luni, 27 februarie 2012

Ia-ti crucea de la ISUS !


Isus isi asteapta patimile...

Noi i-am dat crucile (mai mici, mai mari, mai grele, mai usoare), apoi, ne-am intors la grijile noastre cotidiene - caci sunt multe, foarte multe si, mai ales, urgente...

O sa ne duca Isus crucile...,   le-a mai dus...

Fiecare pacat, fiecare omisiune a noastra este o cruce in plus, o noua rastignire pentru EL.  Daca le-am corecta, rand pe rand, am lua crucile de la Isus, am scoate piroanele care-L tintuiesc pe Dumnezeul  Rascumpararii noastre.
Dar suntem ocupati, mult prea ocupati;  poate in postul urmator,  poate alta data,  poate la batranete...
Dar va mai exista o alta data?
 Clipa aceasta, clipa urmatoare, poate fi pentru unii dintre noi, ultima.
De ce am amana urgenta mantuirii ?
Care situatie este mai stringenta pentru noi, care prioritate poate fi mai mare decat aceea a dobandirii vesniciei cu Dumnezeu?


ESTE TIMPUL POSTULUI.     Sufletele noastre curatate de pacate ar putea aduce, in locul crucilor,  flori inmiresmate la picioarele Lui Isus.   EL ar fi liber de piroanele care-i mentin neslabita suferinta, iar noi am fi liberi ... spre CER.


IA-TI CRUCEA DE PE UMERII  LUI  ISUS !
Eu vreau sa o iau pe a mea, tu... vrei ???


4 comentarii:

  1. Da , Daniela , vreau .

    O iau , o imbratisez cu drag, o implant bine in inima mea si incerc sa o port cu bratele sufletului si cu ajutorul lui Dumnezeu.

    Tu , draga mea Daniela , sti ca suferintele si durerile purate cu bucurie in unire cu Isus devin FERICIRE ETERNA.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , si bucuria Sa , care sa fie continut , asternut si mangaiere inimii tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne este greu sa acceptam suferintele - natura umana ... - insa, cand o experienta a vietii (sau mai multe) ne arata ca suferinta poate aduce asa mari si frumoase roade, incepem prin a o accepta , apoi a o oferi; sa cerem har de la Domnul ca sa o putem si iubi cu-adevarat.

    Laudat fie Isus si Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos spus....Ia-ti crucea de la Isus...pentru ca noi o ingreunam nu numai prin pacatele noastre, dar si prin faptul ca o refuzam pe a noastra....Multumim Daniela pentru frumoasa postare....sa stii ca ma bucur sa descopar pe blogul tau si al lui mmary atat de multe "gustari spirituale" (hrana spirituala o luam direct din Sf. Scriptura), incurajari dar si intrebari pe care sa ni le punem.
    Va ciesc...aproape zilnic ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sti, Anca, de multe ori m-am gandit sa nu-mi postez gandurile pe blog; cine este interesat de gandurile sau trairile mele? - mi-am zis. Dar poate cineva va fi miscat, poate cuiva ii voi risipi o dilema, poate o mica si neinsemnata samanta va incolti in vreun suflet...undeva pe glob...
    Iti multumesc pentru ce mi-ai scris si pentru ca existi. Cand Dumnezeu iti scoate in cale sufletele pe care ti-ai dorit sa le intalnesti, nu poti decat sa te bucuri si sa multumesti. Ma bucur mult ca am intalnit-o si pe mmary.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze cu binecuvantarea lui de TATA Grijuliu si Iubitor cu copilasii Lui.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.