joi, 6 iunie 2013

SFANTA INIMA A LUI ISUS - din revelatiile misticei Justine Klotz (part.a-II-a)


    Despre mistica Justine Klotz si revelatiile sale ( extrase din mesaje cuprinse in 8 fascicole) care alcatuiesc volumul "Actul de Iubire - Cale Sigura pentru Reinnoire" puteti citi in postarea:



Extras din fascicolul al optulea - part. a-II-a
SFANTA INIMA A LUI ISUS

 
 (Isus):

   "Inima Mea este masura plina a Harului! Fiica Mea, scrie despre INDURAREA Mea! Pentru aceasta iti voi arata Inima Mea.
   Spune cat de des: ISUSE, EU STIU CA TU ESTI INDURATOR, iar increderea ta nu se va sfarsi niciodata. Cinsteste acest Izvor al Iubirii, cu incredere. Ce mila imi este de mizeria pacatosilor! Aceasta iubire ii poate atinge pe multi. Condu-i la Mine pe cei care nu sunt capabili sa vina singuri! Acest flux de Iubire a fostr destinat pacatosilor, dar ei l-au uitat.

   Eu M-am facut Prunc, ca sa lupt impotriva stapanitorului lumii acesteia. Astfel, imparatia lui s-a sfaramant si s-a oprit in fata unei Iubiri asa mari! Nici o piatra nu a ramas neatinsa. I-am rapit imparatia. Toata natura a tresaltat la venirea Mea, atat era de posedata de diavol. El isi foloseste toate armele. A trebuit sa rascumpar lumea cu Sangele Meu.
   A fost o lupta dura, care a cerut sa Ma abandonez total Crucii.
   A trebuit sa port o povara apasatoare, din Iubire.
   Acest tron Mi-a fost incredintat de Tatal, Care M-a inaltat si Mi-a dat Coroana Sa. Eu sunt egal cu Tatal - prin Spiritul.
   EU AM PURTAT COROANA PE CARE TATAL O PURTA DIN VESNICIE, intru totul identica cu cea a Tatalui - atat de sus M-a inaltat Crucea!
   Tot trupul Meu era patruns si umplut de Spiritul. Ceea ce se petrecea in exterior, deja avusese loc in interior. Acest lucru a ramas adanc ascund in Mine.
   Cum ar putea sa inteleaga omul, cand el traieste inca in pacat - de care Eu trebuie sa va purific in fiecare zi? Eu am luat totul asupra Mea pentru a tine sufletele in Viata.
   Doar Mie Mi-a fost promisa Victoria, implinita prin cuvintele: S-a savarsit!  Dar nimeni nu a vazut ceea ce s-a implinit. Cerul si Pamantul s-au cutremurat.
   Dumnezeu a patimit in firea Sa omeneasca Mantuirea pentru fiecare persoana in parte, astfel vine  DUMNEZEU in intampinarea omului. Sufletele au fost rascumparate cu Sangele Sau.
   Mai mult, Dumnezeu nu a mai avut ce sa dea. A ajuns pana la Sine Insusi, ca sa potoleasca foamea voastra. Atat de sus a fost inaltat sufletul!
   Inima Mea este flamanda, vrea sa-l gaseasca si pe ultimul om! 
   DUMNEZEU a purtat acest Trup ca sa  fie ca voi, pentru ca sufletul sa devina arzator si sa poata patrunde in Cel Atotputernic.
   Aceasta era dorinta Mea arzatoare, sa gasesc toate sufletele! Trebuiau mantuite pana la ultimul!
   Credinta in Iubirea Mea pe care nimeni nu o poate intelege!
   Primiti-Ma in sufletele voastre si astfel sufletul va fi la adapost! Eu sunt cu voi - oricine Ma cauta, simte prezenta Mea. Oricine cauta, este gasit de Dumnezeu. Credeti in Cuvintele Mele!
   Eu nu pot pierde slava Mea, si nici apune. 
   Oricine Ma aude, este chemat de Mine.
   Cu adevarat, aceasta nu va trece niciodata! Este IUBIREA, Iubirea arzatoare care va cauta!
   Nasterea Mea a avut loc prin Spiritul Sfant - iar Lucrarea Mea a fost desavarsita tot prin El. El Mi-a venit in intampinare si pe Cruce. Era semnul Meu de Victorie, pentru care eram gata sa mor. Voiam sa las totul sufletelor. Fusesera sfintite in Mine. In Inima Mea a avut loc transformarea. Era un mister atat de profund!
   
   Eu Insumi eram Victima pentru suflete, ca sa va fac placuti Tatalui.
   Voi nu puteti masura inaltimea si adancimea. Eu trebuie sa fac aceasta pentru suflete. Trebuie sa va ridic din nimc.
   Oamenii se scoala din somn cand s-a facut dimineata. Tot timpul de pana acum s-a dus - si nu se mai intoarce!

   VOI VETI DEVENI SFINTI ACOLO UNDE SUNTETI, PENTRU CA DUMNEZEU A VENIT LA VOI.
   Vesnicia nu cunoaste limite - datorita interventiei Mele.
   Precum floarea rasare din pamant, la fel trupurile voastre vor reinvia.
   Eu am pregatit invierea cu trupul si cu sufletul.
   Iubirea Mea este o Iubire daruita.
   Eu am daruit-o fiecarui suflet si ea se odihneste, ca sa spun asa, in interiorul lui.
   Dati-Mi bunavointa voastra - Eu o adaug la a Mea! Eu nu va ingreunez venirea la Mine. Eu am venit la voi pentru a netezi drumul care duce la Iubire. Voi nu puteati veni. Drumul este blocat de pacat pe care nimeni nu-l putea inlatura.
   Eu v-am daruit Iubirea Mea si am luat in schimb saracia voastra! Asa este Iubirea care v-a daruit Inima Mea. Eu M-am dat voua cu totul - ca sa va ajut!
   ... Omul este atat de mic si vine in intampinarea Iubirii Mele! Si acest lucru l-a ingaduit Inima Mea.
   Inima Mea este pecetluita intr-un mod minunat, de Iubire. Este ca un IZVOR DE IUBIRE - ca o MARE IN FLACARI! Inima Mea nu da nastere decat la  inimi aprinse, iar si iar. Este locul unde se naste IUBIREA. Asa a fost planuita de Dumnezeu si creata.
   Inima Mea este inclinata spre voi, vrea sa vi se daruiasca. Asa de pura este Iubirea - nimeni nu a meritat-o, nici nu a cautat-o!
   Dumnezeu trebuie sa faca mereu - si neincetat - primul pas, ca omul sa fie eliberat de pacatul de care nu poate scapa singur.
   Eu sunt Painea cea Vie, Hrana Iubirii!
   De unde veti lua Iubirea, daca nu de la Mine?
   Spune adesea: Isuse, eu stiu ca Tu esti Indurator  - si astfel Ma vei putea cinsti intr-un mod special! Eu voi revarsa pentru totdeauna Indurarea Mea.
  O voi descoperi tocmai celor nevrednici - iar ea se va revarsa asupra lor ca un fluviu. Toata Opera Mantuirii s-a dedicat acestei lucrari.
   Ce usor este sa intalnesti Indurarea Mea, daca ai Incredere!
   Increderea este adanc ancorata in acest Har!
   Cat de mult a plans Mama Mea ca sa obtina acest Har pentru suflete! Nimeni nu poate ajunge la Inima Mea fara Ea. Ea a simtit strapungerea Inimii Mele, si prin acest nou botez a fost primita, pentru voi. Este cel mai mare dar, care a deschis tot Cerul! Astfel Ea devine REGINA DARUIRII. Sangele Meu a curs in potirul Inimii Sale, din care fiecare picatura a fost oferita ca jertfa. Inima Ei era de asemenea taiata in doua. Fiica Mea, era o minune prea mare!

   DUMNEZEU VORBESTE SUFLETULUI: ADICA FIECARUIA - NOTEAZA CU EXACTITATE!
   Inima Mea apartine tuturor! IUBIREA se daruieste si vrea sa fie una cu Mine. Ea curge mai intai in Inima Mea fara incetare. Cu ea trebuie sa incalzesc sufletele, ca sa poata actiona.
   Cate suflete s-au racit! S-au despartit de Mine. Dar Eu ard de dorinta de a le apropia din nou. Ele s-au risipt precum perlele unui sirag. S-au indepartat de Soare si coboara tot mai mult in adanc.
   ...... Lasa Indurarea Mea sa actioneze prin Tine! Este Iubirea cea mai profunda! Nimeni nu este exclus. Inima Mea Ma indeamna sa revars aceasta Indurare! Multi traiesc fara Iubire.
Ei nu Ma gasesc. Merg pe drumuri gresite. Nu au dupa ce sa se ghideze. Eu vreau sa aprind pentru ei o Lumina pe care ei inca nu o cunosc.

   Spune lumii Planul Meu de Mantuire!
   Inima Mea se pleaca asupra pacatosilor care isi recunosc vina. Alergati la acest Izvor - cu o iubire umila. Eu vreau sa incredintez inima voastra Puritatii - si cu mare grija. Eu va pregatesc cu toata ardoarea Iubirii ca sa fiti samanta.
   Iubirea Mea va lumina intreaga lume. Tu vei fi jertfa. Pacatul tau s-a transformat in Har. Gandeste-te ca mai intai trebuie sa alungi pacatul, pentru ca pacatul este uraciune impotriva Iubirii - Eu ma adresez celor multi care le fac (pacatele).

   IERTAREA MEA ESTE IUBIRE.
   Cauta din nou calea de aur care duce spre altar! DUMNEZEU este vesnic prezent!
   Multe lucruri nu pot sa le permit si sa le las prada iadului. Fiica Mea, este foarte important sa scrii acestea - si pentru timpurile care vor urma.
   Numai cei care se smeresc Il vor gasi pe Cel Atotputernic!
   Eu nu pot spune "da" pacatului, M-as face ucigas."

   (19.07.1976, intr-o vara caniculara)

    INDURAREA MEA ESTE IUBIRE - Eu sunt Isus al vostru. La Mine totul se transforma in Iubire! Eu nu vreau sa judec, nici moartea pacatosului nu o vreau.     
   Suportati caldura zilei, din Iubire pentru Mine. Iubirea intrece orice lucru, are o temelie de aur! Inima Mea nu poate decat sa iubeasca! 
   Din Iubirea Mea se nasc cele mai mari minuni - se va vedea curand.  Oamenii trebuie sa stie ce poate Iubirea Mea.
   Ceea ce se intampla pe altar, se poate petrece si in suflet.
   Preotul poate face transformarea si in suflet, si-l poate inalta pana la Tatal - daca Iubirea se pune in practica.
   Daca oamenii ar crede mai mult in Iubirea Mea, mizeria nu ar mai fi asa mare.

   ..... Sa nu treaca nici o zi fara iubirea de aproapele!
   Iubiti-va unii pe altii asa cum Eu v-am iubit pe voi! Acesta este raspunsul la Iubirea Mea.
   Ce tare in credinta este sufletul cand iubeste! Omul este unit cu Dumnezeu in Iubire, fara nici o exceptie.
   Dumnezeu nu va ingadui ceea ce planuieste diavolul.  Va veti da din nou mainile, este gestul Iubirii! Numai aceasta este Calea.
 Faceti asta unul pentru celalalt! Va veni timpul.

   Roaga-te ACTUL DE IUBIRE - patrunde peste tot.
   ACTUL DE IUBIRE este coloana care inca sustine Biserica."

   (Dupa Sfanta Liturghie):

   "Eu M-am daruit cu totul Iubirii. Pentru aceasta aveam doar trupul gol. Eram gata sa mor.  Mama Mea statea sub Cruce si era umilita pana la ultima fibra. Apostolii M-au parasit - cu exceptia lui Ioan. Pentru Mine totul se prabusise. Nu se poate descrie starea jalnica in care era natura Mea umana inainte de a incepe sa sangereze Inima Mea. DUMNEZEU a permis acest lucru, pentru oameni. Era un Sange nou care venea de la Spiritul. De aceea a curs impreuna cu Apa."

   (Alta data, dupa Sfanta Impartasanie):

   "Eu am inaltat o marturie a Iubirii Mele. Vreau sa raman mereu cu voi!
   Iubirea este o comoara infinita pe care nimeni nu o poate intelege. Niciodata nu se poate sfarsi."

 
Justine Klotz, mistica ce a primit aceste
revelatii
 
(Alta data):

   "Nu sta niciodata langa o Cruce, fara sa o saruti! Este un Har care rascumpara - uitat de multi! Te va intari impotriva raului. Vei primi mereu in dar umilinta.

   Gandeste-te mereu la Mine, Eu Ma gandesc la tine! Este valabil pentru fiecare in parte.
   Ceea ce se face pentru DUMNEZEU, nu se pierde, desi pare.
   Mai este nevoie de multe jertfe. Se vor vedea toate josniciile de acum. Cu atat mai mult va veni timpul Gloriei.
   Umpleti timpul cu rugaciune! DUMNEZEU a prevazut totul si v-a ferit de dezastru. Oameni si animale sunt amenintati de toate lucrurile - asa cum dreptatea o cere.
   Eu cunosc sufletele care se sacrifica, care primesc Sangele Meu pentru a aduce in lume adevarata Lumina.
   Dreptatea se va inalta ca un vulcan ca sa le deschida oamenilor ochii, inainte ca mormantul - care face inutila Invierea - sa se inchida.
   Totul se petrece sub privirea Mea. Daca Eu nu as fi aici, cu Trupul si Sangele Meu, satana ar fi invins deja - peste toate generatiile.
     Aceasta Iubire blocheaza drumul diavolului, de aceea este atat de stransa lupta pentru Preotie.

   ......Totul este sa-L slujesti pe DUMNEZEU, atunci cand un suflet Ma Iubeste si vrea sa Ma iubeasca!

   ..... Cand te rogi, esti deja Acasa. Atat de aproape este DUMNEZEU! Tu L-ai chemat si El te asculta cu placere.

   ACTUL DE IUBIRE:
   Cu fiecare Act de Iubiree, flacara creste inalta, flacara Invierii care aduce Viata. El trebuie rostit gandindu-te in special la Inima Mea. Se vor face multe minuni! Nu fac promisiuni prea mari. Astfel Inima Mea poate inmulti IUBIREA!

   Mama va suplini multe lipsuri. Ea va poate uni strans cu Iubirea Mea - Ea conduce spre Casa! Si-a castigat acest rol.      Astfel Inima Ei este unita cu a Mea.
   Ea este petru Mine al doilea Eu, plasmuita din Iubire.
   Daca ar sti oamenii ce poate face Iubirea Mea!
   ACTUL DE IUBIRE ESTE O RUGACIUNE DE MARE FORTA, patrunde in mizeria care s-a raspandit peste tot ca sa stinga luminile si sa lipseasca sufletul de orice sprijin. Ridicati privirea! Indreptati-va spre Iubirea care va poate sustine!
   Este o rugaciune care va ajunge la multe persoane si le va duce cu ea.
   Spiritul Sfant nu poate sa-si intrerupa misiunea. Primiti Harul care altfel se pierde!
   ..... Inima Mea va revarsa toata Iubirea. Oamenii s-ar cutremura in fata puterii Inimii Mele!
   Am spus: Eu innoiesc toate!
   Iubirea Mea este o forta creatoare!
   Eu pot sa unesc Cerul si Pamantul, sa incorporez un suflet in Trupul Meu! Cine ar putea sa-l mai smulga de aici? Acesta este lucrul ascuns ratiunii si spiritului uman...
   ... Eu am spus: Iubiti-va unul pe altul! Si nimeni nu o poate sterge - iubiti-i si pe dusmanii vostri!
   Ascultati-Ma! - Eu Mi-am deschis Inima ca sa va ajut.
   Rugati-va pentru aceia care nu o mai pot face! Spuneti-Mi suferintele voastre! Eu nu stau aici fara sa va ajut. Credeti in miracolul Iubirii Mele si veti fi mantuiti!
   Fiti un suflet in rugaciune si toata greutatea minciunii se va prabusi!
   Pacatul este un venin de reptila! RUGATI-VA SI IUBITI, atunci va vor lumina stelele de pe Cerul Harului!...
   ... Deschideti-va inima, Spiritului Sfant! Eu Insumi va arat aceasta cale care conduce la Har  - O oferta pentru Isus - IN SACRAMENTUL ISPASIRII!
   Moartea Mea a fost una de ispasire. Eram spanzurat pe Cruce in cel mai adanc dispret, ca sa va deschid Inima Mea si sa o fac Hrana pentru suflet.
   Aici se masoara Iubirea - pentru ca doar Iubirea stie sa ispaseasca!
   
   Eu vreau sa va fac fericiti.
   Veniti in intampinarea Iubirii Mele, tinandu-va de mana! Conduceti-i la Mine pe aceia care au pierdut directia!
   Exista o singura CALE! Asa M-am numit.
   Nu ramaneti departe de Mine! Pentru cei ce au uitat, vor veni nori negri asupra voastra.
   CALEA Mea duce direct la Tatal. Eu am acoperit orice abis. Doar astfel puteti scapa de diavol, care sfasie ca un lup.
   O, daca ar sti oamenii cat de mult ii iubesc!
   Inima lor ar trebui sa explodeze de atata Har! - Scrie!
   O, bogatie revarsata din Inima Mea! - Toata s-a revarsat asupra sufletelor.
   Toata Iubirea Tatalui s-a coborat peste voi.
   Eu iti arat premiul invingatorului Inimii Mele. Ramai mereu deschisa, pentru ca Inima Mea sa se poata revarsa - de mii de ori! Astfel ACTUL DE IUBIRE  se va multiplica la fel. Un numar enorm de persoane l-a inmultit asa de mult! A devenit barometrul iadului.
   In curand diavolul nu va mai avea loc...

   .... Inima Mea este o forta care iarta. Asta il impiedica pe diavol.
   Fiecare ACT DE IUBIRE  este asemenea unui donator de sange, in sens spiritual. Acestea sunt respiratiile sufletului. Asa de mult l-am unit cu Mine.
   Prin Sufletul Meu, fiecare suflet poate primi Viata. Astfel, nu mai moare nimeni.
   Fiecare Act de Iubire s-a revarsat ca un secret pe care diavolul nu-l poate cerceta. I-au scapat multe lucruri, pe care el le cauta...

   DUMNEZEU este plin de Indurare fata de suflet.
   DUMNEZEU este prezent acolo unde un suflet Il cauta.
   Ceasul nu se opreste, este unit cu Indurarea Mea. IUBIREA este sunetul lui - de aceea asa de mult Har!
   Cine iubeste - Mantuieste!
   Cine Mantuieste - Iubeste!
   Acestea  sunt acele ceasornicului, se invart ambele in jurul Inimii Mele! Astfel, ACTUL DE IUBIRE este unit cu Inima Mea - si nimeni nu va reusi sa opreasca acest ceas!
   Dimpotriva: ecoul acestor batai ale Inimii se aud in Catedrala Sfantul Petru! - Nici acest ceas nu va intarzia.
   Se va raspandi in lumea toata. Lumea intreaga il va auzi.
   Fiecare ACT DE IUBIRE inflacareaza - cum nu s-a mai intamplat pana acum - fiecare ma va primi - pana cand toti vor fi una.
   ... Nu va lasati inselati de cei care sunt impotriva! Ei cred doar in cuvintele lor si in opiniile oamenilor, formati de ei insisi. Sunetul a devenit atat de clar! Multi vorbesc despre orice lucru cu argumentele lor personale, inselandu-se enorm. Mandria nu mai vede nimic. In curand va fi evident.
   Sacramentele mele va vor mantui, pe acestea nimeni nu le poate sterge!
   ... Trupul Meu de Preot l-am primit de la Mama Mea - iar acesta este in intregime sfant. Am venit ca DUMNEZEU - imbracat in Umanitatea Mea.
   M-am nascut in DUMNEZEU si am fost generat in Omenire.
   DUMNEZEU S-a facut Om - cu aptitudini de preot.
   Aceasta cale a fost atat de ascunsa!
   Eu eram DUMNEZEU CU INIMA DE PREOT - de la inceput.
   ... Cinstiti-i pe preoti! Va ocrotesc. Demnitatea lor nu poate fi descrisa! Doar ADUMNEZEU are puterea sa transforme - si pe aceasta le-a daruit-o lor.
   A fost posibil prin Inima Mamei Mele. S-a transmis prin Iubirea Ei. Aceasta demnitate nu o poate castiga nimeni!
   Inima Mea de Preot a ramas vie atunci cand Trupul Meu a adormit. Inima Mea era inchisa in DUMNEZEU - si a putut sa se reintoarca la oameni.
   Preotii Mei sunt pretul Inimii Mele la Tatal, chiar daca au slabiciuni, pentru ca sunt oameni.
   Cum M-am ascuns in ei! Nimeni nu constientizeaza - asa de mare este misterul! Ei trebuie sa traiasca ca si oameni, iar asta le cere un pret atat de mare!
   Cat de greu le este, adesea, sa-si exercite credinta! De multe ori sunt singuri - neintelesi de nimeni - pentru ca Mi-au ramas credinciosi. Acestia Imi sunt cei mai dragi!
   ... Nu aveam decat aceasta Inima de daruit. Tatal Mi-a dat-o. Cu aceasta Inima am strabatut lumea - ca sa o rascumpar! A fost stabilit de Tatal - din vesnicie!
   Aceasta Inima a trecut prin Inima Mamei Mele  - astfel s-a format Omenirea Mea.
   Ea este Mama tuturor Preotilor - si deci a tuturor copiilor. - Eu sunt Marele Preot - si Insusi Dumnezeu.
   Am nevoie doar de o inima disponibila, care sa doreasca Iubirea Mea - si Eu ii dau Totul: PE MINE INSUMI!
   Inima Mea a devenit un izvor de Har pentru voi! Daca preotii ar sti ce le este permis sa faca pentru Mine - ar plange de bucurie - atat ar fi de coplesiti!
   Cat de sfinte sunt inimile lor cand Ma inalta! O Lumina le strabate intregul corp. Ei sunt complet inundati de Spiritul Sfant! Ei insisi au devenit transformare!


                             Extrase din "ACTUL DE IUBIRE - Cale sigura pentru reinnoire"
                  Publicatie ingrijita de Comunitatea "AIUTO PER TUTTI" (Ajutor pentru toti)

     Fascicolele  care contin aceste revelatii, le puteti gasi la Eticheta: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.