joi, 25 iunie 2015

LA ANIVERSAREA A 34 DE ANI DE APARITII MARIANE LA MEDJUGORJE, O PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA SECRETELOR

 
   Fecioara Maria a incredintat fiecarui vizionar de la Medjugorje cate 10 secrete. Se cunoaste foarte putin despre aceste secrete, stim, insa, ca unele dintre ele se refera la pedepse pentru omenire. Stim, de asemenea, ca cel de-al treilea secret se refera la un semn vizibil care va aparea, printr-un miracol, undeva pe colina aparitiilor (dealul Podbrdo). Acesta va fi permanent, indistructibil si frumos. El va confirma autenticitatea aparitiilor.
   Atat Mirjana cat si Vicka au declarat ca o parte din cel de-al saptelea secret (care prevedea de asemenea pedepse) nu se va mai produce, datorita rugaciunilor si posturilor celor care au raspuns la apelurile Sfintei Fecioare.
    Secretele incredintate de Sfanta Fecioara celor sase vizionari, odata descoperite, vor aduce convertiri zdrobitoare in intreaga lume.
   Mirjana a fost primul vizionar care a primit toate cele zece secrete si a primit responsabilitatea dezvaluirii lor. Ea cunoaste ziua si data producerii evenimentelor continute in secrete.
Parintele Petar si Mirjana
   Sfanta Fecioara i-a cerut Mirjanei sa aleaga un preot caruia sa-i incredinteze secretele si care sa le dezvaluie lumii. Mirjana l-a ales pe parintele Petar Ljubicic.

   Inainte cu zece zile de la dezvaluirea primului secret, parintele Petar va primi un pergament care va contine toate cele 10 secrete, dar el nu va vedea pe acest pergament decat primul secret. Sapte zile parintele Petar si Mirjana vor petrece in post si rugaciune, iar cu trei zile inainte de a avea loc evenimentele continute in primul secret, parintele Petar il va dezvalui lumii.
   La timpul potrivit, dupa planul Lui Dumnezeu, el va putea vedea pe pergament si cel de-al doilea secret, apoi al treilea, si celelalte, dupa cum ii va descoperi Cerul. Inainte cu 10 zile de implinirea fiecarui secret, parintele Petar si Mirjana se vor ruga si vor posti timp de sapte zile, iar inainte cu trei zile de producerea evenimentelor, ele vor fi facute cunoscute lumii.
   Mirjana spune:
Colina aparitiilor
   "Inainte ca semnul vizibil si permanent care va apare (pe colina aparitiilor), vor exista trei avertismente pentru lume. Avertismentele vor fi sub forma unor evenimente pe Pamant. Semnul care va fi dat, va fi ca o marturie, confirmand aparitiile si pentru a chema oamenii la convertire si credinta."

   Secretele noua si zece sunt grave. Ele se refera la pedepse pentru pacatele lumii. Pedepsele sunt inevitabile pentru ca nu toti oamenii se vor converti. Aceste pedepse pot fi diminuate prin rugaciune si penitenta, insa nu pot fi anulate.
   Mirjana spune ca una dintre relele continuta in secretul al saptelea, care amenintau lumea, a fost evitata datorita rugaciunii si postului. De aceea Sfanta Fecioara continua sa incurajeze rugaciunea si postul:
   "Ati uitat ca prin rugaciune si post puteti evita razboaie si suspenda legile naturii?"

  Dupa prima pedeapsa, celelalte vor urma intr-un timp relativ scurt. Oamenii vor avea, insa, timp pentru convertire. Acest interval va fi o periada de gratie si de mari convertiri.
   Dupa aparitia semnului vizibil, cei care sunt inca in viata vor mai avea putin timp pentru convertire, de aceea Sfanta Fecioara ne cheama la convertire urgenta si la reconciliere.
   Potrivit Mirjanei, evenimentele anuntate de Sfanta Fecioara  sunt aproape.( Mirjanei i-au fost revelate si in imagini pedepsele si viitorul lumii). In virtutea acestei experiente ea proclama lumii: "Convertiti-va cat mai urgent, deschideti-va inimile Lui Dumnezeu."
   In plus fata de acest mesaj de baza, Mirjana relateaza o viziune pe care ea a avut-o in anul 1982, care, credem, pune in lumina aspecte ale istoriei Bisericii. Mirjana a vorbit despre o viziune in care i-a aparut satana. Acesta i-a cerut sa renunte la Sfanta Fecioara si sa-l urmeze pe el, astfel va fi fericita in dragoste si viata. Urmand-O pe Sfanta Fecioara, dimpotriva, spunea el, ar conduce-o doar la suferinta. Mirjana l-a respins, si imediat dupa aceea i-a aparut Sfanta Fecioara care i-a spus:
   "Scuza-Ma pentru acest lucru (faptul de a fi permis viziunea oribila a satanei), dar trebuie sa realizezi ca satana exista. 
   Intr-o zi el a aparut in fata tronului Lui Dumnezeu si a cerut sa-i permita o perioada in care sa puna la incercare Biserica. Dumnezeu i-a dat permisiunea sa incerce Biserica timp de un secol, acest secol fiind sub domnia satanei, dar atunci cand secretele incredintate se vor realiza, puterea satanei va fi distrusa. Chiar de acum  el incepe sa piarda puterea, si devine agresiv. El distruge casatorii, creaza dezbinare intre preoti si este responsabil pentru obsesii si crime. Trebuie sa va protejati impotriva acestor lucruri prin post si rugaciune, in special rugaciunea comunitara. Sa aveti asupra voastra obiecte binecuvantate, puneti-le in casele voastre si reincepeti sa folositi apa sfintita."
   
Ivanka, Ivan, Marija
Mirjana,Vicka, Jakov
   Chiar daca Sfanta Fecioara nu vorbeste mult despre secrete, ele sunt o parte importanta a planului Ei pentru mantuirea lumii. Secretele nu trebuie sa produca teama celor care sunt consfintiti Mariei. Orice tata bun isi mustra copiii atunci cand gresesc. Secretele sunt calea Lui Dumnezeu de mustrare a copiilor Lui aflati in deriva, si de a-i readuce in imbratisarea Lui iubitoare.

   Secretele vor fi pedepse infricosatoare pentru copiii Lui care s-au intors de la El, care traiesc viata fara Dumnezeu.
   Sfanta Fecioara ii cheama pe toti la convertire, sa nu astepte implinirea secretelor pentru ca, pentru multi, atunci va fi prea tarziu, sa imbratiseze iubirea si mila Lui Dumnezeu in acest timp de har in care Sfanta Fecioara ne este alaturi, ne indruma, ne conduce.

     sursa: http://www.medjugorje.com/medjugorje/the-10-secrets/572-overview-of-the-10-secrets.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.