miercuri, 3 octombrie 2018

MESAJUL REGINEI PACII - Medjugorje, 2 octombrie 2018 - transmis prin Mirjana Dragicevic Soldo

( Sfanta Fecioara a ales data de 2 a fiecarei luni in care sa se roage impreuna cu Mirjana pentru cei care nu cred. Ea spus ca aceasta data  de 2 a lunii este importanta si ca, mai tarziu, noi vom intelege de ce...)


   "Dragi copii, va chem sa fiti curajosi si sa nu obositi, deoarece chiar si cel mai mic bine - cel mai mic semn de iubire - invinge raul care este tot mai vizibil.
   Copiii Mei, ascultati-Ma pentru ca binele sa poata invinge, pentru ca voi sa puteti cunoaste iubirea Fiului Meu. Aceasta este cea mai mare fericire - mainile Fiului Meu care imbratiseaza, ale Lui care iubeste sufletul, ale Lui care s-a dat pe sine insusi pentru voi, care se daruieste  in Euharistie, ale Lui care are cuvintele vietii vesnice. 
   A cunoaste iubirea Lui, a merge pe urmele pasilor Sai inseamna a avea o bogatie de spiritualitate. Aceasta este bogatia care da sentimente bune si vede iubire si bunatate pretutindeni.
   Apostoli ai iubirii Mele, copiii Mei, fiti ca razele soarelui care, cu caldura iubirii Fiului Meu, ii incalzeste pe toti cei din jurul lor.
   Copiii Mei, lumea are nevoie de apostoli ai iubirii; lumea are nevoie de multa rugaciune, dar rugaciune rostita cu inima si sufletul nu doar pronuntata cu buzele.
   Copiii Mei, sfintenie multa dar in umilinta, umilinta care-i permite Fiului Meu sa faca ceea ce El doreste prin intermediul vostru.
   Copiii Mei, rugaciunile, cuvintele, gandurile si actiunile voastre - fiecare dintre ele deschide sau inchide usile Imparatiei Cerurilor pentru voi.
   Fiul Meu v-a aratat calea si v-a daruit speranta, iar Eu va consolez si va incurajez pentru ca, fiii Mei, am cunoscut si Eu suferinta dar am avut credinta si speranta. Acum am rasplata vietii in Imparatia Fiului Meu. De aceea, ascultati-Ma, aveti curaj si nu obositi.
   Va multumesc.



Momentul aparitiei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.