marți, 12 mai 2020

SECRETELE?

   De sora Emmanuel Maillard - comunitatea Fericirilor - Medjugorje

   Sunt intrebata daca aceasta pandemie face parte din secretele pe care Maria le-a incredintat vizionarilor. Nu, aceasta incercare nu face parte din secrete! Si cu atat mai putin ea nu este inceputul sfarsitului lumii!  Mama noastra ne vorbeste unoeori despre generatiile viitoare... Dar nu este interzis sa luam aceasta mare incercare ca pe un avertisment.
   Cand va veni vremea, cand Sfanta Fecioara va spune, fiecare dintre vizionari va trebui sa aleaga un preot (nu Sfanta Fecioara este cea care il alege). Acest preot va trebui sa posteasca  timp de 7 zile cu paine si apa, impreuna cu vizionarul, inainte de a afla secretul (sau mai multe secrete). Apoi, el va trebui sa-l anunte lumii si, 3 zile mai tarziu, continutul acestui secret se va realiza.
   Aceste secrete sunt cunoscute doar de catre vizionari.
 






"Dragi copii, nu vorbiti despre secrete, ne spune Maria, ci rugati-va pentru aceste secrete. Nu asteptati semnul (cel anuntat pe Podbrdo) ca sa va convertiti!"
   "Am venit sa chem lumea la convertire pentru ultima oara!"
................................................................................................................................................................


   "Atentie, Dumnezeu nu trimite o epidemie, un taifun sau un tsunami. Dumnezeu este nevinovat de rau. Dar daca Dumnezeu nu este invitat sa ramana cu poporul Sau, daca omul crede ca poate sa se descurce fara Dumnezeu, atunci El se retrage si, odata cu El, se retrage si protectia pe care a dorit sa o acorde poporului Sau. Deci, in dorinta Sa constanta de a-l mantui pe om, El il lasa pe dusmna sa actioneze. Atunci apar tot felul de necazuri si omul sfarseste prin a striga catre Mantuitorul sau. Numai Dumnezeu poate sa transforme raul in bine si poate sa transforme o incercare teribila intr-o binefacere."
                                                                                                                   Sora Emmanuel








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.