luni, 10 decembrie 2012

Sa-L strangem la piept pe Pruncul Isus

   de  Sora Emmanuel

   Sunt bucuroasa sa va impartasesc un har incredibil pe care l-am descoperit si care este revarsat din belsug de Pruncul Isus.

   In prima zi a marelui jubileu, Sfanta Fecioara ni L-a dat fiecaruia dintre noi pe Pruncul Isus nou-nascut, ca sa-L punem pe primul loc in viata noastra si sa devina conducatorul nostru. Si am hotarat ca tot anul sa vorbesc in special despre El. De altfel, iata ce ne spunea Preacurata in mesajul din 25 noiembrie 1993: "... Fie ca Micul Isus sa domneasca in inimile voastre, iar cand Isus va fi prietenul vostru, numai atunci veti fi fericiti. Si nu va va mai fi greu nici sa va rugati sau sa oferiti sacrificii, nici sa dati marturie despre maretia Lui Isus in viata voastra, caci El va va da puterea si bucuria in aceste timpuri..."
   Este uluitor sa vezi miracolele pe care le face Pruncul Isus, vindecarile si eliberarile pe care le infaptuieste atunci cand Il strangem la pieptul nostru.
   Acest Prunc este dinamita!
   ______________________________
   Sa-L primesti pe Isus ca Prunc
   ______________________________
   Iata, printre atatea altele, marturia unei femei de 49 de ani, din Denver, SUA:
   "Cand Sora Emmanuel a venit sambata trecuta in parohia noastra, ea ne-a vorbit despre Isus si despre modul de a-L primi ca Prunc. Mi s-a parut o idee noua, caci L-am privit intotdeuna pe Cristos ca adult. Il vedeam de asemenea pe cruce: Isus rastignit.
   Sora a invitat asistenta sa inchida ochii, si sa-L stranga pe Pruncul Isus la piept si sa-I vorbeasca. Multe persoane au fost miscate de aceasta experienta. Cand Sora ne-a cerut asta, atunci cand Il tineam in brate pe Pruncul Isus, acesta a devenit cat se poate de real. Nu mai era pe Cruce, ci in bratele mele. Relatia mea cu El era exact ca a unei mame care-si tine copilul la piept. Apoi m-a coplesit o alta impresie. L-am simtit pe fiul meu, Peter,  pe care nu l-am tinut in brate decat de doua ori, atunci cand era bebelus. Ramasesem insarcinata la 16 ani si l-am abandonat in vederea adoptiei. Sora a evocat ce trebuie sa simta un copil care n-a fost niciodata luat in brate si nici strans cu iubire la piept. Am inceput sa simt aceasta lipsa ca pe o durere si am inceput sa plang. A fost o mare eliberare pentru mine: vindecarea de acest gol."
   _____________________________________________________________
   Eu il tineam in acelasi timp la piept si pe fiul meu ca pe un bebelus
   _____________________________________________________________
   "Trebuie sa  va spun si eu ca m-am regasit cu fiul meu atunci cand el avea 19 ani, in prezent are 33 de ani si sufera dedificultati cauzate de abandon. Atunci cand in spiritul meu Il leganam pe Pruncul Isus, am avut senzatia nu numai ca-L tin la piept pe Pruncul Isus, ci si pe propriul meu copilas. Am avut impresia ca vindecarea spirituala care se petrecea in mine, se petrecea deasemenea si in fiul meu. Dupa acea zi de rugaciune, i-am vorbit fiului meu despre ce mi s-a intamplat pe cand Il tineam pe Pruncul Isus la pieptul meu. M-a ascultat in tacere, si apoi mi-a spus ca ma iubeste. Bineinteles ca este o vindecare spirituala, pentru ca nu-mi spusese niciodata asta inainte!
   Cu multi ani in urma ma rugam cele trei Rozarii pe zi, apoi am incetat. Acum am reinceput sa ma rog ca si inainte, dar modul in care Sfanta Fecioara ma inspira acum si in care vorbeste inimii mele in timpul misterelor, face ca sa traiesc si eu ceea ce a trait Ea Insasi in cursul acestor mistere. Ea continua acum in mine, vindecarea!
   Eu stiu ca Dumnezeu lucreaza in vietile noastre prin Maria si sunt extrem de recunoscatoare pentru asta! Este o vindecare atat de incredibila prin a-L lua pe pe Isus in brate ca pe un copil!  Multumesc Lui Dumnezeu pentru vindecarea primita si-I aduc lauda si slava!"
   ________________________________________________
   Fie ca Pruncul Isus sa ocupe primul loc in viata mea
   _________________________________________________
   Un lucru asemanator li s-a intamplat unor tineri studenti la Universitatea Notre-Dame din SUA. Era uluitor sa-i privesti pe acei tineri atata de profund reculesi atunci cand Il tineau pe Pruncul Isus in bratele lor... Unii dintre ei au avut de luptat puternic pentru a accepta ca Pruncul Isus sa ia primul loc in viata lor (si in bratele lor), aceasta din cauza ranilor sufletesti pe care le aveau. (Inutil sa evocam aici modul in care sunt tratati acum copiii in societatea noastra si, deci,  ranile pe care le poarta nu doar tinerii, ci fiecare membru al societatii.) Acesti studenti au marturisit cu totii ca, in timpul acestei rugaciuni, au avut loc mari vindecari si ca i-a invaluit o mare pace. Un doctor in psihologie, care anima reculegerea, a atestat:  "Eram uluit de harurile primite de studenti atunci cand Il tineau pe Pruncul Isus la pieptul lor. Au primit cu totii vindecari profunde."
   Ar fi atat de frumos daca am lua cu totii in serios invitatia Sfintei Fecioare de a-L pune pe Pruncul Isus pe primul loc in viata noastra! "Un copil ii va paste", spune profetul Isaia (11,6).
   Sfanta Fecioara stie pentru ce ne cere acest lucru in ziua de azi!
   Draga Maica Sfanta, iti multumim ca ne incredintezi Comoara Ta cea mai pretioasa, ajuta-ne sa-I putem arata imensa noastra iubire.

  RUGACIUNE GRABNIC AJUTATOARE revelata de Preasfanta Fecioara Maria, Venerabilului Parinte Cyril, carmelitan descult:

"O, Pruncule Isus, alerg la Tine si Te rog, prin mijlocirea Maicii Tale Sfinte sa ma ajuti in nevoia mea  (se spune cererea) pentru ca cred cu tarie ca Divinitatea Ta ma poate ajuta. Sper, cu toata nadejdea, sa obtin Harul Tau. Te iubesc din toata inima si cu toata puterea sufletului meu. Ma caiesc cu sinceritate, de toate pacatele mele si Te implor, Preabunule Isus, sa-mi dai taria de a le birui. Imi propun sa nu Te mai ofensez si sa ma ofer Tie, dispus mai bine sa sufar orice, decat sa-ti aduc cea mai mica neplacere.
   De acum inainte doresc sa-Ti slijesc cu toata fidelitatea si, din iubire pentru Tine,  Pruncule Divin,  voi iubi pe aproapele meu ca pe mine insumi.
   Pruncusor Atotputernic, Doamne Isuse, vin sa Te implor, ajuta-ma in nevoia mea (...) si daruieste-mi favoarea de a ma bucura de Tine, impreuna cu Maria si Iosif, si de a Te adora cu sfintii Ingeri in Imparatia Cerurilor.   Amin"

                                                                                            "Regina Pacis" nr.24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.