duminică, 24 iunie 2012

Readuceti sufletele la Dumnezeu

      Constaza Callegari (1890 - 1986)
      Revenind la postarea "Duhul Sfant se manifesta"  (http://dinimaginatie.blogspot.ro/2012/04/duhul-sfant-se-manifesta.html ), voi continua prin a reda unele dintre mesajele primite de Constanza Callegari in lunga si rodnica sa viata spirituala.

   "Fiica Mea, scrie:  Timpul preseaza iar Apostolul Meu, neobositul Meu  Apostol al iubirii (Papa )  presimte nelinistea Mea si strabate cu curaj drumurile lumii pentru a destepta credinta, pentru a reda curajul si pentru a da marturie despre adevarata Mea prezenta printre oameni. El doreste cu ardoare sa-i salveze, sa-i ajute sa inteleaga ca,  daca ei nu accepta suferintele, daca nu se umilesc profund, daca nu-si recunosc ingrozitoarele pacate, daca nu se convertesc, daca nu asculta chemarile Lui Dumnezeu si a Mamei din Cer de a renunta la viata echivoca pe care o duc, vor pieri fara speranta de salvare.
   Mesagerul Meu de iubire si de pace v-a indicat calea si a marcat timpul salvarii. Anul jubiliar (1983), mare si inestimabil dar al Indurarii Divine va propune si va deschide calea impacarii cu Eterna Putere Divina.
   Preoti, copiii Mei, nu pierdeti timpul, secondati-L pe Vicarul Meu preaiubit, fiti preoti sfinti, renuntati la ambitiile voastre personale, umiliti-va sincer. Deschideti spiritul vostru la inspiratiile Divine si va veti salva pe voi insiva, precum si pe sarmanele voastre oi ratacite, turma voastra care recunoaste destul de putin in voi glasul pastorului.
   Convertiti-va, patrundeti din nou in intelepciunea divina, intoarceti-va la simplitate, pentru ca Duhul Sfant sa insufle in voi Intelepciunea Sa si sa va duca la un apostolat simplu si sincer, atent si inteligent. Fiti curati cu inima, luminosi si deschisi, fiti modesti si sinceri; 
iubiti-va credinciosii si conduceti-i spre o viata simpla si modesta.
   Detestati in mod manifest modul de a trai al lumii moderne, atitudinile de viata care au dat peste cap si au corupt totul. Readuceti sufletele la Dumnezeu Tatal. Faceti-i pe oameni sa perceapa  cu claritate prapastia in care sunt pe cale sa se prabuseasca, traind in compromis, atat cu ei insisi, cat si in relatiile cu familiile lor si cu societatea, care este pe cale de dezagregare.
   Preoti, copiii Mei preaiubiti, fiti receptivi la nelinistea Mea si traiti-o!  Acum, ca "Portile Sfinte" au fost deschise, puteti sa faceti mult mai mult. Intrati si deschideti-va inimile la o credinta vie!  Fiti cu totul disponibili vointei Tatalui Ceresc si veti putea, cu ajutorul rugaciunii constante si fervente, al curajului pe care numai Credinta il da, sa opriti ireparabilul.
   Va binecuvantez si il binecuvantez pe Papa. Ajutati-l cu rugaciunea si cu vointa de a lucra pentru viitoarea Imparatie a Lui Dumnezeu." (14.06.1983)
   _____________________
   TATAL NOSTRU
   _____________________
   "Preaiubitii Mei copii, Eu sunt cu voi si va aduc Pacea Mea.  Nu va temeti!  Muntii se misca, pamantul se cutremura, cerul se intuneca, toate acestea pentru ca inimile sunt tenebroase, pentru ca nu sunt conduse de Duhul Sfant ci sunt tulburate de spiritul raului. Acesta nu acorda nici un ragaz, in special copiilor Mei, si nu poate fi altfel, deoarece Eu i-am lasat liberatea de a suscita aceste ultime discordii, aceste ultime rele ale omenirii... Sfanta Treime este cu voi. Amintiti-va ca Duhul Sfant nu este niciodata despartit de Treime!
   Copiii Mei, timpurile sunt grave. Sa fiti tari, senini, abandonati vointei Lui Dumnezeu si nu vi se va intampla nici un rau. Pamanturile vor putea sa se cutremure, dar va fi unul care se va cutremura mai mult ca toate  celelalte.  Oamenii vor fi inghititi, pentru ca si marea ale carei forte sunt atat de puternice, se va revarsa asupra  celor care 
L-au urat pe Dumnezeu si au raspandit in lume ura si rautatea, balele satanei...
   Fiti deschisi; sa nu va fie rusine ca sunteti copiii Mei. Voi aveti nevoie de Duhul Puterii. Voi, preotilor,  sa aveti mare curaj, aratati ca Tatal nu-si mai poate stapani mania si ca Indurarea va ajunge la limita. In aceste vremuri ingrozitoare rugati-va, faceti penitenta, impacati-va cu Dumnezeu. El va va asculta, caci va asteapta. Asteptarea Lui Dumnezeu este sfanta, este o asteptare plina de indurare, este Tatal care-Si asteapta fiii pacatosi...
   Oamenii de care va apropiati, chiar daca inteleg sa va contrazica, vor fi contrazisi. 
   Intr-adevar, sinceritatea voastra va fi atat de mare si de evidenta iar Eu va voi da o asemenea putere incat ei va vor asculta. Chiar daca, pe moment vi se pare ca nu ati semanat, eu voi face ca aceasta samanta sa incolteasca in sufletele care mai cauta adevarul.
   Copiii Mei, ingenunchiati cu totii impreuna. Eu sunt Duhul Sfant si va vreau uniti pe toti intr-un singur Duh si intr-un singur Trup Mistic al Lui Cristos. Sa spunem aceasta Magnifica rugaciune: Tatal nostru, care esti in Ceruri..."
   _________________
   IOAN PAUL I
   _________________
   "Este um moment important si dificil pentru voi crestinii. Un pastor foarte drag v-a fost luat. El si-a oferit viata pentru binele intregii omeniri crestine si necrestine, pentru a va reuni pe toti sub mantia Fecioarei Maria. Aceasta ofranda a fost placuta Lui Dumnezeu Tatal, care va face ca acest Pastor, umil si atat de mare, sa fie urmat de un altul care va dobandi cu dificultati imense si cu o fermitate divina, verticalitatea Bisericii Lui Dumnezeu.
   Singur Dumnezeu este Mare si Atotputernic si toate drumurile sinuoase vor fi indreptate.
   Va binecuvantez si va indemn sa va rugati mult si sa sperati. Fie ca numai Dumnezeu - Tatal, Fiul si Sfantul Duh, sa salasluiasca in voi acum si intotdeauna!" (11.10.1978)
   __________________________
   PRIVITI-MA IN OCHI
   __________________________
      "Copiii Mei preaiubiti, Eu sunt cu voi, dar vad in inimile voastre multa tristete!  Va iau de maini, va scutur si va spun: << Priviti-Ma in ochi, priviti cu intensitate ochii Mei, iar luminozitatea lor sa va transmita intreaga Mea iubire, intreaga Mea tandrete infinita, va va da aceasta forta, acest curaj care, dupa cum vad, va cam lipseste.
    Priviti-Ma bine, priviti ochii Mei care va spun cu intensitate: << Aveti incredere!  >>
   Un sfat -  o data pentru totdeauna: nu grabiti timpul Domnului. El stie cand si cum se vor desfasura si se vor termina evenimentele si actiunile. Profetiile sunt deja pe cale sa se implineasca; ati intrat in vremea Sfintei Fecioare, Mireasa aleasa a Duhului Sfant. Ei actioneaza impreuna, trebuie invocati, venerati, rugati impreuna. Ei opereaza impreuna, insotiti de nenumarate legiuni de ingeri, care au sarcina sa trezeasca inimile voastre atipite, pentru a le permite sa primeasca intr-o deplina si lucida acceptare, pe Cei doi mari "purificatori", pe cele doua mari "spirite sublime" care pregatesc intoarcerea Judecatorului Vesnic. Este un timp de purificare, de ispasire, de edificare. Mireasa Imaculata a Duhului Sfant este cu voi: ajutati-O cu rugaciunile voastre fervente si neincetate, sa-si indeplineasca misiunea de Mama Sfanta ispasitoare, de Mama iubitoare, stapana si modelul tuturor sufletelor voastre.  Iubiti-O, urmati-O, ascultati-O! Cu Ea nu va veti pierde, ci o veti ajuta sa implineasca numeroase si edificatoare convertiri. Sotul Divin O precede, inflacarand inimile voastre, luminand spiritele voastre, scotandu-va din letargia spirituala care va invaluie.
   Aceste timpuri sunt cele ale atacului: ingerii matura umbrele demonice care se abat cu furie asupra voastra, sarmane fiinte umane, ca sa va rataceasca. Sfanta Fecioara va invaluie in mantia Sa protectoare, iar fortele raului vor fi invinse.
   Un mare eveniment va fi marturie despre cele pe care vi le spun! Am insemnat casele voastre, v-am insemnat pe frunte, dar mai vreau inca sa insemnez un mare numar cu Semnul Meu de mantuire vesnica. Ajutati-ne participand cu umilinta, bunatate si o mare iubire pentru toti." (22.10.1979)
   ___________________________________
   POPORUL LUI DUMNEZEU
   ___________________________________
   "Copiii Mei, faceti binele si actionati pentru binele tuturor fratilor vostri, iar binele se va raspandi asupra voastra. Acest bine pe care il veti face, Eu il voi scrie in Cartea Binelui, pentru vecie. Sa nu lucrati numai pentru voi, sa nu va ganditi numai la binele vostru, sa nu doriti niciodata nimic numai pentru voi, ci sa actionati pentru poporul Lui Dumnezeu.
   Dar ce este  poporul Lui Dumnezeu? Sunteti voi insiva si fratii vostri si, de asemenea,  si mai ales, cei care neaga existenta Mea si care nu vor nici sa Ma cunoasca, nici sa Ma iubeasca. Acesta este poporul pe care, prin actiunile voastre, prin rugaciunile voastre, prin cuvintele voastre, trebuie sa-l cautati, sa-l ajutati, sa-l reuniti si sa Mi-l aduceti. Amintiti-va de aceasta, caci este misiunea fiecareia dintre creaturile Mele care cred in Mine si Ma iubesc. Binecuvantat sa fie cel care indeplineste si va indeplini aceasta misiune.
   Nu va temeti de raul care este in lume: va fi nimicit, iar binele va triumfa. Sunteti deja in drum. Insanatositi familiile, sfintiti-le si  binecuvantarea Lui Dumnezeu va fi intotdeauna cu voi si in voi. Familia este centrul intregii omeniri; in ea se formeaza oamenii, din ea trebuie sa iasa oameni sfinti, in timp ce femei cinstite, simple si virtuoase, vor face din noul popor, poporul Lui Dumnezeu. Noua generatie va fi cea care va reinnoi fata pamantului, poporul nou al noului Ierusalim, al Bisericii Lui Dumnezeu, reinnoita si sanctificata.
   Curaj, deci! V-am ales ca sa va spun ceea ce  Inima Mea isi doreste mai mult. Tot restul va va fi dat daca veti sti sa Ma secondati. Daca veti sti sa actionati impreuna cu Mine, Eu va voi ajuta." (18.08.1981)
   ___________________________________
   MAMA NOASTRA DIN CER
   ___________________________________
   "Va aduc pacea Mea, seninatatea Mea, linistea Mea.
   Eu sunt cu voi si ma bucur in mod deosebit pentru ca Ma cautati, Ma chemati, ceea ce inseamna ca Ma iubiti pe Mine, care sunt insetat de iubirea oamenilor. Cea mai scumpa dorinta a Mea este tocmai sa fiu iubit de toti. Ah, cat de mult as vrea ca voi toti sa Ma iubiti!  Poporul care se va uni in duhul iubirii, va fi adevaratul popor al Lui Dumnezeu, poporul reinnoit al Lui Dumnezeu; si adevarat va spun ca asa va fi.
   In prezent ma bucur de iubirea unor mici comunitati. In ele sufla Duhul Sfant, Duhul Tatalui si al Fiului, mangaiere suava si materna, bogata in tandretea si harul Mamei voastre din Cer.
   Dragii Mei copii, Eu sunt cu voi si printre voi, ca s-O onoram impreuna pe Mama Mea, care este si Mama voastra, in aceasta zi fericita si solemna (Nasterea Sfintei Fecioare Maria - n.t.).  Caci intr-adevar, odata cu nasterea Fecioarei Maria, a inceput sa se implineasca planul Lui Dumnezeu privitor la mantuirea lumii. Sarbatoriti deci, glorificati, cantati Osana acestei   << Femei de lumina si de soare >> care, prin puritatea Sa, a dat viata Celui care va fi intotdeauna Lumina, Stiinta, Viata si Izvorul de apa vie, izvor nesecat de Mantuire si de purificare. Asezati-va in genunchi si recitati Magnificat!"
   ***
   "Eu sunt Mama voastra, Mama voastra din Cer, aici cu voi, ca sa va transmit intreaga Mea iubire si sa va binecuvantez. Va invalui in mantia Mea, ca sa va ocrotesc de relele atat fizice cat si spirituale, sa indepartez de voi capcanele celui care este dusmanul milenar al Meu si al omenirii. Dar, prin Puterea Divina, va fi zdrobit sub piciorul Meu si va fi trimis pentru totdeauna in oribilele abisuri unde va fi prizonier pentru vecie. Asa va fi, iar scadenta se apropie. Mirele Meu Divin, Duhul Lui Dumnezeu, Duhul Sfant,  Ma precede in prezent si pregateste acest timp, care este cel al Dreptatii infailibile si eterne.
   Eu nu va las singuri: El, Duhul Sfant,  sufla asupra voastra; iar Eu, Mama voastra, va imbratisez pe fiecare in parte." (8 septembrie 1981)
                            ( "Stella Maris" nr. 366, 370 - "Regina Pacis" nr.13)

6 comentarii:

  1. Te imbratisez cu mult draga Daniela!
    Si cu aceasta imbratisare sunt in stare sa imbatisez lumea toata....Si cit este frumos draga mea,sa ne rugam mereu pentru toate sufletele mai ales pentru preoti sa ne rugam acesti Apostoli alesi sa duca Cuvintul Domnului si sa-l Preaslaveasca in toate Casele Sfinte ale Tatalui Ceresc !
    Scumpa mea mi-am propuss sa perseverez cint pot in rugaciune,post si cuvintul lui Dumnezeu...in zilele trecute,mi s-a intimplat ceva deosebit de tare chiar in Sfinta Biserica fiiind...ma rugam la Statuia Fecioarei de la Fatima,la un momentdat privesc si vad un biletel pe care scria cu rosu...Am nevoie de putina apa...am continuat sa ma rog gasind acest biletel,sa fiu indrumata ce trebuie sa fac,in aceasta Biserica este un preot care predica foarte repede litughia...i-ti scriu asta ca mi se pare ca are legatura tot...,ridicindu-ma din genunchi dau sa ma intorc in spatele meu acest preot se ruga ,m-a vazut,i-am arata biletelul i-am spus unde l-am gasitsi daca l-am gasit eu am impresia ca eu trebuie sa fac ceva....am cerut Apa.am udat toate florile incepind de le Fecioara Maria si vorbind cu ia caci am adus apa ceruta....la terminare preotul ma astepta...sa-mi aduca laude ,zice ieroi mi-ati cerut detalii despre Sfinta Marina azi sunteti la Fecioara de la Fatima,i-am spus cu mult drag ca nu merit laude,am o atragere ,o chemare pe care numai sufletul meu o stie si o simnte,am discutat despre cea ce i se intimpla dragii mele prietene care era cu mine Sofia o cheama,discutam cu mare drag,la un moment dat zice preotul uite cum vorbeste ca ma depaseste pe mine si mai ales limba spaniola....si Daniela intrdevar mi-am dat seama caci nu eo vorbeam Duhul Sfint din mine,ptr ca asa ma rugaseam inainte ....ajungem de discutam inclusiv despre Mesajele de la Isus prin Fecioaracum trebuie sa ne rugam petru proti,pentru reunirea a toti ca sa putem sa avem Sfintele Pasti impreuna....aici draga mea la acest preot nu i s-a parut neaparat ca este nevoie de aceasta in lumea toata ACEIA-SI INVIERE IN ACELA-SI CEAS PE INTREG PAMINTUL,atunci mi-am dat seama ca inca nu a sosit momentul ca acest preot sa cunoasca aceste MESAJE cunoscute si dragi noua pentru Sfintia SA era totuna.
    ne-am despartit cu drag,ne intilnim aproape in fiecare zi,l-a cunoscut si pe dragul meu nepot....si se uita asa frumos la noi cum ne rugam si ai cadem in genunchi la Fecioara punindu-ne la pciorele ei acolo jos pe ciment si rugind-o sa ne duca rugciunile noastre la Fiul ei Isus.
    Tot in aceea z, s-a mai intimplat ceva,fica mea traia cu o mincina in suflet si ai era greu s-o destanuie,prin diferite cai a disparut minciuna....era libera slavit sa fie Domnul,in cealalta zi m-am dus am cumparat flori si i le-am dus dragei noastre Maicute impreuna cu neptelul meu...si ne-am rugat mai mult ca niciodata si i-am multumit pentru ce face pentru noi...in legatura cu Apa,prietena mea avea nevoie de apa sfintita...si i-am spus odata avind-o sa creada in ia cu toata inima ei si sa nu se mai indoiasca niciodata de Dumnezeu care ne iubeste atit de mult.Acum astept si de la tine ceva sa-mi spui,orice sfat va fi bineprimit draga mea..
    Acum am fugit la Biserica..pa Doamne ajuta
    Te imbratisez cu drag,Isus fie Laudat!
    Silvia

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Silvia, niciodata nu am luat asa de in serios rugaciunea pentru preoti ca acum. Sfanta Fecioara si Isus o cer cu atata insistenta incat am inceput sa vad lucrurile altfel decat pana acum. Cand preotii ne spuneau sa ne rugam pentru ei, eu ma gandeam in sinea mea: cum ar putea rugaciunea mea a unei laice, cu greseli si imperfectiuni cat nisipul marii, sa ma rog pentru cel care-L are in mainile sale pe Insusi Cristos? Intelegeam ca preotul este cel care se roaga pentru noi si ca rugaciunea mea este prea "mica" pentru un astfel de suflet consacrat. Am inteles apoi, ca atunci cand te apropii mai tare de Dumnezeu, satana isi intensifica lupta pentru ca de ce s-ar lupta cu un suflet care este deja al lui, si nu ar duce aceasta lupta impotriva sufletelor care-I apartin Lui Cristos? - deci satana se va lupta pana la sfarsit impotriva preotului, singurul care-L poate tine in mainile sale pe Insusi Domnul. Preotii trebuie sustinuti de rugaciunile noastre, noi trebuie sa-i ajutam prin modestele noastre rugi sa-si sustina ministeriul. Avem o mare datorie in sensul asta, eu acum asa vad lucrurile. Oamenii sunt tentati sa-i judece pe preoti in cel mai mic detaliu al vietii lor, si sa se bucure cand un preot greseste pentru ca le-ar fi justificate propriile greseli... Este o greseala mare asta, de a-i judeca in loc sa ne rugam cu ardoare pentru ei.
    Prin preot, Cristos vine la mine, la tine, la noi. Deci, daca-L doresc pe Isus Euharisticul, atunci TREBUIE sa sustin prin rugaciune, instrumentul prin care Isus coboara pana aici, jos, la mine. Daca nu-L doresc pe Isus Euharisticul, atunci pot sa spun de toate, sa am gura sloboda, sa jude si sa arunc cu piatra. Dar cu aceeasi judecata voi fi la randul meu judecata, cuvintele de acuza vor constitui propria mea acuzatie iar piatra se va intoarce impotriva mea, ca un bumerang...

    Te imbratisez si eu cu mare drag, Silvia si-ti doresc mult bine in Domnul, multa pace si multe haruri.

    Laudat sa fie Isus si Maria !

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este draga mea,inainte sa-ti dau raspuns am facut o rugaciune si sunt foarte sigura ca Isus va lucra inimile nostre ale tuturor,si vede osteneala fiecaruia in parte,cea ce trebuie sa facem cred eu sa ne lasam in mainile lui cu totul si cu mare incredere,adica sa spunem acel Da in inima noastra ,in intimitatea noastra impreuna cu Isus care de fapt stiee tot dar ai place mult sa-i impartasim zi de zi ce ni se intimpla.
    Domnul sa fie cu tine si cu familia ta !
    Te imbratisez cu toata inima mea !
    Harul,pacea,lumina,iubirea sa vina peste tine ca o tornada draga mea Daniela!
    Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Silvia, in intimitatea noastra trebuie sa fim de neclintit, intimitatea noastra cu Dumnezeu nu trebuie sa fie atinsa de nimic din afara ce ar putea-o pune in pericol, caci multe sunt pericolele in aceste timpuri! Ma gandesc cum in mesaje se face mereu aluzie la asemanarea timpurilor pe care noi le traimi cu acelea ale lui Noe. Oamenii mancau, beau, se maritau, se insurau si bineinteles radeau de Moise si de nebunia lui cu arca... Cate o fi inghitit di partea celor care- l luau in ras si-l batjocureau... Acum, la fel se spune despre cei pe care Domnul i-a ales dupa vointa Lui ca sa profeteasca despre ultimele timpuri si asta nu ca sa scoata in evidenta persoanele acestora ci pentru a ne face cunoscut, prin ei, ca trebuie sa ne fie pregatita "arca". Ramane la latitudinea fiecaruia sa creada sau nu, sa ia in serios sau nu, insa cand "evenimente de anvergura" ne vor lua prin surprindere, nu vom putea, o, nu vom putea sa spunem: N-am stiut...
    Sa ne rugam unii pentru altii, draga Silvia, doar asa ne putem ajuta unii pe altii si nu prin polemici nesfarsite iscate din pareri si credinte personale diferite. Doar sa ne rugam.

    Te mai imbratisez o data.
    Domnul sa te aiba sub paza Lui.

    Laudat sa fie Isus si Maria !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum nu pot decit sa-ti multumesc draga mea!
    O noapte cu Ingerii ocrotitori la capataiul patului!
    Laudat sa fie Isus si Maria !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ti-am mai raspuns, Silvia, pentru ca era deja tarziu aseara. Ingerii pe care i-ai invocat, ne-au ocrotit si Dumnezeu ne-a invrednicit sa vedem lumina unei noi zile si, iata, a unei binecuvantate seri. Sa-L laudam pentru frumoasele daruri pe care ni le ofera: clipe pretioase de viata.

    Te imbratisez.

    Laudat sa fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.