vineri, 2 noiembrie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 noiembrie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)

   
   (Mirjana a marturisit ca, pe toata durata aparitiei, Sfanta Fecioara a fost trista)
    "Dragi copii, inima Mea de mama sufera cand ma uit la copiii Mei care nu iubesc adevarul, care-l ascund - cand ma uit la copiii Mei care nu se roaga cu sentimentele si cu faptele lor. Sunt trista sa-i spun Fiului Meu ca multi dintre copiii Mei nu mai au credinta, ca multi nu-l cunosc pe El - Fiul Meu. De aceea va spun, apostoli ai iubirii Mele: straduiti-va sa priviti in profunzime inimile oamenilor si acolo, cu siguranta, veti gasi o mica comoara ascunsa. A privi in acest fel este indurare de la Tatal Ceresc.
A cauta binele chiar si acolo unde este cel mai mare rau - a va stradui sa va intelegeti unii pe altii si sa nu judecati - asta este ceea ce Fiul Meu cere de la voi. Si Eu, ca mama, va cer sa-L ascultati. 
   Copiii Mei, sufletul este mai puternic decat trupul, si,  sustinut de iubire si fapte, el depaseste toate obstacolele.
    Nu uitati: Fiul Meu v-a iubit si va iubeste. Iubirea Lui este cu voi si in voi cand sunteti una cu El. El este lumina lumii, iar nimeni si nimic nu va reusi sa-i impiedice GLORIA FINALA. De aceea, copiii Mei, nu va fie teama sa marturisiti adevarul. Marturisiti-l cu entuziasm, cu fapte, cu iubire, cu sacrificiile voastre, si, mai presus de toate, cu umilinta. Marturisiti adevarul tuturor celor care nu-L cunosc pe Fiul Meu. Voi fi alaturi de voi. Va voi incuraja. Marturisiti iubirea care nu se sfarseste niciodata pentru ca vine de la Tatal Ceresc care este vesnic si care ofera vesnicia tuturor copiilor Mei. Spiritul Fiului Meu va fi alaturi de voi. Din nou va chem, copiii Mei: rugati-va pentru preotii vostri, rugati-va pentru ca iubirea Fiului Meu sa-i conduca.
   Va multumesc."




Momentul aparitiei
                                                                                      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.