marți, 4 iunie 2013

SFANTA INIMA A LUI ISUS - din revelatiile misticei Justine Klotz (part.I)


   Despre mistica Justine Klotz si revelatiile sale ( extrase din mesaje cuprinse in 8 fascicole) care alcatuiesc volumul "Actul de Iubire - Cale Sigura pentru Reinnoire" puteti citi in postarea:
       http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/05/actul-de-iubire-din-descoperirile.html



Extras din fascicolul al optulea - part. I
SFANTA INIMA A LUI ISUS
                                                                                                          


  (Isus):

 "De mai multe ori a fost desfiintata devotiunea la Sfanta Inima a Lui Isus. - Ar trebui sa adorati Sfanta Inima, fara incetare!

  Sfanta Inima inseamna Totul, inca de la inceput - acesta este Cuvantul Spiritului Sfant care vine de la Tatal.
   Inima Mea a facut posibila intreaga Mantuire.

   Promoveaza prin scrierile tale, devotiunea la Inima Mea.
   Publica un fascicol despre acest subiect! Dar trebuie sa-i spui confesorului tau. El trebuie sa se ingrijeasca de aceasta.
   Asta va indica Bisericii Calea!
   Inima Lui Isus este Calea iesirii din abis.
   Pune ACTUL DE IUBIRE mai presus de orice!

  " Isuse, Maria, Va iubesc!
Mantuiti sufletele preotilor,
Mantuiti sufletele.
Va rugam cu umilinta
Si ajutati-ne sa putem repeta
Acest ACT DE IUBIRE DE MII DE ORI
Cu fiecare respiratie,
Cu fiecare bataie a inimii."


   (Prima vineri a lunii mai, 1984 - Isus):

   "Voi deschide din nou Inima Mea. Cu acest ajutor, iadul va pierde orice sprijin. Dati adapost sigur sufletelor voastre prin acest ACT DE IUBIRE!
   Pentru el veti fi invaluiti de o mantie de Har - asa cum ai putut vedea in Sacramentul Spovezii. Numai el mai poate inca salva lumea.
   Inima Mea va invinge, aceasta Inima care pentru prima data  a batut in sanul MAMEI. - Fie mie dupa cuvantul tau!  - de aceea strigatul profund atunci cand diavolul te credea in mainile lui. El nu stie decat sa minta.  Fara Iubirea Mea mantuitoare, omul nu poate sa infrunte atata cruzime inmultita de el la nesfarsit pentru a zadarnici Mantuirea.
   Inima Mea va va deschide Cerul si va asculta orice rugaciune. Eu va voi purta dincolo de aceasta nenorocire care a lovit poporul Meu.

   Sa ramanem in Adevar, care nu poate fi falsificat! Iubirea este mereu Adevarul.
   Eu umplu mereu cu daruri mainile care se roaga. Iubirea care se revarsa din Inima Mea asupra fiecaruia, este un mare mister. Acesta sunt Eu - DUMNEZEU ESTE IUBIRE!
   Toata Iubirea se revarsa din aceasta Inima.
    Voi aveti promisiunile Inimii Mele.
   Aceasta Iubire trebuie vestita!
   Astfel se poate recunoaste Indurarea Mea.
   Un suflet care are incredere, poate obtine totul de la Mine.
   Pentru a avea o astfel de incredere, am permis ca Inima Mea sa sangereze din abundenta.
   Eu voi preamari aceasta carte scrisa din preaplinul Iubirii Mele!
   Inima Mea este Inima unui DUMNEZEU Care poate Totul - chiar Totul!
   Vino inaintea Mea cu cereri mari si fa-te mica; atunci vei putea avea totul, dar numai pentru ceilalti!
   Indurarea Mea va invinge! Puterea ei este inimaginabila.
   Asculta-l pe Sfantul Parinte - trebuie doar sa-l asculti bine pentru a recunoaste Cuvantul Meu! Trebuie doar sa crezi.  Este Inima Mea imbracata in natura umana! Iubirea mea a fost profanata!
   Nimeni nu cunoaste Maretia Mea. Ati cadea toti in genunchi de uimire.
   Ca sa va deschid Inima Mea, a trebuit sa Ma cobor atat de mult. Nimeni nu ar indrazni sa ridice privirea, atat de mult ati fost sfintiti prin abandonarea Mea pe Cruce, din care coboara Lumina pentru suflete, ca sa Ma puteti intalni in adoratie.
   Eu v-am iubit cu Iubirea Divina, iar aceasta este nemasurata. Un mare dar al Harului care se revarsa pentru fiecare.
   Din Inima Mea strapunsa curge necontenit Sange catre suflete, pe care vrea sa le inunde. Acest lucru nu poate fi masurat! Iubirea nu poate fi masurata. Inima Mea este deschisa pentru fiecare si nimeni nu o poate inchide. DUMNEZEU a lasat deschisa Inima Mea!
   Totul era ascuns de natura Mea divina. - Nimeni nu a vazut-o. Pleoapele voastre s-ar inchide ca in clipa mortii.

   Mantuirea nu s-a incheiat inca.

   Nu stiati ca MANTUIREA este Iubirea care nu are sfarsit? 
   Totul este abia la inceput. Trebuie sa cunoasteti Iubirea Mea. Pentru aceasta Iubire am permis sa-Mi fie strapunsa Inima. Ceea ce s-a intamplat a fost posibil doar la nivelul naturii Mele umane. Toata Iubirea s-a deschis odata cu aceasta Inima. Astfel am putut sa-L unesc pe DUMNEZEU cu omenirea.
   Inima Mea este Izvorul Harului Iubirii Vesnice! Eu doresc sa fie venerata, neintrerupt, Eu vreau sa deschid din nou Inima Mea. Eu iti voi arata Calea.
   Deja in micutul Prunc, Mama Mea a putut vedea rana. Ea a privit cu SUFLETUL. Daca Ea nu ar fi ramas curata, ar fi murit vazand aceasta.
   Inima ta ar inceta sa mai bata daca ai cunoaste Iubirea Mea, asa cum ti s-a descoperit. Fiica Mea,  ceea ce este important este sa ramaneti mici. Cei mari nu ma inteleg. Nu vor sa faca sacrificii. Cat de mare a fost lipsa, dar mai mare a fost Iubirea. Spune-o si preotilor. Aceasta este valabil pentru orice forma de daruire. Nu tine nimic numai pentru tine - decat doar INCREDEREA. Aceasta este calea daruirii. Pe ea nu se afla nici un duh rau.
   Este vorba de viata si de moarte! Urmeaza-Ma cu tot sufletul, de mult nu mai este al tau. Asa ai promis: sa fii a Mea. - Nu ramane inapoi nici macar cu un pas, ar avea repercursiuni in interior. Iti redau nevinovatia de la botez. Fiica mea, tu trebuie sa mori pentru Mine. - Unde este o necesitate mare, este si mult ajutor. Da-Mi totul Mie. Te-am chemat ca lucrator in vie. Acest lucru nu-l poti intelege inca.
   Omul nu-si poate apartine, el nu are trepte care sa il duca la Cer. Fii mereu constienta de acest lucru! Tu nu esti decat o servitoare care slijeste. Ti-a fost aratata Calea urmata de Mama Mea. Ea iti arata Calea. Gandeste-te mereu ca Mi te-ai promis Mie! Deci, nu-ti fie teama. Iubirea este o mare putere a Umilintei. Eu nu permit sa fi zdrobita - de nimeni - nici de natura ta umana.

    Aceasta Iubire nu poate fi oprita. Eu pot sa o inmultesc. Se va umple ca un lac. Eu nici macar nu pot sa opresc aceasta Iubire. Eu vreau sa conduc Indurarea Mea spre victorie. Mama Mea este acest lac, fiecare picatura din Sangele Meu a trecut prin Inima Ei.
   Un Sange - o Inima - o Iubire - adanc unite prin Cruce, asa cum ti-am aratat.

   Sunt doi piloni de baza, ca inceput si sfarsit: Fiul si Mama.
   Mantuirea a fost conceputa de Tatal prin Spiritul Sfant.
   Nu ceea ce se poate intelege ( pe cale rationala), ci Credinta este  cea care da tarie! Ea va inalta. Asa cum in cazul tamaii, nu bucatile se inalta, ci parfumul. - Aceasta inseamna daruire.

   Inima Mea este plina de Iubire pentru suflete. Inima Mea face rodnica Iubirea, datorita interventie Mele. Lasati-Ma deci sa actionez in voi prin abandonarea voastra totala! Increderea ta este pentru Mine, Iubire. - Astfel se poate trece peste orice abis.
   DUMNEZEU ESTE IUBIRE, fiica Mea! In aceste cuvinte Ma vei gasi pe Mine. Crede aceasta cu tarie! Nimeni nu-si poate inchipui Iubirea Mea. Nu poate fi exprimata in cuvinte.

   Am vrut sa-ti arat cum se poate iubi un suflet.
   Fiecare trebuie sa citeasca aceste randuri pentru sine. Prin ele ma adresez tuturor.
   Cine iubeste, va descoperi pe Spiritul Sfant. Prin Iubirea Mea, fiecare este invitat sa se daruiasca pe sine.

   Diavolul a ispitit multe suflete, pana la limita extrema, ca sa cada zdrobite. Cine poate cunoaste noaptea necredintei, stapanita de iad?
   Rugati-va, rugati-va, pana cand nu va inghite pe toti!
   Sufletul este mereu iubit de DUMNEZEU, desi trupul poate fi in intuneric.
   Oamenii fara har se aseamana cu o casa inchisa.
   Cautati mereu Iubirea!

    V-am promis mantuirea, care Eu Insumi doresc sa se implineasca, de aceea abandonati-va cu totul Mie! Aminteste-ti bine, ai fost rascumparata cu un pret mare!

   Sufletul Meu este forta minunata a Iubirii! Prin ea totul devine posibil. Ea poate inalta totul pana la Tatal.

   Oamenii vor ramane uimiti de forta Inimii Mele. Ea nu cunoaste odihna! Imi voi deschide complet Inima.

   Goleste-te de vointa!  Iti arat o noua cale. Eu pot face totul pentru un suflet. Am inaintea ochilor un scop mare. Este triumful Sufletului Meu, care ramane legat de voi. Totul are loc prin Spiritul Sfant. Va veni dimineata Iubirii. Nu am strabatut oare drumul Meu, ca un gigant? Eu actionez de sus si de jos in acelasi timp.

   ........ Trebuie sa te faci precum cel mai mic dintre copii pentru a-L recunoaste pe Creator.
   INCREDEREA ESTE SCARA HARULUI! Am intotdeauna nevoie de da-ul tau precum si de nu-ul tau spus pacatului."

   (Dupa Sfanta Impartasanie, Isus):

   "Cata (impartasanie) cade pe pamant si este calcata in picioare! Curand pamantul nu va mai rodi.
   Ar trebui introduse rugaciuni de ispasire si vorbit despre aceasta! Nu va mirati daca s-a ajuns pana aici! Totul trebuie ispasit!
   Intreg iadul sta la panda!
   Strageti-va in jurul tabernacolului din bisericile voastre!
   Preotia va renaste, compet schimbata!
   De aceea Eu am nevoie de un suflet care sa poata purta Lumina!

   .. ....Eu va sunt intotdeauna foarte aproape, asa cum Eu Insumi sunt mereu in Tatal. Fara Mine nu se poate iubi. Firea nu poate sa pastreze credinta. Este prea amenintata de iad.

   Diavolul vrea sa rupa peste tot unitatea. Fiti cu bagare de seama! Eu vreau sa-i rasplatesc tocmai pe cei mici. Asta solicita multa atentie.
   Opera mantuirii a inceput cu nasterea Mea. Si cand Inima mea a fost strapunsa de atingerea Harului, s-a transformat intr-un fluviu. Astfel, cei mici s-au facut mari - iar diavolul a fost infrant.

   Exista un martiriu invizibil. Nimeni nu l-a vazut inca. Sunt sfintii necunoscuti. Ei sunt fara numar. Nimeni nu le cunoaste numarul.
   Nimeni nu este fara pacat. Ei sunt sfinti prin SACRAMENT. Pacatul nu s-a putut inmulti - astfel au ramas nepatati prin credinta lor. Totul este Harul, cu care voi slujiti. Slujirea a devenit IUBIRE!

   DUMNEZEU Iubeste sufletele nespus de mult! Stiind aceasta, totul poate fi depasit!
   Vino la Mine cu INCREDERE - ai mereu ceva de castigat! Eu nu las pe nimeni singur. Inima Mea nu se poate inchide - este deschisa de TATAL.
   ... IUBIREA  poate intrece orice lucru!
   DUMNEZEU ESTE IUBIRE - NU UITA ASTA!

..... Fiica Mea, totul se va transforma in Iubire. Tot ce era, ce este si ce va fi. Nimeni nu va ramane dezamagit. Asa este Calea Mea pe care tu o strabati. Este valabil pentru toti! Cuvintele Mele se adreseaza tuturor. Nimanui intr-o masura mai mica.
   Eu am o singura Inima. Este pentru toti aceeasi, ca si Mine. Numai inima poate iubi, nu si intelectul.

   ....... Va fi o victorie puternica impotriva iadului, tot ceea ce ai scris si scri!
   Cine nu stie sa se bucure, nu stie nici sa iubeasca!
   Tot ce este de pret, trebuie cucerit. Iubirea are nevoie de un "DA" fara ezitari. 

   ......  In fata Lui DUMNEZEU toti sunt mici. Pentru DUMNEZEU nu exista nici o stiinta. Totul este conform Mie. - Este o cunoastere  sfanta! Chiar si Mama Mea S-a numit slujitoare - si era atat de mare in demnitatea Ei! Cu cat mai mult Har, cu atat mai mare umilinta!
   Omul trebuie sa fie foarte umil, si sa sufere mult, ca sa-L regaseasca pe DUMNEZEU!

   ... Fiica Mea, iubeste INDURAREA Mea! (...) Totul este Indurare, fiecare rand pe care-l scri! Puteti citi printre randuri. In Indurare, Sangele meu a devenit ca un fluviu - de neoprit pentru fiecare dintre voi.
    Aceste litere au o Lumina speciala, pe care tu o transcri peste Indurarea Mea. Ea va aprinde lumea IN FLACARI....

   (...) Fluviul Meu de Har s-a pus la dispozitia voastra. Sufletul a fost inaltat si acoperit cu daruri din belsug.
   Nu este un tribunal al Lui DUMNEZEU - ci este cladit pe IERTARE!
   (Prin aceasta rugaciune): Isuse al meu, Indurare! - invierea din morti continua astfel in cel mai desavarsit mod, dar trebuie sa o rostiti cu luare aminte si sa ramaneti tari in credinta! Este un mare dar al credintei!
   Puterea I s-a dat Mamei Mele, pentru cei aflati in pragul mortii. Totul se revarsa in Ea, cu aceasta rugaciune.  O puteti adauga la orice, ca un Amin spus dupa Tatal Nostru.
   Aceasta rugaciune a Mamei Mele la picioarele Crucii, o voi implini intotdeauna.

 
Justine Klotz, mistica ce a primit aceste
revelatii
 ...
IUBIREA POATE SA VINDECE - aminteste-ti acest lucru! Luati doctoria Harului, si nimeni nu mai moare.

   Voi faceti numai ce vreti. In felul acesta pierdeti totul.
   Eu a trebuit sa fac voia Tatalui ca sa va mantuiesc! Nimeni nu stie cat M-a costa fiecare suflet. Atat de mult Mi le-a smuls cu violenta doavolul...
   Nimeni nu se poate mantui singur.
   Vai de sufletele care s-au aliat cu diavolul! O aspra judecata va cadea asupra lor.

   Datorita Sacramentelor se pot intampla multe lucruri. Diavolul nu poate nici sa lege, nici sa dezlege. Acesta este cel mai mare secret pentru Trupul Meu Euharistic.
   Nimeni nu-mi poate arata respect (frica de Dumnezeu) fara sa se pregateasca serios! Eu am aratat in toate, calea.
   ..... Sunt timpuri pe care nimeni nu le va intelege - acesta este HARUL! El nu are nici inceput nici sfarsit. El pretinde daruire, mereu innoita. Nimeni nu stie cum arde Iubirea in Sacrament.
   PRIN LIPSA FRICII (este vorba de respectul cuvenit Lui Dumnezeu), RAUL A PATRUNS PESTE TOT. Multe suflete sunt complet posedate de cel rau, dar se considera credincioase, la locul lor. Si bine-nteles, Ma iau ca si paine. Cum ii va lovi asta intr-o zi!
   ..... Un suflet plin de incredere poate avea prin Mine, totul. Pentru aceasta abandonare Mi-am lasat Inima sa sangereze! 
   Cum voi glorifica aceste scrieri, pana la Iubirea Mea cea mai sublima!

   ..... Inima Mea este izvorul Harului Iubirii curate! - CEL MAI MARE IMN DE LAUDA ADUS TATALUI - DUMNEZEU, IN FIUL - PRIN MAMA.
   Inima Ei a purtat izvorul acestei Iubiri. Nu exista alta cale. Tot sangele Inimii Mele l-am varsat pentru acest Har. Iubirea Mea nu se poate schimba.
   Lumea s-ar fi scufundat de mult. Numai Eu inca Il mai pot ruga pe Tatal."Tata, in mainile Tale incredintez sufletul Meu" - si izvorul a inceput sa curga.

                          Extrase din "ACTUL DE IUBIRE - Cale sigura pentru reinnoire"
                  Publicatie ingrijita de Comunitatea "AIUTO PER TUTTI" (Ajutor pentru toti)

    Fascicolele  care contin aceste revelatii, le puteti gasi la Eticheta: 
   Actul de Iubire
   http://dinimaginatie.blogspot.ro/search/label/Actul%20de%20Iubire

10 comentarii:

  1. Laudata si Marita sa fie Inima lui Isus cea Sfanta si plina de
    Iubire !
    Laudata si Marita sa fie cea mai Sfanta dintre Fecioare,Fecioara
    Maria!
    Draga mea,Daniela te imbratisez mult...
    Multumesc,Domnului pentru tot ce ne-a dat pana in clipa de fata.
    Eu sunt tare racita ...cu cea mai mare iubire o duc pana cand va hotari Dumnezeu.
    Draga mea azi am inceput mai multe persoane Novena Sfantului Anton si o spunem in fiecare zi timp de 9 zile,cea ce trebuia sa spunem 9 zile de marti,pe 13 iunie o v-om termina ca o coronita de rugaciuni cadou Sfantului Anton de ziua lui.
    Mari a venit cu aceasta cel mai mult,Dumnezeu sa o binecuvanteze!
    Eu ti-am adus in dar Mesajul Mamei noastre dragi.

    Mesajul Fecioarei Maria din 2 Iunie 2013 Medjugorje
    Dragi copii, în acest timp de neliniştite eu vă invit din nou să porniţi pe urmele Fiului meu, să Îl urmaţi. Vă ştiu durerile, suferinţele şi dificultăţile, dar în Fiul meu vă veţi odihni, în El veţi găsi pacea şi mântuirea. Copiii mei, nu uitaţi că Fiul meu v-a răscumpărat cu crucea Lui şi v-a făcut capabili să fiţi din nou copiii lui Dumnezeu şi să-L numiţi din nou Tată pe Părintele Ceresc. Ca să fiţi demni de Tatăl, iubiţi şi iertaţi, căci Tatăl vostru e iubire şi iertare. Rugaţi-vă şi postiţi, căci aceasta este calea spre purificarea voastră, aceasta este calea pentru a-L cunoaşte şi a-L înţelege pe Tatăl Ceresc. Când Îl veţi cunoaşte pe Tatăl, veţi înţelege că numai El vă este necesar. Fecioara Maria a accentuat acest lucru cu hotărâre:
    Eu, ca Mamă, îi doresc pe copiii mei în comuniunea unui singur popor, în care se ascultă şi se trăieşte Cuvântul lui Dumnezeu. De aceea, copiii mei, porniţi pe urmele Fiului meu, fiţi una cu El, fiţi copii ai lui Dumnezeu. Iubiţi-i pe păstorii voştri cum i-a
    iubit Fiul meu când i-a chemat să vă slujească. Vă mulţumesc ! —
    Laudat sa fie Isus si Maria!
    Te imbratisez draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Silvia, Silvia..., iti pierdusem urma cand, iata ca ai aparut!
    Nu mai stiam in ce tara esti, daca ai revenit in Romania sau nu.
    Te-am pus absenta in catalog dar, pentru ca imi esti draga, nu-ti voi da nota mica pentru absenta. De la mine, acum, si mereu, ai nota cea mai mare care a fost inventata vreodata!

    Imi pare bine ca ai revenit.
    Iti multumesc pentru cuvintele calde, si ale tale si ale Maicutei noastre Sfinte - continute in mesaj.
    Mi-ai dat sa gust din caldura cuvintelor Ei, si din caldura cuvintelor tale.

    Imi pare rau ca esti racita, dar stiu ca aceasta este o jertfa care se cere oferita si mai stiu - cu siguranta - ca o oferi Domnului. Tu sti sa primesti totul asa cum vine de la Dumnezeu, sa te abandonezi vointei Lui.

    Te las in bratele Maicutei Iubite, Ea sa te invaluie cu iubirea si protectia Ei si, te mai astept..., cand timpul iti permite.

    Te imbratisez si eu cu drag mult.

    Laudat sa fie Isus si Maria!


    RăspundețiȘtergere
  3. Laudati sa fie Isus si Maria!

    Draga mea Daniela,

    O prietena de la biserica a fost la Medjugorje si a adus o brosura cu Rozariul Credintei, special conceput pentru Anul Credintei. A facut traducerea din italiana si mi-a dat si mie un exemplar. E bine sa dedicam macar o zi din saptamana recitarii acestui Rozariu. Sunt 3 mistere, iar in loc de o decada se recita 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu.

    În “Tratatul despre adevărata evalvie către Sfânta Fecioară Maria” am găsit coroana, tot cu 12 Bucură-te Marie, care se recită zilnic.
    Ti le trimit sa le postezi pe blogul tau.
    Aş vrea să ştiu unde se poate găsi cartea "ACTUL DE IUBIRE - Cale sigura pentru reinnoire."

    Te imbratisez cu mult drag,
    Camelia

    PS. Multa sanatate, draga mea Silvia.

    Coroana mică a Sfintei Fecioare
    (se spun în total 3 Tatăl nostru, 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 3 Slavă Tatălui)

    Semnul Sfintei Cruci
    Învredniceşte-mă a te lăuda Preasfântă Fecioară; dă-mi putere împotriva vrăjmaşilor tăi.

    Crezul
    1 Tatăl nostru, 4 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă Tatălui
    1 Tatăl nostru, 4 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă Tatălui
    1 Tatăl nostru, 4 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă Tatălui

    Sub ocrotirea ta alergăm, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu. Nu nu ne dispreţui rugăciunile în nevoile noastre, ci ne mântuieşte pururea de toate primejdiile, Fecioară slăvită şi binecuvântată.

    Preamărită, pururea Fecioară, binecuvântată Născătoare de Dumnezeu, du rugăciunea noastră la Fiul tău şi Dumnezeul nostru, şi roagă-l să mântuiască, pentru tine, sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rozariul Credinţei

    (Se enunţă 3 mistere cu lectura unui text din Sfânta Scriptură, fiecare urmat de Crez, 1 Tatăl nostru, 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă/Mărire Tatălui, 3 Vino Doamne Isuse)

    Rozariul se începe cu Semnul Crucii
    Se continuă cu
    3 Slavă/Mărire Tatălui
    3 Doamne ajută-ne
    3 Slavă/Mărire Tatălui

    I. În primul mister de credinţă medităm Întruparea Domnului
    Ioan 1, 1-18
    1. La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu.
    2. Acesta era la început la Dumnezeu.
    3. Toate au luat fiinţă prin el şi fără el nu a luat fiinţă nimic din ceea ce există.
    4. În el era viaţa şi viaţa era lumina oamenilor,
    5. iar lumina în întuneric luminează, dar întunericul nu a cuprins-o.
    6. A venit un om, trimis de Dumnezeu, al cărui nume era Ioan.
    7. Acesta a venit spre mărturie, ca să dea mărturie despre lumină, pentru ca toţi să creadă prin el.
    8. Nu era el lumina, ci a venit să dea mărturie despre lumină.
    9. [Cuvântul] era lumina adevărată care, venind în lume, luminează pe orice om.
    10. Era în lume şi lumea a luat fiinţă prin el, dar lumea nu l-a cunoscut.
    11. A venit la ai săi, dar ai săi nu l-au primit.
    12. Însă celor care l-au primit, celor care cred în numele lui le-a dat puterea de a deveni copii ai lui Dumnezeu,
    13. care nu din sânge, nici din voinţa trupului, nici din voinţa bărbatului, ci din Dumnezeu s-au născut.
    14. Şi Cuvântul s-a făcut trup şi a locuit între noi, iar noi am văzut gloria lui, glorie ca a unicului născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.
    15. Ioan a dat mărturie despre el şi a strigat: "Acesta era cel despre care v-am spus: Cel care vine după mine a ajuns înaintea mea pentru că era mai înainte de mine".
    16. Într-adevăr, noi toţi am primit din plinătatea lui har după har.
    17. Pentru că Legea a fost dată prin Moise, harul şi adevărul au venit prin Isus Cristos.
    18. Nimeni nu l-a văzut vreodată pe Dumnezeu; Fiul, care este spre pieptul Tatălui, el l-a revelat.

    Crezul, 1 Tatăl nostru, 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă/Mărire Tatălui,
    3 Vino Doamne Isuse

    RăspundețiȘtergere
  5. II. În al doilea mister de credinţă medităm Moartea Domnului nostru Isus Cristos
    Ioan 19, 1-19, 42
    1. Atunci Pilat l-a luat pe Isus şi l-a dat să fie biciuit.
    2. Soldaţii au împletit o coroană din spini, i-au pus-o pe cap şi l-au îmbrăcat cu o haină de purpură,
    3. apoi veneau la el şi spuneau: "Bucură-te, regele Iudeilor!" Şi-i dădeau palme.
    4. Pilat a ieşit din nou afară şi le-a zis: "Iată, vi-l aduc afară ca să ştiţi că nu găsesc în el nici o vină".
    5. Aşadar, Isus a ieşit afară, purtând coroana de spini şi haina de purpură. Iar Pilat le-a zis: "Iată omul!"
    6. Când l-au văzut, arhiereii şi cei din gardă au strigat: "Răstigneşte-l! Răstigneşte-l!" Pilat le-a zis: "Luaţi-l voi şi răstigniţi-l pentru că eu nu găsesc în el nici o vină!"
    7. Iudeii i-au răspuns: "Noi avem o Lege şi după această Lege trebuie să moară, pentru că s-a făcut pe sine Fiul lui Dumnezeu".
    8. Când a auzit Pilat cuvintele acestea, s-a înspăimântat şi mai mult.
    9. A intrat iarăşi în pretoriu şi i-a zis: "De unde eşti tu?" Dar Isus nu i-a dat nici un răspuns.
    10. Atunci Pilat i-a zis: "Mie nu-mi vorbeşti? Nu ştii că eu am putere să te eliberez şi am putere să te răstignesc?"
    11. Isus i-a răspuns: "Nu ai avea nici o putere asupra mea dacă nu ţi-ar fi fost dată de sus. De aceea, cel care m-a dat în mâinile tale are un păcat mai mare".
    12. De aceea, Pilat căuta să-l elibereze, dar iudeii strigau: "Dacă-l eliberezi pe acesta, nu eşti prietenul împăratului. Oricine se face pe sine rege se împotriveşte împăratului".
    13. Când a auzit Pilat cuvintele acestea, l-a dus pe Isus afară şi s-a aşezat pe un tron în locul numit Lithostrotos - iar în ebraică, "Gabbata".
    14. Era ziua Pregătirii Paştelui, pe la ceasul al şaselea. Şi le-a spus iudeilor: "Iată-l pe regele vostru!"
    15. Atunci ei au strigat: "Ia-l, ia-l, răstigneşte-l"! Pilat le-a spus: "Să-l răstignesc pe regele vostru?" Arhiereii au răspuns: "Nu avem alt rege decât pe împăratul".
    16. Atunci l-a predat lor ca să fie răstignit. Răstignirea lui Isus (Mt 27,32-44; Mc 15,21-32; Lc 23,26-43) Aşadar, l-au luat pe Isus.
    17. Purtându-şi singur crucea, a ieşit spre locul numit "al Craniului", care în ebraică este numit "Golgota",
    18. unde l-au răstignit pe el şi împreună cu el alţi doi, de o parte şi de alta, iar Isus în mijloc.
    19. Pilat a scris şi o inscripţie şi a pus-o pe cruce. Era scris: "Isus Nazarineanul, regele iudeilor".
    42. Aşadar, pentru că era ziua Pregătirii iudeilor, iar mormântul era aproape, l-au pus pe Isus acolo.

    Crezul, 1 Tatăl nostru, 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă/Mărire Tatălui,
    3 Vino Doamne Isuse

    RăspundețiȘtergere
  6. III. În al treilea mister de credinţă medităm Învierea Domnului nostru Isus Cristos
    Ioan 20, 1-31
    1. În prima zi a săptămânii, dis-de-dimineaţă, pe când mai era încă întuneric, Maria Magdalena a venit la mormânt şi a văzut că piatra fusese luată de la mormânt.
    2. Atunci, a alergat şi a venit la Simon Petru şi la celălalt discipol, pe care îl iubea Isus, şi le-a spus: "L-au luat pe Domnul din mormânt şi nu ştim unde l-au pus".
    3. A ieşit atunci Petru şi celălalt discipol şi au venit la mormânt.
    4. Alergau amândoi împreună, dar celălalt discipol a alergat mai repede decât Petru şi a ajuns primul la mormânt.
    5. Aplecându-se, a văzut giulgiurile aşezate, dar nu a intrat.
    6. Atunci a venit şi Simon Petru, care îl urma, şi a intrat în mormânt. El a văzut giulgiurile aşezate,
    7. dar ştergarul, care fusese pe capul lui, nu era aşezat împreună cu giulgiurile, ci împăturit aparte, într-un loc.
    8. Atunci a intrat şi celălalt discipol care sosise primul la mormânt. A văzut şi a crezut;
    9. pentru că încă nu ştiau Scriptura: că el trebuia să învie din morţi.
    10. Atunci discipolii s-au întors la ai lor.
    11. Iar Maria stătea lângă mormânt, afară, şi plângea. În timp ce plângea, s-a aplecat spre mormânt
    12. şi a văzut doi îngeri în haine albe, care stăteau în locul unde zăcuse trupul lui Isus, unul la cap şi altul la picioare.
    13. Ei i-au zis: "Femeie, de ce plângi?" Ea le-a spus: "L-au luat pe Domnul meu şi nu ştiu unde l-au pus".
    14. Spunând acestea, s-a întors şi l-a văzut pe Isus stând în picioare, dar nu ştia că este Isus.
    15. Isus i-a zis: "Femeie, de ce plângi? Pe cine cauţi?" Ea, crezând că este grădinarul, i-a spus: "Domnule, dacă dumneata l-ai luat, spune-mi unde l-ai pus şi eu îl voi lua".
    16. Isus i-a zis: "Maria!" Ea, întorcându-se, i-a spus în evreieşte: "Rabbuni" - care înseamnă "Învăţătorule".
    17. Isus i-a zis: "Nu mă reţine, pentru că nu m-am urcat încă la Tatăl, dar du-te la fraţii mei şi spune-le: Mă urc la Tatăl meu şi Tatăl vostru, la Dumnezeul meu şi Dumnezeul vostru".
    18. Maria Magdalena a venit la discipoli şi le-a vestit că l-a văzut pe Domnul şi că el i-a spus acestea.
    19. În seara aceleiaşi zile, prima a săptămânii, deşi uşile locului în care erau discipolii, de frica iudeilor, erau încuiate, a venit Isus, a stat în mijlocul lor şi le-a zis: "Pace vouă!"
    20. Zicând aceasta, le-a arătat mâinile şi coasta. Discipolii s-au bucurat când l-au văzut pe Domnul.
    21. Atunci, Isus le-a zis din nou: "Pace vouă! Aşa cum m-a trimis Tatăl, aşa vă trimit şi eu pe voi".
    22. Şi, spunând aceasta, a suflat asupra lor şi le-a zis: "Primiţi pe Duhul Sfânt.
    23. Cărora le veţi ierta păcatele, vor fi iertate; cărora le veţi ţine, vor fi ţinute".
    24. Însă Toma, unul dintre cei doisprezece, care se numea "Geamănul", nu era cu ei când a venit Isus.
    25. Aşadar, ceilalţi discipoli i-au spus: "L-am văzut pe Domnul!" Dar el le-a zis: "Dacă nu voi vedea în mâinile lui semnul cuielor şi nu-mi voi pune degetul în semnul cuielor şi nu-mi voi pune mâna în coasta lui, nu voi crede".
    26. După opt zile, discipolii lui erau iarăşi înăuntru, iar Toma era împreună cu ei. Isus a venit, deşi uşile erau încuiate, a stat în mijlocul lor şi a zis: "Pace vouă!"
    27. Apoi i-a spus lui Toma: "Adu-ţi degetul tău aici: iată mâinile mele! Adu-ţi mâna şi pune-o în coasta mea şi nu fi necredincios, ci credincios".
    28. Toma a răspuns şi i-a zis: "Domnul meu şi Dumnezeul meu!"
    29. Isus i-a spus: "Pentru că m-ai văzut, ai crezut. Fericiţi cei care nu au văzut şi au crezut".
    30. Isus a mai făcut înaintea discipolilor şi multe alte semne, care nu sunt scrise în cartea aceasta.
    31. Acestea însă au fost scrise ca să credeţi că Isus este Cristos, Fiul lui Dumnezeu şi, crezând, să aveţi viaţă în numele lui.

    Crezul, 1 Tatăl nostru, 12 Bucură-te Marie/ Născătoare de Dumnezeu, 1 Slavă/Mărire Tatălui,
    3 Vino Doamne Isuse

    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  7. O Inimă Neprihănită a Mariei ne consacrăm ţie şi îţi oferim toţi fraţii noştri suferinzi în trup şi suflet.
    (Se spun intenţia şi numele celor pe care-i oferim).

    Doamne ai milă de ei şi consolează-i
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 12, 1-12
    Femeia care naşte şi balaurul. Balaurul, biruit de Mihail, urmăreşte pe femeie şi pe cei din sămânţa ei.
    1. Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele.
    2. Şi era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se ca să nască.
    3. Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.
    4. Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte.
    5. Şi a născut un copil de parte bărbătească, care avea să păstorească toate neamurile cu toiag de fier. Şi copilul ei fu răpit la Dumnezeu şi la tronul Lui,
    6. Iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea, acolo, o mie două sute şi şaizeci de zile.
    7. Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui.
    8. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer.
    9. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.
    10. Şi am auzit glas mare, în cer, zicând: Acum s-a făcut mântuirea şi puterea şi împărăţia Dumnezeului nostru şi stăpânirea Hristosului Său, căci aruncat a fost pârâşul fraţilor noştri, cel ce îi pâra pe ei înaintea Dumnezeului nostru, ziua şi noaptea.
    11. Şi ei l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturiei lor şi nu şi-au iubit sufletul lor, până la moarte.
    12. Pentru aceasta, bucuraţi-vă ceruri şi cei ce locuiţi în ele. Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt.
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 21, 1-2
    Cerul cel nou. Pământul cel nou. Noul Ierusalim. Douăsprezece porţi şi douăsprezece pietre de temelie. Lumina dumnezeiască în loc de soare.
    1. Şi am văzut cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este.
    2. Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 21, 3-4
    3. Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.
    4. Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 21, 5-7
    5. Şi Cel ce şedea pe tron a grăit: Iată, noi le facem pe toate. Şi a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.
    6. Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.
    7. Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 21, 24-27
    24. Şi neamurile vor umbla în lumina ei, iar împăraţii pământului vor aduce la ea mărirea lor.
    25. Şi porţile cetăţii nu se vor mai închide ziua, căci noaptea nu va mai fi acolo.
    26. Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
    27. Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului.

    3 Vino Doamne Isuse

    RăspundețiȘtergere
  8. Apocalipsul Sfântului Ioan 22, 1-2
    Râul şi pomul vieţii. Fericirea veşnică. Ioan este martorul credincios. Făgăduinţa şi judecata lui Dumnezeu. Venirea lui Cristos.
    1. Şi mi-a arătat, apoi, râul şi apa vieţii, limpede cum e cristalul şi care izvorăşte din tronul lui Dumnezeu şi al Mielului,
    2. Şi în mijlocul pieţei din cetate, de o parte şi de alta a râului, creşte pomul vieţii, făcând rod de douăsprezece ori pe an, în fiecare lună dându-şi rodul; şi frunzele pomului sunt spre tămăduirea neamurilor.
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 22, 3-5
    3. Nici un blestem nu va mai fi. Şi tronul lui Dumnezeu şi al Mielului va fi în ea şi slugile Lui Îi vor sluji Lui.
    4. Şi vor vedea faţa Lui şi numele Lui va fi pe frunţile lor.
    5. Şi noapte nu va mai fi; şi nu au trebuinţă de lumina lămpii sau de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu le va fi lor lumină şi vor împărăţi în vecii vecilor.
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 22, 12-15
    12. Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
    13. Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul.
    14. Fericiţi cei ce spală veşmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieţii şi prin porţi să intre în cetate!
    15. Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna!
    3 Vino Doamne Isuse

    Apocalipsul Sfântului Ioan 22, 16-21
    16. Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt rădăcina şi odrasla lui David, steaua care străluceşte dimineaţa.
    17. Şi Duhul şi mireasa zic: Vino. Şi cel ce aude să zică: Vino. Şi cel însetat să vină, cel ce doreşte să ia în dar apa vieţii.
    18. Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
    19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărţii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieţii şi din cetatea sfântă şi de la cele scrise în cartea aceasta.
    20. Cel ce mărturiseşte acestea zice: Da, vin curând. Amin! Vino, Doamne Iisuse!
    21. Harul Domnului Isus Cristos, cu voi cu toţi! Amin.

    3 Vino Doamne Isuse
    3 O, Isuse, prin întruparea, patima, moartea şi învierea Ta, dă-ne credinţă, speranţă şi iubire.
    Bucură-te Regină ... Sărutăm Crucea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Opţional:

    Scrisoarea I a Sf. Ap. Paul catre Corinteni, capitolul 13

    1. Dacă aş vorbi limbile oamenilor şi ale îngerilor, dar nu aş avea iubire, aş deveni o aramă sunătoare sau un chimval zăngănitor.
    2. Şi dacă aş avea darul profeţiei, şi dacă aş cunoaşte toate misterele şi toată ştiinţa, şi dacă aş avea toată credinţa aşa încât să mut munţii, dacă n-aş avea iubire, n-aş fi nimic.
    3. Şi dacă toată averea mea aş da-o ca hrană săracilor, şi dacă mi-aş da trupul ca să fie ars, dar n-aş avea iubire, nu mi-ar folosi la nimic.
    4. Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte.
    5. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul [primit].
    6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
    7. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură.
    8. Iubirea nu încetează niciodată. Profeţiile vor dispărea, limbile vor înceta. Ştiinţa se va sfârşi.
    9. Căci noi cunoaştem în parte şi profetizăm în parte,
    10. însă când va veni ceea ce este desăvârşit, ceea ce este în parte va dispărea.
    11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, gândeam ca un copil, judecam ca un copil. Când am devenit matur, m-am lăsat de cele copilăreşti.
    12. Căci acum vedem ca în oglindă, neclar, dar atunci [vom vedea] faţă în faţă. Acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.
    13. Iar acum rămân acestea trei: credinţa, speranţa şi iubirea. Dar mai mare decât toate acestea este iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Camelia, am postat rugaciunile, le-am adaugat in continuare la rugaciunile din postarea "RUGACIUNI".
    Te rog intra la postarea respectiva:
    (RUGACIUNI -http://dinimaginatie.blogspot.ro/2013/04/rugaciuni.html), caci ti-am scris acolo un mesaj. Te rog citeste toate comentariile de acolo, ca sa intelegi despre ce este vorba.

    Cartea "ACTUL DE IUBIRE" eu nu stiu exact de unde o am... Eu am luat multe carti spirituale de la o ruda care este decedata si, poate ca printre ele era si aceasta minunata carte - nu stiu foarte sigur.
    Iti copiez ceea ce scrie pe coperta/spate, poate iti este de folos. (Nu stiu cat mai sunt de actuale datele de acolo)

    "Daca doriti prezenta publicatie, o puteti solicita de la distribuitorii nostri din tara sau sa faceti parte din Comunitatea AJUTOR PENTRU TOTI:

    Pr. Sorin Catrinescu
    Str. Alexandru Borza 68, Blaj, Alba"

    Este trecut si un numar de telefon, dar cu un prefix vechi, eu ti-l scriu caci daca numarul este inca valabil, poti sa il incerci cu prefixul actual: (092) - 578853

    Repet, nu stiu daca mai este actual anuntul. Daca nu reusesti sa o obtii, o sa incerc sa o duc undeva sa-i faca o copie, si sa ti-o trimit.
    Voi incerca sa scriu cat mai mult din ea. Este extraordinara. Sunt anexate si niste rugaciuni extrase din mesaje.

    Te imbratisez cu iubire.

    INIMA SFANTA A LUI ISUS sa te ocroteasca!
    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.