Mele si nimeni nu poate sa opreasca acest orologiu. Se intampla chiar contrariul: Rasuna cu ecou in Piata Sfantul Petru. Nici acest ceas nu ramane in urma. Sunetul sau va fi auzit in intreaga lume. Toata lumea il va asculta.
   ... Fiecare ACT DE IUBIRE se aprinde mai puternic ca niciodata. Fiecare om Ma va primi, pana cand toti vor fi una.
   Daca fiecare suflet l-ar spune o singura data dimineata si la sfarsitul zilei, s-ar considera toate "miile" (din timpul zilei), asa cum fiecare picatura de apa cade in ocean fara ca cineva s-o mai poata lua inapoi. Asa insotesc Indurarea mea cu Lumina.
   Voi chiar nu puteti intelege Iubirea; acceptati macar  ACTUL DE IUBIRE asa cum este, pentru intreaga lume atat de rece. El este Soarele, Lumina impotriva intunericului. Acolo unde este spus, pacatul nu se mai poate raspandi. Vi l-am dat prin Maria, un mare dar, egal pentru toti.
   Acest ACT DE IUBIRE trebuie sa formeze o comuniune. Vreau sa va daruiesc aceasta Iubire. CINE IL FACE, CHIAR SI O SINGURA DATA, VA FI NUMARAT PRINTRE LUCRATORII TOCMITI CU PUTIN INAINTE DE ASFINTITUL SOARELUI (in ceasul al unsprezecelea). Eu va spun: "Nici Solomon nu era imbracat astfel". Ii voi primi pe toti cei care vin la Mine pe aceasta cale. Este cupa pura plina cu perfectiunea Iubirii Vesnice.
   Acest ACT DE IUBIRE va fi respiratia oricarui suflet. Pentru el voi deschide din nou multe inimi, acum impietrite. Omenirea deja a cazut mult, numai Indurarea Mea o mai poate salva. De aceea am dat ACTUL DE IUBIRE.
   Cu ACTUL DE IUBIRE vreau sa distrug puterea diavolului. Ti-am aratat cum micul David a infruntat lupta cu pietricele, si voi aveti ACTUL DE IUBIRE inmultit de mii de ori. Vreau sa arat valoarea lui. MAMA  a obtinut pentru voi acest mare Har...
   Satana a atras la sine lumea si si-a intins capcanele peste tot. Cel rau este un spirit care creaza confuzie. Feriti-va de aceasta rautate care patrunde pana in adancime!
   Veniti deci la Mine! Numai Eu pot opri pacatul. Este chemarea Iubirii Mele, care va doreste atat de mult.

   Rugati-va ACTUL DE IUBIRE!  Fructifica bine timpul, pentru aceasta ti-a fost dat! Fa-te mereu disponibila. Incurajeaza-i si pe altii sa-l recite!
   NU INCEPE SI NU CONTINUA FARA EL, NICI O RUGACIUNE!"

   
   (de la Maica Domnului, urmatoarele cuvinte):

   "Tatal Mi-a dat sa cunosc: o noua dimineata rasare in suflete. Acesta este misterul incredintat Mie de Domnul. Pot sa-l descopar. RUGATI-VA INTENS "INGERUL DOMNULUI"  PENTRU A-L PRIMI PE SPIRITUL! Credeti in Intruparea Lui Isus si ramaneti uniti prin Spiritul Sfant. Se apropie ora in care se va naste Iubirea si toti vor fi curati. Va fi din nou lumina in suflete. Ultima cerere din rugaciunea Tatal Nostru se va inmulti de mii de ori."


                           Extrase din "ACTUL DE IUBIRE - Cale sigura pentru reinnoire"
                  Publicatie ingrijita de Comunitatea "AIUTO PER TUTTI" (Ajutor pentru toti)  

    Fascicolele  care contin aceste revelatii, le puteti gasi la Eticheta: 

2 comentarii:

  1. Draga Daniela, te rog sa-mi spui de ce sau daca trebuie spus ''si ajutati-ne sa putem repeta actul de iubire de mii de ori, cu fiecare respiratie, cu fiecare bataie a inimii'', sau trebuie doar rugat la inceput asta, si pe urma depus un efort pana iti intra in inima fara sa spui.
    Multumesc mult.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria draga, eu am inteles ca recitarea Actului de Iubire se face exact asa cum este scris; deci trebuie spus de fiecare data si: " ajutati-ne sa putem repeta acest ACT DE IUBIRE DE MII DE ORI, cu fiecare respiratie, cu fiecare bataie a inimii."

    Puterea de a trai - cu toata inima - acest ACT DE IUBIRE, este, cred eu, in functie de gradul spiritual al fiecarui suflet. De aceea Isus ne cere sa-l recitam asa cum este el dat, pentru ca cei care sunt incepatori in credinta, dar dornici sa contribuie prin Actul de Iubire la salvarea sufletelor, la implinirea Planului Lui Dumnezeu in lume, ar fi greu sa il traiasca cu inima, cel putin la inceput.
    Mai cred ca aceasta propozitie: "ajutati-ne sa putem repeta acest ACT DE IUBIRE DE MII DE ORI, cu fiecare respiratie, cu fiecare bataie a inimii", este un indemn la a ne dori, si apoi a incerca sa traim Iubirea, nu numai in rugaciune ci in tot ceea ce facem, sa traim Iubirea fata de aproapele si fata de Dumnezeu in fiecare clipa, cu fiecare respiratie. Aceasta ar trebui sa fie starea sufletului pentru a-si putea castiga vesnicia.
    Repetarea ACTULUI DE IUBIRE si increderea in valoare lui, poate duce la transformarea sufletelor astfel incat ele sa nu mai aiba alte sentimente in afara de cel al iubirii, in orice situatie, in orice moment...
    Asa cred eu...

    Eu il recit asa cum l-am scris.

    Domnul sa ne ajute, sa ne salveze, sa ne sfinteasca pe toti, pentru a ne pregati pentru Cer.
    Te imbratisez cu drag, Maria.

    Laudat sa fie Isus si Sfanta Fecioara!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.