marți, 19 februarie 2013

TOATE MESAJELE MARIEI NE PREVIN DESPRE ACELASI PERICOL, DAR LE AUZIM NOI,OARE? (prima parte)

de Jean-Pierre Jouanneault

Sfanta Fecioara - aparitia de la La Salette

   importanta centrala a mesajului de la LA  SALETTE
   La 6 mai 1996, Papa Ioan Paul II i-a scris Mons. Louis Dufaux, episcop de Grenoble: 
   " Mesajul de la La Salette a fost comunicat la 19 septembrie 1846 celor doi pastorasi, Melanie si Maximin, intr-o vreme de mari suferinte ale popoarelor, afectate de foamete si supuse multor nedreptati. In plus,  indiferenta sau ostilitatea fata de mesajul evanghelic era in crestere. Sfanta Fecioara care s-a aratat purtand pe piept imaginea Fiului Sau rastignit, demonstreaza ca,  asociata la opera Mantuirii, Ea suferea alaturi de copiii Sai pe care-i vedea indepartandu-se de Biserica Lui Cristos, pana la uitarea sau respingerea prezentei Lui Dumnezeu in viata lor, precum si a sfinteniei Numelui Sau."

   Sfanta Fecioara ii iubeste pe copiii Sai cu perseverenta
   Astfel, la La Salette, Ea a venit sa ne informeze prin mesajul Sau, care ar putea sa para inspaimantator daca nu am avea o credinta deplina in Sfanta noastra Mama care ne-a fost data de Isus pe Cruce. Ea ne previne cu multa vreme inainte, de cumplitele evenimente care vor veni, anuntate, de altfel, in Apocalipsul Sfantului Ioan, dar pe care nici Biserica, nici majoritatea crestinilor nu le-au luat in serios! Si nu suntem noi, oare, pe cale sa le traim acum?
   Vom vedea in articolele care urmeaza ca, in fata tacerii impuse mesajului Sau de la La Salette, Ea va incerca sa ne faca cunoscute aceste teribile evenimente in cel de-al treilea secret de la Fatima, incredintat Bisericii de Sora Lucia, care l-a inmanat in scris Episcopului locului, Mons. Jose Alves Correla da Silva, specificand in el ca Sfanta Fecioara de la Fatima ceruse ca acest secret sa fie revelat in 1960, adica la 43 de ani dupa anuntarea sa.
   Constatand ca Papa Ioan XXIII nu a indraznit sa-l reveleze la acea data, Sfanta Fecioara de pe Muntele Carmel a revelat, in 1961, la Garabandal, ca "noi ne aflam in timpurile de pe urma". "Vom asculta oare glasul Sau care implora?" Dumnezeu a permis conditii exceptionale si vizibile pentru toti ca sa arate ca mesajul venea din Cer. Sfantul Padre Pio l-a recunoscut, insa Episcopul locului nu a fost de acord si nu a recunoscut mesajele, lasandu-le, astfel, prada suspiciunii.
   Mama noastra, Sfanta Fecioara de la Fatima, a continuat, neobosita, sa incerce sa faca cunoscut copiilor Sai ceea ce trebuia sa cunoastem. A facut-o la Akita, in Japonia, in 1973. Mons. Niigata, Episcopul locului, a recunoscut mesajele si cele 101 lacrimari ca venind din Cer,  la fel si Cardinalul Ratzinger, viitorul Benedict XVI. Dar Biserica a facut cele necesare ca sa fie cunoscute aceste mesaje, care spun, toate, acelasi lucru pentru a ne avertiza? Le vom vedea pe cele principale.
Vizionarii de la La Salette,
 Maximin si Melanie

   Secretul de la La Salette
   La 19 septembrie 1846, doi copii, Melanie si Maximin, care pasteau vacile in muntii din Isere, au vazut aparand brusc o frumoasa Doamna care, in aceasta unica aparitie, le-a spus lucruri foarte importante pe care ei nu le puteau intelege din cauza marii lor necunoasteri. Marturia scrisa a Melaniei este cat se poate de completa. Cuvintele Sfintei Fecioare sunt aspre, mai ales pentru preoti, acuzati de toate relele, acuzatii care se vor repeta atat la Fatima, cat si la Garabandal si Akita... iar noi le vedem, din pacate, producandu-se sub ochii nostri!
   "Melanie,  ceea ce am sa-ti spun Eu acum nu va fi secret pentru totdeauna; Il vei putea publica in 1858."
   In continuare va prezentam intregul Secret conform editiei originale publicata la Lecce in anul 1879, avand imprimatur al Mons. Episcop de Lecce, cu corecturile tipografice ale editiei publicate la Lyon, in anul 1904.
   "Ei bine, copiii Mei, transmiteti acest mesaj intregului Meu popor!"
   Preotii:
   "Preotii, ministrii ai Fiului Meu, preotii, prin viata lor rea, prin lipsa de respect si necredinta lor in celebrarea Sfintelor Taine, prin  iubirea de arginti, de onoruri si de placeri, preotii au devenit cloaca de necuratie. Da, preotii cheama razbunare, iar razbunarea atarna deasupra capului lor. Vai de acei preoti si persoane consacrate Lui Dumnezeu, care, prin infidelitatile si viata lor rea, Il rastignesc  din  nou pe Fiul Meu! Pacatele persoanelor consacrate Lui Dumnezeu striga la Cer si cheama razbunarea, si iata ca razbunarea este la usa lor, caci nu mai este nimeni care sa implore milostivire si iertare pentru popor; nu mai exista suflete generoase, nu mai este nimeni demn sa ofere Celui Vesnic Victima fara pata, in favoarea lumii."
   Dumnezeu:
   "Dumnezeu va lovi intr-un mod fara precedent. Vai de locuitorii pamantului! Dumnezeu Isi va revarsa toata mania si nimeni nu se va putea sustrage atator rele adunate. Copii, conducatorii poporului Lui Dumnezeu, au neglijat rugaciunea si penitenta, si Satana le-a intunecat inteligenta, ei au devenit acele stele ratacitoare pe care vechiul diavol le va atrage cu coada sa pentru a le face sa piara."
   "Dumnezeu ii va permite sarpelui celui vechi sa aduca dezbinare intre domnitori, in toate societatile si toate familiile, care vor suferi dureri fizice si morale: Dumnezeu ii va abandona pe oameni lor insile si va trimite pedepse care se vor succede mai mult de treizecisicinci de ani. Societatea este in ajunul celor mai cumplite flageluri si a celor mai mari evenimente. Trebuie sa va asteptati sa fiti carmuiti cu un toiag de fier si sa beti cupa maniei Lui Dumnezeu."
La Salette - Sanctuarul
   Papa:
   "Vicarul Fiului Meu, Suveranul Pontif Pius IX, sa nu mai iasa din Roma dupa anul 1859. Sa fie ferm si generos, sa lupte cu armele credintei si ale iubirii, caci Eu voi fi cu el. Sa se fereasca de Napoleon. Inima acestuia este duplicitara si, cand va dori sa fie imparat si, in acelasi timp, papa, imediat Dumnezeu se va retrage de la el; el este acel vultur care, dorind mereu sa se inalte, va cadea in spada de care voia sa se slujeasca pentru a obliga popoarele sa se rascoale" (anuntarea prabusirii imperiului lui Napoleon III).
   Italia:
  "Italia va fi pedepsita pentru ambitia sa de a vrea sa scuture jugul Domnului Domnilor; astfel ea va cadea prada razboiului, sangele va curge din toate partile, bisericile vor fi inchise si profanate, preotii, calugarii vor fi alungati, dati mortii, si unei morti crude. Multi vor abandona credinta, iar numarul preotilor si calugarilor care vor parasi adevarata religie, va fi mare. Printre aceste persoane se vor afla chiar si episcopi. Papa sa se pazeasca de facatorii de miracole, caci a venit vremea cand pe pamant si in aer vor avea loc minunile cele mai uimitoare."
   Satana: 
   "In anul 1864, Lucifer, cu un mare numar de demoni vor evada din iad: ei vor aboli credinta incetul cu incetul si vor orbi chiar si pe persoanele consacrate Lui Dumnezeu in asa fel incat, daca nu vor primi un har special, aceste persoane vor lua spiritul acestor ingeri rai, multe case calugaresti isi vor pierde cu totul credinta si vor pierde multe suflete. Cartile rele vor abunda pe pamant iar duhurile intunericului vor raspandi peste tot o delasare totala pentru tot ceea ce priveste slujirea Lui Dumnezeu. Ele vor avea o mare putere asupra naturii, vor exista biserici pentru a sluji aceste duhuri. Persoane vor fi transportate dintr-un loc in altul de catre aceste duhuri rele, chiar si preoti, pentru ca ei nu vor mai fi condusi de spiritul bun al Evangheliei, care este un spirit de smerenie, de caritate si de zel pentru gloria Lui Dumnezeu. Vor face sa invie morti si drepti." (adica, acesti morti vor lua infatisarea unor fiinte drepte care au trait pe pamant, ca sa-i seduca mai usor pe oameni; sub aceasta infatisare, acesti pretinsi morti inviati vor fi sau demoni predicand o alta Evanghelie contrara celei a adevaratului Isus Cristos si negand existenta Cerului, sau suflete damnate).

   Pierderea credintei din cauza preotilor:
   "Vor exista in toate locurile minuni extraordinare, caci adevarata credinta s-a stins si falsa lumina lumineaza lumea. Vai de printii Bisericii care nu vor fi preocupati decat sa ingramadeasca bogatii peste bogatii, sa-si pastreze autoritatea si sa domine cu orgoliu. Vicarul Fiului Meu va avea mult de suferit, deoarece, pentru o vreme, Biserica va fi prada unor mari persecutii; va fi timpul intunericului, Biserica va trece printr-o criza inspaimantatoare. Sfanta credinta in Dumnezeu fiind uitata, fiecare individ va vrea sa se conduca el insusi si sa le fie superior semenilor sai. Vor fi abolite puterile civile si ecleziastice, toata ordinea si dreptatea vor fi calcate in  picioare; nu se vor mai vedea decat omucideri, ura, invidie, minciuna si dezbinare, nu va mai fi iubire nici fata de patrie nici fata de familie."
Melanie Calvat
  Atentat la viata Papei:
   "Sfantul Parinte va suferi mult. Eu voi fi cu el pana la sfarsit pentru a primi jertfa sa. Cei rai vor atenta de mai multe ori la viata lui (Ioan Paul II)  fara sa-i poata lua zilele, dar nici el, nici succesorul sau, care nu va domni multa vreme (aceasta ultima propozitie a fost scrisa intre paranteze de Melanie, pe marginea exemplarului sau publicat cu aprobarea Episcopului de Lecce) nu vor vedea triumful Bisericii Lui Dumnezeu."

    Separarea Bisericii de Stat:
   "Guvernele civile vor avea toate acelasi plan si anume de a aboli si a face sa dispara orice principiu religios, pentru a face loc materialismului, ateismului, spiritismului si la tot felul de vicii. In anul 1865, veti vedea nelegiuirea in locurile sfinte. In manastiri, florile Bisericii vor fi putrede, iar demonul se va face regele inimilor. Cei care sunt la conducerea comunitatilor religioase sa aiba grija in privinta persoanelor pe care le vor primi, pentru ca demonul se va folosi de toata rautatea sa pentru a introduce in ordinele calugaresti persoane dedate pacatului, caci dezordinile si iubirea de placeri trupesti vor fi raspandite pe tot pamantul."

    Anuntarea unor razboaie civile:
   "Franta, Italia, Spania si Anglia vor fi in razboi; sangele va curge pe strazi, francezul se va bate cu francezul, italianul cu italianul, apoi va fi un razboi general care va fi inspaimantator. Pentru un timp, Dumnezeu nu-si va mai aduce aminte nici de Franta, nici de Italia, pentru ca Evanghelia Lui Isus Cristos nu mai este cunoscuta. Cei rai isi vor desfasura toata rautatea lor. Oamenii se vor ucide, se vor masacra unii pe altii chiar si in propriile case.

   Deschiderea Apocalipsului:
   "La prima lovitura a sabiei Sale fulgeratoare, muntii si intregul pamant se vor cutremura de spaima, pentru ca dezordinele si crimele oamenilor strapung bolta Cerurilor. Parisul va fi ars si Marsilia inghitita. Mai multe orase mari vor fi zguduite si inghitite de cutremure de pamant, se va crede ca totul este pierdut, nu se vor vedea decat omucideri, nu se va auzi decat zgomot de arme si blasfemii. Cei drepti vor suferi mult; rugaciunile, lacrimile si penitentele lor se vor urca pana la Cer si tot poporul Lui Dumnezeu va cere iertare si milostivire si va cere ajutorul si mijlocirea Mea. Atunci Isus Cristos, printr-un act al Dreptatii Sale si Milostivirii Sale pentru cei drepti, va porunci ingerilor Sai ca toti dusmanii Lui sa fie dati mortii. Brusc, prigonitorii Bisericii Lui Isus Cristos si toti oamenii dedati pacatului vor pieri, iar pamantul va deveni ca un pustiu. Atunci se va face pace, impacarea Lui Dumnezeu cu oamenii. Isus Cristos va fi slujit, adorat si glorificat. Caritatea va inflori pretutindeni.

   Un timp de pace:
   "Noii regi vor fi mana dreapta a Sfintei Biserici, care va fi puternica, smerita, evlavioasa, saraca, zeloasa si imitatoare a virtutilor Lui Isus Cristos. Evanghelia va fi predicata peste tot iar oamenii vor face mari progrese in credinta, pentru ca va fi unitate printre lucratorii Lui Isus Cristos iar oamenii vor trai cu frica de Dumnezeu. Aceasta pace intre oameni nu va fi lunga, 25 de ani de recolte imbelsugate ii va face sa uite ca pacatele oamenilor sunt cauza tuturor suferintelor de pe pamant."
  
 Un precursor al Anticristului:
   "Un inainte-mergator al lui Anticrist, cu trupele sale din mai multe natiuni, va lupta impotriva adevaratului Cristos, singurul Mantuitor al lumii; el va face sa curga mult sange, va vrea sa nimiceasca cultul Lui Dumnezeu pentru a face ca el sa fie considerat Dumnezeu. Pamantul va fi lovit de tot felul de plagi (pe langa ciuma si foamete care vor fi generale); vor fi razboaie pana la ultimul razboi, care va fi facut atunci cand cei zece regi ai lui Anticrist, care vor avea cu totii acelasi plan si care vor fi singurii care vor guverna lumea. Inainte de a se intampla aceasta, va fi un soi de falsa pace in lume; oamenii nu se vor gandi decat la distractie; cei rai se vor deda la tot felul de pacate; dar copiii Sfintei Biserici, copiii credintei, adevaratii Mei imitatori, vor creste in iubirea Lui Dumnezeu si in virtutile care Imi sunt cele mai scumpe. Fericite suflete smerite, conduse de Spiritul Sfant! Eu voi lupta alaturi de ele pana cand vor ajunge la plinatatea varstei."

   Razbunarea naturii:
   "Natura cere razbunare impotriva oamenilor si tremura de spaima in asteptatea a ceea ce trebuie sa se intample cu pamantul murdarit de crime. Cutremurati-va pamant si voi care faceti profesiunea de a-L sluji pe Isus Cristos si care, in launtrul vostru, va adorati pe voi insiva; caci Dumnezeu va va preda dusmanului Sau, pentru ca locurile sfinte sunt prada coruptiei; multe manastiri nu mai sunt casele Lui Dumnezeu, ci pasunile lui Asmodeu si alor sai."

   Anticristul:
   "In acest timp se va naste Anticristul, dintr-o calugarita evreica, o falsa fecioara care va avea legatura cu sarpele cel vechi, stapanul necuratiei: tatal lui va fi episcop; nascandu-se, el va scoate din gura blasfemii; intr-un cuvant, acesta va fi Satana intrupat; va scoate tipete inspaimantatoare, va face minuni, nu se va hrani decat cu necuratenii. Va avea frati care, desi nu vor fi ca el, diavoli intrupati, vor fii copii ai raului; la 12 ani ei se vor face remarcati prin  victoriile indraznete pe care le vor repurta. Curand, va fi fiecare in fruntea armatelor, asistati de legiunile iadului."

   Anotimpurile:
    "Anotimpurile vor fi schimbate, pamantul nu va mai da decat roade rele, astrii isi vor pierde miscarile lor regulate, luna nu va mai reflecta decat o slaba lumina rosiatica; apa si focul vor da globului pamantesc miscari convulsive si oribile cutremure de pamant care vor inghiti munti, orase..."

   Vaticanul isi va pierde credinta:
   "Roma isi va pierde credinta si va deveni sediul Anticristului. Demonii din vazduh, impreuna cu Anticrist, vor face minuni mari pe pamant si in aer, iar oamenii se vor perverti din ce in ce mai mult. Dumnezeu va avea grija de slujitorii Sai si de oamenii de bunavointa; Evanghelia va fi predicata pretutindeni, toate popoarele si toate natiunile vor avea cunostinta adevarului."
Parintele Annibale Di Francia si
Melanie Calvat
  
 Enoh si Ilie:
   "Biserica va fi eclipsata, lumea va fi cuprinsa de consternare. Dar iata-i pe Enoh si pe Ilie plini de Spiritul Lui Dumnezeu; ei vor predica cu puterea Lui Dumnezeu, iar oamenii de bunavointa vor crede in Dumnezeu si multe suflete vor fi mangaiate; ele vor face mari progrese prin virtutea Spiritului Sfant si vor condamna erorile diaboloce ale lui Anticrist."

   Apocalipsul:
   "Vai de locuitorii pamantului! Vor fi razboaie sangeroase si foamete; ciume si boli contagioase; vor fi ploi cu inspaimantatoare caderi de animale, tunete care vor zgudui orase, cutremure de pamant care vor inghiti tari; se vor auzi voci in vazduh; oamenii se vor da cu capul de pereti; ei vor chema moartea si, pe de alta parte, vor muri in chinuri; sangele va curge in toate partile. Cine va putea invinge daca Dumnezeu nu va scurta timpul incercarii? Prin  sangele, lacrimile si rugaciunile celor drepti, Dumnezeu se va lasa induplecat. Enoh si  Ilie vor fi ucisi. Roma pagana va disparea, va cadea foc din cer si va mistui trei orase; tot universul va fi cuprins de teroare si multi se vor lasa inselati pentru ca nu L-au adorat pe adevaratul Cristos viu printre ei."

   Chemarea:
   "Eu adresez o chemare presanta pamantului; ii chem pe adevaratii discipoli ai Lui Dumnezeu Care traieste si domneste in Ceruri; ii chem pe adevaratii imitatori ai Lui Cristos facut om, singurul si adevaratul Mantuitor al oamenilor. Ii chem pe copiii Mei, pe adevaratii Mei devoti, cei care mi s-au daruti Mie pentru ca Eu sa-i conduc  la Divinul Meu Fiu, cei pe care ii port, ca sa spun asa, in bratele Mele, cei care au trait in spiritul Meu; in sfarsit, ii chem pe apostolii timpului de pe urma, discipolii fideli ai Lui Isus Cristos care au trait dispretuiti de lume si in dispret fata de sine, in tacere si in smerenie, inconjurati de dispret si in tacere, in rugaciune si mortificare, in castitate si in unire cu Dumnezeu, in suferinta si necunoscuti de lume. Este timpul ca ei sa iasa si sa vina sa lumineze pamantul. Mergeti si infatisati-va ca si copiii Mei iubiti; Eu sunt cu voi si in voi, daca credinta voastra este lumina care va lumineaza in aceste zile de nenorocire. Zelul vostru sa va faca insetati de gloria si onoarea Lui Isus Cristos. Luptati, copii ai luminii, voi, micul numar care vedeti, caci iata Timpul timpurilor, Sfarsitul Sfarsiturilor."

                                                 ( "Chretiens Magazine" nr.231 "Regina Pacis" nr.236)

a doua parte: http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/02/toate-mesajele-mariei-ne-previn-despre_21.html              

                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.