miercuri, 27 martie 2013

MARIA, REGINA BIRUITOARE A LUMII - Lumea se va converti


 Din jurnalul misticei Maria-Natalia Magdolna, puteti citi in postarea:
http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/03/regina-biruitoare-lumii_25.html


 (Extras dintr-un interviu al sorei Maria-Natalia, realizat de dl. Jules Molnar - colaborator al revistei "Stella Maris" din Elvetia - in data de 2 februarie 1991. Sora Maria-Natalia a murit in luna mai 1992 ) :
 Sora Maria-Natalia: 
 - Multumesc Lui Isus pentru faptul de a fi fost botezata pe 2 februarie 1901, in sarbatoarea Intampinarii Domnului si pentru ca am fost consacrata in aceeasi zi, Maicutei mele din Cer,  Regina Biruitoare a lumii. Sunt fericita pentru ca am fost imputernicita de a anunta ca inaintea Judecatii de Apoi si a Domniei definitive a Lui Dumnezeu in mijlocul alesilor Sai, pamantul ce zace in rautate, va fi transformat intr-o lume plina de fericire.        Preasfanta Fecioara-i va face fericiti pe locuitorii pamantului, potrivit unei hotarari a Bunatatii Dumnezeiesti. De la Dumnezeu nu poate veni decat ceea ce este conform cu esenta Sa: fericire, bucurie, iubire. Ii va restitui omului ceea ce poseda inaintea pacatului originar, si a pierdut de atunci incoace. Dumnezeu a depus acest dar in miinile Reginei Biruitoare a lumii, insa aceasta este destinata intregii lumi. In ciuda aparentelor potrivnice si a succesului sau actual, fascinant si diabolic, Satana va suferi o infrangere. Numai Tatal Ceresc cunoaste data precisa a acesteia. Satana va disparea odata cu planurile si cuceririle sale. Lumina lui Lucifer este falsa, stralucirea sa este artificiala. Rautatea lui Satana nu poate intrece bunatatea nesfarsita a Lui Dumnezeu.
    Harul lucreaza intr-un mod tainic. Eu ma rog in unire cu Isus, atat pentru fiecare fiinta omeneasca in parte, cat si pentru intreaga lume. Harul ne transforma intr-o clipa, dintr-o data. Este o minune de la Dumnezeu care ne atinge cu al Sau har. Prin revarsarea harului ceresc, chiar pacatul cel mai grav se transforma in cenusa. In timp ce ne asezam in genunchi, in pulberea propriei nimicnicii, nu ne vedem ajunsi in ceasul Indurarii Divine si nu-I auzim pe Preasfanta Fecioara si pe sfintii ingeri care ne avertizeaza: "Convertiti-va! Timpul purificarii acestei lumi este din ce in ce mai aproape."
    Jules Molnar: - Se pot resimti efectele acestui har extraordinar?
    Sora Maria-Natalia: -  Da. Pana in zilele noastre, Cerul nu a mai daruit un har atat de nou si de tainic; nu a existat dar de Sus care, in supraabundenta sa, sa fi putut anihila toate pacatele si toate situatiile care pot duce la pacat. Curand raul va fi anihilat in raufacator; pacatul va fi anihilat in pacatos. Gelozia va fi anihilata in cel gelos. Noi vom fi ca si fara de pacat, in aceasta epoca, care a fost denumita "era mariana glorioasa".
    Aceasta perioada de fericire va dura 40, 50 de ani sau mult mai mult. Multumita Lui Dumnezeu, omul va fi coplesit cu noi minuni, cu noi haruri, cu sfintenia Dumnezeiasca. Firea noastra, inclinata spre rau, va fi o fire inclinata spre bine. Pentru un anumit timp, satana va fi inlantuit. Pentru un anumit timp, raul care se afla in om, va inceta, ca si cand Isus ar locui in noi.
    Revarsarea acestui har se va savarsi fara zgomot. Totul si toate vor fi umplute.
    Jules Molnar:  Putem noi spune, impreuna cu Sfantul Slavitul Apostol si Evanghelist Ioan, ca "Dumnezeu este iubire?" (1Ioan 4,8)
    Sora Maria-Natalia: - Sigur ca da! Dumnezeu este iubire. Eu stiu ca in curand va trebui sa parasesc aceasta viata pamanteasca. In salutarea mea de "ramas bun" catre lume, vad totul in deplina simplitate. Ma agat de puterea simplitatii: Dumnezeu imi este de ajuns. Iubirea imi este de ajuns, pentru ca Dumnezeu este Iubire si Iubirea este Dumnezeu. In aproape toate picaturile sangelui meu, exista ceva ce se uneste cu El.
    Jules Molnar: - Am putea spera la zile mai bune, fara o interventie de Sus?
    Sora Maria-Natalia: - Intr-o vedenie, am vazut Indurarea nesfarsita a Lui Dumnezeu reasezand pamantul intr-o stare de pace, intr-o stare de fericire, fara teama. Oricare ar fi eforturile omului pentru a cunoaste viitorul, pentru a sonda felul si ratiunea vietii sale, viitorul va ramane ascuns ochilor sai. Asadar, sa nu fie curiozitatea cea care sa ne impinga la actiune.
    Ma inchin in fata Maretiei de temut a Lui Dumnezeu. Ma cutremur la auzul vocii aducatoare de fericire a Lui Dumnezeu: "Veti avea atat cerul, cat si pamantul."
    Tatal Atotputernic cunoaste totul si foloseste totul, spre binele nostru. Intotdeauna noi trebuie sa ne gandim ca suntem frati si surori ai Lui Isus, asadar, copiii Maicii Preacurate. In acest moment aceasta ne priveste pe noi, copiii Mariei. Harul ne daruieste un imbold atat de puternic, incat as dori sa ies din aceasta incapere de 20 mp..., unde totul imi delimiteaza miscarile si sa ma sui in arborele cel mai inalt, pentru a striga cu glas tare: " ramaneti in bratele Maicii voastre si nu va fie teama de nimic deoarece, gratie Indurarii Divine, existenta nu duce nici la pierzanie, nici la desertaciune." Eu stiu ca in acest moment se petrec lucruri cumplite pe pamant. Fara Domnul nostru Isus Cristos, noi suntem fara speranta, totul este zadarnic. 
   Acum sa ne rugam impreuna, cu cea mai mare credinta: "Dulcea noastra Mama, iubita noastra Maica Preacurata, roaga-Te impreuna cu noi!"
    Noi trebuie sa ne rugam pentru a obtine harul mangaierii si al tariei, deoarece traim prin har. Sa ne rugam pentru a ne da seama, pentru a simti harurile care ne sunt daruite, caci harul care este constientizat, resimtit, genereaza noi haruri. Harul care este recunoscut ca atare, provoaca manifestarea multumirii noastre.
    Jules Molnar: - Cand se vor intampla toate acestea?
Sora Maria-Natalia Magdolna
    Sora Maria-Natalia: -  Suntem in asteptarea unei ere noi, a carei fagaduinta este: Pacea! Dar aceasta pace nu a venit inca.
     Multi vin la mine iar altii imi scriu, pentru a ma intreba: "Spuneti-ne, sora,  cand se vor intampla toate acestea?" Cum as putea raspunde, din moment ce nu stiu? Asadar, adresati intrebarea voastra direct Lui Dumnezeu! Ii inteleg pe oameni. Insusi Sfantul Petru I-a pus Domnului intrebari indraznete si neobisnuite. Isus i-a prezis despre distrugerea templului din Ierusalim, ca nu va ramane piatra pe piatra care sa nu se risipeasca (Mt 24,2), dar nu i-a facut cunoscuta ziua si nici anul cand urmau sa se petreaca toate acestea.
   In ceea ce priveste Parusia, Isus a dezvaluit doar ca vor fi anumite semne care se vor inmulti si care vor fi vizibile la apropierea acestui eveniment. Si i-a prevenit pe apostolii sai contra falsilor profeti si a falsilor Mesia...
    Ateismul comunist a promis unirea popoarelor prin revolutie; Lenin, Stalin, si-au luat insarcinarea de a nimici opera de Mantuire si de a construi paradisul pe pamant. Satana a folosit ateismul si inca il foloseste pentru a insela si a fascina omenirea. Ce s-a ales din comunism?  Si ce se va alege, in curand, din ateism?  Cel rau a vrut sa creeze unitatea, dar nu cea pentru care Isus S-a rugat Tatalui, in rugaciunea sa arhiereasca. Numai harul mantuitor al Domnului va uni ceea ce astazi, inca este dezbinat.  Vom primi asemena haruri, incat vom putea sa ne desavarsim si sa traim ca si cum am fi fara de pacat.
   Darul victoriei a fost depus in miinile Reginei Biruitoare a lumii. Cu toate acestea, lumea nu a gustat inca din binefacerile fagaduite de catre Tatal, impotriva carora se inversuneaza Satana, cu atata vehementa. Eu fac cunoscut ca si in aceasta foarte, foarte grava situatie,  Indurarea Divina nu are in vedere nici distrugerea, nici suferinta, mai ales nu urmareste nimicirea.
    Jules Molnar: -  Sora, ce ne puteti spune pentru a incheia?
    Sora Maria-Natalia: - Nu uitati cine va este Mama. Nu uitati a Carui copii sunteti. Rugati-va pentru cei care se afla sub puterea vrasmasului. Rugati-L pe Domnul sa va daruiasca destul har, pentru ca sa fiti capabili de a-l invinge pe cel rau.
    Harul lucreaza in tacere. Atunci cand ne aflam in stare de har, Dumnezeu ne surade. Domnul este foarte multumit atunci cand noi ne dam seama ca El lucreaza in noi.
    Preasfanta Fecioara  asteapta impreuna cu toti ingerii, gata pentru a implini Vointa Divina. Cuvantul Lui Dumnezeu trebuie sa devina realitate. Tatal a dat omului pamantul, ca pe un dar.  In urma pacatului originar, omenirea nu se mai bucura de pacea din Rai. Dar, fagaduinta unei omeniri purificate si traind in conformitate cu planul Creatorului, nu poate ramane acoperita; intr-o zi, ea va trebui sa devina realitate si viata, iar aceasta nu doar..."dincolo", ci deja in aceasta lume.
                      
                                                        ("Stella Maris" Nr.320 - "Regina Pacis" nr.4)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.