vineri, 24 februarie 2012

... PRETUL  mantuirii...


"...Astazi stau la usa inimii tale ca un cersetor. Eu, Regele regilor!  Bat si astept; grabeste-te sa-mi deschizi. Nu largi mizeria ta; daca tu ai cunoaste perfect saracia ta, ai muri de durere. Ceea ce Mi-ar indurera inima este sa vad ca te indoiesti de Mine si ca iti lipseste increderea in Mine.  Vreau ca tu sa te gandesti la Mine in orice ora din zi si din noapte; vreau ca tu sa faci si faptele cele mai neinsemnate, din dragoste. Contez pe tine ca-mi vei da bucurie. Nu te ingrijora ca nu ai virtuti; am sa ti le dau pe ale Mele. Cand va trebui sa suferi, iti voi da puterea Mea.  Mi-ai dat dragostea ta, am sa-ti dau sa sti sa iubesti dincolo dacat tu poti visa... Dar aminteste-ti: iubeste-Ma asa cum esti.         Ti-am dat-O pe Mama Mea: fa sa treaca totul prin Inima sa atat de curata .  Orice s-ar intampla, nu astepta sa fii sfant pentru a fi sincer in dragoste;  asa nu ma vei iubi niciodata..." 


Tatal a primit in miinile Lui - cu iubire - suferinta Fiului.
O va primi si pe a ta cu aceeasi iubire, esti si tu fiul Lui.Ofera-I-o ! Iar El o va transforma in haruri si daruri mai mari decat poate inchipuirea ta sa patrunda...



Cand te simti parasit, abandonat, aproape in agonie trupeasca sau sufleteasca, atunci Dumnezeu este cel mai aproape de tine.
Dupa intuneric vine LUMINA.
...  toate au timpul lor pentru a fi intelese ...


Nu-ti abandona crucea, nu lasa sa curga Lacrimi Sfinte.
Lasa-te mantuit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.