marți, 12 februarie 2013

SFANTUL ROZARIU - Ancora salvarii pentru omenire

de Jean-Pierre Jouanneault


   Sa ne amintim numeroasele miracole si victorii obtinute prin rugaciunea Rozariului pentru a-i proteja pe catolici: Lepanto 1571, Austria 1583, Belgrad 1716, Austria impotriva comunistilor 1955.
   Sfanta Fecioara a Preasfantului Rozariu a spus, la Kerizinen, la 27 decembrie 1947: 
   "Iar voi, crestinilor, sus! Caci se afla printre voi dintre acei apostati care, prin propaganda lor mincinoasa, reusesc sa cucereasca multe suflete. Pentru a indeparta aceasta apostazie, care, de altfel, nu va dura decat un timp si va fi invinsa de Imparatia Triumfatoare a Fiului Meu, Eu va recomand, inca o data, Rozariul.  Este o arma teribila pentru dusmanul sufletelor voastre. Cel care se va sluji de ea, va iesi invingator, caci Eu voi fi sprijinul si forta sa."
   Sfanta Fecioara a Durerilor, de la Escorial, ne-a spus, la 7 octombrie 1982 (adresandu-se vizionarei Luz Amparo): 
   "Fiica Mea, atinge acest rozariu (Amparo a ridicat bratul si a facut gestul de a saruta ceva; a ramas asa, timp de cinci minute). Atinge boabele  rozariului. Ce simti..., ce vezi? Pentru fiecare boaba, vezi ce lumina intra in Purgatoriu. Pentru Fiecare Bucura-Te, Marie, vezi cate suflete se salveaza. Fiecare boaba a rozariului poate salva un suflet care sufera. Uite ce lumina tasneste din boabele rozariului Meu. Eu vreau ca lumina sa tasneasca astfel, caci imi face mare placere...! Saruta rozariul Meu. (Amparo si-a apropiat buzele si l-a sarutat; apoi a ramas cu mainile impreunate pe piept).  Eu vreau, fiica Mea, ca lumina rozariului tau sa se raspandeasca in lumea intreaga.  Rozariul va fi salvarea voastra. Spune tuturor copiilor Mei: sa nu se culce fara a-l fi recitat in fiecare zi. Imi place atat de mult...!  Fiica Mea, gratie Rozariului, multe suflete se salveaza. Vezi aceste suflete si lumina pe care o primesc. Salvarea lumii este in Rozariul recitat astfel: Bucura-Te, Marie, Cea plina de har, Domnul este cu Tine, Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este rodul  trupului Tau, Isus". Meditati fiecare Bucura-Te, Marie, copiii Mei caci este foarte important; rugati-va Sfantul Rozariu, caci este ancora salvarii pentru omenire."
   Fecioara Maria i-a declarat lui Don Gobbi, la 1 mai 1994: "Rozariul pe care il recitati are o putere foarte mare impotriva raului si a numeroaselor ispite puse la cale de adversarul Meu. Stapanirii Satanei, care se intinde, sclaviei pacatului care supune atat de multi fii ai Mei, raului care-si varsa veninul in inimi, capcanelor viclene si periculoase ale celui rau, fortei puternice a francmasoneriei care reuseste sa se infiltreze peste tot, cultului satanic care se propaga, raspundeti-le prin Rugaciunea Sfantului Rozariu. Este rugaciunea Mea; este rugaciunea voastra."
Va propunem deci, asa cum Sfanta Fecioara Maria nu inceteaza sa le ceara copiilor Sai in toate aparitiile din lumea intreaga (Medjugorje, MSM, Kerizinen, Escorial, Garabandal), sa va rugati in fiecare  zi Rozariul, daca se poate, in intregime (toate misterele), cerand Sfintei Fecioare participarea Sa activa si mijlocirea pentru a obtine de la Dumnezeu harurile necesare pentru ca lumea sa traiasca in Pace, pentru convertirea cat mai rapida la Dumnezeu a tuturor oamenilor. Sa-I cerem sa ne ocroteasca de persecutii si de pedepse, si sa ne rugam pentru convertirea tuturor oamenilor.

                                         ( "Chretiens Magazin" nr.246 - "Regina Pacis" nr.252)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.