luni, 6 mai 2019

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 mai 2019 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)


   "Dragi copii, cu iubire de Mama, va chem sa raspundeti cu inimi curate si deschise, cu incredere deplina, marii iubiri a Fiului Meu. Eu cunosc imensitatea iubirii Sale, eu L-am purtat in mine: Ostie in inima, Lumina si Iubirea lumii. 
   Copiii Mei, si faptul ca ma adresez voua e semn al iubirii si tandretei Tatalui Ceresc, e un zambet larg, plin de iubirea Fiului Meu, e chemare la viata vesnica. Sangele Fiului Meu a fost varsat din iubire pentru voi. Acest Sange pretios este pentru mantuirea voastra, pentru viata veșnica. 
   Tatal Ceresc a creat omul pentru fericire vesnica. Nu e posibil sa muriti voi, care cunoasteti iubirea Fiului Meu, voi, care-L urmati. VIAȚA A BIRUIT! FIUL MEU E VIU! De aceea, copiii Mei, apostolii iubirii Mele, fie ca rugaciunea sa va arate calea, modalitatea de a raspandi iubirea Fiului Meu in forma cea mai inalta. 
   Copiii Mei, cand va straduiti sa traiti cuvintele Fiului Meu, voi va rugati. Cand iubiti oamenii pe care-i intalniti, voi raspanditi iubirea Fiului Meu. Iubirea e cea care deschide portile Raiului! 
Copiii Mei, de la inceput M-am rugat pentru Biserica. De aceea va invit si pe voi, apostolii iubirii Mele, sa va rugati pentru Biserica si pentru slujitorii ei, pentru cei pe care i-a chemat Fiul Meu. 
   Va multumesc. ”


Momentul aparitiei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.